- Konu Sahibi Pembekoala35
-
İnşallah bi şey çıkmaz diyelim normale döner her şeyben bu aralar hep hissediyordum biseyler oldugunu ama elimde somut bisey yoktu.dediginiz gibi evden yazma demistir belki
peki neden baska biri degilde o kiz
nasi uzulmem ki onu begenmis olmasi bile beni delirtiyo.cirkin bakimsiz ise yaramayan biri olsam neyse.onu mutlu etmek icin neler yapmadim.onunla evlendim tek bisey bile istemedim herseye evet dedim.eee sonunda bu muydu hakkimKendini üzüp hırpalama sessizce gizlice takip et
kizla ilgili bi konusma gecmedi aramizda o anda soylese belki olabilir derdimSon zamanlar da sürekli ondan bahsettiği için..
Tabi ki beğenme hakkı yok ama sessiz ve sakin olman gerek ki ne olduğun anla seni iyice haksız çıkarmasın kendincenasi uzulmem ki onu begenmis olmasi bile beni delirtiyo.cirkin bakimsiz ise yaramayan biri olsam neyse.onu mutlu etmek icin neler yapmadim.onunla evlendim tek bisey bile istemedim herseye evet dedim.eee sonunda bu muydu hakkim
Yaşanılan şey hoş olmamış ama bence aldatma falan yok ortada. Utandığı için de kızarmıştır haliyle. Elbette takip edin ama kendinizi yıpratmayınbana kalsa kalkip bogarim ikisinide ama elimde kanit yok iste.gecenlerde kizi gordum bana baya samimi davrandi kendi evine davet etti.bilmiyorum ben mi abartiyorum.
haksiz cikaramaz ben oyle saf biri degilim.istedigi kadar inkar etsin bi begeni olmus demekkiTabi ki beğenme hakkı yok ama sessiz ve sakin olman gerek ki ne olduğun anla seni iyice haksız çıkarmasın kendince
aldatma degilse de begenme var.aldatma oldugunu dusunmuyorum ama begenme varsada afetmem onuYaşanılan şey hoş olmamış ama bence aldatma falan yok ortada. Utandığı için de kızarmıştır haliyle. Elbette takip edin ama kendinizi yıpratmayın
nasi uzulmem ki onu begenmis olmasi bile beni delirtiyo.cirkin bakimsiz ise yaramayan biri olsam neyse.onu mutlu etmek icin neler yapmadim.onunla evlendim tek bisey bile istemedim herseye evet dedim.eee sonunda bu muydu hakkim
Anlamak için bekleyip görüp takip etmek gerekir bakalım neler yapacak tavırları ne olacakhaksiz cikaramaz ben oyle saf biri degilim.istedigi kadar inkar etsin bi begeni olmus demekki
evet simdilik takipteyimAnlamak için bekleyip görüp takip etmek gerekir bakalım neler yapacak tavırları ne olacak
aldatma yok ama bu yaptigida normal mi.isyerindeki baska birinin adini soylese kizarmazdi esimi cok iyi taniyorum utandigi icin kizarmadiCanım ortada aldatılma yok bence.Sen abartıyorsun bir sakin ol bakalım.
aldatma yok ama bu yaptigida normal mi.isyerindeki baska birinin adini soylese kizarmazdi esimi cok iyi taniyorum utandigi icin kizarmadi
aldattigini dusunmuyorum zaten.ama onlarin isi geregi kahve molasi yemek molasi falan yok.kizin isi geregi odadan cikmamasi lazim surekli orda.esim desen oda oyle.peki nasi hic gorusmemeleri gerektigi halde bu isim akilda kalmis.basta bagirmadim odaya gittim hemen sonra bagirdimBen sık konuştuğum birinin adını, sık sık hitap ettiğin birimin adını başka birine söyleyebiliyorum. Bağırıp çağırmanız olmamış.
Bence sakin sakin “bu senin ona sık sık hitap ettiğini gösterir. Birimleriniz de birbirine uzak. Ne zaman hitap edeceğin ortam oluyor? Ne zaman muhabbet ediyorsunuz” deseniz daha iyi olurdu. O da işte “kahve odasında konuşuyoruz, öğle yemeğinde konuşuyoruz” vs deyince, “Bana niye hiç bahsetmedin?” derdiniz.
Ben gizli bir beraberliği olmadığını ama sizin haberiniz olduğundan daha sık görüştüklerini düşündüm. Niye haberiniz olmadığına takıldım. Ben olsam bunun üzerine giderdim.
evet defalarca tepki gosterdim ovme diye.ben esimi tanirim o yanlis bisey yaptigini dusunmeseydi oyle kizarmazdi.kac yildir evliyiz baska hatalarinda hic boyle kizarmadiDaha önce bu kızı size övdüğünde rahatsız olduğunuzu belli ettiyseniz, “şimdi yine yanlış anlayacak” diye korkup kızarmış olabilir.
esimin is yerine cok gittim oyle bi ortamlari yok peki nasi konustu bu kizla.isyerindeki diger herkese mesafeliyken onun adini neden bozuyor.nerdem bu samimiyetBen sık konuştuğum birinin adını, sık sık hitap ettiğin birimin adını başka birine söyleyebiliyorum. Bağırıp çağırmanız olmamış.
Bence sakin sakin “bu senin ona sık sık hitap ettiğini gösterir. Birimleriniz de birbirine uzak. Ne zaman hitap edeceğin ortam oluyor? Ne zaman muhabbet ediyorsunuz” deseniz daha iyi olurdu. O da işte “kahve odasında konuşuyoruz, öğle yemeğinde konuşuyoruz” vs deyince, “Bana niye hiç bahsetmedin?” derdiniz.
Ben gizli bir beraberliği olmadığını ama sizin haberiniz olduğundan daha sık görüştüklerini düşündüm. Niye haberiniz olmadığına takıldım. Ben olsam bunun üzerine giderdim.
bakmaz miyim.bu olaydan once hergun alir bakardim.hic bisey yoktuPembekoala35 eşinin cep telefonuna baktın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?