Aldatılıyor muyum ?

emin olmadan kocanı neden evden kovdun ki:26: bu tepkiyi vermemeliydin
şimdi aldatıyorsa bile nasıl ispatlayacaksın yada masumsa eşinle nasıl barışacaksın
öfkeyle kalkan zararla oturur canım fazla fevri davranmışsın bence

slm dün gece yarısı eşimi eve aldım konuştuk evet yıldız diye biri varmış aksarayda bir payvonda konsimatrismiş eşimde sadece iş için onla muhattap olmuş arkadaşlarıda alaya almışlar eşimi o günden sonra ve o payvona birkez daha gitmişler arkadaşalrıyla ama kızla muhattap olmamış olay bundan ibaretmiş ama inanmıyorum az önce arkadaşının karısı aradı gene onun kocasıda demiş o payvon aksarayda değil ev bikaçkez gittik demiş hangisine inanıcam offf bir yalan dolanıyor ama kafam alt üst oldu birde eşim dün hiç umursamazdı yalvarmadı bile sen bilirsin istersen ayrılalım dedi umursamazdı beni benden vazgeçmiş gibi çoktan

o kadar umursamazsa ya gerçekten seni gözden çıkarmış yada senin onu bırakmayacağından emin sana trip atıyor .bence o olayı iyice öğren .arkadaşının karısı nasıl bu kadar sakin olabiliyor onuda anlamıyorum onunda kocası bariz aldatıyor o zaman .

eşinin böyle bi tepki vermesi hiç normal değil. bence sen arkadaşınla konus ve o da eşinden bütün her şeyi öğrensin ama gelip sana anlattıgını soylemesin yoksa kocası söylemez bir şey.

Anlamadığım nasıl bir iş çin muhattap olmuş, neden oraya gitmiş? Bunları açıkladı mı?
Bence olayın iç yüzünü öğrenmelisin.

açıkça yüz yüze karşılıklı konuşmak en mantıklısı bir durumda bence
birilerinden duydukalrınızla hareket etmek yerine en azından gerçekleri öğrenir ve ona göre karar alırsınız.

senin eşin ne iş yapıyor ki pavyonda çalışan bir bayanla iş gereği görüşüyor..açtığın şu konu içinde pavyon,konsimatris,yıldız diye bir kadın,ve arkadaşının eşinin bahsettiği pavyon değilde ev demesi vallahi canım sen bu evliliğini bir kez daha gözden geçir istersen.anlatığın konuda elle tuttulabilecek hiç birşey yok açıkçası..böyle bir durumda eşinin yalan söyleme olasılığı çok fazla..aslında sen de neyin ne olduğunu anlamışsın ama kendini inandıracak şeyler arıyorsun..

Anlamadığım nasıl bir iş çin muhattap olmuş, neden oraya gitmiş? Bunları açıkladı mı?
Bence olayın iç yüzünü öğrenmelisin.

aynen ya iş derken ne işi allah aşkına eşiniz ne işle meşgul ki. pavyondaki kadınla iş için görüşme yapmış.ne bılıyım bu durum bana pek iç açıcı gelmedi sen en ayrıntısıyla arastır bu konuyu telefonunu bılgısayarı herseyı izlemeye al bir müddet.tabi birşeyler ortaya cıktığında ne yapacaksın bence en önce kendini bir dinlemeye çek.

iş için mi sn iş için pavyona gidip bir kadınla ilgilenir mi yahu hiç inandırıcı gelmiyor açıkcası ki iş için olmadığı da bir hamlede ayrılalım demesinden belli hakkında hayırlısı olsun.

kızlar evet iş için görüşmüş olabilirler, benim çalıştığım yerdede bir kere böyle bir müşterimiz olmuştu. ama bu onun çalıştığı yere gitmesini gerektirmez tabiki ...

kızlar eşim polis görevi icabı her mekana giriyor rahatca bu kadınla görüşmesinin sebebi konuştuğu adamı arıyormuş eşim bu kadınla takıldığını söylemişler o yüzden kadının yanına pavyona gitmiş yeni öğrendiğim bilgiye görede 2. kez gitmesinde kadın bunların masasına oturmuş 10 dk sohbet etmişler ama eşim bundan ibaret kadınla aramda bişey yok 4 erkektik masamıza oturdu yanlız oturmadım diyor off ya yuvamı bir konsimatris için yıkmak istemiyorum herşeyden önce kızım var onu abbasıyla büyütmek istiyorum ya eşimle konuştum kızlar eğer bu tekrarlanırsa işte ozaman görür o gününü can yakmak nasıl oluyormuş doğduğuna pişman edecem onu kimsenin kimseyi bu hayatta üzmeye hakkı yok

amaaan... ben sana olanı söyliyim canım. eşin dediği gibi 4 kişi gitmiş oturmuşlar, kadın da masalarına oturmuş. senin kocanı beğenmiş içlerinden, ona ilgi göstermiş.. arkadaşları da bunun geyiğini yapıyolar. boşu boşuna keyfini kaçırıyosun bence.

bencede gerçi bende rahatsız olurdum ama bir aldatma falan yok ortada .

canım arkadaşın kocası polis memuru olabilir yani bu tarz yerlere baskın yapıp burda çalışanlardan falan haber alailiyolar polisler .

Eeeee bu çok mu normal bir şey?????????????????????

görev icabı olsa eşinizin size bunu söylemesi gerekiyordu

devlet sırrı değil ya neden size haber vermedi hadi diyelim giderken haber veremedi

eve gelince hiç mi muhabbet etmiyorsunuz adı üstünde pavyon elbet bi gün duyulacak

neden siz başkalarından duyuyorsunuz ki

bana pek inandırıcı gelmedi

eğer ki aldatıyorsa ve siz ayrılırsanız konsimatris yüzünden değil kocanızın sizi evliliğinizi ve yavrunuzu düşünmeden hareket etmesi yüzünden ayrılacaksanız

artık şunu anlayın o kadınlarla evli değilsiniz o yüzden kızmanız gereken eşiniz

Eeeee bu çok mu normal bir şey?????????????????????

bence bırak konu sahibi neye isterse ona inansın..çünkü yuvasını yıkmak istemiyor..bir bebeği varmış..adam boşan istersen deyince çekindi sanırım.bak diğer konusunda ben bişeyler dedim yemediğim laf kalmadı..bi de kapak etti bu laflalrı bana:) sanki aldatma sorununu ben yaşıyorum :) burada bunu çok gördük...önce eş suçlanır,kk kadınları azıcık boşanmakla ilgili laf edince birden aklanır ve kötü kalpli olan biz oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…