Ayrıcada bu saatden sonra beyimiz yüzüğü taksa ne olur takmasada olur zaten takacağına çoktaan takmışDaha ne olsun değil mi ??
Konu sahibi kızma ama bu neyin kafası anlamıyorum. Yatakta bassan yüzüğü niye yoktu diyeceksin neredeyse.
Eşinden hincini nasıl cikardin acaba bol bol ? Merak ettim. Biyle iğrenç bir aldatilmada bosanmadan hinc nasıl cikar ki.
birincisi aynı çatı altında değilim çoğunlukla annemde kalıyorum kızım babasını isteyince gidiyoruz biraz eşya fln alıp dönüyoruz ikincisi bu adamın hiç mi iyi taraflari olmasın ki iyu demiyorum normalde onu nasıl biliyorsam nasıl tanidiy sam öyle tarif ediyorum sonuncusu da cidden o kadar kolay olmuyor bana kalsa hemen şimdi öldürürum hatta olsun diye dua ediyorumAy şimdi düşüp bayilazamm
Yahu millet eşinden sirf şüpheleniyor diye kiyameti kopariyor,ortaliği yikiyor sen iki gözünle görmüşsun hala nasil bu kadar sakin kalip o adamla konuşuyosun ve şuan onunla hala ayni çati altindasin!! Ve alttan alttan hala kocanla ilgili iyi şeyler söylüyorsun.
Daha ne görmen gerekiyordu anlamadim şaka misin gerçek misin çözemedim ben seni.
tamam diyelim ki şimdi gidiyorum avukata hemen bosanabilecekmiyim buna inanıyormunuz bu kadar kolay mı oluyor Hayır evli kalmayacagim bu konuda netim ama neden salaklik yapıp fevri davranıp bi de çekişme stresi yle uğraşıp üzüleyim sanki mahmekeye gidince bitiyor is kendi çıkarlarımı düşünmek kizimin hakkını korumaya çalışmak ne zaman duruş bozukluğu oldusizşn boşanmaya niyetiniz yok lafıma hiç darılmayın .zaten kpss memeurluk şu bu neredeyae 2 yıllık süreç yani boşanmazsınız. anlamadığım boşanmak zorunda değilsiniz gurur onur sizin ama neden boşanacam deyip kendinizi tatmin ediyosunuz anlamıyorum.öyleyken böyle ama boşanmıycam demekte bi duruş ama şı an bi duruşunuz yok
ya uluslararasi davaya gerek mi var. biraz toparlan dusun. bu insan senin evli oldugunu biliyor ve yuvani yikiyor. ya avukatlar daha iyi bilir elbette ama mantik cercevesinde dusununce bosanma davani acip bi de uzerine bu insana tazminat acabilirsin diye dusunuyorumasl
nda aklıma geldi ama ne yapabilirim buraya geçici görevle geldiler şimdi başka bi ülkede ler firmayı nasıl haberdar edeyim dava nasıl açayım bilmiyorum ki sadece facebook u var kızın elimde uluslararası dava nasıl oluyor bilen biri aydınlatanılır mi ya da şirketin ceosuna ulaşıp haberdar mi edeyim iki çalışanıniz böyle uygunsuz işler yapiyor diye bize ne demezler mi
Tabi ki iyi yönleri de vardir ama böyle bi durumun içindeyken iyi yönlerini düşünüp yazmanizi garipsedim.birincisi aynı çatı altında değilim çoğunlukla annemde kalıyorum kızım babasını isteyince gidiyoruz biraz eşya fln alıp dönüyoruz ikincisi bu adamın hiç mi iyi taraflari olmasın ki iyu demiyorum normalde onu nasıl biliyorsam nasıl tanidiy sam öyle tarif ediyorum sonuncusu da cidden o kadar kolay olmuyor bana kalsa hemen şimdi öldürürum hatta olsun diye dua ediyorum
iyide adam evi felan vermiyor mu üstünüze yani anlaşmaya yanaşıyor 5 dk bile sürmeztamam diyelim ki şimdi gidiyorum avukata hemen bosanabilecekmiyim buna inanıyormunuz bu kadar kolay mı oluyor Hayır evli kalmayacagim bu konuda netim ama neden salaklik yapıp fevri davranıp bi de çekişme stresi yle uğraşıp üzüleyim sanki mahmekeye gidince bitiyor is kendi çıkarlarımı düşünmek kizimin hakkını korumaya çalışmak ne zaman duruş bozukluğu oldu
iyi fikir düşeceğim bu işin pesineya uluslararasi davaya gerek mi var. biraz toparlan dusun. bu insan senin evli oldugunu biliyor ve yuvani yikiyor. ya avukatlar daha iyi bilir elbette ama mantik cercevesinde dusununce bosanma davani acip bi de uzerine bu insana tazminat acabilirsin diye dusunuyorum
ceoyu haberdar etmene ne gerek var yasadigi yerdeki ik ya fotolari atsan yeter nasil olsa internette mail adresi vardir. ayrintili da anlatirsin durumu.
yok bosanirsam vermiyor mahkemeye gitsen delillerinle ozaman da geri ödemesini yapmam satariz bütün parayi bankaya veririz sana da bişey kalmaz diye tehdit etti bende yoluna gidip üzerime alıp borcu bitirmesini bekleyecegimiyide adam evi felan vermiyor mu üstünüze yani anlaşmaya yanaşıyor 5 dk bile sürmez
çocuğum için bişeye katlanmiyorum ki sadece ilerde evlenirse başka çocukları olursa kizimin hakkını yedirtmem diyorumsizin için söylemiyorum ama çok klasik bir yalanfır çocuğum için katlanıyorum gibi gibi şeyler. ki adam bence size inandırmış kendini
aynen katılıyorum ne safı .işyerinde yakışıklı karizmatik ve çokta iyi niyetli merhametli bir müdür vardı üstelik evli çocuklu bekar bir kız ilanı aşk etmişti resmen öldü bitti kız dünyalar güzelide bir hatun.müdür rezil etti açığa çıkardı(isteseydi kimsenin ruhu dahi duymayabilirdi.) durumu def etti kızı herkes ayakta alkışladı adam önce kendime saygım var dedi.Ya kardeşim ne safı ne temizi?
Adam olsa o kadını bir azarlardı, kadın bırak yanaşmayı yüzüne bakamazdı.
hanımefendi evlilik birliği içerisindesiniz sizin üzerinize almanız bir anlam ifade etmiyor. buda demek oluyorki adamdan asla boşanamayacaksınız yapmanız gereken mala mülke tedbir koydurup dava açmak öncesinde de nafaka davası açmak. bu şekilde asla boşanamazsanız eğer boşanmayı istiyorsanızyok bosanirsam vermiyor mahkemeye gitsen delillerinle ozaman da geri ödemesini yapmam satariz bütün parayi bankaya veririz sana da bişey kalmaz diye tehdit etti bende yoluna gidip üzerime alıp borcu bitirmesini bekleyecegim
Yalanıni sevsinler.Sen bu adami bugun affet,yarin birdaha aldatir.Aslında bitirmiş ben farkettigimde 20 gündür fln konusmuyorlarmis ne bok yediğimi anladım ve bitirdim dedi
resımlerı kadının kocasına yollayınArkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin
Eski eşim benıde bır kadın ıcın terk etmıstı .
Ayrıldıgımız ılk donemler artık nasıl olduysa salaklıgına sanırım bızım terk ettıgımız evın adresıne kredı kartları ekstelerı gelıyordu. Bır gun oturdum arastırdım eft 'mı yoksa havalemı emın degılım buradan bır kadının ısmıne ulastım. Kadın rus , kocası turk evlıler cocukları var.
O bılgılerı kocasına facebooktan gonderdım, gercekten eskı kocamı oldurseydıde olurdu benım ıcın . 1 -2 saat ıcınde eskı kocam delırmıs gıbı benı aradı
ve bunun gıbı cok sey yaptım.
eskı esım asık oldugu ıcın ayrıldı ama hayatında 4 tane daha kadın vardı bır sekılde ıletısımde oldugu pısmanmıyım hayır valla hıc degılım ıyıkı yaptım az bıle yaptım dıyorum
o rus kadının ne oldugunu bende bılmıyorum devamında bana yansıyan bısı olmadı eskı esımın bana bagırmasından baskaeskı kocan denen hayvan on şırfıntıyla beraber mı hala...ve o adam o kadını oldurmedı mı
o rus kadının ne oldugunu bende bılmıyorum devamında bana yansıyan bısı olmadı eskı esımın bana bagırmasından baska
benı terk ettıgı kadınla evlenmedı
kadın evlendı baska bırıyle
en son eskı kocamda nısanlanmıstı bırıyle
Bende evlendım 5 sene olacak
kısacası bu karmasık hıkayeden herkes boyunun olcusunu aldı nasıbıne gore galıba
aynen katılıyorum izin vermezse hiçbişey olmazdı kendiside kabul etti ben dik dursam dim ne yapabilirdi fln dedi ama bu onu daha çok haysiyetsiz onursuz sapik yaparaynen katılıyorum ne safı .işyerinde yakışıklı karizmatik ve çokta iyi niyetli merhametli bir müdür vardı üstelik evli çocuklu bekar bir kız ilanı aşk etmişti resmen öldü bitti kız dünyalar güzelide bir hatun.müdür rezil etti açığa çıkardı(isteseydi kimsenin ruhu dahi duymayabilirdi.) durumu def etti kızı herkes ayakta alkışladı adam önce kendime saygım var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?