Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206

Bazen mükemmel olmak yeterli değildir mutlu bir ilişki için. Hatta erkekler sizi gidip belki görsel belki zeka belki beceriklilik olarak sizden çok daha eksik gördüğünüz kişilerle aldatabilir. Bunun sebebi erkeklerin doğasında saklı, ihtiyacı olunma dürtüsü.Yani sizin eşinize ihtiyacınız yok, tek başınıza bağımsız bir kadınsınız ve eşiniz kendini "eksik" hissediyor olabilir, bu eksikliği de sizle karşılaştırıldığında çok daha "eksik" bir kadınla kapatmaya çalışıyor olabilir. Hani deriz ya dünya güzelleri bile aldatılıyor diye. Belki de siz eşinize göre "fazlasınız"...

Yazdığınız son cümle bana bunu düşündürdü.

Birşey söylemek istiyorum sürekli şüphe duyuyorsunuz galiba eşinizden, konuşmaları okuyunca öyle anlıyorum. Geçmişte de buna benzer konular açmışsınız saniirm. Ama hiçbirinden de düşündüğünüz gibi sonuclar çıkmamış. Bence siz fazla şüpheci davraniyorsunuz eşinize karşı. Eşinizde eğer bunu seziyorsa - zeki demissiniz - ki muhtemelen biliyordur, size karşı tavrı değişir tabiki. Öncelikle neden dışarıya dolaşacağım diye gitti evde cocuktan ve benden mi bunaldı yoksa iş yerinde mi bi sıkıntı vardı. Eğer sorun ben ve çocuk ise neden böyle yapıyor çünkü bende çalışıyorum hamileyim ve çocuğuma ilgileniyorum bunalan biri varsa bu ben olmaliyim hatali davranıyorsun vs gibi konuşurum... bu kadar şüpheci olmak sizi hasta eder. Eğer varsa birşey ortaya çıkar zaten emin olun

Hani belki eşin bir şeyler çeviriyordur takibe al canım ama ben de sana bir olay anlatayım
ünlü bebek mağazalarından birinden ben de mama bez yardım alıp ihtiyacı olan kadına verdim ama sonra ne göreyim kadınlar bunları aldırıp sonra kasaya gidip iade edip parasını alıyorlarmış aynen sonra mağazada kasada iade ederken gördüm aynı kadını

Hersek bunu yazmış da fişsiz nasıl iade ediyorlar?

Bana da biraz uydurma gibi geldi.Lif öyle otoparkta satılmaz bi kere burada falso vermiş.İkincisi de yanımda kadın olduğunu söyledimi lafı biraz benim midemi bulandırdı.Sanki suç bastırır gibi.Bu arada eşiniz kurnaz birine benziyor.

Siz hamileliğin etkisiyle kendinizi fazla kuruyorsunuz gibi geldi bana.
Aldatacak olsa neden markete gidip kalem ve mama alsın. Başka bşy vardır. Sorun Konuşun.

Reyon kameralarına niye baktırmadınız

Ben mesela bana ilgi göstermeyen, sevgisini hissettirmeyen, gözünün başka kadınları süzdüğünü bildigim eşim istiyor diye makyajımdan, bakımımdan geri durmazdım.
Onun gözü dışarda olsun , sizi şüphe içinde bıraksın sürekli, birde sizi kıskanıyorum diyerek kıstlasın ne güzel dünya..

Bazı kadınlar otoparkta mama aldırmak için bekliyor çünkü mamalar çok pahalı ve geri iade ediyorlar fiş gerekmiyor onlar ayarlıyor bir şekilde biz de karşılaşıyoruz

Acaba içten içe acıgını yakalasam da bosasam diye mi dusunuyorsunuz. Sanki duygularınız yok gibi

Duygularım olmasa hiç önemsemem, sallamam bile... Eşimi neden bir açığını bulayım da boşayayım diye düşüneyim ki? Evet maddi manevi kendine yetebilen bir kadınım ama 2 küçük çocukla kim yalnız kalmak ister? Hepsini geçtim kim çocuklarının babasız bir ortamda büyümesini ister? Bence hiç bir anne böyle bir şeyi istemez...

Benim kafamda oturmayan bir nokta yok... Ben eşimi çok seviyorum. Mesela bu olayda üzüldüm. Ama diğer taraftan da gözümle görmeliyim inanmak için, bu yeterli bir kanıt değil dedim... Kamera kayıtlarını da o yüzden görmek istedim. Bana olan tüm davranışlarının sebebi ortaya çıkmış olacaktı... Çünkü düşünüyorum düşünüyorum bana karşı olan bu davranışlarının bir izahını bulamıyorum. Tek cevabım kendi kendime, evet seni sevmiyor. Seni sevseydi bu şekilde davranamazdı, seni sevseydi şöyle olurdu, böyle olurdu diye düşünüyorum. Beni sevmediğini düşünmek de nefesimi kesiyor... Ne bileyim belki de ben çok sevdiğim için böyle geliyordu... Ben mesela hala o uyurken onu izlerim zaman zaman... Ne kadar yakışıklı bir eşim var derim kendi kendime çünkü bana çok yakışıklı geliyor eşim her ne kadar çevrem tarafından dış görünüş olarak bana yakıştırılmasa da...

Lif konusuna gelince. Lif alıp almadığını sormadım. Bozamam demiş ya kadın... Açıkçası aklıma gelmedi e lif aldın mı diye sormak...

Markete git kamera kayıtlarını iste.
kameralar 1 haftalık veya 15 günlük oluyor marketler içinde öyle mi bilmiyorum.
Sonra siliniyor. gideceksen acele et

İzledim kayıtları. 14.sayfada ayrıntılı anlattım...

Yalnız dolaşmak, yalnız alış-veriş yapmak ister zaman zaman. Ben de sorgulamam neden yalnız gidiyorsun diye... İnsan bazen yalnız kalmak ister...

Şüpheci olma sebebimi de 14.sayfada uzun uzadıya anlattım...

Zaten şüphe duymama sebep olan cümle de o cümlesiydi ve hamile miydi diye sorduğumda karnı var gibiydi demesi. Çünkü arkadaşım gördü ya güya, öyle anlattım olayı arkadaşıma kadın hamile miydi diye sorarım diye öyle cevap verdi gibi geldi bana...

Mamayı aldığına göre lifi de almalıydı. O para o şekilde ödenmiş sonuçta.

Anlık yaşanan olayları yazmışsınız negatif olarak. Size hiç iyi bşr şey yapmıyor mu bu adam?

Ben olsam tatmin olmazdim esinizin konuyu aciklamasi bana biraz garip geldi biraz ozelliklede aciklama yapar yaomaz hemen yaninda bayan oldugunu vurgulamasi suphe uyandiriyor. Hersey olabilir yinede dikkatli olun

Bence şu mükemmel kadın olmayı bırak eşinden sıkı sık yardım iste onun yapması gerekenleri yapma yapabilecek olsan da yapma çok sevdiğini belli etme her an gidebileceğini bilsin bu hissettir. Benimse benzer sorunlarım vardı ve bir gün eşime ayrılmak istediğini artık dayanamadığını yorulduğunu söyledim ve o günden sonra eşimde çaba sarf etmeye başladı. İlişkilere şöyle bir bak kim daha fazla alttan alır fedakarlık yaparsa ve kaybetmekten korkarsa o eziliyor ve değersiz oluyor. Hep fedakarlık yapanın kıymeti olmuyor. Ve ensonında şu kelimeyi duyuyorsun "yapmasaydın".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…