- Konu Sahibi birgaripask35
-
İsmine başka bir hat var mı araştıramazmısın.Telefonu ortalıktadır hep. Şifresini de bilirim. Ama hep telefonla yakalanan çapkınları duyduğunda şunu "Ya bu kadar salak olunur mu? İnsan hiç bu işler için evde kullandığı telefonunu kullanır mı? Ben olsam 2.bir telefon alırım ve onu hayatta eve sokmam. Çok salakmış bu adam da be" der...
Yada ne yap biliyo musun .Hatti ne mesela vodofone sa on line islem yapilan yer var ordan esinin tel nosunu yaz ve ona sifre gelir o sifreyi telinden al caktirmadan .oraya giris yap ordan bulursun kimle konustugu yabanci no vrsa internete daha detyli bakablirsin
Bence diyin ki arkadaşıma sorayım bakayım yanindaki hamile kadını görmüş mu? Kadını tanıyordur belki dolandırıcı olup olmadığını diyin merak ettim diyin. 15 gün sonra doğuracaksa hamile olduğu bellidir yani.Bunu yapayım bir ara... O tarihe de bakayım, yabancı birisi ile konuşmuş mu diye?
Bana göre o tahmin etmiştir sana msj geldiğini biraz uydurma gibime geldi anlattığı gerçi şimdi dilenciler herşey istiyorsa bilemedim sana karşı nasıl uzak mi yakın miMarketteki durum yukarıda anlattığım gibi oldu. Olayı en güvendiğim dostlarımdan birine anlatmıştım, çok da akıllı bir hatundur kendisi :) Kamera kayıtlarına nasıl bakabileceğim ile ilgili onunla plan yapmıştık. Aradım onu anlattım olayı. Dedi sor eşine. Ama kesik kesik sor, her şeyi anlatma... Tepkilerinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini. Mail olayını da söyleme, söyleme ki alış-verişleri takip edebilesin dedi. Bir arkadaşının onu kasada gördüğünü söyle dedi. Mama olayından bahsetme dedi...
Eşime dedim "Hayatım sen Cumartesi günü M'a mı gittin?" Düşündü şöyle bi , hemen cevap vermedi, sanki zaman kazanmaya çalışıyordu. Dedim alış-verişe gittiğin gün yani. Haaa dedi, evet gittim ne oldu? Dedim X seni kasada görmüş, bugün beraber yemek yerken X'i gördüm M'nin kasasında dedi" Ben de oradan alış-veriş yapmadığın için şaşırdım. Dedi "Bebek maması aldım. Bir kadın vardı lif satıyordu, ne kadar dedim 15 tl dedi, bozuğum yoktu 100 tl bozabilir misin dedim, bozamam dedi" Gidiyordum tam 15 gün sonra bebeğim olacak bana bebek maması alır mısın dedi, dedi. Dedim iyi de senin orada ne işin vardı, oraya gitmeyecektin ki sen. Para çekmek için gittim dedi. Kadınla da otoparkta karşılaştık dedi. E dedim kadın nereden biliyormuş ki bebeğinin emmeyeceğini ve mama yiyeceğini dedim. Hiç mi sorgulamadın? Hadi bebek bezi vs istese tamam da daha doğmamış bebeğe bebek maması ne alaka? Ya benim de aklıma geldi ama tanımadığım kadına soramadım. Allah bilsin deyip, aldım mamayı dedi...
Sonra dedi ki haber alma ağın da bayaa genişmiş. X yanımda kadın olduğunu da söyledi mi sana dedi. Yok dedim söylemedi, kadın yanında mıydı ki dedim? Evet dedi. Yok dedim kadın hakkında bir şey demedi, onu sıradaki müşteri sanmıştır, seninle bağdaştırmamıştır dedim... Böyle yani... Ama ben tam olarak tatmin oldum mu? Hayır...
Bence diyin ki arkadaşıma sorayım bakayım yanindaki hamile kadını görmüş mu? Kadını tanıyordur belki dolandırıcı olup olmadığını diyin merak ettim diyin. 15 gün sonra doğuracaksa hamile olduğu bellidir yani.
Arkadasinin cocuguna almis olabilir karttan cekte parasini elden veriyim der mrselaMerhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
bana aldatma gibi gelmedi okudugumda.
Bazen barkodlar bile karışabiliyor. Dediğinize göre yogunluk olan bir market. Ben sanmıyorum aldatılma oldugunu.
İnşallah değildir.
kamera kayıtlarını her isteyene göstermezler ayrıca.
Kamera kayıtlarına baktım... Tam o saatlerde şüpheli işlem olduğu için kamera tek bir yere odaklanmış ve yaklaşık 10 dk boyunca o görüntü vardı
Sacma bi yalan gibi geldiMarketteki durum yukarıda anlattığım gibi oldu. Olayı en güvendiğim dostlarımdan birine anlatmıştım, çok da akıllı bir hatundur kendisi :) Kamera kayıtlarına nasıl bakabileceğim ile ilgili onunla plan yapmıştık. Aradım onu anlattım olayı. Dedi sor eşine. Ama kesik kesik sor, her şeyi anlatma... Tepkilerinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini. Mail olayını da söyleme, söyleme ki alış-verişleri takip edebilesin dedi. Bir arkadaşının onu kasada gördüğünü söyle dedi. Mama olayından bahsetme dedi...
Eşime dedim "Hayatım sen Cumartesi günü M'a mı gittin?" Düşündü şöyle bi , hemen cevap vermedi, sanki zaman kazanmaya çalışıyordu. Dedim alış-verişe gittiğin gün yani. Haaa dedi, evet gittim ne oldu? Dedim X seni kasada görmüş, bugün beraber yemek yerken X'i gördüm M'nin kasasında dedi" Ben de oradan alış-veriş yapmadığın için şaşırdım. Dedi "Bebek maması aldım. Bir kadın vardı lif satıyordu, ne kadar dedim 15 tl dedi, bozuğum yoktu 100 tl bozabilir misin dedim, bozamam dedi" Gidiyordum tam 15 gün sonra bebeğim olacak bana bebek maması alır mısın dedi, dedi. Dedim iyi de senin orada ne işin vardı, oraya gitmeyecektin ki sen. Para çekmek için gittim dedi. Kadınla da otoparkta karşılaştık dedi. E dedim kadın nereden biliyormuş ki bebeğinin emmeyeceğini ve mama yiyeceğini dedim. Hiç mi sorgulamadın? Hadi bebek bezi vs istese tamam da daha doğmamış bebeğe bebek maması ne alaka? Ya benim de aklıma geldi ama tanımadığım kadına soramadım. Allah bilsin deyip, aldım mamayı dedi...
Sonra dedi ki haber alma ağın da bayaa genişmiş. X yanımda kadın olduğunu da söyledi mi sana dedi. Yok dedim söylemedi, kadın yanında mıydı ki dedim? Evet dedi. Yok dedim kadın hakkında bir şey demedi, onu sıradaki müşteri sanmıştır, seninle bağdaştırmamıştır dedim... Böyle yani... Ama ben tam olarak tatmin oldum mu? Hayır...
baktınız ve göremediniz yani tüh. Peki eşinize sordunuz mu ?Kamera kayıtlarına baktım... Tam o saatlerde şüpheli işlem olduğu için kamera tek bir yere odaklanmış ve yaklaşık 10 dk boyunca o görüntü vardı
kameralar sabittir, nasıl odaklanmış?
Sacma bi yalan gibi geldi
Sordum canım. 15.sayfada ayrıntılı olarak anlattım...baktınız ve göremediniz yani tüh. Peki eşinize sordunuz mu ?
Yazdığınız mesajları okudum da sizce de içinde bulunduğunuz şüpheci durum biraz hastalıklı değil mi. Dedektif gibi iz sürüyorsunuz. Markete gidip gizli kamera kayıtlarını izleyip eşinizin açığını yakalamaya çalışıyorsunuz. Yani bunun sebebi de eşiniz mama almış. Ha başkasından çocuk peydahlamış 1 numara mama alıyor te Allah ımMarketteki durum yukarıda anlattığım gibi oldu. Olayı en güvendiğim dostlarımdan birine anlatmıştım, çok da akıllı bir hatundur kendisi :) Kamera kayıtlarına nasıl bakabileceğim ile ilgili onunla plan yapmıştık. Aradım onu anlattım olayı. Dedi sor eşine. Ama kesik kesik sor, her şeyi anlatma... Tepkilerinden anlarsın yalan söyleyip söylemediğini. Mail olayını da söyleme, söyleme ki alış-verişleri takip edebilesin dedi. Bir arkadaşının onu kasada gördüğünü söyle dedi. Mama olayından bahsetme dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?