- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Canim aynisi bnm basima gelmisti. Esim kart nosunu kullandrmisti bir gun birine. Baktim birsuru alisvrris ama esim işyerinde oldugu saaatte. Sonradan sordum yasli bi cifte vermis kullanmışlar karti. Ki icinde neler neler vardi. Yani aldatilma en son dusuncegin sey olmali .Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
Bence sizin eşinize sevginiz falan yok be onun icin kılıf arıyorsunuz bütün konularınızı biliyorum. Adam sürekli kendinden suphelenen biriyle nasıl Bu kadar uzun süredir evliliğini Devam ettiriyor merak ettim açikçası.Merhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
Bence sizin eşinize sevginiz falan yok be onun icin kılıf arıyorsunuz bütün konularınızı biliyorum. Adam sürekli kendinden suphelenen biriyle nasıl Bu kadar uzun süredir evliliğini Devam ettiriyor merak ettim açikçası.
Siz Bence bi yardım alin. Eşinize de bu kadar güvensizlik hissediyor her seyde bir şey arıyorsunuz bu evlilik neden Devam ediyor Bence siz dönüp bi kendinize bakin paranoyak gibi herşeyde bisey arıyorsunuz
Evet konu icesinde belirtmis eltim yeni dogum yapti diyebi ara konu açmıçtın eşim beni eltimle mi aldatıyor diye . eltinin bebeği var mı
Merhaba Hanımlar,
Ay zor bacim ya Allah yardimcin olsun bebek onunda bebegi tabi sana da yardimci olcak evlilik bunun icin zaten birlik beraberlik olmadiktan sonra napcan o evliligi. Telefonunu karistirmiyo musun hic ben heo karistiriyorm bir sey bulsam hemen soruyorm
Sonuc olarak esinize sormadiniz degil mi ? BeklemedesinizTelefonu ortalıktadır hep. Şifresini de bilirim. Ama hep telefonla yakalanan çapkınları duyduğunda şunu "Ya bu kadar salak olunur mu? İnsan hiç bu işler için evde kullandığı telefonunu kullanır mı? Ben olsam 2.bir telefon alırım ve onu hayatta eve sokmam. Çok salakmış bu adam da be" der...
Kredi karti sizin mi esiniz in mi ben pek anlamadm ya :-(((
Telefonu ortalıktadır hep. Şifresini de bilirim. Ama hep telefonla yakalanan çapkınları duyduğunda şunu "Ya bu kadar salak olunur mu? İnsan hiç bu işler için evde kullandığı telefonunu kullanır mı? Ben olsam 2.bir telefon alırım ve onu hayatta eve sokmam. Çok salakmış bu adam da be" der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?