Aldatılıyor muyum ?

na_rin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
187
0
26
İstanbul
KIZLAR slm eşimden hiç ummazdım hiç konduramazdım canım yanıyor yardım edin işin özeti şu eşimle aillesinden dolayı uzun süredir sorun yaşadık 4 yıllık evliyim 14 aylık bebeğim var eşim bebeğim olduktan sonra değişti ve son zamanlar çok değişti cinsel ilişki hayatımız iyi değil bugün arkadaşının karısından duydum arkadaşları facede eşimle manalı konuşuyorlarmış yıldız diye birinden bahsediyorlarmış bu gece eşimi eve almadım ayrılıcaz dedim gece dışarıya çıkmaya başladı sahurda geliyor bir mekandaymış bu kız heralde bilemiyorum tek bildiğim kızın adı off sizce ne yapmalıyım ?

Eve almama sebebin şu an için sadece bir tepki mi?

Ögrendin diyelim, ne yapmayı düşünüyorsun?

Kulaktan dolma bilgilerle neden huzurunuzu bozuyorsunuz?

Ya aldatmıyorsa eşiniz,nasıl affettireceksiniz kendinizi?

Eğer gerçek olduğundan eminseniz bile önce delil toplamalıydınız.Eşinizin face inden konuştuklarına bakabilirsiniz.arkadaşlarının içinde Yıldız adında biri varmı kontrol edin.Bilgisayarın geçmişine bakın.

Şu evli erkeklerle gezip tozan bakışan gülen her türlü pisliği yapan kızlardan yada evli kadınlardan nefret ediyorum. Allahım piyasada erkekmi kalmadı. Buradanda sesleniyorum evli erkeklerin peşini bırakın herşeyden önce yuvaları yıkıyorsunuz belkide. Gerçi ben suçu erkeklerede buluyorum. ne ararsınız dışarıda anlamıyorum. Cnm emin olmadan karar verme ne bileyim ölesine bişeydir yada arkadaş çevresindeki kişilerden kaynaklanıyorda olabilir. Allah yardımcın olsun dua et ltf..

eve almamak yerine eve alıp açıkça konussanız, kimmiş bu kız bir ögrenin

keşke sinirle bildiğinizi belli etmeyip bir süre izleseydiniz eşinizi. Hem nasıl imalı konuşmalar bunlar. Eşiniz arkadaşlarıyla arasında bu kadının dalgasını geçiyorlar.. Yapıyorsan da sakla bari insafzı adam. Arkadaşının karısının bile kulağına gitmiş. SİNİRLENDİM!!

yaptığın tavır doğru değil....aksi ispatlanana kadar herkes masumdur canım... bence kulaktan duyduğun şeylere inanma...eşinle konuş net bişey öğrenebilirsen bişeylre kalkışırsın....ama sana şunu söyleyim bazı erkekler sırf işgüzarlık adına aralarında böyle erkeksi şakalaşmalar muhabbetler yapıyorlar...bunu bi gurur abidesi gibi görüyorlar...salla paça allah ne verdiyse aralarında atıp tutuyorlar oysa bunların birçoğu doğru değildir aralarındaki samimiyetin verdiği cüretle böyle mevzuları rahatça konuşuyorlar...bence sen net bişey bilmeden öyle eve almamazlık yapma..eğer böyle bişey yoksa bile sen bile bile ladese giriyorsun adamı göz göre göre dışarıya yönlendiriyorsun...akıllı kadın olarak aklını kullan canım....belki çok basit çok ufak bi hata veya saçmalıktan ibarettir...aklıını kullan bak bebeğinde varmış kocana sahip ol derim...bi kıvılcımdan yangın çıkarma bence...

Anlamadan dinlemeden, emin olmadan keşke kovmasaydınız evden.
Belki yoktur öyle birşey ama siz bir araştırın önce gemileri yakmadan.

Delil toplamaya başlayın hemen araştırın gerçekten var mı diye.
Oturarak hiç birşey bulamazsınız. bilgisayarda geçmişe falan bakın

tam olarak emin olmadan niye eve almadınız?

keşke delil elde edene kadar sakin davransaydınız

Manalı konuşuyorlar derken, konuşmanın içeriğini bile bilmiyorsunuz sanırım.
Çok acele davranmışsınız gerçekten, elinizde hiç bir kanıt yok.
Eşinizi neden kovdunuz ki, alıp karşınıza konuşsaydınız ya.
Size bunu bahseden arkadaş ayrıntı vermedi mi?

Bilmiyorum ki aldatma aldatmadır... Bence çok iyi düşün ... ve iyice öğren... daha fazla ne öğrenebilirsin? takip et ya da bilgisayarı karıştır... ama öğrenmeden ya da eşinizle konuşmadan son vermeyin böyle bir şeye... belki de arkadaşlarınız nifak sokmak istiyorlar? iyi düşünün ve mantıklı adımlar atın derim..

size daha çok yakın zamanda başıma gelen bir durumu anlatmak istiyorum..kayınpederim rahatsızlandığı için kızımı çok sever,benim isteğimle moral olsun diye birkaç günlüğüne gittik.eşimde bizi bırakıp kendisi dönecekti(izni olmadığı için kendisi kalamadı)..eski komşum beni aradı müsaitsen geleyim mi diye.bende kpmin rahatsızlığından dolayı şehir dışında olduğumu söyledim.eşimin kalıp kalmayacağını sordu(onu ne ilgilendirdiğini anlamamıştım) bende kızımla ikimizin kalacağını söyledim..birkaç saat sonra beni aradı "saçını sarıya mı boyattın" dedi,"hayır" dedim."şehir dışındaysan sizin pencereden dışarı bakan sarışın kadın kim" dedi."kimse yok yanlış görmüşsündür" deedim."ben bilmezmiyim kaç yıldır orada oturuyorum,kimin penceresi olduğunu, şuan görüyorum,kocan seni aldatıyor bence" dedi.bende "aldatmasına imkan yok,kocam şuan burada, bizi bırakıp dönecekti, evimizde hırsız var o zaman" dedim "yok yok pardon yanlış görmüşüm" dedi hemen telefonu kapattı..sinirlendim..kendisi eşinden birkaç ay önce eşinin aldatması nedeniyle ayrılmıştı.ya neler hissettiğini hissetmemi istedi yada kendisiyle aynı şeyleri yaşamış arkadaş aradı veya da gerçekten yanlış gördü bilemem..şimdi eşim yanımda olmasa bizi sokmaya çalıştığı durumu bir düşünün,pardonla geri dönüşü olamayacak bir durum olacaktı..yani kısaca emin olmadan başkalarının sözleriyle hareket etmeyiniz..

komşunuz ruh hastası sanırım... evlerden ırak...

Şaka gibi ya. Allah muhafaza eşiniz yanınızda olmasaydı kıyamet kopacaktı.

aynen katılıyorum sana arkadaşım vallaha tebrik koyuyorum yazdıklarına

komşun ya eşine aşık yada ruh hastası.. allah mufaza çok tehlikeli gördüm,yuva yıkacak kadın eşin yanında olmasa,
arkadaşlığınızı şuan itibari ile kesin derim...

Valla bende tam tersini düşünmüyorum. Geçen bir konu vardı arkadaşı eşi aldatmış herkes kadına yüklenmiş aldatılan arkadaş gayet akılcı bir davranışla " bana sadakat sözü veren o kadın değil ki, eşimdi" dedi. Yani o yuvayı yıkan öteki kadın değil, birebir erkek. Yuvasına saygısı olan hiçbir erkek , isterde karşısındaki Angelina olsun dönüp bakmaz. ama adamın yuvasına saygısı yoksa, eşine saygısı yoksa karşısına kim gelirse gelsin ağzının suyu akar.

O yüzden ben aldatılma olaylarında aynen o arkadaş gibi düşünüyorum. Biraz benim kocam yapmaz, kadın ayartmıştır demekten kendimizi kurtarırsak gerçekten herşey farklı olur. Nasıl derseniz, kadınlar affetmekten vazgeçer belki. Affedilmeyeceğini bilen erkekte ayağını denk alabilir, alır demiyorum alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…