" bana sadakat sözü veren o kadın değil ki, eşimdi" dedi.
slm dün gece yarısı eşimi eve aldım konuştuk evet yıldız diye biri varmış aksarayda bir payvonda konsimatrismiş eşimde sadece iş için onla muhattap olmuş arkadaşlarıda alaya almışlar eşimi o günden sonra ve o payvona birkez daha gitmişler arkadaşalrıyla ama kızla muhattap olmamış olay bundan ibaretmiş ama inanmıyorum az önce arkadaşının karısı aradı gene onun kocasıda demiş o payvon aksarayda değil ev bikaçkez gittik demiş hangisine inanıcam offf bir yalan dolanıyor ama kafam alt üst oldu birde eşim dün hiç umursamazdı yalvarmadı bile sen bilirsin istersen ayrılalım dedi umursamazdı beni benden vazgeçmiş gibi çoktan
slm dün gece yarısı eşimi eve aldım konuştuk evet yıldız diye biri varmış aksarayda bir payvonda konsimatrismiş eşimde sadece iş için onla muhattap olmuş arkadaşlarıda alaya almışlar eşimi o günden sonra ve o payvona birkez daha gitmişler arkadaşalrıyla ama kızla muhattap olmamış olay bundan ibaretmiş ama inanmıyorum az önce arkadaşının karısı aradı gene onun kocasıda demiş o payvon aksarayda değil ev bikaçkez gittik demiş hangisine inanıcam offf bir yalan dolanıyor ama kafam alt üst oldu birde eşim dün hiç umursamazdı yalvarmadı bile sen bilirsin istersen ayrılalım dedi umursamazdı beni benden vazgeçmiş gibi çoktan
Anlamadığım nasıl bir iş çin muhattap olmuş, neden oraya gitmiş? Bunları açıkladı mı?
Bence olayın iç yüzünü öğrenmelisin.
kızlar eşim polis görevi icabı her mekana giriyor rahatca bu kadınla görüşmesinin sebebi konuştuğu adamı arıyormuş eşim bu kadınla takıldığını söylemişler o yüzden kadının yanına pavyona gitmiş yeni öğrendiğim bilgiye görede 2. kez gitmesinde kadın bunların masasına oturmuş 10 dk sohbet etmişler ama eşim bundan ibaret kadınla aramda bişey yok 4 erkektik masamıza oturdu yanlız oturmadım diyor off ya yuvamı bir konsimatris için yıkmak istemiyorum herşeyden önce kızım var onu abbasıyla büyütmek istiyorum ya eşimle konuştum kızlar eğer bu tekrarlanırsa işte ozaman görür o gününü can yakmak nasıl oluyormuş doğduğuna pişman edecem onu kimsenin kimseyi bu hayatta üzmeye hakkı yok
amaaan... ben sana olanı söyliyim canım. eşin dediği gibi 4 kişi gitmiş oturmuşlar, kadın da masalarına oturmuş. senin kocanı beğenmiş içlerinden, ona ilgi göstermiş.. arkadaşları da bunun geyiğini yapıyolar. boşu boşuna keyfini kaçırıyosun bence.
iş için mi sn iş için pavyona gidip bir kadınla ilgilenir mi yahu hiç inandırıcı gelmiyor açıkcası ki iş için olmadığı da bir hamlede ayrılalım demesinden belli hakkında hayırlısı olsun.
amaaan... ben sana olanı söyliyim canım. eşin dediği gibi 4 kişi gitmiş oturmuşlar, kadın da masalarına oturmuş. senin kocanı beğenmiş içlerinden, ona ilgi göstermiş.. arkadaşları da bunun geyiğini yapıyolar. boşu boşuna keyfini kaçırıyosun bence.
Eeeee bu çok mu normal bir şey?????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?