aldatiliyormusum

suan çalışmi yorum kizima bakacak kimse olmadığı için eşimin de kazancı iyi olduğu için ben bakmayı tercih ettim bi de çok zor bi cocuktu sonra başlamak istedim ama kimse kizima bakmak istemedi gören kaçtı biraz daha bakayım o sırada da kpss ye girip memur olayım kizima daha çok zaman ayırım diye düşünüyorum şimdi çünkü özel sektör olmuyor tek başıma hem iş hem de kizim olmaz suan hedefim bu yıl köpek gibi çalışıp artık neresi olursa kızımı da alıp gitmek

Kesinlikle bunu yap. Allahin cezalari. Hatta fotolari kadinin kocasinin faceine falan gonder.

Kcasının facesıne gndermesın kcasına da yazık adamın aılesı arkadasları vardır adam rezıl olur ama bı sekılde kadının kcası grmelı ayrıca kadına da dava acsın yolsun kadının sacını basını kaşar ya ne haysıyetsız ınsanlar var

Knu sahıbı gecmıs olsun canım bsa bak gerı adım atm bu adam yıne yapar

yok asla geri adım atmam cunki kocama ilişkim öyle sıradan bişey değildi neleri aştık ne çok sevdim bana yapılmazdi bu asla kabul etmiyorum

sizşn boşanmaya niyetiniz yok lafıma hiç darılmayın .zaten kpss memeurluk şu bu neredeyae 2 yıllık süreç yani boşanmazsınız. anlamadığım boşanmak zorunda değilsiniz gurur onur sizin ama neden boşanacam deyip kendinizi tatmin ediyosunuz anlamıyorum.öyleyken böyle ama boşanmıycam demekte bi duruş ama şı an bi duruşunuz yok

Kadinin kocasını sosyal medyadan bul arkadaşlık isteği gonder kabul ettigi zaman elindeki fotoğrafları güzel birkaç cümleyle beraber adamın duvarında paylaş herkes görsün nasıl oluyormuş aldatmak!

Hii yani bosanmayacaksin. Yani madem hemen bosanmayacaksin, niye kiyameti kopartiyorsun? Artik bir 5-6 ay sonra dersin "esim düzeldi, simdi cok iyi, hatta tekrar hamileyim"

Adam seni aldatmis ve halen yüzük, ev tapusu diyorsun... Ne diyim..

evet çok saf temizmiş gerçekten ya siz bu adamı boşamıycaksınız isterseniz bana kızın. adam sizi aldattı ya siz hala kocanızı savunacak şeyler yazıyorsunuz

Fotolarini al canim kadinin kocasina yolla derim rezil olsunlar.iyce civisi ckti dunyanin ya.utanmak kalmadi insanlarda yazik....yada facede paylas adamin duvarinda.naptiklarini dusunup kendini uzup durma.psikolojini bozarsin bak.

Madem o böyle bi pislik yaptı sende kendini garantiye al bosanirsan eğer ortada kalma o sürünsün. Bence onu affetmis gibi yap ama bazı şartların olduğunu söyle. Evin tapusunu kendi ustune yaptırma boşanma durumunda yine hak sahibi olur eşin. Annene ya da babana güveniyorsan eger onlardan birinin üzerine yaptır ki zırnık bile alamasin ayrilirsaniz. Ayrıca banka hesabına yüklü bi para gondersin. Dediklerininn hepsini yapınca en ummadığı bir zamanda baş k.çina tekmeyi. Yapabilirsen tabi intikam böyle olur..

canım kadın kendi ülkesine döndü şimdi karı koca burda değiller zaten derdim kadından çık kocasının bilmesi benim evliliğim bitti onun ki bitmesi bile o da utansın kocasından üzüldün biraz
ne farkeder tc vatandasi mi olmasi gerekiyor tazminat alabilmen icin? ya da rezil olmasi icn? calistigi firma bile ogrense bir daha ayni sektorde is bile bulamayabilir is ahlaki olmadigi icin. ben firmayi bile hberdar ederdim durumdan ama esini de isten cikarirlar unutma. yani gemileri yakacaksan yap bunlari

Yazmayım dedim dayanamadım, bu kadar şey olmuş yüzük neden yakmıyor diye sormuşsunuz, eşininde haberi varmış Kocanız mı dedi bunu size ne kadar çok inanıyorsunuz, olsun de birde resimlerle öğrensin de eşine, herkesede rezil et..

Hersey ortada.
Ileriye gitmedik ne demek? Kocamin dudagi baska bi kadinin dudagina degdimi degsi. Sanalda konstuk sadece demeye getiriyor. Inanma. Hem zaten sanalda konusmakta aldatma degilmidir. Eski sevgilimle bu sebepten ayrildim ben.

Resimleri yedekle bi kac yere.
Telefonu alip indirmek frlan sorun olur diyorsan al kendi telefonunu eline. Resimlerin tekrar kendi telefonunla resmini cek hemen sip sak.

Ben olsam kocasinada soylerdim herseyi.
Tam emin degilim sosyal medyaya herkesin gorucek bi sekilde resimlerini yayip yaymamak konusunda. Kadin umrumda olmaz cehrnmeme kadar yolu var ama sonucta adam benim cocugumun babasi.
Ben olsam resimlerin hepsini esine ozelden yollardim kadinin.

Ay şimdi düşüp bayilazamm
Yahu millet eşinden sirf şüpheleniyor diye kiyameti kopariyor,ortaliği yikiyor sen iki gözünle görmüşsun hala nasil bu kadar sakin kalip o adamla konuşuyosun ve şuan onunla hala ayni çati altindasin!! Ve alttan alttan hala kocanla ilgili iyi şeyler söylüyorsun.
Daha ne görmen gerekiyordu anlamadim şaka misin gerçek misin çözemedim ben seni.

b

mala bak sen vay mal vay alıp kesecen bi yerlerini

asl
nda aklıma geldi ama ne yapabilirim buraya geçici görevle geldiler şimdi başka bi ülkede ler firmayı nasıl haberdar edeyim dava nasıl açayım bilmiyorum ki sadece facebook u var kızın elimde uluslararası dava nasıl oluyor bilen biri aydınlatanılır mi ya da şirketin ceosuna ulaşıp haberdar mi edeyim iki çalışanıniz böyle uygunsuz işler yapiyor diye bize ne demezler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…