- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hayır bisekilde ogrendim, bana yalnız gidecegini soylemisti...is sadece 1 gundu ama o hsonu ile birlestirmisti . o kiz da hsonu kalmis orda...
ben henuz esime birsey demedim, zaten sorsam da aldatmissa bitakim yalanlar uyduracaktir, sormam bisey ifade etmez
Belki son anda belli olmuştur o kızın da gideceği. Bir şeyler olsa face te seni eklediği zaman hareketlerinden belli ederdi.
hıı.baştan bir yalan var.yalnız gideceğini söyleyip de onunla gittiyse başka.ayrıca h.sonu iş olmaz canım.şimdi şuphelene bilirsin.
canim sen enden kabul ettin ki tanimadigin kisiyi? kizin sayfasina gir bak. resim falan eklemis mi? gezi ile ilgili birseyler yazmis mi?
canim sen enden kabul ettin ki tanimadigin kisiyi? kizin sayfasina gir bak. resim falan eklemis mi? gezi ile ilgili birseyler yazmis mi?
iş yüzünden mecbur kalıp birlikte gitmişlerdir ve eşin rahatsız olacağını düşünüp sana söylememiştir.Tabi bu mazeret değil..Yol uzunsa da haftasonuyla birleştirmişlerdir..Bu iyimser tahmin tabi..
Kötümser olanı sen yapmışsın zaten.
Ama bunların tek açıklaması eşinde.sorup öğrenmelisin,kendi kendini yiyeceğine,gerçeklerle yüzleşmelisin.
canim, babam da annemi aldatti. isyerindeki biri ile.
annem bir kere babamin isyerine gittiginde, kadin anneme cok icten davranmis.
annem de yazik kadini evine birakalim vs demis babama. bilmiyor ki babam zaten onu her gun birakiyor.
yani face de beni ekledi normal davrandi icten konustu vs diye dusunme. kiz seni merak edip eklemis de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?