- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
en çok kafama takılan o aslında kadın Katolik bu yaptigimiz çok günah allah bizi affetmeyecek fln diyormus yani yatmamis offf Bilmiyorum mm kızlar kafam karisik eşim de yok yatmadi fln diyor karında bosan benimle evlen evlenmeden olmaz muhabbeti yapmış ama çok tutarsızlık var mesela eşim de aman manyak ne evlenmesi fln deyip bitiriyormus sonra kız buna mesaj atiyor mus beni azdiriyorsun fln diue is yerinde masaları karşılıklı yani kız hem amannn anladınız işte hem de yatmiyor ben kocami seviyorum aslında ama problemlerini var fln diyormusonca sayfayı üşenmeden okudum. eşin türünün tek örneği olabilir. hem kel hem fodul.
hrşeyi yaptık ama yatmadık diyor öyle mi? sen de bunu yiyorsun?
En çok takıldığın yerin yüzük olmasına takıldım.Hıncını almak istiyorsan boşanacaksın.Elalemin kadını,kadının kocası muhatabın değil ki.Arkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin
yok canım umrumda degil ne bok yediği hata bikere dir hatta onada söyledim akrep gibi kendi kendimi sokacagimi bilsem bile zararlı çıkan ben olsan bile seninle devam etmeyeceğim diyebu kadar olaydan sonra eşine nasıl inanırsın. yok sadece öpüşmüşmüş yok yatmamışmış. şimdi boşanmazsan bundan sonraki aldatmalara kendini hazırla cicim
e niye evli kalmaya devam etmek istiyorsun ki o zaman. yani mesajlardan öyle anladım beny
yok canım umrumda degil ne bok yediği hata bikere dir hatta onada söyledim akrep gibi kendi kendimi sokacagimi bilsem bile zararlı çıkan ben olsan bile seninle devam etmeyeceğim diye
neden takilmayayım ki asla çıkarmaz bi de evli olduğunu saklama gibi bi derdi yok acaba kıza çok umut verdi ya da söz verdi de mi takmadi kız biliyor biziEn çok takıldığın yerin yüzük olmasına takıldım.Hıncını almak istiyorsan boşanacaksın.Elalemin kadını,kadının kocası muhatabın değil ki.
en çok kafama takılan o aslında kadın Katolik bu yaptigimiz çok günah allah bizi affetmeyecek fln diyormus yani yatmamis offf Bilmiyorum mm kızlar kafam karisik eşim de yok yatmadi fln diyor karında bosan benimle evlen evlenmeden olmaz muhabbeti yapmış ama çok tutarsızlık var mesela eşim de aman manyak ne evlenmesi fln deyip bitiriyormus sonra kız buna mesaj atiyor mus beni azdiriyorsun fln diue is yerinde masaları karşılıklı yani kız hem amannn anladınız işte hem de yatmiyor ben kocami seviyorum aslında ama problemlerini var fln diyormus
hahaha cidden güzel yorum ama keşke alabilmek eşinden intikam çok isterdimkonu sahibi bosanmayacak.esinden intikam ALDIGINI belirtiyor.bosanmadan intikam alinmaz.sanki ondan bahsederken esiyle davasini gormus de sira kadina gelmis gibi .
neden takilmayayım ki asla çıkarmaz bi de evli olduğunu saklama gibi bi derdi yok acaba kıza çok umut verdi ya da söz verdi de mi takmadi kız biliyor bizi
Yooo zaten duygusal aldatma daha çok uzuyor insanı yüzük meselesi de o hadi yiyorsun bi bok sonra geri donuyorsun yok ben sizi seviyorum hiç birşey hissetmiyorum fln diyorsun o zaman neden bi pislik için yuzugunu de cikariyorsun demekki köpek gibi asik olmuşsun aileni de gözden çıkarmışsin neyseee bi önemi yok Sadece beni aptal yerine koymaya çalışıyor en çok ona uyuz oluyorum daha ne kadar aptal yerine koyacaksin ki bi dur artık dimi adam gibi razi ol bosanmayayatıp yatmamalarının ne önemi var bu saatten sonra... illa yatınca mı aldatma oluyor
Adam seni aldatmış.Sen işin asla çıkarmaz kısmındasın.Aldatmaya başlayan adam yüzüğü de çıkarır.Adamın evli olduğunu çocuğu olduğunu bilen evli kadın,yüzüğe mi takılacak Allah aşkına.neden takilmayayım ki asla çıkarmaz bi de evli olduğunu saklama gibi bi derdi yok acaba kıza çok umut verdi ya da söz verdi de mi takmadi kız biliyor bizi
bende takmiyor um sembolik bişey olduğunu önemli olanın gönül bağı olduğunu düşünüyorum zaten resmen ikiz gibi gezdiğim kızım var en güzel yüzüğüm oama işte eşim çok anlam yüklüyor ve hep bak bu yüzük nisanda beri hiç çıkmadı der yüzük izini gosterirdi yani onun için anlamı çok büyüktü çok ovundugu ve sahip çıktığı takmiyorum diye kendine dert edindiği bi neyseydiben yüzük konusuna takılmadım daha önemli sorunlar varken o hiç bişey, ben de alyans ya da başka bi yüzük takmıyorum sevmiyorum
Çıplak fotoları indirmeye utandım açıkçası diğerlerini aldım ama o sırada da sildi hepsini eşim suan alma ihtimalim yok eşim kızla gorusmuyor buna eminim köpek gibi pişman ayaklarımi öpüyor resmen kız çok üstüne gitmiş buarada kız yabancı venezuelali guya eşi de biliyormus kız itiraf etmiş şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına ben burda sinir hastası oldum esine yollayacagim fotolar sarmas dolas fotolar olacak o da bişey ifade eder mi bilmiyorum çünkü zaten kabullenmis adam
Çok güzel söylemişsin bencede pişman olacak adam bukadari ni yapmaz yapamazK
Esinin soylediklerine inanma rezil olmamak icin seni yatistiriyor..pisman olacak adam vicdan azabindan geberir isi bu kadar ileriye goturemez..simdi can derdinr dusmustur seni kandirmak icin herseyi yapar
Canın çok yandı ise canını yakan kişilerin daha kötü canını yakıcaksınBenim canım çok yandı kizimla ilgilenemez oldum uyku uyuyamiyorum faceden bakıyorum mutlu mesut hayatına devam ediyor o kadin hazmedemiyorum ben travma yaşıyorum burda adama saldiriyorum ara ara hiç sesini çıkarmıyor ama kızım şahit oluyor görüyor anne babamı kovma baba gitme diye ağlıyor kızım için kariyerimi bıraktım şimdi ben Bozuyorum psikolojosini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?