aldatiliyormusum

bu kadar olaydan sonra eşine nasıl inanırsın. yok sadece öpüşmüşmüş yok yatmamışmış. şimdi boşanmazsan bundan sonraki aldatmalara kendini hazırla cicim

onca sayfayı üşenmeden okudum. eşin türünün tek örneği olabilir. hem kel hem fodul.
hrşeyi yaptık ama yatmadık diyor öyle mi? sen de bunu yiyorsun?
en çok kafama takılan o aslında kadın Katolik bu yaptigimiz çok günah allah bizi affetmeyecek fln diyormus yani yatmamis offf Bilmiyorum mm kızlar kafam karisik eşim de yok yatmadi fln diyor karında bosan benimle evlen evlenmeden olmaz muhabbeti yapmış ama çok tutarsızlık var mesela eşim de aman manyak ne evlenmesi fln deyip bitiriyormus sonra kız buna mesaj atiyor mus beni azdiriyorsun fln diue is yerinde masaları karşılıklı yani kız hem amannn anladınız işte hem de yatmiyor ben kocami seviyorum aslında ama problemlerini var fln diyormus

En çok takıldığın yerin yüzük olmasına takıldım.Hıncını almak istiyorsan boşanacaksın.Elalemin kadını,kadının kocası muhatabın değil ki.

y
bu kadar olaydan sonra eşine nasıl inanırsın. yok sadece öpüşmüşmüş yok yatmamışmış. şimdi boşanmazsan bundan sonraki aldatmalara kendini hazırla cicim
yok canım umrumda degil ne bok yediği hata bikere dir hatta onada söyledim akrep gibi kendi kendimi sokacagimi bilsem bile zararlı çıkan ben olsan bile seninle devam etmeyeceğim diye

y
yok canım umrumda degil ne bok yediği hata bikere dir hatta onada söyledim akrep gibi kendi kendimi sokacagimi bilsem bile zararlı çıkan ben olsan bile seninle devam etmeyeceğim diye
e niye evli kalmaya devam etmek istiyorsun ki o zaman. yani mesajlardan öyle anladım ben

konu sahibi bosanmayacak.esinden intikam ALDIGINI belirtiyor.bosanmadan intikam alinmaz.sanki ondan bahsederken esiyle davasini gormus de sira kadina gelmis gibi .

En çok takıldığın yerin yüzük olmasına takıldım.Hıncını almak istiyorsan boşanacaksın.Elalemin kadını,kadının kocası muhatabın değil ki.
neden takilmayayım ki asla çıkarmaz bi de evli olduğunu saklama gibi bi derdi yok acaba kıza çok umut verdi ya da söz verdi de mi takmadi kız biliyor bizi

yatıp yatmamalarının ne önemi var bu saatten sonra... illa yatınca mı aldatma oluyor

yatıp yatmamalarının ne önemi var bu saatten sonra... illa yatınca mı aldatma oluyor
Yooo zaten duygusal aldatma daha çok uzuyor insanı yüzük meselesi de o hadi yiyorsun bi bok sonra geri donuyorsun yok ben sizi seviyorum hiç birşey hissetmiyorum fln diyorsun o zaman neden bi pislik için yuzugunu de cikariyorsun demekki köpek gibi asik olmuşsun aileni de gözden çıkarmışsin neyseee bi önemi yok Sadece beni aptal yerine koymaya çalışıyor en çok ona uyuz oluyorum daha ne kadar aptal yerine koyacaksin ki bi dur artık dimi adam gibi razi ol bosanmaya

neden takilmayayım ki asla çıkarmaz bi de evli olduğunu saklama gibi bi derdi yok acaba kıza çok umut verdi ya da söz verdi de mi takmadi kız biliyor bizi
Adam seni aldatmış.Sen işin asla çıkarmaz kısmındasın.Aldatmaya başlayan adam yüzüğü de çıkarır.Adamın evli olduğunu çocuğu olduğunu bilen evli kadın,yüzüğe mi takılacak Allah aşkına.
Bir de kocasına şuna buna ailesine resim atayım diyorsun.İnsanlar burdan faceden ortaya resim at diyor.
Bir işe kalkışırken 30 kez düşünmek gerek.
Tepki verirken bile adil ve kişiliğimize yakışır vaziyette yapmak gerek.Senin eşin suçlu.Ama çocuğunun babası.Onun da bir anne babası senin de ailen var.İş hayatı var.Hem maddi hem ruhen etkilendiğinde sen de etkilenirsin evladın da,tüm aileler de.

Aranızdaki olayı,eş dost çevre en çirkin şekliyle öğrenmek zorunda değil.Kocası biliyor diyor.Bilip bilmediğinden emin değilsin.Ya da koca resimleri görünce nevri dönerse.Kocana zarar verirse.Rezil ettiğin için sana bulaşırsa.Ya da ailesinden anası babası görünce kalbi vardır hastadır..Abisi şu su bu vardır yediremez yanlış bir iş yapar.

Aldatıldın mı?Al resimleri git savcılığa aç davanı.Bu kadar.

ben yüzük konusuna takılmadım daha önemli sorunlar varken o hiç bişey, ben de alyans ya da başka bi yüzük takmıyorum sevmiyorum

ben yüzük konusuna takılmadım daha önemli sorunlar varken o hiç bişey, ben de alyans ya da başka bi yüzük takmıyorum sevmiyorum
bende takmiyor um sembolik bişey olduğunu önemli olanın gönül bağı olduğunu düşünüyorum zaten resmen ikiz gibi gezdiğim kızım var en güzel yüzüğüm oama işte eşim çok anlam yüklüyor ve hep bak bu yüzük nisanda beri hiç çıkmadı der yüzük izini gosterirdi yani onun için anlamı çok büyüktü çok ovundugu ve sahip çıktığı takmiyorum diye kendine dert edindiği bi neyseydi

K

Esinin soylediklerine inanma rezil olmamak icin seni yatistiriyor..pisman olacak adam vicdan azabindan geberir isi bu kadar ileriye goturemez..simdi can derdinr dusmustur seni kandirmak icin herseyi yapar

Büyük ihtimalle oyüzden takıldım çünkü bu onun ne kadar kolay yalan soyleyebilecegini sandigimdan çok daha farklı biri olduğunu gösteriyor demekki ne yalanlar söylemiş bana bende en çok onun dürüstlügüne vurulmustum hayatta yalan söyleyemez derdim

K

Esinin soylediklerine inanma rezil olmamak icin seni yatistiriyor..pisman olacak adam vicdan azabindan geberir isi bu kadar ileriye goturemez..simdi can derdinr dusmustur seni kandirmak icin herseyi yapar
Çok güzel söylemişsin bencede pişman olacak adam bukadari ni yapmaz yapamaz

Canın çok yandı ise canını yakan kişilerin daha kötü canını yakıcaksın
Sosyal medyada resimleri paylaş sakın ha sakın boşanmamazlık etme
Ohhh ne güzel boşanma ama ayrı yaşayalım bu laflara sakın aldanma vur tekmeyi gitsin önce düşünecekti bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…