- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Eşinin başkasından çocuğu olduğunu düşünmüyormuş , bebeği olan bir kadınla flört edebilir diye bir şüphesi varmış , önceki yorumlarda yazmıştıBi kişide dememiş ki başkasından çocuğu olduğunu düşünecek kadar adama güvenmiyosan işin ne diye
Benim aklima da bu geldiBu çok abartı, son nokta ama olabilir mi... Benim aklıma daha çok bebeği olan biriyle flört ettiği geliyor...
Kasa da beklerken birinin parası yetmemiş olup ta esiniz yardimci olmus olamaz mi veya bebeğim icin dilenen biri bazen marketlerde olabiliyor cok mu suphecisiniz sanki bilemeyiz tabiki amaMerhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
ben market sektorunde calistim inanin. gunde en az iki 3 kisi param yok mama alabilir misinz bez alabilir misinz genelde iyi giyinimli kimselerden yardim istenilirdi bosa supelenmeyin. benceMerhaba Hanımlar,
Cumartesi günü bir marketin club üyeliğinden bir mail gelmiş. O markette üyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gün alış veriş için dışarı çıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı açıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.
Şöyle ki eşim sigara almak için o markete hayatta gitmez. Kasada çok sıra beklendiği için, evimize ters olduğu için ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu için. Yani o bebek maması için o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten öyle bir şey çıkmadı. Ayrıca birine yardım amaçlı alması da imkansız, çıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da üşengeç biridir...
Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Söze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gösterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gerçekten o mamayı almış mı görmek için. Ya da markete gittiğimde ne söylersem bana kamera kayıtlarını gösterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...
Haklisiniz.aslinda ama iste sikinti şu ki konu sahibinin eşi yardim isteyen birine mama aldiysa o zmn markete sadece sigara almak icin girmis olmasi gerekiyor ama o markete asla sigara almak icin girmez diyor koni sahibi cok emin sira beklemeyi sevmiyormus bir de kalabalik oldugu icin sigarayi ordan almazmis? Ve evden cikmadan öncede 45 dk iş icin ben biraz gezecegim.demis ve o gun 2.5 saat gec gelmis. Suphelenmekte hakli bence ama kesin aldatiliyor denilmez tabi kiben market sektorunde calistim inanin. gunde en az iki 3 kisi param yok mama alabilir misinz bez alabilir misinz genelde iyi giyinimli kimselerden yardim istenilirdi bosa supelenmeyin. bence
Niye direk sormuyorsunuz niye hep bir dizi senaryosu mantıgı ne gerek var. Vallahi hep dizi izleye izleye entrika meraklısı oldu milletMerhaba Hanımlar,
Eyvahhh var birşeyler galibaEvet, çıkmadan önce de yol yaptı, biraz gezeceğim diye... Normalde 45 dk hadi bilemedin 1 saatlik alış-veriş 2,5 saatte bitti...
Evet malesef bende oyle.dusunuyorm konu sahibinin mesajlarinin hepsini okuduysaniz sadece bir mama alma ve gelen mail degil olay esinin durumlari cok.supheliEyvahhh var birşeyler galibasu yazıyı okuduktan sonra
Eski konularına bi bakın derim.Niye direk sormuyorsunuz niye hep bir dizi senaryosu mantıgı ne gerek var. Vallahi hep dizi izleye izleye entrika meraklısı oldu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?