- 25 Haziran 2016
- 7.836
- 14.031
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
bende boyle dusunuyorum.yoksa siradan bi isim surcmesi degil bu.o kadar kisi varken niye o yaniBu kız eşinizin aklında ve fikrinde yer edinmiş ne yazık ki. Kardeşi ile arasını yapma muhabbeti de yanlış bulduğu hisleri bastırmak için olabilir, yada zamanla duyguları değişmiş olabilir. (Eşim ile henüz arkadaşken başka bir kız arkadaşım için sizin aranızı yapayım demişliğim vardı) Gidişat hoş değil sanki
herkes aldatir hatta esimde aldatir derim ama aslinda bilirim aldatmayacagini.
ama bu durumda normal degil sonucta insaniz aldatma degilsede hoslanma olabilirHerkes aldatmaz.
Eşiniz belki aldatır.
Madem aldatmayacagindan eminsiniz, kuruntu yapip kafanizi bulandırmayın.
bu kadar igrenclesemez diye dusunuyorumKardeşi ayağına kendine yapmasa iyi
O kadının adıyla size hitap edeceğini düşünmezdiniz dmi? Ben illa yapar da yapıyor demiyorum ama farkındalık oluşsa iyidirbu kadar igrenclesemez diye dusunuyorum
ama bu durumda normal degil sonucta insaniz aldatma degilsede hoslanma olabilir
daha once ismini bozdugunda kizdim ne maan yani bozma.mesafeli ol dedim.oda herkes oyle soyluyor dedi.bende sanane herkesten sen evlisin yerini bil dedim.o gecistirdi.bu aralar bana cok kotu davraniyodu zaten bu olay yokkende biseyler oldugunu dusunmustumO kadının adıyla size hitap edeceğini düşünmezdiniz dmi? Ben illa yapar da yapıyor demiyorum ama farkındalık oluşsa iyidir
Kıza yaklaşımı da biraz laçka geldi bana
eskiden daha sabirliydi bu aralar ne yapsam gozune batiyor.ilgi desen onceden de romantik degildi ama simdi sifir ilgi yani.tek bildigi bos bos bagirmak hemde sacma konulardaEşinizi en iyi siz tanırsınız.
Her şeyden önce normal hali tavrı ile şu anki hali tavrı arasında fark var mı? Sizle olan ilişkisi nasıl ?
Ha eşim bana iş arkadaşının isminin bozulmuş(şımarıkca) haliyle hitap ederse gebertirim orası ayrı...
o kadar uzuluyorum ki aglayamiyorum bile.nasi olur diyorum hepSızı onunla kıyas etmeye başlamış gibi geldı bana kafasında cabuk sınırlenmesı falan ismini söylemesi de o anda onu düşündüğünü gösterir
Sizin durusunuz gayet yerinde kendimi bilen her kadın aynı tepkiyi verirdi ama kötü davranma sebebine takıldm nedir yani bunu konuşarak öğrenemez mısınızdaha once ismini bozdugunda kizdim ne maan yani bozma.mesafeli ol dedim.oda herkes oyle soyluyor dedi.bende sanane herkesten sen evlisin yerini bil dedim.o gecistirdi.bu aralar bana cok kotu davraniyodu zaten bu olay yokkende biseyler oldugunu dusunmustum
soruyordum daha once sen suclusun cocuga bagiriyorsun bende sinir oluyorum diyodu.Sizin durusunuz gayet yerinde kendimi bilen her kadın aynı tepkiyi verirdi ama kötü davranma sebebine takıldm nedir yani bunu konuşarak öğrenemez mısınız
Keske iş değiştirme şansı olsao kadar uzuluyorum ki aglayamiyorum bile.nasi olur diyorum hep
Canim dikkat et bu hikayenin benzerini bizzat cevremde birisi yasadi adamla is yerinde kiz arkadasti adam bi arkadasiyla arasini yaomaya calisiyor sonra kendi konusmaya basliyor ve imam nikahli evleniyorlar diger kadin evi terketti 3 cocugu rezillik icinde kaldi ama sonra onlara meydani birakmayacam dedi bu yuzden bosanmadi adamin niyetide zaten ikisini de idare edeyim.cunku ilk karisinin maasi iyi digeri kadroda degil o da guzeliyi aksamlar herkese.hemen anlatiyorum.esimle 5 yillik evliyiz bazen ufak sorunlar olur ama esimin beni sevdigine eminim.herkes aldatir hatta esimde aldatir derim ama aslinda bilirim aldatmayacagini.neyse esim gecen yil isyeri degisikligi yapti baska kuruma gecti.daha once calistigi yerlerde bayan is arkadaslari olurdu.hic kiskanmazdim sohbet ederlerdi anlatirdi.bu yilki is yerinde bi kiz var.tutturdu kaynimla arasini yapacagim(yani kardesiyle)surekli cok iyi biri falan diyip durdu.kaynim istemiyorum demesine ragmen cok iyi bi kiz diyip durdu.ben kizsamda cok ustelemedim.bu aralar bana baya sert davraniyo her ufak seyde kizmaya bagirmy basliyor.disardan bakilinca surekli evde takilan disariya bile nadir giden biri.bu arada o kiza da ismini bozulmus haliyle hitap ediyo.mesela ismi sibel olsun sibos diyo ornek bu tabi.bu aksam yemegi kaldirirken eline saglik x dedi o kizin ismini soyledi.ben sok oldum oda kipkirmizi oldu.inkar etmedi yanlislikla soyledim dedi.ama benim aklim karisti neden simdiye kadar boyle bisey yapmadi da ilk defa bana birinin adiyla seslendi.sizce abartiyor muyum
Her ne kadar bahane gibi gelse de umarım kendince tek sebebi bu olur öff üc günlük dünya ya düzelir insallahh aranızsoruyordum daha once sen suclusun cocuga bagiriyorsun bende sinir oluyorum diyodu.
ayy soylemeyin boyle seyer dusunmesi bile igrenc.Canim dikkat et bu hikayenin benzerini bizzat cevremde birisi yasadi adamla is yerinde kiz arkadasti adam bi arkadasiyla arasini yaomaya calisiyor sonra kendi konusmaya basliyor ve imam nikahli evleniyorlar diger kadin evi terketti 3 cocugu rezillik icinde kaldi ama sonra onlara meydani birakmayacam dedi bu yuzden bosanmadi adamin niyetide zaten ikisini de idare edeyim.cunku ilk karisinin maasi iyi digeri kadroda degil o da guzel
aramiz duzelsede ben onun hoslanmis olma ihtimalini bile kaldiramiyorum.hoslanmasi da aldatmadir.Her ne kadar bahane gibi gelse de umarım kendince tek sebebi bu olur öff üc günlük dünya ya düzelir insallahh aranız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?