Aldatiliyormusum

telefonda olmuyormu bu bulamadım

Facebook uygulamasıysa hiç bilmiyorum facebook kullanmıyorum..
Tarayıcıdan bakıyorum şimdi annemin adresinden, sağ üstte üç çizgi var alt alta, oraya basın en sona inin orada hesap ayarları ama bulamadım kopyasını indirmeyi ben de :/ pcden girme şansınız yok mu?

Konuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis

Bir ahbabımız yolda çocukluk arkadaşıyla karşılaşıyor.Bayram arifesi hoş beş bayram kahvaltısına davet ediyor arkadaşı

kardeşlerimde gelecek görüşürsün onlarıda diyor.Bayram sabahı kızını alıyor gidiyor.Kardeşleri çocukları hepsi orada

30 35 sene sonra bir araya geliyorlar.Gençler sigara içmeye mutfağa geçiyor.Başlıyorlar sohbete ne mezunu nerede çalışıyor

diye.Bizim ahbabımızın kızı kendi konusunda Türkiye'nin en büyüküğü bir firmada mühendis.Ev sahibinin kardeşinin kızı

da firma ismini duyunca benim nişanlımda orada mühendis diye adını söylüyor.Bizim kızın bir çocukluk arkadaşı var

beraber büyüdüğü hatta ev alırken aynı yerden alıyorlar komşular aynı zamanda ve sürekli görüştüğü biri.

Verilen isimde o kızın kocasının adı ve aynı firmada çalışıyor.Bizim kız aaaa benim arkadaşımın eşi de bizim firmada

adı da aynı ama isim benzerliği herhalde yüzlerce mühendis var ben tanımıyor olabilirim diyor.Kız da telefonunu

çıkartıp nişan resimlerini gösteriyor. ŞOK ŞOK ŞOK. Kızın nişanlım dediği arkadaşının kocası.

İkisiylede 4 5 senedir berabermiş.Bizim tahminimiz karısını ailesinin maddi durumu çok iyi diye kaçırmak istemedi.

Diğer kızdanda vazgeçmedi.Ama ailesi nasıl buna ortak olup evli adama kız istedi ? orasını hala aklım almaz.

Sonrası kızılca kıyamet kız düşüp bayılıyor.Aile şaşkın ortalık karışıyor.

Bizim kız dönüyor geliyor nasıl söyleyecek? Çağrıyor arkadaşını anlatıyor olan biteni.Öbür tarafta zaten kıyameti

koparıyor.Karısı o gece üstündekilerle evden atıyor.Öbür kız nişanı atıyor.Karısı sonra bayağı bir bocaladı

psikolojik olarak.

Hepimizin ağzı açık kalmıştı

Bunu başka bir konuya yazmıştım.Sizinkinde de bu potansiyel var gibi görünüyor

Evden gitme,eger gormek istemiyorsan gonder o gitsin,hep boyle kabahatini kabullenen biri midir?
Evet yani ben emin olduktan sonra inkar edemezki ki direk yazıyı gösterdim. Benim ailem başka şehirde bu şehirde kimsem yok yalnız nasıl yaşarım.gerçi yaşarım Belki bilmiyorum ki.

İkinizde biraz donuksunuz.
Sanki daha önce vazgecmissiniz karşılıklı olarak evliliğinizden, zamanı geldi yada adettendir diye çocuk olsun istiyor gibisiniz.
Yada ben fevri davranan biriyim. Ne senin yerinde olsam bukadar sakin olabilirdim ne de eşinin.
Senin şu an aglaman, ortalığı ayağa kaldırıp o adamı evden kovman falan lazımdı bana göre eşinin de deli gibi yalvarip Özür dilemeye çalışması ve sonunda haksizligini anlayıp bağırmaya başlaması vs..
Ama siz sakin sakin oturup adama yazdıklarını cevirttiniz ki o da çevirdi.

Şu durumda aklıma gelen siz değilseniz bile vazgeçen en azından esiniz çokta vazgecmis evliliginizden .
Sizin de bunları görmeniz hayırlısı olmuş.

Ya cidden garip bi tepk vermis sanki bilerwk yapmis gibi senin utanacagin hic bisey yok canim herkes kendi ayıbıni bilsin de utansin
Her zaman böyle maalesef verdiği tepkiler bu yada cidden gitmem diye düşünüyor.

Teşekkürler.

Utanıyorum aileme gidip beni aldattı demekten.
Sen niye utanacaksın? yapma lütfen... bu kocanın pisliği, kocanın haysiyetsizliği, kocanın rezilliği... sen dimdik dur lütfen böyle düşüncelere kapılma...

Sen aldatsan kocan utanacak mıydı? üzül ağla bağır çağır istersen ama lütfen kendini bir an bile suçlama , bir an bile utanma...

Evi yiksam bağırıp çağırsam ağlasam değişen ne ve zaten git gözüm görmesin dedim dedim okumadinizmi Şuan ben yalnızım Hadi ben anlatamayim ama yazdım diye hatırlıyorum.

çok zor üvey baba yanına gitmek ben nasıl yaparım nerden başlarım onların yanına gidemem ama.

Her zaman böyle maalesef verdiği tepkiler bu yada cidden gitmem diye düşünüyor.
Calisiyormusun cnm?
Senin sakinliginde korkutuyor beni,bilmiyorum belki tepkisizlik korkutiyordur hani ilerde iz birakmasin,ne hissediyorsan sıkma kendini kasma ve oluruna birak herseyi....Ne son aldatilan ne de ilk aldatilansin....Meshur lafimdir dostlarim ve cok yakin arkadaslarima soylerdim,babam bile aldattiysa hicbir erkege zerre guvenim yok diye....

Evi yiksam bağırıp çağırsam ağlasam değişen ne ve zaten git gözüm görmesin dedim dedim okumadinizmi Şuan ben yalnızım Hadi ben anlatamayim ama yazdım diye hatırlıyorum.
Haklisin canim hic bi degisen olmayacak ama aglamak biraz rahatlatir diger türlü icine atarsan sana hastalik dert sahibi olursun Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…