Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206
Bebek kocanizdan degilse, yeni dogum yapmis bir kadinla sizi aldatma olasiligi bence cok cok dusuk. Ama kocanizdansa bilemem, ama Buda farkedilmemesi cok zor olan bir sey yani umarim vardir bir aciklamasi

Normalde o markete gitmeye ikna edemem demişsiniz. Acaba o markete başka bir kadınla gittiği için mi sizinle gitmemek için bahaneler üretiyordu, kalabalık sıra bekleyemem gibi.

Normalde sadece mamayla sigara aldı diye aldatıyor denemez ama durduk yere de şüphelenmez hiç bir kadın. Davranışlarında bir şeyler sezdiniz ki şüpheleniyorsunuz.

Canim aynisi bnm basima gelmisti. Esim kart nosunu kullandrmisti bir gun birine. Baktim birsuru alisvrris ama esim işyerinde oldugu saaatte. Sonradan sordum yasli bi cifte vermis kullanmışlar karti. Ki icinde neler neler vardi. Yani aldatilma en son dusuncegin sey olmali .

Bence sizin eşinize sevginiz falan yok be onun icin kılıf arıyorsunuz bütün konularınızı biliyorum. Adam sürekli kendinden suphelenen biriyle nasıl Bu kadar uzun süredir evliliğini Devam ettiriyor merak ettim açikçası.
Siz Bence bi yardım alin. Eşinize de bu kadar güvensizlik hissediyor her seyde bir şey arıyorsunuz bu evlilik neden Devam ediyor Bence siz dönüp bi kendinize bakin paranoyak gibi herşeyde bisey arıyorsunuz

Merhaba oncelikle cok kafa karistiran bi durum haklisin .Ama stres yapma .Ben olsam esime hemen sorardim .cunku benden hic gizlisi saklisi yoktur.Ama senin ki karmasik bi durum . Gozunle gormeden gunahini alma derim cnm

Günaydın kızlar...
Şu elti mevzusunda olan olayı açıklayayım öncelikle. Konu eski bir konu ve eltimin bebeği kocaman oldu :) O konuda da eşim eltime aşık mı diye sorguluyordum. Ben hiç bir zaman kendi kafamda evet kesin aşık cevabını alamadığım için büyük bir platform olan kk'daki diğer kadınların fikrini almak istedim... En sonunda da "Eşim anne düşkünü birisidir. k.v. de de eltimi kendi memleketlisi ve kendisi bulmasından dolayı el üstünde tutmasından mütevellit, eşimin anneciğine yaranmaya çalışmasından ona o kadar değer verdiği" kanısına varmıştık o konuda. Biz de evliliğimiz boyunca bir aile olamadığımız için, yıllar sonra eşimi ikna edebilmiş ve çift terapisine başlamıştık.

Eşimin şüpheli hareketleri olmasaydı ve bazı sorunlarımız olmasaydı bu konuda o şekilde bir şey düşünmezdim... Bir kadın eğer eşinin sevgisinden emin değilse her şeyinden şüphelenir... Açtığım konulara da bakarsanız ben bundan emin değilim maalesef Çift terapisi aldığımız zaman düzelmeler olmuştu ama ben hamile kalınca terapiyi sonlandırdık. Sonraki 5-6 ay da gayet iyiydi. Hatta bana sarılarak uyurdu her gece, öyle bir adama dönüşmüştü. Ama son 1-2 aydır yine her şey eskiye döndü Benim evliliğim hep bu şekilde çalkantılı geçti. Hep bir dengesizlik vardı evliliğimizde. Tam evet sonunda düzeldi dediğim anda "Çaaat" bir şeyler oluyor ve biz yine eski halimize geri dönüyoruz... Eşim yine ilgisiz, sevgisiz, merhametsiz adama dönüşüyor... İnsan hamile ve çalışan karısına sen bu evde ne işe yarıyorsun der mi? (sırf son 1 aydır karnım iyice büyüdüğünden dolayı 2 yaşındaki bebeğimin altını eve gelince o alıyor, uyku için o hazırlıyor diye.) Banyoda ayağım kaymış, düşmekten son anda kurtulmuşum, ayağımın üzerine basamıyorum, topallayarak yürüyorum bir defa bile sormaz mı nasıl oldun hayatım, iyi misin? diye... Ya da her akşam ayaklarımın şişliğinden yakınırken "Gel aşkım sana biraz masaj yapayım" demez mi? Yani beni bu düşüncelere iten olaylar olmasa ben de böyle bir olaydan işgillenmezdim...

Bu mesaj da neden eşimden şüphelendiğimi açıklasın...

Ay zor bacim ya Allah yardimcin olsun bebek onunda bebegi tabi sana da yardimci olcak evlilik bunun icin zaten birlik beraberlik olmadiktan sonra napcan o evliligi. Telefonunu karistirmiyo musun hic ben heo karistiriyorm bir sey bulsam hemen soruyorm

Dün iş çıkışı malum markete gittim. Dedim ben cüzdanımı kaybettim, en son da burada alış-veriş yapmıştık eşimle. Burada kalmış olabilir mi? Sordurdular tabii cüzdan yok. Ya dedim kamera kayıtlarına bakabilir miyiz? Acaba kasa sonunda unuttu da eşim, birisi mi aldı? Alış veriş yaptığı tarihi ve saati tam olarak biliyorsanız bakabiliriz dediler. Evet biliyorum, Club kartım olduğu için mail gelmişti zaten, orada tam saat yazıyor dedim. Geçtik güvenlik odasına izliyoruz. İşte şu saatler aralığına bakalım dedim. O saate gittiler. Maalesef ki tam da o saatler aralığında şüpheli bir işlem olduğundan dolayı kamera bir kasadaki işleme odaklanmış ve tam 10 dk boyunca kasalardaki tek görüntü o idi Dedi karakola gidip, söyleseniz de bizim vereceğimiz görüntüler bu olur. Maalesef başka görüntü yok, yardımcı olamıyoruz...

Ay zor bacim ya Allah yardimcin olsun bebek onunda bebegi tabi sana da yardimci olcak evlilik bunun icin zaten birlik beraberlik olmadiktan sonra napcan o evliligi. Telefonunu karistirmiyo musun hic ben heo karistiriyorm bir sey bulsam hemen soruyorm

Telefonu ortalıktadır hep. Şifresini de bilirim. Ama hep telefonla yakalanan çapkınları duyduğunda şunu "Ya bu kadar salak olunur mu? İnsan hiç bu işler için evde kullandığı telefonunu kullanır mı? Ben olsam 2.bir telefon alırım ve onu hayatta eve sokmam. Çok salakmış bu adam da be" der...

Sonuc olarak esinize sormadiniz degil mi ? Beklemedesiniz

Watsapta gozukmuyo ki hic isey ordan konusabilir .ama sen dur bi zamana birak herseyi belki bir aciklamasi vardir yani iki cocugun varm s Allah bagislasin

Kredi karti sizin mi esiniz in mi ben pek anlamadm ya :-(((

Kredi kartı değil canım. Club üyeliği kartı. O da benim üzerime ama telefon numarası vererek kullanabiliyorsun. Doğal olarak alış veriş mailı da benim mail adresime geliyor. Ama eşim tabii alış-veriş sonunda mail yollandığını bilmiyor...

bekleyip izlemekten başka çaren yok cnm
ama ben bu olayın altından başka birşey çıkacagını sanmıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…