aldatiliyor muyum

telefonunu vermezki bana artik.bende isteyemem.onunla konusursam devam eder boyle yapmaya.ona ceza olsun diye uzun bi sure konusmayi dusunmuyorum

o kadar çok düşünmüş ki aklına ismi kazınmış sanki. gerçekten sinir bozucu bi durum. bi süre daha gözlemlemeyi mi düşünüyosunuz?

o kadar çok düşünmüş ki aklına ismi kazınmış sanki. gerçekten sinir bozucu bi durum. bi süre daha gözlemlemeyi mi düşünüyosunuz?
su an napacagimi bilmiyorum.uzun sure konusmak istemiyorum onunla.basta kuruntu mu yapiyorum dedim.ama yorumlari okuyunca aldatmiyorsa bile dusunuyor kizi

KOnuyu başından okudum şunu anlamadım. Madem bu kadar ayrı yerlerde çalışıyorlar da nasıl bu kızın huyunu iyiliğini hanımlığını bu kadar iyi övecek kadar bilebilir ki? İsminizi karıştıracak kadar aklında tutması ise hiç normal değil ki madem o kadar nadir konuşma oluyor nasıl bi samimiyet olabilir ? Bende çalıştım ama hiç bi mali işler veya üstüm veya bi şey böyle konuşamaz ve gereği yoksa numaramı kaydedemez bi sorun varsa iş yerinde konuşulur eğer gerçekten ihtiyaç varsa numaramı alır. Siz konuşup muhabbet etmeden zaman geçirmeden birinin Huyunu anlamazsınız. Bi de üste çıkmaya çalışıyor özür dilemek yerine sessizce takibe alın bence hiç normal gelmedi bunlar

bende ayni seyleri soyledim.ne kadar taniyosun ki kardesine yapacak kadar.her seferinde bi bahane buldu.madem numarasini aldi diyelim simdiye kadar ne bi konusma ne bi msj var.diger isyerindekilerle gorusmeler oldu ama neden onunki hic yok.numarasini kayitlardan silmistir yoksa hic aramayacaksa neden kaydetmis

dedigine gore normal bi is iliskisi.madem oyle orda baska kizlarda var onlari ovsun.hatta surekli konustugi kizlar var neden hic onlarin ismi degilde bu kizin ismini soyluyor.ozellikle yuzunun boyle kizarmasi beni daha da delirtti

Sessizce takipte kalın tavrınızı alın bi süre sonra her şeyi unutmış gibi yapın. bi bahane ile telefonu alıp şifresini isteyin ama parmak izi okutma imkanı olmadığı bi anda bakın telaş yapıyor mu verebiliyor mu eşinizi siz daha iyi tanırsınız sessizce takipte kalın bu kadar bahane bulması aklına yer etmesi aldatmasa bile hiç hoş değil

ne zaman istesem hic stres yapmadan verir.evde asla telefonu eline almaz.kimseyle konusmaz ama belkide disarda konusuyodur

dedigine gore normal bi is iliskisi.madem oyle orda baska kizlarda var onlari ovsun.hatta surekli konustugi kizlar var neden hic onlarin ismi degilde bu kizin ismini soyluyor.ozellikle yuzunun boyle kizarmasi beni daha da delirtti
Yani bi suçluluk hissi oluşmuş ki kızarmış utanmış. Madem başka kızlar değil o ise daha dikkatli davranın

Yani bi suçluluk hissi oluşmuş ki kızarmış utanmış. Madem başka kızlar değil o ise daha dikkatli davranın
bana kalsa kalkip bogarim ikisinide ama elimde kanit yok iste.gecenlerde kizi gordum bana baya samimi davrandi kendi evine davet etti.bilmiyorum ben mi abartiyorum.

ne zaman istesem hic stres yapmadan verir.evde asla telefonu eline almaz.kimseyle konusmaz ama belkide disarda konusuyodur
Yani olabilir konuş sil eve gel. Geçen bi konu da gördğm markete giderken falan konuşup haberleşmişler evdeyken her şey normalmiş iyice paronayak olduk ama kadın hissediyorsa altından bi şeyler çıkıyor hep

ben bu aralar hep hissediyordum biseyler oldugunu ama elimde somut bisey yoktu.dediginiz gibi evden yazma demistir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…