KIZLAR slm eşimden hiç ummazdım hiç konduramazdım canım yanıyor yardım edin işin özeti şu eşimle aillesinden dolayı uzun süredir sorun yaşadık 4 yıllık evliyim 14 aylık bebeğim var eşim bebeğim olduktan sonra değişti ve son zamanlar çok değişti cinsel ilişki hayatımız iyi değil bugün arkadaşının karısından duydum arkadaşları facede eşimle manalı konuşuyorlarmış yıldız diye birinden bahsediyorlarmış bu gece eşimi eve almadım ayrılıcaz dedim gece dışarıya çıkmaya başladı sahurda geliyor bir mekandaymış bu kız heralde bilemiyorum tek bildiğim kızın adı off sizce ne yapmalıyım ?
bayanlar en ufak birşeyde eşlerini eve ya da yatağa almazken aslında kendilerini cezalandırıyorlarher erkeğin bir bunalım zamanı olabilir siz onu eve almayarak o kadının kucağına ittiğinizin farkında değilsiniz...henüz çok erkense gözün dışarı kayması ve gerçekten eşim için evliliğimiz için değer diyorsanız savaşın derim...
En büyk hata erkeğin ayağını dışarı daha çok kaydırmak....Ödül oluyor onun için resmen şu an bu.İşin özünü öğrenin bakalım bir...
bayanlar en ufak birşeyde eşlerini eve ya da yatağa almazken aslında kendilerini cezalandırıyorlarher erkeğin bir bunalım zamanı olabilir siz onu eve almayarak o kadının kucağına ittiğinizin farkında değilsiniz...henüz çok erkense gözün dışarı kayması ve gerçekten eşim için evliliğimiz için değer diyorsanız savaşın derim...
En büyk hata erkeğin ayağını dışarı daha çok kaydırmak....Ödül oluyor onun için resmen şu an bu.İşin özünü öğrenin bakalım bir...
''en ufak şey'' ve ''bunalım zamanı'' söylemlerini biraz daha açmanız lazım bence. en ufak şey=başka kadın, bunalım zamanı=aldatma mı?
gerçi ne farkeder ki.. kadının en ufak bir uzaklaşmasında, dışarıda ödül arayacak adamlarla karşılaştırmasın Allah kimseyi..
ek olarak "henüz çok erkense gözün dışarı kayması" denen yeri anlamadım, orayı da biraz açsa iyi olur...
ya konu sahibi için söylemiyorum ama başka kadının koynundan çıkıp gelmişse nasıl alacaksınız onu koynunuza onu anlamıyorum !!
konuya eşinin polis olduğunu bilmeden yorum yazmıştım..eşinin zaten kontrimatrisle ilişkisi olamaz canım.meslekten men ederler.işi gereği tabiki girebilir o tür yerlere.karım bana izin vermiyor bu tür yerlere giremem diyecek durumu yok.geyik muhabbetine ise eşinin meslek gereği bu tür muhabbet ortamının doğacı çok imkan var.fuhuş operasyonu yapan bir çok polisimiz var işlerinde tabiki evli olan polislerde vardır.sürekli kadın değil fuhuş yapan kadınları yakalıyorlar.