yalnız ikisi mi?amir ,memur, müdür başka kimse yok mu?
evet ya konuyu açıklığa kavuştursaya hep soru sorunca cevap veriyor.gerçi her soruya cevap da vermiyor kafamçokkarıştı
konu açıp sonra da kaybplmak ne demek?o zaman biz de şöyle düşünmeliyiz.uydurma hikaye bu.öylemi?
sadece ikisiymis
nerden ogrendin diye sormussunuz, ben o kızın da o sehirde cektigi resimlerini gorunce uyandim ve o isyerinde calisan ortak arkadasimizla konusurken laf arasında ogrendim
aslinda baskalari da gitmis o is icin ama herkes ayri saatte gitmis ve bunlar ikisi bilet alip gitmisler[/QUOT
ne diim.sana şimdi aklına kötü şeyler gitirme demek de olmaz.herşey açık ve ortada.ama yine de eşinle bir konuş derim ben tavırlarından belli olur.eğer hemen inkar etmeye başlarsa bilki aldatıyor.eğer aldatmıyorsa vermesi gereken cevap şöyle olmalı.hayatım yanlış anlarsın diye söylemedim ama emin ol aramızda bişey yok. yada buna benzer bir cevap olmalı.sakin yani.
kaybolmadım ki surekli burdayım
lutfen arkadaslar ya nedenbu sekilde onyargılı yaklasiyorsunuz
hepinizin sorularına yetismeye calisiyorum
moralim cok bozuk
sadece ikisiymis
nerden ogrendin diye sormussunuz, ben o kızın da o sehirde cektigi resimlerini gorunce uyandim ve o isyerinde calisan ortak arkadasimizla konusurken laf arasında ogrendim
aslinda baskalari da gitmis o is icin ama herkes ayri saatte gitmis ve bunlar ikisi bilet alip gitmisler[/QUOT
ne diim.sana şimdi aklına kötü şeyler gitirme demek de olmaz.herşey açık ve ortada.ama yine de eşinle bir konuş derim ben tavırlarından belli olur.eğer hemen inkar etmeye başlarsa bilki aldatıyor.eğer aldatmıyorsa vermesi gereken cevap şöyle olmalı.hayatım yanlış anlarsın diye söylemedim ama emin ol aramızda bişey yok. yada buna benzer bir cevap olmalı.sakin yani.
haklısın da ben boyle bi soruyu soracak duruma dusmekten nefret ediyorum ya
gitti geldi ve hic bahsetmedi, sanki tek basina gitmis gelmis
ama haklısın konusmalıyım
canım çok kesik kesik anlatmışsın keşke bir seferde yazsaydın.. sadece soru sorulduğunda iki satır yazıyosun. şimdi tam olarak bize ne soruyosun sana ne kadar sağlıklı cevap verebiliriz ki.. kaç yaşındasınız? kaç senelik evlisinzi. evliliğinizde sorunlarınız varmıydı? daha önce benzeri bişey yapdımı? iş yerine gidip gelirmisiniz? v.s v.s... bunları bilmeden kimsenin yaptığı yorum sağlıklı olmaz. belkide ortada hiç bişi yok yada ateş bacayı çoktan sarmış.. bu kısıtlı bilgilerle sadece falcılık yapmış oluruz...
Peki işyerindeki ortak arkadaşınız ,sizi işkillendirecek biçimde mi söyledi beraber gittiklerini..
ne bileyim direk söyleyemiyor da, ima mı ediyor diyorum, o arkadaşınızda mı seyahatteymiş?...
Somut bir delil yok aldatmıs olsa bile aldattım der mi hic muhtemelen inkar yoluna gidecektir. Birlikte is seyehatine cıkmaları malesef yeterli degil kuskularınız icin daha fazlasına gerek bence hemen konuyu acmayın caktırmadan takibe alın.
ben ilk msjımdada söyledim elinizde çok fazla bir şey yokbazı arkadaslar neden esine sormuyorsun demisler
senin de dedigin gibi oyle bisey olsa bile sormak yersiz aldattim demez kesinlikle
ben sadece fikir almak istedim, boyle bisey basina gelmistir belki birilerinin veya bundan sonra ne yapabilirim diye
aslinda ona sadece sunu soracagim
is gezisine sen yalniz gittin ya neden yanına birini vermediler diyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?