Bulamazsınız numarayı.Merhabalar arkadaşlar erkek arkadaşımın beni aldattığından şüpheleniyorum.Telefonu hep ortadadır şifrelerini bilirim.Arada arama geçmişine bakardım ama geçen hafta içimden fatura kullanım detayından geçmişe bakmak geldi.Detayda numaranın son 4 hanesi gözükmüyor.Her gün görüşmüş kişiyle ama arama geçmişinden sadece o numarayı silmiş detayda gözüküyor.Telefonunada kayıtlı bir numara değil.Sorsam inkar edecek.Emin olmadan hareket etmek istemiyorum.Numarayı nasıl bulabilirim
türkcell malesefHangi GSM? Vodafone'da internetten giris yaptiginizda sevgilinizin yapmis oldugu arama ve mesajlastigi numaralari tam olarak gorebiliyorsunuz. Diger operatorleri bilmiyorum. Fakat online islemlere bilgisayardan girmeniz lazim.
nasıl yaniZarf at
Zarf at
denedim hep silinmiş arama kaydına denk geldimErkek arkadaşına hiç bişey çaktırmadan takip et. Mesela onun arama kaydını silmesine fırsat kalmadan sürpriz yapıo yanına git
telefon uygulamasındanFatura kullanım detayına fatura kimin üzerineyse o kişi bakamıyor sadece ? Siz nerden ulaştınız ?
İnanın bilmediğim için sordum çok cahil kalmışımtelefon uygulamasından
nasıl mesela
denedim aslında saçma sapan şeyler çıkarma dedi konu değiştirdiMesela ben eşime durup dururken
Benim bilmemi istemediğin birşeyler yapıyor olabilirmisin diye sordum
Bildiğim birşeyden değil öylesine
Baktım surat ifadesi değişti
Kesin bişey var dedim
Belki ben de biliyorumdur ya şimdi anlat ya da sonra açıklama dinlemem dedim ama gülümseyerek sinsice :)
İnternetten alışveriş için sepete attığım ürünleri silmiş itiraf etti
Suanda bu güvensizliği yaşıyorsanız bırakın gitsin. Sürekli knştugu bir numarayı siliyorsa zAten orda bir iş vardır ve kadın hisseder...
denedim aslında saçma sapan şeyler çıkarma dedi konu değiştirdi
Bravo sana
Fatura detayına baktım bi numarayla sürekli konuşulmuş
Arama geçmişine baktım silmişsin
Neyse ki bi arama gözünden kaçmış
Ve o noyu alıp kendi whatsappıma ekledim
Bir kıza ait telefon
Şimdi ya bana bi açıklama yaparsın ya da ben tek kelime etmeden yakarım bu ilişkiyi
Diye zarf atcaksın
Oda yiyecek
İnandırıcı oyna
Hayat böyle ettiNick-Cevap uyumu der geçerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?