evet evet tam bunu ilave edecektim ki sizin ilaveyi okudum. Ancak açıkcası 2. aklıma gelmedi :)
benim komşum var,eşinden daha yüksek geliri olduğu halde evini temizletmek için bile birini alamıyor
keserim asarım mı ?sesli güldüm buna .hayır şekerim kesmem kimseyi merak etme sen ama bööyle içli dışlı olmasına izin vermem eşimin .dert ortağı falan değil adam kadın dırdırı dinlemesine gerek yok ki zaten dinlemez sıkılır .
kadına boşan mı diyeyim ?bellki seviyor kocasını bebeği var .eşi belki yapmış bir hata belki yapmamış .yani ben konuya göre yorum yapıyorum .sen neden bu kadar vicdsnızca yorum yapıyorsun ?senin eşin gitse sen boşayabilecek misin kocanı ?empati yapsana biraz .bence boşanmayacaksın .o yüzden boşan vs deme .kadını gurursuzlukla suçlama .doğru yada değil kadın yuvasını dağıtmak istemiyor .burda konu ben değil konu sahibi .yani onun durumuna göre yorum yapıyorum .dayanamıyorum artık bu adama dese boşan diyeceğim ama seviyor elde tutmak için birşeyler yapmak istiyor .hemen huraaa boşan o zaman pavyon kadınıyla yarışabilir misin yok şöle yok böle zaten yaralı olan bir insana bide böyle sert sert yorum yaparsanız bilemiyorum yani vicdana uymuyor .bu benim düşüncem .saygı gösterirsen sevinirim .
öncelikle rica ederim şu ismi lazım değil tartıştığımız bayanlar yorum yapmasın benim hiçbir konuma yapmasın gururlu olup şu saatten sonra bana yazmayacaklarını düşünüyorum siz diğer arkadaşlarım yeni bilgiler edindim daha doğrusu emin oldum evet yıldız denen 20 yaşında bir bayan var ve yabancı uyrukluymuş pavyondaymış ama eşimin bir alakası olmadığı çıktı tek hatası masasında oturmasına izin vermiş ama 4 arkadaşalrımış eşime dün gece ağladım oda bana sarıldı inandığı herşey üstüne yemin etti seni aldatmadım hiç diye ben ağlayınca oda ağladı kıyamadı herhalde:) asla ayrılmayı düşünme falan dedi seviyorum falan dedi kızlar iyiki o öfkeyle ayrılmadım şimdilik bukadar mevzu he bu arada inanmazsan kadınlada konuştururum seni dedi dışarda bende yok dedim iyi yapmışmıyım?
öncelikle rica ederim şu ismi lazım değil tartıştığımız bayanlar yorum yapmasın benim hiçbir konuma yapmasın gururlu olup şu saatten sonra bana yazmayacaklarını düşünüyorum siz diğer arkadaşlarım yeni bilgiler edindim daha doğrusu emin oldum evet yıldız denen 20 yaşında bir bayan var ve yabancı uyrukluymuş pavyondaymış ama eşimin bir alakası olmadığı çıktı tek hatası masasında oturmasına izin vermiş ama 4 arkadaşalrımış eşime dün gece ağladım oda bana sarıldı inandığı herşey üstüne yemin etti seni aldatmadım hiç diye ben ağlayınca oda ağladı kıyamadı herhalde:) asla ayrılmayı düşünme falan dedi seviyorum falan dedi kızlar iyiki o öfkeyle ayrılmadım şimdilik bukadar mevzu he bu arada inanmazsan kadınlada konuştururum seni dedi dışarda bende yok dedim iyi yapmışmıyım?
haa tabi canım senin kocan kadınlarla konuşamaz bile
ama benim ki pavyonda beni aldatır bende boşanamam deme nasıl vardın bu kanıya merak ettim
herksin düşüncesi ayrı sen sayfa sayfa başkaları hakkında yorum yaparken iyi hoş
biz birşey yazdığımız da sen ve senin gibiler diye başlayan cümleler
kimse sadece bi kız ismi duydu diye kocasını eve almamazlık yapmaz demek ki aldatılıyorum düşüncesini destekleyen birşeyler var
kendi de yazmış zaten soğuk davranıyor eve geç geliyor benle ilgilenmiyor diye
ve bi önce ki yazımda da söyledim eşi böyle bi ortama girebilir polis ama face bile yıldız geyiği yaptıklarına göre devlet sırrı değil demek ki
ne diye eşine söylemiyor başkalarından duyması çok mu hoş
bu arada istersen bi önce ki mesajlarımı bi okuda neresinde boşan ayrıl demişim
sadece eşinin söylediği inandırıcı gelmedi dedim ve sebeplerini de söyledim
milletin evliliği süper o yüzden böyle yazıyorlar diyorsun ya bende senin için düşünüyorum
mesala 12 yıl sevgili kalan birileri için kesin oyalıyor biz kocamla 6 ayda evlendik demeler
kocası iş yerinde ki kızlarla içli dışlı muhabbet ediyor diyene aaa benim kocam asla konuşamaz zaten kendi konuşmaz ben istemem mahvederim demeler
bunlar ne peki bana göre de kocasından dertli olanlara da kocasını öve öve bitiremeyenler hiç yazmasın konuya çünkü üzmekten başka birşey yapmıyor
o yüzden bişeyi savunurken tam savun
ama sana şunu söyleyim bazı erkekler sırf işgüzarlık adına aralarında böyle erkeksi şakalaşmalar muhabbetler yapıyorlar...
sen niye kafayı benle bozdun şimdi?cevap vermiyorum anlamıyorsun .kendime göre yorum yapıyorum bende sitede takılıyorum .insanlara tavsiye vermek istiyorum .kimseyi kırmak üzmek istemiyorum .tamam ayrıl demiyorsun belki senin gibi bir kaç kişi daha var yangınla körükle gidiyorsunuz hep dikkatimi çekti .olay burda ben değilim ki konu sahibi .o kocasını seviyor ve ortada aldatma da yok ayrıca kanıtlanmış birşey yok .neden srekli eşin sana yalan söylüyor eşin seni kandırıyor inanmam çok saçma gibi tepkiler veriyrosun ?bu çok mu yapıcı oluyor ?
bana göre benim düşünce yapıma göre ayrılıp barışan çiftler evlilik yürütemez .uzun süreli ilişkiyi sağlıklı bulmam .bunu sadece ben değil evlilik uzmanları söylüyor .en fazla iki sene tanıyın aha fazla uzatmayın diyolar .o zaman bana çıkışıcağına onlara çıkış ne oluyor yani .oylaıyor diye düşünürüm dedim kesin oyalıyor demedim yanlış okuyorsun galiba .
devlet sırrı değil haklısın ama işini sürekli evde neden anlatsın ki adam .polisler her deliğie giriyor ki zaten .bu onların görevi .böyle yerlere çok girip çıkıyolar hangi birini gelip anlatsın ki?zaten ordakileride tanıyolar bilgi almak için çoğu .hepsi mi karısını aldatıyor oluyor şimdi?
benim eşim için yorum yapma rice ediyorum .iş arkadaşıyla özel hayat muhabbeti yapmaz onu çok iyi tanıyorum .bazı şeyler mahreme giriyor çünkü .evini gidip orda burda anlatmaz .kimi üzüyormuşuz ki anlamadım .asıl insanları üzen sen ve bir kaç kişi .herkes rahatsız oluyor zaten sizden artık .kimse siteye girmek istemiyor .
iş için mi sn iş için pavyona gidip bir kadınla ilgilenir mi yahu hiç inandırıcı gelmiyor açıkcası ki iş için olmadığı da bir hamlede ayrılalım demesinden belli hakkında hayırlısı olsun.
.eşi belki yapmış bir hata belki yapmamış
Hadi bakalım gözün aydın,
Komşunun güzel kızı yada facebooktaki eski sevgili konulu yeni macerada buluşana kadar körler sağırlar birbirini ağırlasın. Ama pardon ya facebook'a baskın yapmıyordu polisler değil mi !!!
bir kadın istediği zaman ağlayabilme yeteneğine sahiptir.
ama erkek öyle değildir. adam hem kutsal bildiği değer verdiği her şey adına yemin etmiş. hem de oturup ağlamış.
eşine güven bence tatlım.
cinsel hayatları bile yokmuş ya...daha ne diyim ben
neyse belle örnekte verdim ama anlamamakta ısrar ediyorsun
habire ne diye sen ve senin gibiler diyorsun ne diye ortalığı bulandırmaya çalışıyorsun anlamıyorum
tamam sen çok iyisin herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun bildiğin meleksin herkese duymak istediklerini söylüyorsun
sen mükemmelsin rahatladın mı şimdi
hep diyorsun ya benim düşüncem benim düşüncen bu da benim düşüncem
sürekli kocanı anlatan da sensin ben ne diye senin kocana yorum yapayım allah aşkına
bir daha senin ve senin gibiler diyerek genelleme
anket mi yaptın kimse siteye girmek istemiyor diyorsun
herkes bizden rahatsız oluyormuşmuş
aman bi kapı açılda ya dök içindekileri
biz neymişiz de haberimiz yokmuş ya bu son mesajım boşuna uyarı almak istemiyorum
Herkes istedigi yorumu yapmakta ozgur tabi ki ama yorum yaparken yikici degil yapici olmak gerektigine inaniyorum.
Sizin bu noktadan sonra konu sahinine oneriniz nedir? Esine 'hayir sana inanmiyorum, aldatmissindir sen' diyip bosansin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?