aldatiliyor muyum

bende boyle dusunuyorum.yoksa siradan bi isim surcmesi degil bu.o kadar kisi varken niye o yani

ama bu durumda normal degil sonucta insaniz aldatma degilsede hoslanma olabilir

Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Her şeyden önce normal hali tavrı ile şu anki hali tavrı arasında fark var mı? Sizle olan ilişkisi nasıl ?
Ha eşim bana iş arkadaşının isminin bozulmuş(şımarıkca) haliyle hitap ederse gebertirim orası ayrı...

O kadının adıyla size hitap edeceğini düşünmezdiniz dmi? Ben illa yapar da yapıyor demiyorum ama farkındalık oluşsa iyidir
Kıza yaklaşımı da biraz laçka geldi bana
daha once ismini bozdugunda kizdim ne maan yani bozma.mesafeli ol dedim.oda herkes oyle soyluyor dedi.bende sanane herkesten sen evlisin yerini bil dedim.o gecistirdi.bu aralar bana cok kotu davraniyodu zaten bu olay yokkende biseyler oldugunu dusunmustum

Sızı onunla kıyas etmeye başlamış gibi geldı bana kafasında cabuk sınırlenmesı falan ismini söylemesi de o anda onu düşündüğünü gösterir

eskiden daha sabirliydi bu aralar ne yapsam gozune batiyor.ilgi desen onceden de romantik degildi ama simdi sifir ilgi yani.tek bildigi bos bos bagirmak hemde sacma konularda

Sizin durusunuz gayet yerinde kendimi bilen her kadın aynı tepkiyi verirdi ama kötü davranma sebebine takıldm nedir yani bunu konuşarak öğrenemez mısınız

Aldatılmıyorsun bana kalırsa sadece hal ve hareketleri hoşuna gidiyor galiba.
Kardeşi istemiyorum demesine rağmen neden ısrarcı davranıyor anlamadım kızla konuşuyorlarsa kızda sıcak bakıyorsa yalancı çıkmamak adına israr ediyor belkide buraya kadar anlıyorum ama onun adıyla hitap etmesi büyük bir stop tabelası ucu açık herseye onu senin yerine mi koydu yoksa o an aklında mıydı muamma.

Canim dikkat et bu hikayenin benzerini bizzat cevremde birisi yasadi adamla is yerinde kiz arkadasti adam bi arkadasiyla arasini yaomaya calisiyor sonra kendi konusmaya basliyor ve imam nikahli evleniyorlar diger kadin evi terketti 3 cocugu rezillik icinde kaldi ama sonra onlara meydani birakmayacam dedi bu yuzden bosanmadi adamin niyetide zaten ikisini de idare edeyim.cunku ilk karisinin maasi iyi digeri kadroda degil o da guzel

ayy soylemeyin boyle seyer dusunmesi bile igrenc.

Kardesine ayarlamaya calıstıgı bir kız ama onun isminle size hitap ediyor.suratına bir tokat atta aklını başına alsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…