Aldatılıyor muyum ?

evet evet tam bunu ilave edecektim ki sizin ilaveyi okudum. Ancak açıkcası 2. aklıma gelmedi :)

benim komşum var,eşinden daha yüksek geliri olduğu halde evini temizletmek için bile birini alamıyor
 
benim komşum var,eşinden daha yüksek geliri olduğu halde evini temizletmek için bile birini alamıyor

Gerçekten birbirine benzemeyen ne hayatlar. Ve cümlemiz bu forumlarda fikirlerimizi, hayat görüşlerimizi paylaşıyoruz. Herkesin herkesle uyuşması mümkün mü ? Aynı kişiler aynı kişilere "beğen" diyor deniyor. Haliyle bu böyle olacak, asgari müşterekte aynı görüşte olduğun insanların görüşlerini beğeniyorsun, sana yakın geliyor. Bu o nicki belleyip ona tık atmak değil ki.

Benimde burada 2 kare asım var :)) Artık abartmayayım diye her yazdıklarına beğen demiyorum ama çok beğeniyorum :) Sonra bir grup daha var baktığın vakit farklı olsakta bazı düşüncelerini beğendiğim.

Bizlerde neler yaşıyoruz gündelik hayatta. Çok yakın bir arkadaşımı eşi aldattı. Arkadaşım lise tahsilli ,çalışma hayatı olmadığı gibi bir üni. de 2 çocuğu var. Görmezden gelmekten başka çaresi yoktu ama boşanacağım diyordu. Boşanma diyen bendim. Affetme ama oyna, o seninle nasıl oynadıysa sende onla oyna. Geçen gün o olaydan sonra ilkkez eşiyle karşılaştım iftarda yüzüne bakamadım, midem bulandı, su onun tarafındaydı ondan isteyemedim kalktım aldım vs vs.

Ben aldatılsaydım ancak eşimin eşyalarını çantasına koyacak kadar düşünürdüm ama arkadaşıma boşanma diyen yine benim. Her hayat, her görüş farklı, her yaşanan kendi içinde özel.

Ama bunu idrak edemeyen insanlar var burada, özel gün önemli değil diyorsun yalancı diyor, eşim eski sevgilisiyle görüşür diyorum midesiz diyorlar. Daha dün eşime X İstanbul'a taşınacaktı ne oldu dedim, burada iş bulsun gelecek dedi. kıskançlık krizine mi girmem gerek :)

Gerçekten birbirimize saygı duysak, farklı hayatlar olduğunu idrak etsek ne güzel olacak.

Off amma dertlenmişim :))))
 
Son düzenleme:

haa tabi canım senin kocan kadınlarla konuşamaz bile
ama benim ki pavyonda beni aldatır bende boşanamam deme nasıl vardın bu kanıya merak ettim
herksin düşüncesi ayrı sen sayfa sayfa başkaları hakkında yorum yaparken iyi hoş
biz birşey yazdığımız da sen ve senin gibiler diye başlayan cümleler
kimse sadece bi kız ismi duydu diye kocasını eve almamazlık yapmaz demek ki aldatılıyorum düşüncesini destekleyen birşeyler var
kendi de yazmış zaten soğuk davranıyor eve geç geliyor benle ilgilenmiyor diye
ve bi önce ki yazımda da söyledim eşi böyle bi ortama girebilir polis ama face bile yıldız geyiği yaptıklarına göre devlet sırrı değil demek ki
ne diye eşine söylemiyor başkalarından duyması çok mu hoş
bu arada istersen bi önce ki mesajlarımı bi okuda neresinde boşan ayrıl demişim
sadece eşinin söylediği inandırıcı gelmedi dedim ve sebeplerini de söyledim
milletin evliliği süper o yüzden böyle yazıyorlar diyorsun ya bende senin için düşünüyorum
mesala 12 yıl sevgili kalan birileri için kesin oyalıyor biz kocamla 6 ayda evlendik demeler
kocası iş yerinde ki kızlarla içli dışlı muhabbet ediyor diyene aaa benim kocam asla konuşamaz zaten kendi konuşmaz ben istemem mahvederim demeler
bunlar ne peki bana göre de kocasından dertli olanlara da kocasını öve öve bitiremeyenler hiç yazmasın konuya çünkü üzmekten başka birşey yapmıyor
o yüzden bişeyi savunurken tam savun
 
Son düzenleme:
öncelikle rica ederim şu ismi lazım değil tartıştığımız bayanlar yorum yapmasın benim hiçbir konuma yapmasın gururlu olup şu saatten sonra bana yazmayacaklarını düşünüyorum siz diğer arkadaşlarım yeni bilgiler edindim daha doğrusu emin oldum evet yıldız denen 20 yaşında bir bayan var ve yabancı uyrukluymuş pavyondaymış ama eşimin bir alakası olmadığı çıktı tek hatası masasında oturmasına izin vermiş ama 4 arkadaşalrımış eşime dün gece ağladım oda bana sarıldı inandığı herşey üstüne yemin etti seni aldatmadım hiç diye ben ağlayınca oda ağladı kıyamadı herhalde:) asla ayrılmayı düşünme falan dedi seviyorum falan dedi kızlar iyiki o öfkeyle ayrılmadım şimdilik bukadar mevzu he bu arada inanmazsan kadınlada konuştururum seni dedi dışarda bende yok dedim iyi yapmışmıyım?
 

çok sevindim canım .
 

Hadi bakalım gözün aydın,

Komşunun güzel kızı yada facebooktaki eski sevgili konulu yeni macerada buluşana kadar körler sağırlar birbirini ağırlasın. Ama pardon ya facebook'a baskın yapmıyordu polisler değil mi !!!
 

sen niye kafayı benle bozdun şimdi?cevap vermiyorum anlamıyorsun .kendime göre yorum yapıyorum bende sitede takılıyorum .insanlara tavsiye vermek istiyorum .kimseyi kırmak üzmek istemiyorum .tamam ayrıl demiyorsun belki senin gibi bir kaç kişi daha var yangınla körükle gidiyorsunuz hep dikkatimi çekti .olay burda ben değilim ki konu sahibi .o kocasını seviyor ve ortada aldatma da yok ayrıca kanıtlanmış birşey yok .neden srekli eşin sana yalan söylüyor eşin seni kandırıyor inanmam çok saçma gibi tepkiler veriyrosun ?bu çok mu yapıcı oluyor ?
bana göre benim düşünce yapıma göre ayrılıp barışan çiftler evlilik yürütemez .uzun süreli ilişkiyi sağlıklı bulmam .bunu sadece ben değil evlilik uzmanları söylüyor .en fazla iki sene tanıyın aha fazla uzatmayın diyolar .o zaman bana çıkışıcağına onlara çıkış ne oluyor yani .oylaıyor diye düşünürüm dedim kesin oyalıyor demedim yanlış okuyorsun galiba .
devlet sırrı değil haklısın ama işini sürekli evde neden anlatsın ki adam .polisler her deliğie giriyor ki zaten .bu onların görevi .böyle yerlere çok girip çıkıyolar hangi birini gelip anlatsın ki?zaten ordakileride tanıyolar bilgi almak için çoğu .hepsi mi karısını aldatıyor oluyor şimdi?
benim eşim için yorum yapma rice ediyorum .iş arkadaşıyla özel hayat muhabbeti yapmaz onu çok iyi tanıyorum .bazı şeyler mahreme giriyor çünkü .evini gidip orda burda anlatmaz .kimi üzüyormuşuz ki anlamadım .asıl insanları üzen sen ve bir kaç kişi .herkes rahatsız oluyor zaten sizden artık .kimse siteye girmek istemiyor .
 
Benimde erkek arkadaşım polis her gittiği yeri söyler. ve kimse onunla bu şekilde dalga geçemez kız muhabbeti yapamaz kendi izin vermez ben yanlış anlarım diye.... Ama özür dilemiş sizde hemen yumuşayıvermişsiniz :) gene yapar gene yumuşarsınız nasılsa :)
 
bir kadın istediği zaman ağlayabilme yeteneğine sahiptir.

ama erkek öyle değildir. adam hem kutsal bildiği değer verdiği her şey adına yemin etmiş. hem de oturup ağlamış.

eşine güven bence tatlım.
 
ama sana şunu söyleyim bazı erkekler sırf işgüzarlık adına aralarında böyle erkeksi şakalaşmalar muhabbetler yapıyorlar...

şakalaşıyorda olabilirler neden olmasın
mesela bizde forumda Ous Ous diye şakalaşıyoruz
bizi tanımayan ousla aramızda birşeyin olduğunu zannedicek
 

neyse belle örnekte verdim ama anlamamakta ısrar ediyorsun

habire ne diye sen ve senin gibiler diyorsun ne diye ortalığı bulandırmaya çalışıyorsun anlamıyorum

tamam sen çok iyisin herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun bildiğin meleksin herkese duymak istediklerini söylüyorsun

sen mükemmelsin rahatladın mı şimdi

hep diyorsun ya benim düşüncem benim düşüncen bu da benim düşüncem

sürekli kocanı anlatan da sensin ben ne diye senin kocana yorum yapayım allah aşkına

bir daha senin ve senin gibiler diyerek genelleme

anket mi yaptın kimse siteye girmek istemiyor diyorsun

herkes bizden rahatsız oluyormuşmuş

aman bi kapı açılda ya dök içindekileri

biz neymişiz de haberimiz yokmuş ya bu son mesajım boşuna uyarı almak istemiyorum
 

ahlak masasında çalışıyordur belki
 

Herkes istedigi yorumu yapmakta ozgur tabi ki ama yorum yaparken yikici degil yapici olmak gerektigine inaniyorum.
Sizin bu noktadan sonra konu sahinine oneriniz nedir? Esine 'hayir sana inanmiyorum, aldatmissindir sen' diyip bosansin mi?
 
Bana saçma geldi böyle yapmanız.
Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız,kocanızı seviyorsanız.Karşınıza alın adam gibi konuşun.
 


bunlar timsah gözyaşladı ya
acizlik gözyaşları
kendimi ıspatlayamıyorum, anca böyle kandırırım seni gözyaşladı..
 
cinsel hayatları bile yokmuş ya...daha ne diyim ben
 



ben siteye girince önce "sen ve senin gibiler " var mı diye bakıp sizin olduğunuz sayfaya damlıyorum. yoksanız çıkıyorum

carrieee kulakların çınladı mı
 
Herkes istedigi yorumu yapmakta ozgur tabi ki ama yorum yaparken yikici degil yapici olmak gerektigine inaniyorum.
Sizin bu noktadan sonra konu sahinine oneriniz nedir? Esine 'hayir sana inanmiyorum, aldatmissindir sen' diyip bosansin mi?

Nasılda basite indirgiyiveriyorsunuz işinize gelmeyen mesajları.

Sadece ak kara olmadığı gibi, sadece boşan yada boşanma diye mesaj yoktur. Tanımam etmem, kapasitesi nedir, ailesi nedir, ayakları üzerinde durur mu, duramaz mı, kişiliği boşanma için yetkin mi ?

Ama bunu yaşayan kadın, hadi bazılarına gurursuz dedi ya ondan yola çıkarak kadınlık gururu varsa gözü kulağı açık olur, körü körüne inanmaz, aaa benim kocam yapmaz diye ortaya çıkmaz. Gözlemler, düşünür, yorumlar. Başıma gelse ne yapardım der. Der oğlu der.

Hayat (+, -) den ibaret olmadığı gibi, evliliklerde sadece boşan yada boşanma üzerine kurulu değildir.

Ama kadın, her kadın sadece konu sahibi değil kendine verdiği değer kadar eşinden de değer görür. Kadınlarımız kendine değer vermediği için eşinden de ne yazık ki değer görmüyor.

Bu fevri çıkış eşi için iyi bir koz oldu, ne oldu kocaman bir hiç. İleride bir halt eder yada etmez neyi öğrendi karısının hiçbirşey yapamayacağını bırakın boşanmayı bir kaprisinin bile olmayacağını, iki tatlı dile kanacağını.

İnsan kendi arkadaşına bile boşan diyemedikten sonra tanımadığı etmediği insana nasıl der. Boşanınca ekmeğini ben mi vereceğim ??? Benim diyeceğim tek şey tüm kadınlara akıllı ol mesajıdır, yeme yedirmesinler mesajıdır. İki çift lafa, bir carrie'nin dediği gibi timsah göz yaşlarına kanmasınlar. Gözleri açık olsun, ellerinde meslekleri olsun, kendilerine saygıları olsun, hayatları kocadan ibaret olmasın.

Daha açık ne yazılır ki, insanlar cümleler arasındaki mesajları alamadıktan sonra ....
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…