Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206
Ben Gratisten, Migrostan yada Carrefoursa gibi yerlerden alısveriş yaptıgım zaman esımın, ablamın yada gorumcemın telefon numarasını veririm.Alışveriş kartlarını telefonlara işlettikleri için, Hem onlara puan olarak dönsün hemde bana indirim olsun diye.. Böyle bir durum olmus olabilri diyecektım .. Ama esiniz farklı bısey yapacak olsa baska bi kadın için neden bebek maması alsın bunuda dusunmek gerekli.. Ayrıca gittiği marketin fişiyle diğer alısveriş saatlerini de karşılaştırın.. Beyanına göre o markete giripte , neden diğer marketten alısveriş yapsın cok tutarsız gelmıyor mu_?

Mamayı aldığına göre lifi de almalıydı. O para o şekilde ödenmiş sonuçta.

Anlık yaşanan olayları yazmışsınız negatif olarak. Size hiç iyi bşr şey yapmıyor mu bu adam?

İyi bir şeyden kasıt nedir? Her kadına göre değişir. Mesela ben çalışıyorum ve eşim ben de çalıştığım için ev işlerinde bana yardımcı oluyor. Daha evlenmeden önce demiştim ona ben bu işleri yapmayı sevmiyorum, sen onları yaparsın diye. Evlenmeden önce söylediğim işleri yapıyor evde. Toz almak, ortalığı toplamak ve çamaşır asıp katlamak onun görevi. Diğer tüm işler bende. Çocuk konusunda da bana yardımcı olur benim dediğim kadar ama bir ton söylenerek... Mesela geceleri bebeğime hiç bakmadı. Ama ben hamile olup da son aylara yaklaşınca kendisi teklif etti gece ben bakayım oğlumuza, sen artık kucaklama ve deliksiz uyu ki bebeğimiz büyüyebilsin diye. Tamam dedim. Ama ben her gece yine kalkıyorum. Neden biliyor musun, çünkü sürekli söyleniyor. Çocuğa bağırıyor niye kalkıyorsun ki, yatıp uyusana diye... Ben de ona kızıyorum böyle bakacaksan hiç bakma, çocuğumun psikolojisini bozma diye. Gece 2 defa kalksın ertesi gün sürekli bir mızmızlanma aman gece uyuyamadım da bu akşam benden bir şey bekleme, erken uyuyacağım diye...

Şimdi belki başka bir kadın için ev işlerinde yardımcı olması iyi bir şey sayılabilir ya da çocuk ile ilgilenmesi. Ama bana göre yapmak zorunda olduğu bir şey. Eğer ben de çalışıyorsam ki benim babam annemi hiç çalıştırmamasına rağmen destek olurdu anneme; o da bana evde destek olmak zorunda. Bu bana yapılan bir iyilik değil... Bunun dışında doğum günümü, evlilik yıl dönümümüzü vs unutmaz. Ama kalkıp öyle özel bir şey de yapmaz. Bana sorar ne istiyorsun ne yapalım diye? Ne hediyeye ne de gidilecek mekana kafa yormaz. Hatta şöyle söyleyeyim evlilik yıl dönümümüzde mekanları hep ben ayarlarım. Mekan araştırması rezervasyon vs hep bendedir... Aileme saygılıdır. Asla sesini yükseltmez onlara karşı. Bana karşı olmasa da onlara karşı düşüncelidir. İşte babanın şu ihtiyacı var kardeşlerinle toplanıp bunu alalım, annene kardeşlerinle konuş da bunu alalım vs vs şeklinde...

Sanırım ben de bu yüzden kaybediyorum...

Çocuğa bağırması doğru değil. Hiç kalkmasa daha iyiymiş gerçekten de.

Hamileliğin sonuna gelmişsiniz, doğumdan sonra tekrar terapi almaya başlayın. Genel hatlarıyla mutsuzsunuz belli ki hayatınızdan. Evlilikten pişmanlık duyuyor musunuz?

Tekrar terapi almayı düşünmüyor değilim. Evet ben genel olarak mutsuzum ve bu benim çevremdeki insanlara da yansıyor ister istemez. Agresif ve alıngan birisi oldum. Annem hep derdi benim en olgun, en ağır başlı evladım sensin diye. Şimdi o bile beni tanıyamıyor. Ne oldu kızım sana böyle diyor. 7.5 yılda yaşadıklarım inanın hiç kolay şeyler değildi. İster istemez bu da insanı yıpratıyor, değiştiriyor... Özellikle bebeğimi kaybettikten sonra aman eşim alınırmış, aman kırılmış diye düşünmeyi bıraktım. Artık her söylediğine cevap veriyorum. Önceden cevap vermezdim üzülmesin diye...

Evlilikten pişmanlık evet zaman zaman duyuyorum. Ben hep aşk evliliği yapmak istedim. Hiç bir zaman bu konuda mantığım ile hareket etmedim... Eşimin babamın anneme aşık olduğu gibi bana aşık olmasını istedim. Eşimle de o yüzden evlendim. Beni çok sevdiğini, bana aşık olduğunu düşünüyordum. Ama evlendikten sonra her şey değişti nedense... O romantik, düşünceli, beni herkesten öne koyan adam gitti ve bambaşka birisi geldi... Bazen hep mi böyleydi acaba da ben mi göremedim diye düşünüyorum... Sevgililik dönemlerimizi hatırlıyorum, benim için yaptıklarını. Yok hep böyle değildi... Sonradan bu adam böyle oldu ama neden? Nedenini ne o biliyor ne de ben... Bulunca çözeceğim ve her şey eskisi gibi olacak diyor... O da farkında yani durumun...

Canım daha sorunlar tam çözülmeden 2. Çocuk birax acele olmamış mı

3.bebeğim planlı değildi. Daha önceki mesajlarımda açıklamıştım ama kaçırmışsın sanırım canım :) Korunmamıza rağmen hamile kaldım. Hatta o ay bir kere birlikte olduk, gebe kaldığım tarih bile belli yani... Ondan sonra hamile olduğumu bilmeden radyasyon aldım. Hatta seyahate gitmiştim o ay, ağır ağır valizler indirip kaldırmıştım. Bunlara rağmen tutunmuş, düşmemiş. Ben de bunca şeye rağmen Rabbim verdiyse vardır bir bildiği deyip, kıyamadım aldırmaya...

Çünkü hep böyleydi evlendikten sonra değişmedi aslında döndü
Flört Döneminde oynadı belki de

Hayırlı uğurlu olsun canım :)
Bence kuruntu gibi geldi. Eşinle Konuş mantıklı bi açıklaması mutlaka vardır.

Ama böyle evlilik olmaz ki.....güven yoksa evliligi yürütmeye gerek yok, bu nedir hep süphe icinde, bosanin gitsin

Bence gereksiz kuruntu yapıyorsunuz, eşinizin söyledikleri olmayacak bir şey gibi gelmedi bana. O anda vicdan yapmıştır. Bu kadar irdelemeyin, başka şeylere verin kafanızı.

İnsanın gördüğünden olması boşluğa düşürüyor aslında. Kötü olan da bu.

Siz de değişmişsiniz. O da değişmiş.

Keşke yine mutlu olabilseniz. 2 tane çocuk sahibi olacaksınız yakında. Bu çok güzel bir şey. Olmuyor deyip boşanmak, vazgeçmek en kolay olanı. Karşılıklı çaba verip, anlayış gösterip, birbirinizin eksik gördüğünüz yönlerini tamamlayabilirsiniz.

Aslında siz mutlu olsanız, olmaya çalışsanız eşiniz de size yönelir. İnsan ilişkileri karşılıklı yürüyor. Bu adamın eşi, yoldaşı sizsiniz. Kimse değil. Erkek, karısına dönük olur. Kadın, çocuklarına dönük olur derdi dedem.

Biraz kendinizi toparlamaya çalışın. Önce siz kendi değerinizi ölçün, sonra eşinizle evliliğinizi yönetin.

Umarım özlediğinizden daha güzel bir hayatınız olur.

Ben alisveris yaparken kartimi goremediler telefon numaramdan ve yanimdaki musterinin telefon nnumarasi uzerinden islem yapildi. Ona da mail gitmisse bir mustafa kemal kitabi almissa ve mustafa kemali sevmiyorsa garipsenir kesin diye dusunmustum ama..
Esiniz aciklamasi cok farkli. Yanimda kadin oldugunu da soyledi mo diye sormasi suphelendirici
Ama tavsiyem
Hic kendinizj yipratmayin. Arastirmayin. Sonunda ortaya cikar o zaman yol verirsiniz madem ki yol vermek icin ogrenmek istiyorsunuz . Siz simdilik sanirim hamilesiniz . Hamileliginizin guzel yanlarini dusunup ona odaklanip kendinize deger verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…