aldatiliyormusum

Ayrıcada bu saatden sonra beyimiz yüzüğü taksa ne olur takmasada olur zaten takacağına çoktaan takmış

birincisi aynı çatı altında değilim çoğunlukla annemde kalıyorum kızım babasını isteyince gidiyoruz biraz eşya fln alıp dönüyoruz ikincisi bu adamın hiç mi iyi taraflari olmasın ki iyu demiyorum normalde onu nasıl biliyorsam nasıl tanidiy sam öyle tarif ediyorum sonuncusu da cidden o kadar kolay olmuyor bana kalsa hemen şimdi öldürürum hatta olsun diye dua ediyorum

tamam diyelim ki şimdi gidiyorum avukata hemen bosanabilecekmiyim buna inanıyormunuz bu kadar kolay mı oluyor Hayır evli kalmayacagim bu konuda netim ama neden salaklik yapıp fevri davranıp bi de çekişme stresi yle uğraşıp üzüleyim sanki mahmekeye gidince bitiyor is kendi çıkarlarımı düşünmek kizimin hakkını korumaya çalışmak ne zaman duruş bozukluğu oldu

ya uluslararasi davaya gerek mi var. biraz toparlan dusun. bu insan senin evli oldugunu biliyor ve yuvani yikiyor. ya avukatlar daha iyi bilir elbette ama mantik cercevesinde dusununce bosanma davani acip bi de uzerine bu insana tazminat acabilirsin diye dusunuyorum
ceoyu haberdar etmene ne gerek var yasadigi yerdeki ik ya fotolari atsan yeter nasil olsa internette mail adresi vardir. ayrintili da anlatirsin durumu.

Tabi ki iyi yönleri de vardir ama böyle bi durumun içindeyken iyi yönlerini düşünüp yazmanizi garipsedim.
Yine de bence fazlasiyla soğukkanlisiniz,hakkinizda hayirlisi.

iyide adam evi felan vermiyor mu üstünüze yani anlaşmaya yanaşıyor 5 dk bile sürmez

iyi fikir düşeceğim bu işin pesine

sizin için söylemiyorum ama çok klasik bir yalanfır çocuğum için katlanıyorum gibi gibi şeyler. ki adam bence size inandırmış kendini

iyide adam evi felan vermiyor mu üstünüze yani anlaşmaya yanaşıyor 5 dk bile sürmez
yok bosanirsam vermiyor mahkemeye gitsen delillerinle ozaman da geri ödemesini yapmam satariz bütün parayi bankaya veririz sana da bişey kalmaz diye tehdit etti bende yoluna gidip üzerime alıp borcu bitirmesini bekleyecegim

sizin için söylemiyorum ama çok klasik bir yalanfır çocuğum için katlanıyorum gibi gibi şeyler. ki adam bence size inandırmış kendini
çocuğum için bişeye katlanmiyorum ki sadece ilerde evlenirse başka çocukları olursa kizimin hakkını yedirtmem diyorum

Ya kardeşim ne safı ne temizi?

Adam olsa o kadını bir azarlardı, kadın bırak yanaşmayı yüzüne bakamazdı.
aynen katılıyorum ne safı .işyerinde yakışıklı karizmatik ve çokta iyi niyetli merhametli bir müdür vardı üstelik evli çocuklu bekar bir kız ilanı aşk etmişti resmen öldü bitti kız dünyalar güzelide bir hatun.müdür rezil etti açığa çıkardı(isteseydi kimsenin ruhu dahi duymayabilirdi.) durumu def etti kızı herkes ayakta alkışladı adam önce kendime saygım var dedi.

yok bosanirsam vermiyor mahkemeye gitsen delillerinle ozaman da geri ödemesini yapmam satariz bütün parayi bankaya veririz sana da bişey kalmaz diye tehdit etti bende yoluna gidip üzerime alıp borcu bitirmesini bekleyecegim
hanımefendi evlilik birliği içerisindesiniz sizin üzerinize almanız bir anlam ifade etmiyor. buda demek oluyorki adamdan asla boşanamayacaksınız yapmanız gereken mala mülke tedbir koydurup dava açmak öncesinde de nafaka davası açmak. bu şekilde asla boşanamazsanız eğer boşanmayı istiyorsanız

Aslında bitirmiş ben farkettigimde 20 gündür fln konusmuyorlarmis ne bok yediğimi anladım ve bitirdim dedi
Yalanıni sevsinler.Sen bu adami bugun affet,yarin birdaha aldatir.
Bide pişkin pişkin konuşuyor ortaya cikacagini tahmin edemedim diye..
Hic bir pismanlik belirtisi yok.he zatende son pismanlik fayda etmez.Etmemeside lazim

resımlerı kadının kocasına yollayın

eskı kocan denen hayvan on şırfıntıyla beraber mı hala...ve o adam o kadını oldurmedı mı

Resimlerin hepsini, genel müdüründen tut, tüm şirket çalışanlarına, ailelerine ve kadının kocasına gönder bence!

Herkese rezil olsunlar.

eskı kocan denen hayvan on şırfıntıyla beraber mı hala...ve o adam o kadını oldurmedı mı
o rus kadının ne oldugunu bende bılmıyorum devamında bana yansıyan bısı olmadı eskı esımın bana bagırmasından baska
benı terk ettıgı kadınla evlenmedı
kadın evlendı baska bırıyle
en son eskı kocamda nısanlanmıstı bırıyle
Bende evlendım 5 sene olacak
kısacası bu karmasık hıkayeden herkes boyunun olcusunu aldı nasıbıne gore galıba

ohh evlısın yanı..allah bozmasın.o kocana dedın ya agzına sıcarım senın dıye.okurken ıcıme su serptın nıyeyse bı rahatlama geldı

aynen katılıyorum izin vermezse hiçbişey olmazdı kendiside kabul etti ben dik dursam dim ne yapabilirdi fln dedi ama bu onu daha çok haysiyetsiz onursuz sapik yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…