Aldatiliyor muyum

_Gelin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
165
0
96
Denizli
Ben de sonunda boyle bir baslık acacagimi hic tahmin etmezdim ama bu da oldu. Cok kotuyum inanın, onca yıllık evlilikte sonunda ben de aldatildim galiba

şimdi galiba deyince bişey söylememiz doğru olmaz.ya aldatılmışsındır yada hayır.olayı baştan ve ayrıntılarıyla anlat bakalım.

bunu nerden ve nasıl anladım canım yaa inanki çok kötü bi durum olsa gerek....:gitme:

Eğer öyle bir şey varsa Allah yardımcın olsun canım öncelikle.
Nasıl anladın peki?

2 cumle yazabildim konuyu acarken cunku bu ihtimale bile o kadar uzuldum ki...
emin degilim ama olabilir
anlatayım

esim calisiyor ve cevresi genistir, ortak arkadasimiz da coktur. 1 ay once falan bir kız beni facebook tan eklemek istemisti, baktim ortak arkadasimiz baya var ve biri de esim ...esime sordum bu kız kim dedim beni eklemis dedim. isyerinden aynı bolumdeyiz dedi. ortak tanidigimiz da cok diye kabul ettim, oyle kaldi, sonra aklımdan cikmis...

gecenlerde esim is icin sehirdisina cikti, otobusle gitmisti....ben bugun ogrendim ki o kizla ikisi gidip gelmisler oraya...otobuste yanyana

eşin inkarmı ediyorki birlikte gittiklerini? belki iş icabı gitmek durumunda kalmıştır

Son düzenleme:

Birlikte gittiklerini nereden öğrendin? Eşin mi söyledi canım?
Buradan aldatma gibi bir sonuç çıkarmak biraz zor.

eee şimdi iş içinse olabilir yani yanyana oturdu diye aldatmış olmaz ama eşiniz bunu gizlemişse durum farklıdır o zaman.

ne var bunda.bende işim gereği patronlarımla uçuyorum.şimdi patronumun karısı da beni kocasının sevgilisi mi zannetmeli.anlamadım ne alakası var aldatmayla.ayrıca aldatıyor olsaydı ekleme derdi.o kız da eğer sevgilisi ise seni ne diye eklesin.çok saçma.

ay bence de boş yere canını sıkıyosun.adamın seni aldattığına dair hiçbişey yok.madem iş arkadaşı aynı otobüste aynı yere farklı koltukta gıtmeleri acayıp olurmuş bence.ha sana otobusle gıdıyorum deyıp de arabayla baş başa gıtseler şüphelen derdim ama günahını alma bence kocanın.

Birlikte gittiklerini nereden öğrendin? Eşin mi söyledi canım?
Buradan aldatma gibi bir sonuç çıkarmak biraz zor.

hayır bisekilde ogrendim, bana yalnız gidecegini soylemisti...is sadece 1 gundu ama o hsonu ile birlestirmisti . o kiz da hsonu kalmis orda...

ben henuz esime birsey demedim, zaten sorsam da aldatmissa bitakim yalanlar uyduracaktir, sormam bisey ifade etmez

canim ayni bolumdelerse beraber gitmelerinde ne sakinca var ki? ayni is ciin gidiyorlarsa beraber oturabilirler. ben sahsen istemem esim bir kadinla yanyana otursun ama oturmussa da bu illaki aldatiyor anlamina gelmez.

tabi hikayenin devami yoksa...

Belki son anda belli olmuştur o kızın da gideceği. Bir şeyler olsa face te seni eklediği zaman hareketlerinden belli ederdi.

canım aslında iş için gitmişler öle kötü düşünme bence...
eşin ne diyo? belki oda sen yanlış felan anlarsın diye sölememiş olabilir....

hıı.baştan bir yalan var.yalnız gideceğini söyleyip de onunla gittiyse başka.ayrıca h.sonu iş olmaz canım.şimdi şuphelene bilirsin.

CADIARZUtam aldatma yok gibi ama meyili var gibi

donunce ne yaptigi ile ilgili birsey soylemedi mi? iste ayse de oradaydi vs diye. beraber gittik diye.

kiskanirsin diye soyleyememis olabilir de.

o sehirde bir arkadasi vs var mi? hani hafta sonu ile birlestirmis ya.

benim esim h. sonu ile birlestirecekse ben de giderim.

sorsana esine caktirmadan.

bir daha gitme sansin olur mu? ben de gelmek istiyorum guzel bir sehirmis gezebildin mi? nereleri gezdin de. vs de. onceden internetten bak. o sehirle ilgili detay sor. gezmisse bilir gezmemis gununu baska sekilde gcirmisse bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…