Elim kim?tabiki de bekledim açıklama Düşünsenize herseyiniz eşiniz güveniniz sevginiz inancınız hayatı birlikte yaşamak için söz verdiğiniz kişi siz merak etmezmiydin neden neden neden diye sormazmiydiniz defalarca tabiki 2 hafta ankaraya arkadaşımın yanına gittim hiç gorusmedim elim avukat onunla konuştum dava açacaktık ama elim dediki ailesi para konusunda pislik bişey vermeden atarlar seni sen git uzlas üstüne al sonra da bakariz dedi bana da mantıklı geldi
hiçbişey salt kötü ya da iyi değildir ben onu demek istemiyorum normalde öyle bilirim ben bana sorsan öyle tarif ederim ama tabiki bu olanlar aslında eşimin içimde aşırı kompleksli fırsat bulunca kaÇırmayan hatta sapik biri olduğunu çıkardı ortayaBakın mutaassıp, muhafazakar, saf kalpli adamlar başkalarının karılarına banyodan çıplak fotoğraflarını çekip yollamazlar.
Sanki biraz daha konuşsanız adam çok masum, saf olduğu için kadının tuzağına düşmüş'e bağlanacak konu.
Kadına elinizde çıplak fotoğraflarının olduğunu (fotoğraflardan detaylıca bahsedin gerçekten gördüğünüze inansın) bunları kocasına yollayacağınızı söyleyin. Sonra kadının size verdiği cevapların resmini çekip kocasına yollayın.
evet işte bu bende bunu yapmak istiyorum nasıl girmeliyim konuya hey × herseyi biliyorum elimde çıplak fotoları var fln filan mi diyeyimhiçbişey salt kötü ya da iyi değildir ben onu demek istemiyorum normalde öyle bilirim ben bana sorsan öyle tarif ederim ama tabiki bu olanlar aslında eşimin içimde aşırı kompleksli fırsat bulunca kaÇırmayan hatta sapik biri olduğunu çıkardı ortaya
canım sosyal medyadan paylaşacağım fotolar normal sarılmış kıza selfie çekiyor ya da araba öpmeye çalışıyor öpüyor yanaklar ama bi de ortak arkadaşlarımız yok yani kızla benim oyüzden ya tek tek eşimle kızın is arkadaşlarına yollayacagim ama bisey ifade etmeyecek çünkü arkadaşça fln bulacaklar çünkü kız herkesle çok samimi içli dişli bi kizmis yani ilgi manyağı herkesi peşinden koşturan bi tip zaten eşim diyor ki herkes bunun peşindeydi kız bana daha farklı davranıyor du ama hep beni izliyordu bana bakıyordu sonra whatsup nosunu istemiş yakın yakın şeyler yazmaya başlamış eşim de bak zaten güzel kızsin bana böyle şeyler yazma etkilenebilirim demiş kız da hemen ben zaten çok etkileniyorum senden fln demis
Yapan bir daha yapıyor derler ya. Doğru!! Affedersen yine aldatılacaksın. Ama çocuğun içinde devam etmek istiyorsan bu evliliği o da senin en büyük hakkın. Bize düşmez sana " neden boşanmadın? " demek. Ama sürekli güvensizlik, sürekli bir sorgulama.... çok sıkıcı. Yaşın kaç bilmiyorum ama hayatını bu şekilde devam ettirebilecek misin? Ben aldatıldım affettim. yine aldatıldım. Salak gibi hala devam ediyorum. Ama evliliğimden bir bok olmaz o ayrı mesele. Demek istediğim adamlarda yalama yapıyor bu iş. Sinir krizleri geçirmene gerek yok. Kafanda plan yap ve onu uygula. Kendi kendini yiyip bitirmekle bir arpa boyu yol alamazsın.
yazışmalar yok herseyi silmis çok aradım bulamadım ama cidden çok anormal ortama bak lise gibi tam ergen muhabbetleri zaten en çok bu konuda igrendim nasıl iğrenç mahluklar bu erkeklerHhahaha film gibi gercekten bunlari mi dedi ?? Esin acayip civik biraz daha konustur onu. Istersen esin sana yazismalari da gösterir sanirim. Edepsiz
yazışmalar yok herseyi silmis çok aradım bulamadım ama cidden çok anormal ortama bak lise gibi tam ergen muhabbetleri zaten en çok bu konuda igrendim nasıl iğrenç mahluklar bu erkekler
evin borcu var bosanma durumunda sarılıp bankaya kredi borcu ödenip geri kalan da bolusulecek çok avukatla görüştüm o kalan para da bi işe yaramayacak diyorum ki eğer evim olursa çalışıp kendime de kizima da bakarim hatta bu lanet şehirden giderim daha küçük güzel bi yerde yasarimEvet gercekten cok igrenc resmen o kiza sulanmis.maddi durumun varsa yerinde olsam hic beklemezdim evi üstüme yapmasini zaten bosanirsan belki hakkin vardir evin üstünde?
Sadece eşine söyle kadının sosyal medyada paylaşma özel hayatın mahremiyeti suçu işlemiş olursun kadın dava acarsa kazanır.birde onla uğraşırsınbosanacagim çünkü eşim de benim böyle bi durumu kabul etmeyeceğimi çok iyi bilir seni kaybetmek istemiyorum diyor bende kaybetmekten korkan adam bunları yapmadı dedim ortaya çıkacağını bilemedim tahmin edemedim dedi cevaba bak
c
cokk haklısın burdan tam ifade edilmemiş olabilirim kesinlikle is kocam da bitiyor ama demek istediğim su kendi başına bu işlere kalkisacak biri değil karşı taraf cesaret vermezse ama tabi ki her ben hıyarim diyene elinde Tuzlukla kosaçak bi koca isemiyorum eşim den nefret ediyorum belki de hayatım boyunca bu travmaya yaşayacağım kıza neden taktım derseniz karında bosan kızına ben bakarım demiş deli oldum o kim benim kizima bakacak nefret ettim intikam istedim bi anne olarak anlarsınız ne kadar gerizekali daha kendi kicini temizleyemezken benim kizima bakacak neyse kisacasi adam adam olsa böyle olmazdı zaten
evet bende ondan korkmustum demekki öyle bişey var bilgilendirdiginiz için saolun zaten esine söyleyeceğim ama nasıl bişeyler karsila çağımızın bilmiyorum kanitlayamazsam kötü olurSadece eşine söyle kadının sosyal medyada paylaşma özel hayatın mahremiyeti suçu işlemiş olursun kadın dava acarsa kazanır.birde onla uğraşırsın
Bu guzel fikir ama nebilm bilemedm.Birlikte resimlerini facede paylaş kadin kocasina değil herkese rezil olsun pislikler
Resimleri kopyalama mahkemede bosanırken lazım olur eşinin faceinden kadınla olan resımlerı paylas hem sucu esıne atarsın hemde kocası gorur kadın sana dava acamaz kanıtlayamaz iyi ki erken yakalamıssın ve napmalıyım dıye sormuyosun ne yapcagını bilen kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?