Abinler ve annen de bu kadar destek oluyorken bak yalnız hissetmiyceksin canim kendini Allah yardimcin olsun..O daha çok pişman olacak hiç onun pişmanım diyisine bakıp da geri dönme...Zaten huylu huyundan vazgeçmez...Pisman olacağı birşeyi insan yapmaz yapmadan once 40 kere düşünseydiannemgile geldim abimler Kesinlikle donmeyeceksin dedi. Biz eşyaları alırken pismandi. Ciddi olduğumu anlayınca o rahatlık kalmadı. Bende mutsuzum içim acio. Oda bugün pişman gitmezsin diye düşündüm diyip duruo. Kendim yapmışım demekki ona bu yüzü ben vermişim.
sanırım düşünememiş, ulaşacağı yere ulaşmıştır o facebooka yazmamaları için.Ondan böyle rahat takılıyor sanırım.Evet aynen öyle olmuş sanırım. Bunun için henüz yalan düşünmemiş olacakki bulvarda tanışmışlar.
Hepsi destek abim ne zaman çalışmak istersen ben işini ayarlarım dedi. Ama ben ailemle yapamam Tek başıma bi hayat kurmam lazım ozamana kadar da bunalım yasicam sanırım. İnşallah bu zamanlar çabucak biter.Abinler ve annen de bu kadar destek oluyorken bak yalnız hissetmiyceksin canim kendini Allah yardimcin olsun..O daha çok pişman olacak hiç onun pişmanım diyisine bakıp da geri dönme...Zaten huylu huyundan vazgeçmez...Pisman olacağı birşeyi insan yapmaz yapmadan once 40 kere düşünseydi
Aynısını söyledim canım. Tabiki inkar etti.sanırım düşünememiş, ulaşacağı yere ulaşmıştır o facebooka yazmamaları için.Ondan böyle rahat takılıyor sanırım.
aldatmak sadece sosyal medya yada teknolojik aletlerle yapiliyorsa sevinmeye devam edin.Ya cidden esim bilmez bisey zamaninda bn ogrettim ona herseyi teli gmaili herseyini bn ayarladim ayarlamayi bilmiyor bi guncelleme bisey hep bn yaparim da bole konulari okuyunca korkuyorum ama kizim iki hafta once babasinin telini kirdi simdi tuslu kamerasiz eski bi tel kullaniyor
Canim benim öyle düşünme lütfen kendini fazlalık gibi görme onların yanında senin ailen onlar ve senin yanindalar ne kadar güzel birşey ..Biraz aile sıcaklığı belki bu günleri biraz olsun unutturur sanaHepsi destek abim ne zaman çalışmak istersen ben işini ayarlarım dedi. Ama ben ailemle yapamam Tek başıma bi hayat kurmam lazım ozamana kadar da bunalım yasicam sanırım. İnşallah bu zamanlar çabucak biter.
Öyle güzel yapıyorlar ki bizde saf saf mutluyuz yuvamız çok güzel sanıyoruz.aldatmak sadece sosyal medya yada teknolojik aletlerle yapiliyorsa sevinmeye devam edin.
allah bunları bildiği gibi yapsın He. .Öyle güzel yapıyorlar ki bizde saf saf mutluyuz yuvamız çok güzel sanıyoruz.
Transfer yapılmadı bu şekilde gidip transfer de yaptırmam. Sadece yumurta toplama işlemi yapıldı.
Maalesef aynı zamanda dollenmesi yapıldı gerçi hastaneden telefonda gelmedi henüz ne yaptılar ettiler hiç bilmiyorum aramakda aklıma gelmedi. 5 yıllık o şekilde donduracaklardi. Onun ve benim olarak yani. Kısmet değilmiş sanırım.Yumurtalarınızı sadece yumurta olarak dondurma şansınız varsa o şekilde dondurulmasını isteyin bence. Tabii sadece yumurta olarak sakladılarsa. İleride çocuğunuz olsun isterseniz, yumurta rezervi açısından içiniz biraz olsun daha rahat olur.
hadi tahminlerinizi bekliyorum kızlar...sizce 10 yıl birbirne deli gb aşık olur düğününe 5 ay kala kim nişanlısından neden ayrılır?
sizin sebepleriniz ne olabilirdi?
bakalım sizin sebepleriniz onunkine ne kadar benzer çıkıcak? tahminlerinizi çok merak ediyorum acaba tutturabilen çıkıcak mı?
sağ ol canım benim ,
hiç görmedim kendisini de ama o olaydan sonra bi kere arabayla önünden geçtim yağmurlu bir gündü ablamla marketten dönüyorduk. arabaya baktı ama benden dolayı mı bilmiyorum karanlıktı ve arabam olup olmadığını da biliyor mu bilmiyorum.
iyiyim çok şükür ama bu olay beni çok ama çok sarstığı için aşka sevgiye inanmıyorum pek. hiç bana kızmayın herkes öyle diye bir şey yok ama insan demek ki yaşadığından dolayı ön yargılı olabiliyor belki.
ah kuzularım ahhh.. şimdi görüşmek isteyen kişiler var mesela , ama hiç içimden gelmiyor bi kaç konuşuyorum ulan ne gerizekalı bunlar diyorum, güya onlar da üst düzey eğitimli felan, meslek adı vermeyim de genelleme olmasın.
allah herkesi hayatının diğer yarısıyla bir anda karşılaştırsın ve ömür boyu o aşka sadık bıraksın. gerçek mutluluğa inandırsın yeniden hayal kırıklığı yaşayanları.
kurulmuş mutlu yuvaları da hiç bozmasın kızlar. çooooook öpüyorum sizi.
kızlar merak edenler için yazayım istedim...
hani eden bulur derler ya eden bulur mu bilmem ama o etmeyen var ya o çok daha güzelini , hayal edemeyeceğinden iyisini yaşarmış, bir zamanlar üzüldüğü şeylere Allah ım sen ne büyük sen ne yücesin sana çok şükür bana bunları yaşattın da ben şimdi hayal bile edemeyeceğim bir hayat bir aşk bir evlilik bir mutluluk yaşıyorum dedirtirmiş.
geçen ağustos evlendim ve kocamla o kadar mutluyum ki. o kadar yolunda ve güzel ki her şey inanın zerresini hatırlamıyorum yaşadıklarımın... zaten hiç ah etmedim ama görsem nerdeyse teşekkür edicem o kişilere:)))
nasip var ya kızlar ona inanın. çünkü siz inanıp bekledikçe o çoğala katlana geliyorrr..
deli gibi sevdiğim bir eşim, çok daha fazla kazandığım bir işim ve çok sevilen bir gelinim...hayatımın dersi bütün bu olanlar bana.
bir de bebek bekliyorum şimdi. hayat o kadar güzel ki eşimle...allah kimsenin mutluluğunu bozmasın..Rabbim herkesin sabrının mükafatını en az benimki kadar güzel versin...
AMİN.....
Maalesef aynı zamanda dollenmesi yapıldı gerçi hastaneden telefonda gelmedi henüz ne yaptılar ettiler hiç bilmiyorum aramakda aklıma gelmedi. 5 yıllık o şekilde donduracaklardi. Onun ve benim olarak yani. Kısmet değilmiş sanırım.
Komşularının oğlu biliyordur, bilmemesi imkansız. Kadının anneden gelen bir dna bozukluğu varmış demek ki.Acaba kadın evli olduğunu biliyor muydu ? eğer biliyorsa midesi konya ovası kadar geniş demektirmetresi olduğu adamı annesiyle tanıştırmış
inanamiyorum allah yardimcin olsun bende malesef aldatildm ama gorusme olmamis sadece msjlasma ama fark edermi lanet olsun boyle adamlaraKonuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?