bencede gerçi bende rahatsız olurdum ama bir aldatma falan yok ortada .
Eeeee bu çok mu normal bir şey?????????????????????
:18::18::18::18::18:
adam polismiş, görev icabı falan..
ben de rahatsız olurdum kesinlikle. ama adam polis yapacak bişey yok. hele arka sokaklardaki gibi polisse... eyvah yani
bencede yangına körükle gitmenin bir manası yok sonuçta bir bebeği var .kimse böyle bir nedenden dolayı boşanmaz kendini kandırmasın kimse .konu sahibi sürekli boşanalım boşanalım diye tehdit ediyorsa kocasını oda olur boşanalım dedi bence sinirle ben böyle görüyorum aldatma yok olayda.kimse pevyon kadını için karısını bırakmaz türk film mi bu
aynen buna katılıyorum kimse pavyon kadını için karısını bırakmaz
her ikisini de idare eder
taki ki karısı bırakasaya kadar
kızlar eşim polis görevi icabı her mekana giriyor rahatca bu kadınla görüşmesinin sebebi konuştuğu adamı arıyormuş eşim bu kadınla takıldığını söylemişler o yüzden kadının yanına pavyona gitmiş yeni öğrendiğim bilgiye görede 2. kez gitmesinde kadın bunların masasına oturmuş 10 dk sohbet etmişler ama eşim bundan ibaret kadınla aramda bişey yok 4 erkektik masamıza oturdu yanlız oturmadım diyor off ya yuvamı bir konsimatris için yıkmak istemiyorum herşeyden önce kızım var onu abbasıyla büyütmek istiyorum ya eşimle konuştum kızlar eğer bu tekrarlanırsa işte ozaman görür o gününü can yakmak nasıl oluyormuş doğduğuna pişman edecem onu kimsenin kimseyi bu hayatta üzmeye hakkı yok
Polis evet anladım da,
2. defa sohbet etmeye(!) gitmiş ya hani,
onu diyorum.
Oldu canım polisim ben görev icabı her yere girer çıkarım degil mi?
Adam da bu mantık var gibi...
Eeee bir de ortada dönen geyik var...
ikinci kez sohbet etmeye gitti demiyor ki.. ikinci kez gittiklerinde kadın masalarına oturmuş. ben ikinci defada da iş için gittiğini düşündüm. polis oldğu için d normal karşıladım. 10 kere de gider yani (iş için).. yoksa evli adamın ne işi var pavyonda
kanıtlanmış birşey yok ki .neden hemen kötü düşünüyorsunuz bende onu anlamıyorum .varsayalım gitti adam kadına konu sahibi eşini kaybetmek istemiyor belli çoğu kadın bunu yapıyor zaten düzeni tek başına değiştiremeyeceğine göre eşini seviyor yuvasını kurtarmak istiyor .bu neden komik karşılanıyor anlamıyorum .
Ben öyle düşünemedim malesef...
Hadi diyelim iş için 10 defa gitti,
ortada dönen bir geyik var.
Evli adamın böyle geyikler yapması normal mi?
Yalnız konu sahibi bunları hep arkadaşının eşinden duyuyorsun?
Önce o kişi güvenilir mi degil mi?
Ona göre karar ver..
Gerçi ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama,
yine de araştır...
Evet kimse konsomatris için karısını bırakmaz o ancak Türk filminde olur,
gerçekte ise, adam evdeki kadının ruhu duymadan gönlünü eglendirir...
normal değil hatta yakışıksız. ama geyik yapmak boşanma sebebi sayılmaz benim için.
Olmayan bir durum için de geyik yapılmaz desem
bende ikinize de desem ki konu sahibi zaten diğer konusunda yazmış,bebeğim var yuva dağıtmak kolay mı falan diye..hatta kocasının gözüne girmeye çalışıyor ve taktik istiyor..yani ne olursa olsun boşanmak istemiyor zaten..bi sinirle bi hata yaptığını düşünüyor ve eşine inanıyor..kim bilir belki de doğru söylüyordur...yani bu konu hakkında daha fazla konuşmak gereksiz bence.kararını vermiş,hatta suçlu da biz olacağız neredeyse :) ben oldum bile...o yüzden bence yorulmayın
bende ikinize de desem ki konu sahibi zaten diğer konusunda yazmış,bebeğim var yuva dağıtmak kolay mı falan diye..hatta kocasının gözüne girmeye çalışıyor ve taktik istiyor..yani ne olursa olsun boşanmak istemiyor zaten..bi sinirle bi hata yaptığını düşünüyor ve eşine inanıyor..kim bilir belki de doğru söylüyordur...yani bu konu hakkında daha fazla konuşmak gereksiz bence.kararını vermiş,hatta suçlu da biz olacağız neredeyse :) ben oldum bile...o yüzden bence yorulmayın
bükemediğin eli öpceksin mi demişlerdi
şaka bi yana.. inşallah öyle bişey yoktur. olmadığına inanmak istiyorum sadece..
Dogru söylüyorsun kadesa :)
Ben şakadan dememiştim ki onu.
yani ortada bir durum var ki geyige dökülmüş.
Bükemediğin el degil, bilek olacaktı :)
ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyosun yani.. olabilir, kim bilir.. neyse zaten kadesa'nın dediğine göre konu sahibi için farketmiyomuş baksana.
ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyosun yani.. olabilir, kim bilir.. neyse zaten kadesa'nın dediğine göre konu sahibi için farketmiyomuş baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?