Aldatiliyor muyum

sen nerden ögrendin peki canım?

Belki son anda belli olmuştur o kızın da gideceği. Bir şeyler olsa face te seni eklediği zaman hareketlerinden belli ederdi.

dusunuyorum da simdi o kızın beni ekledigini soyledigimde acaip bi saskinlik ifadesi olmustu ama hemen toparladı kendini...umursamaz bi tavir almisti sonra...h.sonu bunlar gittikleri yerde gezmislerdir beraber belki de

canim sen enden kabul ettin ki tanimadigin kisiyi? kizin sayfasina gir bak. resim falan eklemis mi? gezi ile ilgili birseyler yazmis mi?

iş yüzünden mecbur kalıp birlikte gitmişlerdir ve eşin rahatsız olacağını düşünüp sana söylememiştir.Tabi bu mazeret değil..Yol uzunsa da haftasonuyla birleştirmişlerdir..Bu iyimser tahmin tabi..
Kötümser olanı sen yapmışsın zaten.
Ama bunların tek açıklaması eşinde.sorup öğrenmelisin,kendi kendini yiyeceğine,gerçeklerle yüzleşmelisin.

canim sen enden kabul ettin ki tanimadigin kisiyi? kizin sayfasina gir bak. resim falan eklemis mi? gezi ile ilgili birseyler yazmis mi?

aslında kabul ettiği iyi olmuş kızı daha rahat takip edebilir.a.sbakalım neler yazmış neler paylaşmış resimlerede bakar.

canim, babam da annemi aldatti. isyerindeki biri ile.
annem bir kere babamin isyerine gittiginde, kadin anneme cok icten davranmis.

annem de yazik kadini evine birakalim vs demis babama. bilmiyor ki babam zaten onu her gun birakiyor.

yani face de beni ekledi normal davrandi icten konustu vs diye dusunme. kiz seni merak edip eklemis de olabilir.

belkilerle aldattığından emin olamazsın canım.
en iyisi sonunda kötü birşeyde duyacak olsan eşinle konuşman.
Sonuçta duymuşsun olan olmuş artık.
Oturup konuşmak mantıklı geliyor bana.
Yok yere günahınıda alıyor olabilirsin.

baktım canım baktım, gittigi yerin manzaralarını eklemi sadece, ne kendi resmi var ne de baskasi...sanki tek gitmis gibi gostermis...esimle gezmislerdir cunku ikisi gidip orda ayrı ayrı takılmamislardir diye dusunuyorum. ayrica tek basina o kadar yeri gezmez herhalde bilmiyorum kafam cok karisik....

vereliniortak vereliniortak

hmm o zaman güven sağlamak için yapmış sanırım çünkü face te kendi resmide yokmuş kızın bak buda bi ihtimal.

canim eger kiz tek gezmisse kendini cekemeyecegi icin hep bos resimler cekmistir. bu sekilde de dusun. bence esine sor caktirmadan.

hengi sehir bu arada? biz biliriz belki, detay veririrz sana.

canim sana soyleyen kisi birsyeler mi citlatti yoksa tesadufen mi ogrendin? burasi onemli.
uzulursun diye soylememis ama citlasmis olabilir her kim soyledi ise.

yalnız ikisi mi?amir ,memur, müdür başka kimse yok mu?

Bir de öğrenme şeklin nasıl..biri mi söyledi?kendin mi araştırdın?
o da önemli.. ki fikir verebilelim..

evet ya konuyu açıklığa kavuştursaya hep soru sorunca cevap veriyor.gerçi her soruya cevap da vermiyor kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…