Aldatiliyor muyum

yalnız ikisi mi?amir ,memur, müdür başka kimse yok mu?

sadece ikisiymis
nerden ogrendin diye sormussunuz, ben o kızın da o sehirde cektigi resimlerini gorunce uyandim ve o isyerinde calisan ortak arkadasimizla konusurken laf arasında ogrendim

aslinda baskalari da gitmis o is icin ama herkes ayri saatte gitmis ve bunlar ikisi bilet alip gitmisler

evet ya konuyu açıklığa kavuştursaya hep soru sorunca cevap veriyor.gerçi her soruya cevap da vermiyor kafamçokkarıştı

kusura bakmayın arkadaslar seri bi sekilde yazamiyorum esim evde, gelip o kadar cok ne yazdigima bakmasın diye aralıklarla yazıyorum

konu açıp sonra da kaybplmak ne demek?o zaman biz de şöyle düşünmeliyiz.uydurma hikaye bu.öylemi?

kaybolmadım ki surekli burdayım
lutfen arkadaslar ya nedenbu sekilde onyargılı yaklasiyorsunuz
hepinizin sorularına yetismeye calisiyorum
moralim cok bozuk

valla şüpheli bir durum eğer aralarında birşey olmasaydı eşiniz neden yalan söylesin yanlız gittim diye belkide beraber gittiler
ama aralarında bir şey yoktur bence acele etmeyin eşinizede bir şey
sormayın takibe alın eşinizi nedense burnuma pis kokular
geliyor benimmakannehirakannehir

canım çok kesik kesik anlatmışsın keşke bir seferde yazsaydın.. sadece soru sorulduğunda iki satır yazıyosun. şimdi tam olarak bize ne soruyosun sana ne kadar sağlıklı cevap verebiliriz ki.. kaç yaşındasınız? kaç senelik evlisinzi. evliliğinizde sorunlarınız varmıydı? daha önce benzeri bişey yapdımı? iş yerine gidip gelirmisiniz? v.s v.s... bunları bilmeden kimsenin yaptığı yorum sağlıklı olmaz. belkide ortada hiç bişi yok yada ateş bacayı çoktan sarmış.. bu kısıtlı bilgilerle sadece falcılık yapmış oluruz...

Ya eşinizle neden konuşmuyorsunuz bende onu anlamıyorum...

O öyle gitmiş,o bileti almış,diğerleri bilmem nasıl gitmiş... O kadar manasız ki şuan internet başında zaman geçirip bunlara forum başında kafa yormanız...

Zaten tam ne dediğinizde belli değil.

Açık açık sorun kafanıza takılanları,gerekçeleriyle birlikte içinizdeki şüpheleri konuşun eşinizle.

Peki işyerindeki ortak arkadaşınız ,sizi işkillendirecek biçimde mi söyledi beraber gittiklerini..
ne bileyim direk söyleyemiyor da, ima mı ediyor diyorum, o arkadaşınızda mı seyahatteymiş?...

canım bunları yazmam gerektigini dusunmedim , sadece olayı anlatmaya calistim
daha once boyle bisey basima gelmedigi icin hem dusunuyorum hem yaziyorum
yazdikca cikiyor bazi seyler

10 yıllık evliyiz
benim yas 32, onun ki 40
sorun yoktu evliligimizde, tartismamiz falan pek olmaz, 1 oglumuz var
daha once aldatma olayı olmadı ya da artık soyle diyim olduysa bile ben bilmiyorum

Peki işyerindeki ortak arkadaşınız ,sizi işkillendirecek biçimde mi söyledi beraber gittiklerini..
ne bileyim direk söyleyemiyor da, ima mı ediyor diyorum, o arkadaşınızda mı seyahatteymiş?...

hayır ben ozellikle konusurken lafı oraya getirdim, boylece ogrendim, kimseyi kuskulandirmamak icinacikca sormadim

Somut bir delil yok aldatmıs olsa bile aldattım der mi hic muhtemelen inkar yoluna gidecektir. Birlikte is seyehatine cıkmaları malesef yeterli degil kuskularınız icin daha fazlasına gerek bence hemen konuyu acmayın caktırmadan takibe alın.

bazı arkadaslar neden esine sormuyorsun demisler
senin de dedigin gibi oyle bisey olsa bile sormak yersiz aldattim demez kesinlikle
ben sadece fikir almak istedim, boyle bisey basina gelmistir belki birilerinin veya bundan sonra ne yapabilirim diye

aslinda ona sadece sunu soracagim
is gezisine sen yalniz gittin ya neden yanına birini vermediler diyecegim

canım iş yeri arkadaşı vs gibi elalemin söyledikleriyle davranamazsın.
kızla gitti,bilmem ne yaptı şudur da budur elalem konuşur durur,işleri bu.
düzgünce geç kocanın karşısına,ciddi bi şey konuşucam senle de
hafta sonu olduğu halde iş gezisi dedin şunu dedin bunu dedin,benim aklıma yatmadı,kurt düşürdün içime,adam akıllı anlat şu durumu de.
anlatış şekli,tepkisi vs'sini de gözlemle.
böyle çevredeki insanların (ortak iş arkadaşlarının) laflarına göre bir nevi dedikodulara göre olmaz bu iş.

Son düzenleme:
esın bıletlerı ınternette bır hesaptan aldıysa eger kızın bıletıde oradanda mı alınmıs bak
ayrıca esın ozeldemı kamuda mı calısıyor
kız onun astı mı ustu mu
hangı sehır
otelde kalma durumu oldumu esının
kız kac yasında

ben ilk msjımdada söyledim elinizde çok fazla bir şey yok
şimdi sorarsanız varsa bile inkar edicek daha da dikkatli
olup ispatlayamicaksınız acele etmeyin derim ben takip edin
iraz eşinizi mutlaka bir açık vericektir benim fikrim tabi buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…