Aldatılıyor muyum ?

Bu arada bu bahsettiğim hanım şu anda kendi işinin sahibi, son derece bakımlı, kendi ayakları üzerinde duran mükemmel bir anne ve eş

sizinki evlilik degil ev arkadasligina donusmus artik...
cinselligi de aranizdan kaldirarak tamamen koparmissiniz iliskilerinizi...
esinin boyle olmasi cok normal...
bence evlilik terapistine gidin...
yataklar bile ayrilmis artik iliskini toparlasa toparlasa terapist toplarlar bence...
yazdiklariniza bakilirsa esiniz evden kopmus yani disarda takilmalari bu yuzden de olabilir ya da baska bir kadinla bir iliskisi de olabilir kim bilir ki...
saldim cayira mevlam kayira yapmissiniz...hersey olabilir...

sanirim esiniz sizin sosyallesmenizi istiyor...
bir cevreniz olmasini ve insanlar tarafindan biline belli bir statunuz olsun istiyor...
mantiksiz da degil hani...sanirim onun cevresine ayak uydurmanizi bekliyor sizden...

Son düzenleme:

ayrılığa doğru yol alıyorsunuz cnm; ya da birarada aynı soyadının altında ama ayrı hasyatlar yaşamaya doğru...
yatakları ayırmanız bi kere çok garip
bunu o mu istedi yoksa ortak mı karar verdiniz?

eşim sigara içiyorum diye ağzımın kokduğunu ve horladığımı söylüyor sigarayı bırak diyor ama bırakamıyorum beni anlamasını istiyorum

Sıgarayı bırakamıyorsan, her sıgaradan sonra dıslerını fırcala, agzına da kokulu sekerlerden at.

Nıcın calısmak zor gelıyor?
Bence evde durmak daha zor, her gun aynı sekılde gecer.
Hem emın ol calısmaya baslasan, kendıne guvenın artar.
Belkı o zaman bosanmaktan bıle korkmayacaksın.
Belkıde soyle dıyeceksın, aldatılmadıgından emın olsan da.
'Ben senın gıbı ılgısız bıe adamı cekemem, hadı yolun acık olsun'
Esınde karsısında boyle guclu bır kadını gorunce, etkılenecek.
Emın ol, erkekler guclu kadınları daha cok sevıyor.
Ve de kendı ıle barısık olan.

sizi kırmak istemem ama bence eşiniz ayrılığa sizi de yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyo. sizin de artık bi çevreniz olmasını arkadaşlarınızın olmasını istiyo çünkü sizin bu ayrılıktan en hafif zararla çıkmanızı istiyo. yatakları ayırmanın da sağlık açısından ne yararı olabilir ki. bunların hepsi sizi bu sürece hazırlamak için yapılıyo eşiniz tarafından. eşinizle bir an önce konuşmalısınız. durumu bildiğinizi söleyip zarf atın bence herşeyi anlatmak zorunda kalsın. siz de eşinizin dediği gibi başka bi çevre edinmeye çalışın ona mecbur olmamalısınız. yoksa yarı yolda kalabilirsiniz. ben böyle düşünüyorum..

aldatmıyorsa da zemini hazırlıyorsun ellerinle ....sigara konusunda eşin sonuna kadar haklı , kendisi içmediği için senin kokun ona emin ol iğrenç gelir , aynen kültablasına sarılıp yatmış gibi olur ....bırakamıyorsan da yatağa girmeden duşunu al, dişlerini fırçala , ağız spreyi ya da naneli şeker gibi bişeyler ile ağız kokunı da gider...
cinselliği sen istemiyorsan adam da zorlamak istemiyordur , e ara verdikce de soğukluk girmiştir,bir sene az bir süre değil ki ... belki bu yüzden yatağı ayırmıştır , genç yaşta bu kadar isteksiz olman çok da normal değil belki bir uzman yardımı gerekebilir bu konuda ...
kendine ait bir hayatın olmasını istemesi takdire şayan bir davranış, eşin seni , senin kendini düşündüğünden daha fazla düşünüyor...kendine güveni olan , eşinin karşısında dik duran bir kadın eşinden daha fazla saygı görüyor diye düşünüyorum ...sosyal hayat sana da iyi gelecektir .bu yaşında ( yaşını bilmiyorum ama eminim çok gençsin ) eve kapanıp yaşlanmayı beklemenin anlamı yok ki, hayat kısa ve güzel , tadını çıkarsanıza , neden eve kapanıp bedenine ve beynine eziyet ediyorsun

Son düzenleme:
konuya bak ya nerden tutsan elinde kalıyo resmen... bakın konu sahıbı arkadasım sızın butun bunların ıcınde tek sorununuz esınızın sızı aldatması mı yanı?? butun bunları yasattıktan sonra aldatsa ne aldatmasa ne? ha bosanmam dıyosunuz, o halde hıc kurcalamayın o kısmı. ama bızde bosanma yok demeyın.. bosananlarda aa bızde adettır dıyıp bosanmıyo heralde..kımse yuwası yıkılsın ıstemez tabıkı ama ortada bı yuwa yoksa bazı sonlar da kacınılmaz olur.. ha su war esınız sıze dıyomus bakımlı ol, calıs gez..dogru soylemıs ama sız kendınızı bı ınsan degıl bı esya gıbı goruyosunuz (esım benı gezdırırdı konusunda dıyorum) , sızın de ısteklerınız olabılecegının we bu ıstekler dogrultusunda cabalayabılecegınızın farkına warın.. ayrıca calısmak zor gelıyo demıssınız, o ne demek ya??? ben ewde 1,5 yasında bebegımı bırakıp sabahın kor saatınde cıkıyorum ewden bana cok mu kolay, butun calısan kadınlara cok mu kolay??bu cok haksız bı cumle olmus..

Eşim önceden şikayet etmezdi demişsiniz.Annem hep kızım gençlikte insan katlanıyor görmüyor bazen ama yaş ilerledikçe tahammül edemiyor artık der.
Tamam insan ne bileyim kilolu olabilir güzel olmayabilir ama bakımlı olmalı herzaman. Yeni kıyafetler makyaj saç değişikliği bile insana güven veriyor. Biz kadın halimizle güzel bakımlı bir bayan görünce hemen kendimizle kıyaslamaya kıskanmaya başlıyoruz. Hele dediğiniz ağız kokusu boşanma nedeni bile sayılıyor biliyormusunuz. Ama hepsinin çaresi var.Benim eşimde sigara içer ama yatağa gelmeden önce dişlerini fırçalaıp ağız gargarasıylada gargara yapar öyle gelir. Bilir benim rahatsız olduğumu.
Uyumadan duşunuzu alın dişlerinizi fırçalayın güzel kokunuzu sürünün öyle girin yatağa.Eşiniz yatağı ayırdıysa siz ısrarla yanna gidin.Bakımlı ve seksi olursanız erkek nereye kadar dayanabilirki. Çevrenizi şöyle bir araştırın ne bileyim çalışamıyorsanız bile takı kurslarına,spora gidin veya kadın yardımlaşma derneklerini internetten bir araştırın onlara katılın, kermeslere katılın hem insanlara yardım etmiş hemde yeni çevre edinmiş olursunuz.Yani bir şekilde kendinize gelmeye başlayın.

Seni üzmek istemiyorum ama bencede eşin seni alıştırıyor bu işe. Bence sen daha uzamadan bir nokta koymayı dene yada bunu bi sonuca vardırmayı.

"Karadenizliyim. bizde boşanma yoktur" diyorsunuz da.. Asıl hiçbir evlilikte yatak ayırma yoktur. Yatak ayırma artık kardeş kardeş yaşamaya delalettir.

Benim babannem ve dedem ölene kadar beraber aynı yatakta yattılar. Eşler illa sevişmek için aynı yatağa girmez. Kokusunu duyar, sarılır, öper, sabah uyandığında onun yüzünü gördüğünde mutlu olur, yatmadan önce günün mukayesesi yapılır..

Eşiniz sizi aldatıyorsa "herkese anlatıp onu rezil edeceğim" diye düşüneceğinize önce bir kendi kusurlarınıza bakın. Bu duruma gelmenizde sizin payınız ne kadar. Sigara kokusundan rahatsız oluyorsa ya bırakacaksınız ya da dişlerinizi düzenli fırçalayıp, günlük duşunuzu alacaksınız. Temiz ve şık kıyafetler giyip, güzel kokular süreceksiniz. Yazdıklarınıza göre bundan bir sene önce eşiniz de sizin için bayaa bir şey yapmış. Sizin de onun için bir şeyler yapmanız zor olmasa gerek.

Ki; anlattıklarınız eşinizin sizi aldattığını gösteriyor. Boşanmak istemiyorum evliliğim sürsün diyorsanız, kendinize çeki düzen verin. Yatakları birleştirip cinsel hayatınızı canlandırın.

Son düzenleme:
Bir kadın 41 yaşında cinselliği neden yaşamaz ben buraya takıldım asıl.
Karşınızdaki gökten zembille de inmiş olsa nihayetinde bir erkek.
Ne bekliyordunuz ki... erkeklerin doğası bu kadar basittir özünde işte.... böyle bir ortamda aldatır da boşar da.
Bence siz yapmanız gereken şeyi görüyorsunuz da görmemezlikten geliyorsunuz.

Canım senin için üzgünüm ama malesef aldatılıyorsun ve diğer arakdaşlarının dediği gibi eşin senden ayrılmak için şuan zemin hazırlyor... Çalış diyor çünkü ilerde çalışmak zorunda kalıcaksın diye... İnsanlarla kaynaş diyor çünkü ilerde senden ayrıldığın da kafayı yemiyesin diye konuşup dertleşçek birileri olsun diye etrafında...

yatakları ayrmışsınız neymiş sigara içiyorsun ve horluyorsun diyemiş.... Sigara içiyorsan çaresi kolay... O eve geldimi sigara içme içsen bile dişlerini fırçala naneli sakız çine... Horluyorsun işine gelince ya kilodan kaynaklıdır... yada geniz etinden...

Şimdi gelelim senin yapman gerekenler sen gördüğüm kadarıyla ayrılmak istemiyorsun ve eşine gidip hayatında biri var kim bu kadın dediğin an eşinin eline istemiş olduğu kozu verirsin ve çok bir zaman sürmez yatakları ayırdığınız yetmiyormuş gibi evide ayrırsınız.... Senin yapman gereken ayrılmak istemiyorsan tabiii... İlk önce kendini değiştirmek ....Kilon varsa vermeye başla hemen iyi bir diyetisyen git yardım al... Horlama sorunun varya o geniz etinden kaynaklanan bir durumsa hemen onu aldırıyorsun...Daha gençsin 42 yaş ne ki kadınlığının zirvesi aslındada biz hiç bir kadın bunu anlıyamıyoruz... Kilolarından kurtul aldatıldığını anladığını sakın ona yansıtma çünkü erkeğin isteği rahatlığı ona vermiş olursun aldattığını bildiğini anlarsa işi daha kolaylaşır gizli gizli yaptığını apaçık ortada yapar... Sen kilon varsa 6 ayda kilondan kurtulursun... Kendine bak azcık işe girmeye gelince kendini biraz değiştir güzelleş ondan son evet bir işe gir o her gün alışveriş yapıyor ya ozaman sende kazandığın parayla hem kendine hemde çocuklarına alış veriş yap bak kendine.... Bu arada da kenara üç beş kuruş at tabi haberi olmasın....

Bunları çok rahatlıkla yaparsın onun ruhu bile duymaz çünkü o seninle şimdilik bağlarını bitirmiş ama bu bağlarını güçlendirmek senin elinde bırak bir süre ayrı yatsın bir süre sonra kendi gelicek senin yanın ama sen senden vaz geçmişsin o yüzden kendine gel bir silkelen kendini kazan ilk önceki sonra kocanı kazanasın anldınmı kendini kazanmadam kocanı kazanmaya kalkarsan onu tamamen kaybedersin.... Sağlıkla kal ve kendine dikkatet canım benim hiç bir şey için kendinden vaz geç me

he bu arada cinselliğe gerlince madem eşinden boşanmak istemiyorsun her yanaştığında gönlü yap saklamanın anlamı ne yarın öbürgün toprak olucak sonuçta....

eşiniz sizinle tensel temastan kaçınıyorsa aldatma boyutunun cinsellikle tek gecelik değil duygusal olarak yaşadığını gösteriyor..
Biraz net olacağım yazarken , size sadece "seni istemiyorum senden soğudum" demediği daha doğrusu bunu dile getirmediği kalmış.. ama davranışları bu yönde...
eğer kaldırabilecekseniz üstüne ılımlı olarak yaklaşarak size açılmasını sağlayın..

siz cinsellik istememişsiniz, eşinizde artık sizi istekli görmeye göremeye o da size karşı cinselikten soğumuş. hal böyle olunca ne gerek var aynı yatak deyip ayırmış ...

arkadaş edinmenizi sosyal olmanızı istiyormuş çünkü siz sosyal olursanız sizi kendi arkadaş ortamını sokar kolkola heryere gönül rahatlığında giderdiniz. ama siz istememişsiniz evde oturmayı tercih etmişsiniz...

sigara kokusunu sizden almaktan rahatsız olmuş sigarayı bırakmanı istemiş, bunuda yapamam diyorsunuz...

eşiniz sizden olması gerek şeyleri istemiş ama siz hep geri çevirmiş ve ondan bu yüzden anlayış beklemişsiniz.
neden cinsellik içn bir yardım almadınız yada bir şekilde yataklarınızı ayrmaya getirecek kadar bu işi saldınız. cineslliğin olmadığı bir evliliğin tek eşli geçeceğini nasıl düşünebildiniz...
sosyalleşmek adına neden hiç adım atmadınız çekingen olabilirsiniz ama bu kadarı çekingenlkten öte sanki hayatı kocayı boş vermişlik gibi olmuş...

bu kadar durum üzerine birde eşiniz sigara kokusundan tiksindiğini söylediği halde neden hala kendinizi adamdan tiksindiriyorsunuz. bırakamıyorsanızda gündüz için eşinizin gelmesini 2-3 saat kala içmeyin artık duş alın dişinizi fırçalayın parfüm sıkın.

siz hiç birşey yapmamışsınız...

Valla bu yoruma sonuna kadar katılıyorum arkadaşımız durumu özetlemiş. Konunun başında ilaç kullandığınızı ve bolca uyuduğunuzu yazmışsınız.Bu bile insanı bıktırmaya yeter inanın.İnsanın tabiki problemleri olur,doktor yardımı alır,ilaç kullanabilir ama bunu aşmak için çabalamak gerek.Özellikle evde sürekli uykuyla problemi olan biri olduğu zaman insan daralıyor.Bu durum yıllarca sürünce insanı isyan ettiriyor tabi.İlave olarak zaten ilişkinize hiç özen göstermemişsiniz.Konunun bir yerinde ailesine söyleyip rezil edeceğim demişsiniz ona da değinmek istiyorum; farz edin söylediniz,adamı bir güzel korkutup oturttular ne olacak?? Daha büyük acılar çekeceksiniz.Boşanmayacak ama size de eziyet edecek.İnsanın iyi bir anne,tutumlu bir ev hanımı olması güzel bir şey ama ilişkiler bunlarla sınırlı değil.Eşiniz sizi aldatıyor olsa bile bunu asla evde sıradan bir konu haline getirmeyin.Eğer kapıyı vurup gidebilecekseniz adamı yüzleyin ama yok böyle yaşamaya devam diyorsanız hiç anladığınızı belli etmeyin,durum bir de aleni hale gelir.Eşinizi kazanmak istiyorsanız önce kendinizi kazanacaksınız.Siz iyi olmadan ve gördüğünüz şeyi beğenmeden onun beğenmesini bekleyemezsiniz.

pöfff amma sallamış...

umarım inanmamışsınızdır...

Aldatma yada değil bilemem..Ama ortada bir sorun olduğu kesin. Ama sağlıkla alakası yok bunun...

bu yastan sonra diyenler olmus
ne varmis yasinda? 42 yasinda daha orta yas ancak sayiliyor bu devirde

benim annem 65 yasinda hala fon yapar kaliteli makyaj yapar
pedikurune manikurune dikkat eder
bakim kremleri kullanir alisverise cikar
etkinliklere katilir
hele elbise dolabi tiklim tiklim doludur
bulmacasini cozer
msn'de sohbet eder facebook takilir

ve benm annem iki kere kanseri yenmis
en agir tedavileri gormus
seker, kalp, tansiyon sorunu olan bir insan olmasina ragmen
"benden gecti gayri dese" bu mucadeleleri veremezdi
............

Asil mesele konu sahibinin mantigi
gercekten cok acaip
tek eglence esiyle piknik ise
bu yetmez
okuyan arastiran belirli bir agirlik kazanmis
42 yasinda artik cogu konuda fikir beyan edebilecek bir yas
hatta guzel bir yas
bakimli klass olmanin tadi baska olur
cevremdeki kadinlardan ve ablamdan biliyorum

simdi diyelim esiniz sizi aldatiyor
ne yapacaksiniz memleketteki abilerinize rezil edeceksiniz
tehtitle evli kalmak isteyeceksiniz
cunku siz karadenizlisiniz sizi bosayamaz

bu mantikla ne kadar sevilebilirsiniz?
ne kadar degeriniz artar o ne olursa olsun bosanmayacaginiz esinizin gozunde
ne kadar iki cocuk annesi gururlu kadin olursunuz?

biraz asin kendinizi
en azindan kendiniz icin
istanbul gibi bir yerde sayisiz yardim kuruluslari var
etkinlikler var
sanat kurslari var
okuma sansiniz bile var
lise mezunu degilseniz disardan liseyi bitirin
okuyun heveslenin heves edin ettirin
hem topluma hem kendinize bir katkiniz olur

daracik bir kaliba girip
beni bosayamaz
onu rezil ederim
ben karadenizliyim diye
feodal mantigi bir yana birakin

agiz sorununuz yoksa ve sigara yuzunden kokuyorsa agziniz
yatmadan once fircalayin dislerinizi nefesinizi acacak sprayler var
bunlari kullanmadan yatiyorsaniz esinizin yanina
ustelik esiniz sigara icmiyor rahatsiz olur tabiiki
hafif bir koku guzel bir gecelik kokmayan bir agiz
kimi rahatsiz edebilir?

her aksam yemek bulmak zorunda degil
tutumlu olmaniz belirli bir sureden sonra makbulda degil o kadar
paraya kiy diyorsa
haftada bir kuafore gidin
bir masaja gidin

iki cocuk annesi vefakar bir kadinsiniz
saygim var ama yetmiyor bunlar..

esiniz aldatiyormu bilemem
ama bu tutumlariniza bu kopuk ve esinizin gozunde
silik olmaniza ragmen
aldatilmayi kabul etmeyin cunku kimse hak etmiyor ihaneti!

Allah razı olsun kıssanızda benim iyiliğimi istemiş yazmışsınız Ben eşimi yeniden kazanmaya çalışıcam dediklerinizi yapıcam Hayırlı kandiller kardeşlerim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…