telefonda olmuyormu bu bulamadım
Onun ailesjne anlatUtanıyorum aileme gidip beni aldattı demekten.
Konuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis
Evden gitme,eger gormek istemiyorsan gonder o gitsin,hep boyle kabahatini kabullenen biri midir?Utanıyorum aileme gidip beni aldattı demekten.
Birliktelik var miymis tazminat davasi acarsinUtanıyorum aileme gidip beni aldattı demekten.
Ya cidden garip bi tepk vermis sanki bilerwk yapmis gibi senin utanacagin hic bisey yok canim herkes kendi ayıbıni bilsin de utansinEvet bisey diyemem tamam dedi sadece.
Evet yani ben emin olduktan sonra inkar edemezki ki direk yazıyı gösterdim. Benim ailem başka şehirde bu şehirde kimsem yok yalnız nasıl yaşarım.gerçi yaşarım Belki bilmiyorum ki.Evden gitme,eger gormek istemiyorsan gonder o gitsin,hep boyle kabahatini kabullenen biri midir?
Her zaman böyle maalesef verdiği tepkiler bu yada cidden gitmem diye düşünüyor.Ya cidden garip bi tepk vermis sanki bilerwk yapmis gibi senin utanacagin hic bisey yok canim herkes kendi ayıbıni bilsin de utansin
Teşekkürler.İkinizde biraz donuksunuz.
Sanki daha önce vazgecmissiniz karşılıklı olarak evliliğinizden, zamanı geldi yada adettendir diye çocuk olsun istiyor gibisiniz.
Yada ben fevri davranan biriyim. Ne senin yerinde olsam bukadar sakin olabilirdim ne de eşinin.
Senin şu an aglaman, ortalığı ayağa kaldırıp o adamı evden kovman falan lazımdı bana göre eşinin de deli gibi yalvarip Özür dilemeye çalışması ve sonunda haksizligini anlayıp bağırmaya başlaması vs..
Ama siz sakin sakin oturup adama yazdıklarını cevirttiniz ki o da çevirdi.
Şu durumda aklıma gelen siz değilseniz bile vazgeçen en azından esiniz çokta vazgecmis evliliginizden .
Sizin de bunları görmeniz hayırlısı olmuş.
Sen niye utanacaksın? yapma lütfen... bu kocanın pisliği, kocanın haysiyetsizliği, kocanın rezilliği... sen dimdik dur lütfen böyle düşüncelere kapılma...Utanıyorum aileme gidip beni aldattı demekten.
çok zor üvey baba yanına gitmek ben nasıl yaparım nerden başlarım onların yanına gidemem ama.Sen niye utanacaksın? yapma lütfen... bu kocanın pisliği, kocanın haysiyetsizliği, kocanın rezilliği... sen dimdik dur lütfen böyle düşüncelere kapılma...
Sen aldatsan kocan utanacak mıydı? üzül ağla bağır çağır istersen ama lütfen kendini bir an bile suçlama , bir an bile utanma...
Her zaman boyleyse normaldir o zaman canim diger konulardaki tepkilere aliskiniz ya bu acayip geldi hepimiz bi yadirgadik galiba diger erkek musveddelerinden sonraHer zaman böyle maalesef verdiği tepkiler bu yada cidden gitmem diye düşünüyor.
Bilmiyorum okadarini mesajlarda yazmamış.Birliktelik var miymis tazminat davasi acarsin
Calisiyormusun cnm?Her zaman böyle maalesef verdiği tepkiler bu yada cidden gitmem diye düşünüyor.
çok zor üvey baba yanına gitmek ben nasıl yaparım nerden başlarım onların yanına gidemem amaB/QUOTE]
Sen niye gidiyosunki at disari soguktan tir tir titresin ustune basina da hicbir sey verme ciplak at ustune de siguk su dok donsun ölsün.
Bosaninca nafakani da vermek zorunda sen korkma
Haklisin canim hic bi degisen olmayacak ama aglamak biraz rahatlatir diger türlü icine atarsan sana hastalik dert sahibi olursun Allah korusunEvi yiksam bağırıp çağırsam ağlasam değişen ne ve zaten git gözüm görmesin dedim dedim okumadinizmi Şuan ben yalnızım Hadi ben anlatamayim ama yazdım diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?