- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
suan çalışmi yorum kizima bakacak kimse olmadığı için eşimin de kazancı iyi olduğu için ben bakmayı tercih ettim bi de çok zor bi cocuktu sonra başlamak istedim ama kimse kizima bakmak istemedi gören kaçtı biraz daha bakayım o sırada da kpss ye girip memur olayım kizima daha çok zaman ayırım diye düşünüyorum şimdi çünkü özel sektör olmuyor tek başıma hem iş hem de kizim olmaz suan hedefim bu yıl köpek gibi çalışıp artık neresi olursa kızımı da alıp gitmek
canım kadın kendi ülkesine döndü şimdi karı koca burda değiller zaten derdim kadından çık kocasının bilmesi benim evliliğim bitti onun ki bitmesi bile o da utansın kocasından üzüldün birazdava acacaksan kadina dava ac. o da rezil olsun...
Kesinlikle bunu yap. Allahin cezalari. Hatta fotolari kadinin kocasinin faceine falan gonder.
Kcasının facesıne gndermesın kcasına da yazık adamın aılesı arkadasları vardır adam rezıl olur ama bı sekılde kadının kcası grmelı ayrıca kadına da dava acsın yolsun kadının sacını basını kaşar ya ne haysıyetsız ınsanlar var
Knu sahıbı gecmıs olsun canım bsa bak gerı adım atm bu adam yıne yapar
yok asla geri adım atmam cunki kocama ilişkim öyle sıradan bişey değildi neleri aştık ne çok sevdim bana yapılmazdi bu asla kabul etmiyorumKcasının facesıne gndermesın kcasına da yazık adamın aılesı arkadasları vardır adam rezıl olur ama bı sekılde kadının kcası grmelı ayrıca kadına da dava acsın yolsun kadının sacını basını kaşar ya ne haysıyetsız ınsanlar var
Knu sahıbı gecmıs olsun canım bsa bak gerı adım atm bu adam yıne yapar
Hayır canım yuzugunu alıp ben fırlattım S3n bu yüzüğü haketmedin diye bosanacagim ama belki hemen değil kendimi garantilemem gerekiyor suan işsizim çok zor bi çocuğum var ve ona bakıyorum bi De evin tapusu nu üstüme yapacak bekliyorum ama fiilen bitti evlilik
evet çok saf temizmiş gerçekten ya siz bu adamı boşamıycaksınız isterseniz bana kızın. adam sizi aldattı ya siz hala kocanızı savunacak şeyler yazıyorsunuzçok sorguluyor um aşırı çok normalde kim olsa çeker giderdi ama tepesine tepesine biniyorum bi de biseyleri çözmek için konuşmak zorundayız eğer anlatirsin affetmeye çalışırım en önem verdiğim şey dürüstlük fln deyip öğreniyorum yoksa usuturum kafayı yıllarca sorgularım en iyisi bian önce yuzlesip vurup dibe çıkmak bi de cidden çok saf temiz bi adamdır
Arkadaşlar mrb aldatildigimi ogrendim tesadüfen ruh halim çok kötü küçük bi çocuğum var kendimi toparlamaya ayakta durmaya çalışıyorum düşünmek istemiyorum ama 24 saat aklımdan gitmiyor öyle mi böyle mi söyle mi diye eşimin bi iş arkadaşı vardı çok güzel bi bayan dikkatimi çekmişti kim bu dedim mudurum dedi profilini inceledim evli kadın bi de yeni evli daha 1 yıl olmuş evleneli sonra eşimi silmiş neden sildi dedim bilmiyorum sorarım dedi sonra bidaha ekledi ama çok üstünde durmadım Oysaki bunların ilişkisi varmış tesadüfen eşimin one drive ında fotolarıni gördüm eşim silmiş ama tel otomatik upload etmiş fotolarda arabada opusurken beraber AVM de gezerken sarmas dolas fln (öğle yemekleri ) bi de kocamin çıplak fotoları vardı kızın yoktu herhalde gelen fotolar kaydolmamis eşimin çektikleri kaydolmus kıyamet koptu tabii eşim biraz yakinlastiklarini ama daha ilerisinin olmadığını sadece karşılıklı fotolarla konuştuklarını söylüyor bunların bi önemi yok ayrılacağım tabiki he bi de parmağında hiç yüzük yok kız evli ve cocuklu olduğunu biliyor sizce neden eşim yuzugunu takmiyor ben en çok buraya takıldım çünkü eşim asla cikarmazdi aralarında cok derin bi iliski olduğunu tahmin ediyorum lütfen yorumlar misiniz nasıl bi yol izleyelim kadının kocası da bilsin istiyorum hincimi bol bol çıkardım eşim den yetmedi bu kadından da çıkarmak istiyorum Lütfen bi yol gösterin
ne farkeder tc vatandasi mi olmasi gerekiyor tazminat alabilmen icin? ya da rezil olmasi icn? calistigi firma bile ogrense bir daha ayni sektorde is bile bulamayabilir is ahlaki olmadigi icin. ben firmayi bile hberdar ederdim durumdan ama esini de isten cikarirlar unutma. yani gemileri yakacaksan yap bunlaricanım kadın kendi ülkesine döndü şimdi karı koca burda değiller zaten derdim kadından çık kocasının bilmesi benim evliliğim bitti onun ki bitmesi bile o da utansın kocasından üzüldün biraz
Yazmayım dedim dayanamadım, bu kadar şey olmuş yüzük neden yakmıyor diye sormuşsunuz, eşininde haberi varmış Kocanız mı dedi bunu size ne kadar çok inanıyorsunuz, olsun de birde resimlerle öğrensin de eşine, herkesede rezil et..Çıplak fotoları indirmeye utandım açıkçası diğerlerini aldım ama o sırada da sildi hepsini eşim suan alma ihtimalim yok eşim kızla gorusmuyor buna eminim köpek gibi pişman ayaklarımi öpüyor resmen kız çok üstüne gitmiş buarada kız yabancı venezuelali guya eşi de biliyormus kız itiraf etmiş şimdi mutlu mesut devam ediyor hayatına ben burda sinir hastası oldum esine yollayacagim fotolar sarmas dolas fotolar olacak o da bişey ifade eder mi bilmiyorum çünkü zaten kabullenmis adam
Madem o böyle bi pislik yaptı sende kendini garantiye al bosanirsan eğer ortada kalma o sürünsün. Bence onu affetmis gibi yap ama bazı şartların olduğunu söyle. Evin tapusunu kendi ustune yaptırma boşanma durumunda yine hak sahibi olur eşin. Annene ya da babana güveniyorsan eger onlardan birinin üzerine yaptır ki zırnık bile alamasin ayrilirsaniz. Ayrıca banka hesabına yüklü bi para gondersin. Dediklerininn hepsini yapınca en ummadığı bir zamanda baş k.çina tekmeyi. Yapabilirsen tabi intikam böyle olur..[/QUOTE ilk tepki hemen bosaniyorum oldu sonra bikaç avukat arkadaşımla konuştum bi tür davalar çok uzuyor mus ve cok cirkinlesiyormus bi yerden sonra artık karşılıklı iftiralar da çabası yani çok yipratici olur bi de evin borcu var bişey alamam satılıp kredi kapatılıp kalan para iki ye bolusulecek mis sonra dedim ki lanet olsun bişey istemiyorum bian önce kurtulayim hemen bosanayim sonra başka bi avukat arkadaşım dedi ki aynı hatayi yaptım bişey istemeden almadan boşandın adam şimdi evli çocuğu var hayatına devam ediyor sakin öyle yapma kizinin hakkı neyse al sonra başka çocukları olur kızına da bişey düşmez mantıklı geldi bende bizi bukadar seviyorsanevi üzerime yap dedim tamam herseyi yaparım ama bosanmayalim fln dedi bende aynen dediginiz gibi evi üstüme aldıktan ve kpss işini hallettikten hem sonra bosanmak için ne gerekiyorsa yapacağım resmen zorlayacagim o yalvaracak bana bosanalim diye ama evi Başka birinin üzerine yapamam o kadar da salak değil en azından 1 yıl sonra yarı yarıya olsa bile borcu bitmiş olacak ve yine karlı çıkacağım ben kaç yıldır çalışmayı evde oturuyorum doğaya aykırı davranıp Evcilik oynuyorum resmen cocuk parkı dışında bişey görmüyorum oyüzden saf saf deli gurur yapıp gemileri yakıp gitmeyecegim hakkım neyse alıp öyle gideceğim ha buarada bidaha yapar yapmaz önemli değil önemli olan yapmış olmasi olan olmuş tekrar eder etmez gerçekten önemli degil
mala bak senCuteMom elim ayağım titriyor aklıma bişey gelmiyor ne yazayım ben bu adama yani kafinin kocasina bi de eşimin diğer is arkadaşlarına da yazıp rezil mi etsem kızı işyerine de rezil etmek istiyorum çünkü eşim dedi ki resmen biz Türkler bi kadını Tavlama için ne yapıyorsa anılarını yaptı bana şok oldum masasına küçük küçük notlar bırakıyorum arkadan elleriyle gözlerini kapatıyormuş eşim slm vermeyince bende burdayım derecesine hareketler yapıp slm fln diyormus yok senden çok etkileniyorum zehir gibi Kanıma ıstıyorsan fln diye msjlar cekiyormus buarada eşim cidden maldir karşı cinsle muhabbet bile edemez oyüzden soktayim
nda aklıma geldi ama ne yapabilirim buraya geçici görevle geldiler şimdi başka bi ülkede ler firmayı nasıl haberdar edeyim dava nasıl açayım bilmiyorum ki sadece facebook u var kızın elimde uluslararası dava nasıl oluyor bilen biri aydınlatanılır mi ya da şirketin ceosuna ulaşıp haberdar mi edeyim iki çalışanıniz böyle uygunsuz işler yapiyor diye bize ne demezler mine farkeder tc vatandasi mi olmasi gerekiyor tazminat alabilmen icin? ya da rezil olmasi icn? calistigi firma bile ogrense bir daha ayni sektorde is bile bulamayabilir is ahlaki olmadigi icin. ben firmayi bile hberdar ederdim durumdan ama esini de isten cikarirlar unutma. yani gemileri yakacaksan yap bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?