- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Sigara iciyormus canim ictigi marka sigarayi almis.ztnHm sigara içmiyor sigara alıyor.
Kasiyere falan sorsaydı eşim buraya kimle geldi vs diyr
Bence yersiz kuruntuSigara iciyormus canim ictigi marka sigarayi almis.ztn
Mamayı aldığına göre lifi de almalıydı. O para o şekilde ödenmiş sonuçta.
Anlık yaşanan olayları yazmışsınız negatif olarak. Size hiç iyi bşr şey yapmıyor mu bu adam?
Bence şu mükemmel kadın olmayı bırak eşinden sıkı sık yardım iste onun yapması gerekenleri yapma yapabilecek olsan da yapma çok sevdiğini belli etme her an gidebileceğini bilsin bu hissettir. Benimse benzer sorunlarım vardı ve bir gün eşime ayrılmak istediğini artık dayanamadığını yorulduğunu söyledim ve o günden sonra eşimde çaba sarf etmeye başladı. İlişkilere şöyle bir bak kim daha fazla alttan alır fedakarlık yaparsa ve kaybetmekten korkarsa o eziliyor ve değersiz oluyor. Hep fedakarlık yapanın kıymeti olmuyor. Ve ensonında şu kelimeyi duyuyorsun "yapmasaydın".
Bence yersiz kuruntu
Hamileliğin etkisi
İyi bir şeyden kasıt nedir? Her kadına göre değişir. Mesela ben çalışıyorum ve eşim ben de çalıştığım için ev işlerinde bana yardımcı oluyor. Daha evlenmeden önce demiştim ona ben bu işleri yapmayı sevmiyorum, sen onları yaparsın diye. Evlenmeden önce söylediğim işleri yapıyor evde. Toz almak, ortalığı toplamak ve çamaşır asıp katlamak onun görevi. Diğer tüm işler bende. Çocuk konusunda da bana yardımcı olur benim dediğim kadar ama bir ton söylenerek... Mesela geceleri bebeğime hiç bakmadı. Ama ben hamile olup da son aylara yaklaşınca kendisi teklif etti gece ben bakayım oğlumuza, sen artık kucaklama ve deliksiz uyu ki bebeğimiz büyüyebilsin diye. Tamam dedim. Ama ben her gece yine kalkıyorum. Neden biliyor musun, çünkü sürekli söyleniyor. Çocuğa bağırıyor niye kalkıyorsun ki, yatıp uyusana diye... Ben de ona kızıyorum böyle bakacaksan hiç bakma, çocuğumun psikolojisini bozma diye. Gece 2 defa kalksın ertesi gün sürekli bir mızmızlanma aman gece uyuyamadım da bu akşam benden bir şey bekleme, erken uyuyacağım diye...
Şimdi belki başka bir kadın için ev işlerinde yardımcı olması iyi bir şey sayılabilir ya da çocuk ile ilgilenmesi. Ama bana göre yapmak zorunda olduğu bir şey. Eğer ben de çalışıyorsam ki benim babam annemi hiç çalıştırmamasına rağmen destek olurdu anneme; o da bana evde destek olmak zorunda. Bu bana yapılan bir iyilik değil... Bunun dışında doğum günümü, evlilik yıl dönümümüzü vs unutmaz. Ama kalkıp öyle özel bir şey de yapmaz. Bana sorar ne istiyorsun ne yapalım diye? Ne hediyeye ne de gidilecek mekana kafa yormaz. Hatta şöyle söyleyeyim evlilik yıl dönümümüzde mekanları hep ben ayarlarım. Mekan araştırması rezervasyon vs hep bendedir... Aileme saygılıdır. Asla sesini yükseltmez onlara karşı. Bana karşı olmasa da onlara karşı düşüncelidir. İşte babanın şu ihtiyacı var kardeşlerinle toplanıp bunu alalım, annene kardeşlerinle konuş da bunu alalım vs vs şeklinde...
Sanırım ben de bu yüzden kaybediyorum...
Çocuğa bağırması doğru değil. Hiç kalkmasa daha iyiymiş gerçekten de.
Hamileliğin sonuna gelmişsiniz, doğumdan sonra tekrar terapi almaya başlayın. Genel hatlarıyla mutsuzsunuz belli ki hayatınızdan. Evlilikten pişmanlık duyuyor musunuz?
Canım daha sorunlar tam çözülmeden 2. Çocuk birax acele olmamış mıOlabilir, bu dönemde hormonlar tavan zaten :) Bu sebeple de bu şekilde hissediyor olabilirim...
Canım daha sorunlar tam çözülmeden 2. Çocuk birax acele olmamış mı
Çünkü hep böyleydi evlendikten sonra değişmedi aslında döndüTekrar terapi almayı düşünmüyor değilim. Evet ben genel olarak mutsuzum ve bu benim çevremdeki insanlara da yansıyor ister istemez. Agresif ve alıngan birisi oldum. Annem hep derdi benim en olgun, en ağır başlı evladım sensin diye. Şimdi o bile beni tanıyamıyor. Ne oldu kızım sana böyle diyor. 7.5 yılda yaşadıklarım inanın hiç kolay şeyler değildi. İster istemez bu da insanı yıpratıyor, değiştiriyor... Özellikle bebeğimi kaybettikten sonra aman eşim alınırmış, aman kırılmış diye düşünmeyi bıraktım. Artık her söylediğine cevap veriyorum. Önceden cevap vermezdim üzülmesin diye...
Evlilikten pişmanlık evet zaman zaman duyuyorum. Ben hep aşk evliliği yapmak istedim. Hiç bir zaman bu konuda mantığım ile hareket etmedim... Eşimin babamın anneme aşık olduğu gibi bana aşık olmasını istedim. Eşimle de o yüzden evlendim. Beni çok sevdiğini, bana aşık olduğunu düşünüyordum. Ama evlendikten sonra her şey değişti nedense... O romantik, düşünceli, beni herkesten öne koyan adam gitti ve bambaşka birisi geldi... Bazen hep mi böyleydi acaba da ben mi göremedim diye düşünüyorum... Sevgililik dönemlerimizi hatırlıyorum, benim için yaptıklarını. Yok hep böyle değildi... Sonradan bu adam böyle oldu ama neden? Nedenini ne o biliyor ne de ben... Bulunca çözeceğim ve her şey eskisi gibi olacak diyor... O da farkında yani durumun...
Hayırlı uğurlu olsun canım :)3.bebeğim planlı değildi. Daha önceki mesajlarımda açıklamıştım ama kaçırmışsın sanırım canım :) Korunmamıza rağmen hamile kaldım. Hatta o ay bir kere birlikte olduk, gebe kaldığım tarih bile belli yani... Ondan sonra hamile olduğumu bilmeden radyasyon aldım. Hatta seyahate gitmiştim o ay, ağır ağır valizler indirip kaldırmıştım. Bunlara rağmen tutunmuş, düşmemiş. Ben de bunca şeye rağmen Rabbim verdiyse vardır bir bildiği deyip, kıyamadım aldırmaya...
Tekrar terapi almayı düşünmüyor değilim. Evet ben genel olarak mutsuzum ve bu benim çevremdeki insanlara da yansıyor ister istemez. Agresif ve alıngan birisi oldum. Annem hep derdi benim en olgun, en ağır başlı evladım sensin diye. Şimdi o bile beni tanıyamıyor. Ne oldu kızım sana böyle diyor. 7.5 yılda yaşadıklarım inanın hiç kolay şeyler değildi. İster istemez bu da insanı yıpratıyor, değiştiriyor... Özellikle bebeğimi kaybettikten sonra aman eşim alınırmış, aman kırılmış diye düşünmeyi bıraktım. Artık her söylediğine cevap veriyorum. Önceden cevap vermezdim üzülmesin diye...
Evlilikten pişmanlık evet zaman zaman duyuyorum. Ben hep aşk evliliği yapmak istedim. Hiç bir zaman bu konuda mantığım ile hareket etmedim... Eşimin babamın anneme aşık olduğu gibi bana aşık olmasını istedim. Eşimle de o yüzden evlendim. Beni çok sevdiğini, bana aşık olduğunu düşünüyordum. Ama evlendikten sonra her şey değişti nedense... O romantik, düşünceli, beni herkesten öne koyan adam gitti ve bambaşka birisi geldi... Bazen hep mi böyleydi acaba da ben mi göremedim diye düşünüyorum... Sevgililik dönemlerimizi hatırlıyorum, benim için yaptıklarını. Yok hep böyle değildi... Sonradan bu adam böyle oldu ama neden? Nedenini ne o biliyor ne de ben... Bulunca çözeceğim ve her şey eskisi gibi olacak diyor... O da farkında yani durumun...
Dun kacirdim okuyamadm da isim vardi evde
Sormamis mi
Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
EDİT: Güncellemeler 14. ve 15.sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?