aldatiliyormusum

Elim kim?Bu amaçla sorduysanız mantıklı ama başta öyle bir anlatmışsınız ki yok çok pişman,yok niye yüzük takmıyor haliyle biz de şüpheye düştük.Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

Ben emınım ki bu durumu yaşayan herkes neden diye sorgulayan en ince ayrıntılarına kadar öğrenmek istiyor çünkü ben o kadar rahat o kadar amannn beee modunda bi insanim ki başka bişey düşünemez oldum arkadaşlarım artık bi terapiste git diyor hergün agliyorum evi yıkıyorum bir gün bile sinir krizi gevirmemis insanım artık hergün kriz geciriyorum

hiçbişey salt kötü ya da iyi değildir ben onu demek istemiyorum normalde öyle bilirim ben bana sorsan öyle tarif ederim ama tabiki bu olanlar aslında eşimin içimde aşırı kompleksli fırsat bulunca kaÇırmayan hatta sapik biri olduğunu çıkardı ortaya

Ben benimle olan ilişkisi için diyorum muhafazakar diye sapik bi yönünü gormedim

Yapan bir daha yapıyor derler ya. Doğru!! Affedersen yine aldatılacaksın. Ama çocuğun içinde devam etmek istiyorsan bu evliliği o da senin en büyük hakkın. Bize düşmez sana " neden boşanmadın? " demek. Ama sürekli güvensizlik, sürekli bir sorgulama.... çok sıkıcı. Yaşın kaç bilmiyorum ama hayatını bu şekilde devam ettirebilecek misin? Ben aldatıldım affettim. yine aldatıldım. Salak gibi hala devam ediyorum. Ama evliliğimden bir bok olmaz o ayrı mesele. Demek istediğim adamlarda yalama yapıyor bu iş. Sinir krizleri geçirmene gerek yok. Kafanda plan yap ve onu uygula. Kendi kendini yiyip bitirmekle bir arpa boyu yol alamazsın.

evet işte bu bende bunu yapmak istiyorum nasıl girmeliyim konuya hey × herseyi biliyorum elimde çıplak fotoları var fln filan mi diyeyim

Hhahaha film gibi gercekten bunlari mi dedi ?? Esin acayip civik biraz daha konustur onu. Istersen esin sana yazismalari da gösterir sanirim. Edepsiz

Hhahaha film gibi gercekten bunlari mi dedi ?? Esin acayip civik biraz daha konustur onu. Istersen esin sana yazismalari da gösterir sanirim. Edepsiz
yazışmalar yok herseyi silmis çok aradım bulamadım ama cidden çok anormal ortama bak lise gibi tam ergen muhabbetleri zaten en çok bu konuda igrendim nasıl iğrenç mahluklar bu erkekler

yazışmalar yok herseyi silmis çok aradım bulamadım ama cidden çok anormal ortama bak lise gibi tam ergen muhabbetleri zaten en çok bu konuda igrendim nasıl iğrenç mahluklar bu erkekler

Evet gercekten cok igrenc resmen o kiza sulanmis.maddi durumun varsa yerinde olsam hic beklemezdim evi üstüme yapmasini zaten bosanirsan belki hakkin vardir evin üstünde?

evet inanıyorum artık bu lafa ben normalde insanların degisebilecegine inanırım ama cidden demekki karakter meselesi bir daha inanmam inanamam gerçekten kafamda bitti daha gencim mesleğim var zaten hayatımı bi adamın karısı olmak üzerine kurmamistim sadece çok aşık olmuştum ama yalnısms iyi ki erkenden farkettim

Evet gercekten cok igrenc resmen o kiza sulanmis.maddi durumun varsa yerinde olsam hic beklemezdim evi üstüme yapmasini zaten bosanirsan belki hakkin vardir evin üstünde?
evin borcu var bosanma durumunda sarılıp bankaya kredi borcu ödenip geri kalan da bolusulecek çok avukatla görüştüm o kalan para da bi işe yaramayacak diyorum ki eğer evim olursa çalışıp kendime de kizima da bakarim hatta bu lanet şehirden giderim daha küçük güzel bi yerde yasarim

Şuan ben şok.. Kendine ve çocuğuna yazık ediyorsun bence. Bi an önce aklına başına al ve o adamdan kurtul hemen.

Sadece eşine söyle kadının sosyal medyada paylaşma özel hayatın mahremiyeti suçu işlemiş olursun kadın dava acarsa kazanır.birde onla uğraşırsın

O kadinin öyle demesine esin cesaret etdirmis. Yuh yani gercekten bunuda mi anlatdi esin sana??

Bir kadin baska bir erkege isik yakarsa adamin karsilik vermemesi gerekir eminim bir cok evli erkek vardir baska kadinlarin sulandigi ama is kocada bitiyor. Demekki bir capkinlik varmis icinde hemen ortaya döktü malligini

onca sayfayı üşenmeden okudum. eşin türünün tek örneği olabilir. hem kel hem fodul.
hrşeyi yaptık ama yatmadık diyor öyle mi? sen de bunu yiyorsun?

Resimleri kopyalama mahkemede bosanırken lazım olur eşinin faceinden kadınla olan resımlerı paylas hem sucu esıne atarsın hemde kocası gorur kadın sana dava acamaz kanıtlayamaz iyi ki erken yakalamıssın ve napmalıyım dıye sormuyosun ne yapcagını bilen kadın

Sadece eşine söyle kadının sosyal medyada paylaşma özel hayatın mahremiyeti suçu işlemiş olursun kadın dava acarsa kazanır.birde onla uğraşırsın
evet bende ondan korkmustum demekki öyle bişey var bilgilendirdiginiz için saolun zaten esine söyleyeceğim ama nasıl bişeyler karsila çağımızın bilmiyorum kanitlayamazsam kötü olur

konu sahibi şu anda boşanmayı düşünmüyor ama. İleri bir tarihte boşanmayı düşünüyor. O zaman da muhtemelen anlaşmalı boşanacak ya da davayı şiddetli geçimsizlik sebebine dayandıracak. Malum zina nedeniyle boşanma davası belli şartlara tabi. Bunlardan biri de "süre".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…