Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206
Eşiniz bir işler çevirmese size söyler şunu aldim suraya gittim diye. Evde poşetlerden o mamanın ćıkmaması ve alınmış olması çok tuhaf. Sorunca sen maillerimi mi karıştırıyorsun amma meraklısin ne bileyim der her halukarda üste çıkar (diye düşünüyorum) bence beklemede kalıp takip edin derim.

Mailinizi alın elinize o markete gidip bu alışverişi ben yapmadım mail gelince gördüm benim çocukluğum yok sigara da kullanmıyorum yetkili biriyle görüşmek istediğinizi söyleyin zaten kameradan bakabilir siniz diye açar kendileri gösterir saati günü yazıyor şansınızı deneyin sakin ve yapıcı bi dilde olursanız sıkıntı olmaz bence

Bence sormayin bekleyin .Yine ayni durum.olursa atlayin taxiye takip edin .Sadece mama olmasi şüpheli .Karti kullananda sadece bir mama alacak ne tesaduf 1 ürün .
Yada seni bir kadinla gormusler deyip durumuna bakin .

Eltinizin bebegi 1 numara mana kullaniyor mu? Ve o markadan?
Eski konularinizi okudum..bu konudaki yazdiklarinizla aldatildiginizi bilemeyiz.

Sadece mama alindigi icin mi suphelendiniz yani ilk defami yoksa zaten icinizde supheler vardida buda ustunemi geldi cunku bana garip geldi

Bebeğiniz var mı peki? Eğer varsa eşinize x seni markette görmüş mama almışsın . Bana mamaya mı başladınız diye sordu falan diyerek sorgulayabilirsiniz belki .

Arkadaşım saati tarihi belli ise markete git fişte bebek maması yazıyor biz almadık kamera kayıtlarına bakın de ... Kendi telefonunla video cek.. almadiysa ne ala aldiysada en fazla düşürmüş ozaman deyip çıkarsın tabi kafandaki soru isaretleriyle

Başka birinden çocuğu var :))
Şaka ya arkadaşına vermiştir kartı
Bu arada sen niye böyle Sherlock oldun önemli olan o .

Oha , market fişleri maile mi gönderiyor ya? Ne riskli şey!
Bence sırada beklerken öndeki arkadaş 'pardon many clup kartı olan var mı?' demistir,eşin de numarasını vermiştir.
Benim de mesela gratis kartım yok arkadaşımın telefon numarasını veriyorum kasa arkası ürünleri almak için, hem puanları ise yarar diye. Hiç aklıma gelmedi bile 'haberin olsun senin kartın numarasını verdim' demek. O da kocasıyla kavga etmese bari 'benden gizli gratise şu kadar para mı verdin' diye

Alınan üründe indirim yoksa neden club kart numarasını versin ki kasada? Tanınmamak için uzak markete gidip gizlice bebek maması alan adam ödemeyi bile kredi kartıyla yapmaz nakitle alırdı kaldı ki indirim ya da puan vs. biriktiren üyelikten de faydalansın. Bana mantıklı gelmedi başka bir açıklaması vardır olayın.

Hayır bide yazmadan edemiycem eşim çok zekidir demişsiniz eşinizin hadi başka kadından çocuğu olsun ona mama alırken sizin numaranızı mı verir

Bütün yazılanları okumadım sonradan bir açıklamaya ulaşıp yazdınız mı bilmiyorum ama ben olsam açık açık sorardım. Şu gün bu marketten böyle bir mail geldi bebek maması ne alaka diye sorardım. Vereceği cevap ve o anki hal hareketlerinden birşeyler anlarsınız mutlaka.
güvenmediğiniz bir adamla, sevildiğinizi hissetmediğiniz bir evliliği sürdürme konusunda yıprandığınız açıkça belli oluyor. İnşallah mantıklı bir açıklaması vardır.

Yan kasadan biri rica etmiştir. Vermiştir kart no sunu. Ben 50 kez yaptım. Surf buysa şüphelenme sebebi; sadece komik

Aldatiyor olsaydi elinizde tek done bu olmazdi.
Bebegi olan bir arkadasi veya oradaki müsterilerden birinin ricasi üzerine olmus olabilir.
Hem aldatiyor olsa mailin gelecegini biliyor ve durumu riske atmiyor olurdu..

Eşiniz sizi aldattıysa birde bebeği varsa bugüne adam kendini çoktan ele vermişti sadece bir mamadan şüphe duymayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…