Aldatiliyormusum

Abinler ve annen de bu kadar destek oluyorken bak yalnız hissetmiyceksin canim kendini Allah yardimcin olsun..O daha çok pişman olacak hiç onun pişmanım diyisine bakıp da geri dönme...Zaten huylu huyundan vazgeçmez...Pisman olacağı birşeyi insan yapmaz yapmadan once 40 kere düşünseydi

Evet aynen öyle olmuş sanırım. Bunun için henüz yalan düşünmemiş olacakki bulvarda tanışmışlar.
sanırım düşünememiş, ulaşacağı yere ulaşmıştır o facebooka yazmamaları için.Ondan böyle rahat takılıyor sanırım.

Hepsi destek abim ne zaman çalışmak istersen ben işini ayarlarım dedi. Ama ben ailemle yapamam Tek başıma bi hayat kurmam lazım ozamana kadar da bunalım yasicam sanırım. İnşallah bu zamanlar çabucak biter.

aldatmak sadece sosyal medya yada teknolojik aletlerle yapiliyorsa sevinmeye devam edin.

Hepsi destek abim ne zaman çalışmak istersen ben işini ayarlarım dedi. Ama ben ailemle yapamam Tek başıma bi hayat kurmam lazım ozamana kadar da bunalım yasicam sanırım. İnşallah bu zamanlar çabucak biter.
Canim benim öyle düşünme lütfen kendini fazlalık gibi görme onların yanında senin ailen onlar ve senin yanindalar ne kadar güzel birşey ..Biraz aile sıcaklığı belki bu günleri biraz olsun unutturur sana

kelie ilk sayfalari ve son sayfayi okudum anladigim kadariyle esinizlede yüzlesmissiniz ailenizede durumu aciklamissiniz... ben bekarim bu islerden pek anlamam... ama sunu bilirim..evlilikte olmazsa olmazlardan biri güvendir..aldatmada güveni yakip yikiyor... umarim karsiniza daha hayirli insanlar cikar daha mutlu bir hayatiniz olur. Ailenizinde arkanizda durmasi cok güzel... sakin kendinizi yük olarak görmeyin.. insanin ailesinin böyle zamanlarda arkasinda durmasi yaninda olmasi cok önemli... inan 1-2 sene sonra buraya yazacaksin.. iyiki böyle olmus... cünkü hayatinda daha iyi birisi girmis olacak... hatta burda öyle bir topik vardi... bulursam yollarim... iyi geceler dilerim

Transfer yapılmadı bu şekilde gidip transfer de yaptırmam. Sadece yumurta toplama işlemi yapıldı.

Yumurtalarınızı sadece yumurta olarak dondurma şansınız varsa o şekilde dondurulmasını isteyin bence. Tabii sadece yumurta olarak sakladılarsa. İleride çocuğunuz olsun isterseniz, yumurta rezervi açısından içiniz biraz olsun daha rahat olur.

Maalesef aynı zamanda dollenmesi yapıldı gerçi hastaneden telefonda gelmedi henüz ne yaptılar ettiler hiç bilmiyorum aramakda aklıma gelmedi. 5 yıllık o şekilde donduracaklardi. Onun ve benim olarak yani. Kısmet değilmiş sanırım.

ilk önce mutsuzdu...terk edildigi icin sonra umutsuz... sonunda mutlu oldu... daha güzel seyler seni bulur insallah.

Boşandığınızda onları da imha etmelerini söyleyin isterseniz. Avukattan yazı vs göndertebilirsiniz sanırım.

bu kadar yıpratmayın kendinizi . ne olursa olsun hiç birşey sizden kıymetli değil :)unutmayın..

Acaba kadın evli olduğunu biliyor muydu ? eğer biliyorsa midesi konya ovası kadar geniş demektir metresi olduğu adamı annesiyle tanıştırmış
Komşularının oğlu biliyordur, bilmemesi imkansız. Kadının anneden gelen bir dna bozukluğu varmış demek ki.
Valla çok çarpık bir ilişki eğer buluşmalarıda metresin annesinin evinde gerçekleşiyorsa şaşırmam mideleri baya bir geniş çıktı.

Bu süreçler gecicek inanın.
Güçlü durdunuz ve sindirmediniz bu konuda çok takdir ettim sizi.
Hayatın ne getireceğini bilemeyez ki.
Bundan sonraki çizdiğiniz hayatta inşallah mutlu olursunuz.
En dibe çöktüğünüz zamanlar sakın ümitsixliğe kapılmayın olur mu.Sonrasında daha hızlı bir iyileşme süreciniz olucak

Kanıtları toplayın ve eşinizle görüşün gerçekten geçerli bir nedeni yoksa boşayın gitsin.

Tüm sayfaları okudum..
Seni cok iyi anlıyorum..
Insan yıkılıyor tüm hayalleriyle birlikte..
Görüşmemiş olmasa ne yazar ? Niyet belli.
Sen yapsan bunu, ne olurdu tepkisi...
Hepimiz tek başımızayız aslında.. yapayalnız..
Bir süre idare et annenlerde, para biriktir, bu herifin de donuna kadar al ve kendine güzel bir hayat kur..
Onun karaktersizliği bu, sakın kendini suçlama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…