Aldatılıyor Olabilirim, Çok Acil Yardım!!!

Sizce bu olaya göre aldatılıyor muyum?

• Evet, aldatılıyorsun

OY: 47 22,8%
  • Hayır, mantıklı bir açıklaması olabilir...

OY: 159 77,2%

• Ankete Katılan
    206
Kasa da beklerken birinin parası yetmemiş olup ta esiniz yardimci olmus olamaz mi veya bebeğim icin dilenen biri bazen marketlerde olabiliyor cok mu suphecisiniz sanki bilemeyiz tabiki ama

Eltinizle ilgili konu acmissiniz bebegide var mama kullaniyor mu ayni marka mi bilemedim simdi. Kafa karistirici bir durum.gerckten

ben market sektorunde calistim inanin. gunde en az iki 3 kisi param yok mama alabilir misinz bez alabilir misinz genelde iyi giyinimli kimselerden yardim istenilirdi bosa supelenmeyin. bence

ben market sektorunde calistim inanin. gunde en az iki 3 kisi param yok mama alabilir misinz bez alabilir misinz genelde iyi giyinimli kimselerden yardim istenilirdi bosa supelenmeyin. bence
Haklisiniz.aslinda ama iste sikinti şu ki konu sahibinin eşi yardim isteyen birine mama aldiysa o zmn markete sadece sigara almak icin girmis olmasi gerekiyor ama o markete asla sigara almak icin girmez diyor koni sahibi cok emin sira beklemeyi sevmiyormus bir de kalabalik oldugu icin sigarayi ordan almazmis? Ve evden cikmadan öncede 45 dk iş icin ben biraz gezecegim.demis ve o gun 2.5 saat gec gelmis. Suphelenmekte hakli bence ama kesin aldatiliyor denilmez tabi ki

Niye direk sormuyorsunuz niye hep bir dizi senaryosu mantıgı ne gerek var. Vallahi hep dizi izleye izleye entrika meraklısı oldu millet

Bebeği olan biriyle flört ne bileyim çokta mantıklı gelmedi bana ya.
Gelişmelerden haberdar et merak ettim

bence konu sahibinin süphelendiği gördüğü ya da tanıdıgı bebekli bir kadın var

doğru mudur konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…