çocuklarımla ilgilenmiyor demedim hatta bir kaç kez çok ilgili ve düşkün dedim önceki mesajlarda ayrıca beni aldatmıyordur da demedim kesin olan şey ben boşanmak istemiyorum burdaki arkadaşların dediklerini yapıcam ben kendimi çok bırrakdım hatam bu ama eşim bir şey demezdi ben rahatsız olduğunu düşünmezdim artık söylüyor kendimi düzelticem
eşim sigara içiyorum diye ağzımın kokduğunu ve horladığımı söylüyor sigarayı bırak diyor ama bırakamıyorum beni anlamasını istiyorum
çalışmak zor geliyor ilaç kullanıyorum erken kalkamıyorum o da bunu biliyor aslında çalışmamı istiyor arkadaş edinmemi onlarla gezmemi istiyor yatak ayırma konusunda ise bunun daha sağlıklı olduğunu söylüyor ama ben duygusal olarak etkileniyorum o çok rahat gözüküyor
Merhabalar
Ben yeni üye oldum siteye .Dayanışma ve yardımlaşma çok güzel.Son günlerde benim de içimi kemiren bazı şüpheler var.Evliyim 2 oğlum var.Eşim iyi huylu bir insan.Ama bana olan ilgisi çok azaldı hayatında biri var diye düşünüyorum.Kendisine sorduğumda beni ciddiye almıyor bazen var diyor bazen yok diyor.Eşim iyi aile babasıdır eskiden de dışarda olurdu ama son bir senedir her hafta sonu ve bazı geceler dışarda.Çalışdığını işlerinin yoğun olduğunu söylüyor bazen de arkadaşlarıyla gezdiğini.Ben pek onun arkadaş çevresine katılmadım çekingen bir yapım var ev hanımıyım evde olmayı seviyorum hiç çalışmadım eşim çalışmamı kendime ait bir hayatım olmasını dost edinmemi söylüyor .Eskiden beni gezdirirdi ama artık yorgun olduğunu söylüyor eve gelince ya hemen uyur ya da bilgisayardadır.cinsellik son bir senedir yok ben de istemiyordum o da artık istemiyor iki hafta önce de böyle daha rahat ediyorum diyerek yatağımızı ayırdı.Yapdıüım yemekleri beğenmemeye konuşmalarımı eleştirmeye başladı.Eskiden ailecek gezerdik artık çocuklarda büyüdü eşime beni gezdirmesini söylüyorum ama yorgun ve yoğun olduğunu söylüyor ve her hafta sonu evde yok.Arkadaşım yok arkadaşda edinemem ne yapacağımı şaşırdım .eşim çok ilgisiz acaba bir başka kadın mı var?Ne yapmam gerekir*Çaresizim.
siz cinsellik istememişsiniz, eşinizde artık sizi istekli görmeye göremeye o da size karşı cinselikten soğumuş. hal böyle olunca ne gerek var aynı yatak deyip ayırmış ...
arkadaş edinmenizi sosyal olmanızı istiyormuş çünkü siz sosyal olursanız sizi kendi arkadaş ortamını sokar kolkola heryere gönül rahatlığında giderdiniz. ama siz istememişsiniz evde oturmayı tercih etmişsiniz...
sigara kokusunu sizden almaktan rahatsız olmuş sigarayı bırakmanı istemiş, bunuda yapamam diyorsunuz...
eşiniz sizden olması gerek şeyleri istemiş ama siz hep geri çevirmiş ve ondan bu yüzden anlayış beklemişsiniz.
neden cinsellik içn bir yardım almadınız yada bir şekilde yataklarınızı ayrmaya getirecek kadar bu işi saldınız. cineslliğin olmadığı bir evliliğin tek eşli geçeceğini nasıl düşünebildiniz...
sosyalleşmek adına neden hiç adım atmadınız çekingen olabilirsiniz ama bu kadarı çekingenlkten öte sanki hayatı kocayı boş vermişlik gibi olmuş...
bu kadar durum üzerine birde eşiniz sigara kokusundan tiksindiğini söylediği halde neden hala kendinizi adamdan tiksindiriyorsunuz. bırakamıyorsanızda gündüz için eşinizin gelmesini 2-3 saat kala içmeyin artık duş alın dişinizi fırçalayın parfüm sıkın.
siz hiç birşey yapmamışsınız...
çalışmak zor geliyor ilaç kullanıyorum erken kalkamıyorum o da bunu biliyor aslında çalışmamı istiyor arkadaş edinmemi onlarla gezmemi istiyor yatak ayırma konusunda ise bunun daha sağlıklı olduğunu söylüyor ama ben duygusal olarak etkileniyorum o çok rahat gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?