aldatılıyormuyum yardım edin

eos

17.11.08
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.455
3
66
40
Çanakkale
eşimle severk evlendk 4 yıl önce tanıştık 2 yıldan fazladır evliyim 17 aylık bir kızım var. eşim işi gereği eğitime giti izmirde suan gideli 1,5 ay oldu. geçen ay tlf faturası 40 tl geldi çok önemsemedm. haftasonu eşimin yanına gitim tesadüf eseri 139 tl borç olduğunu öğrendim. müşteri hizmt. aradı en çok konuşulan bi numara var arkadası tlf çalınmış o kullanmş 1 kaç sefer detaylı fatura talebi istedi bende online işlem şifresi ile girdm ve baktım 40 tl olan faturada o numara ile 41 dk görüşme var. eşim izmire gittikten 1 hafta sonra aranmaya başlamış buaykini görremiyorum faturalandırılmadığı için. şüphelenmeye başladım.neden iptal ettin ediyorum çok sorun ediyorsun bnm alakam yok dior numaranın son 4 rakamı gözükmüyor internette bugun yine girdm detaylı fatura iptal edilmiş ve geçmiş fatura detaylarına bakamıyorum. bu akşam saat 10da aradım 45 dk konuştu araığında ise arkadası ile görüştüğünü söyledi kavga ettik. hala ben aramadım arkadasım aramış bukdr çok konuştuğunu bilmyrdm diyor ama ben inanmıyorum. pazar sbhından beri çok kötüyüm sürekli ağlıyorum akıl verin ne olur

Son düzenleme:
Buradan kesın aldatılıyorsundıye bır sey yok...emın olmadan sakın yargılama...

tamam arkadaşı kullanmış olabilir ama fatura detayının iptal edilmesi çok çok şüpheli,inşallah yanlış yapmamıştır canım

emin değilim ama yaptıkları söyledkleri uymuyor içimi kemiriyor bu şüphe. arkadasım dediği insanı yanımda aradı sende böle bi numara varmı diye karşıdaki ne dedi duymadım ooff çıldırmş gibiyim 2 gecedr uyku uyuyamıyorum

arayan arkadaşıyla seni konuştursun sende rahatla canım ya o zaman belli olur

2 hafta önce o geldi busbh dedimki yoldaykende aranmş bu numara aramadım diyor. arandığı bilmiyorum öyle söyledm tepkisi için beni ve kızımı sevdiğini söylüyor

Son düzenleme:
yapmaz öyle sey hatta arama numaraları rezil olurum senin karın aradı derler dedi

hım arayan dedigi arkadaşını tanıyomusun tanıyosan sence güvenilir birimi

oyle bır sey varsa arkadası da benzer yalanı muhtemelen soyler zaten.o cozum degıl.numara sende var demekkı.o numranın kıme aıt oldugunu ogrendın mı?

4 yıldır eşimin 1 yalanı dahi olmadı yakalamadım asla öle msj konuşma internette sohbt falan. ama kemiriyor içimi ağlamaktan başka hiçbişi yapamıyoum

sordun mu fatura detayını niye iptal etmiş,onu da arkadaşı yapacak değil her halde

Son düzenleme:
oyle bır sey varsa arkadası da benzer yalanı muhtemelen soyler zaten.o cozum degıl.numara sende var demekkı.o numranın kıme aıt oldugunu ogrendın mı?

turkcell online işlemlerde son 4 rakam yok .eşim müşteri hizmtleri aradığında son 4 rakamı söylemeiyoruz dedi kadın onu duydm

o zaman sürekli eşini takip etcen açık verir öyle bişey varsa

ben çok sorun ediyormuş kızımızın üstüne yemin ediyor bnm alakm yk diyor kayınvaldem görümcem herkes üstüne gidiyor

bilemiyorum ki,burada yalan yere kurana el basan bir koca da okuduk

yanımda olsa ediyim.fatura borcunu tesadüfen öğrendim ordan çıktı bu konuda sözlerinde hareketlerinde herhangi bi değişme ykk bana karşı

2 hafta önce o geldi busbh dedimki yoldaykende aranmş bu numara aramadım diyor. arandığı bilmiyorum öyle söyledm tepkisi için beni ve kızımı sevdiğini söylüyor
canım,sen fatura detayına netten baksana. benim de şüphelerim vardı şükür fatura detayını keşfedip bakmaya başladıktan sonra kalmadı.aradığı numaraların son 2 aylık detayı görünüyor. yanına geldiği tarihte arayıp aramadığını da görürsün. bence kuruntu yapıyorsun, eşin bunu söylüyorsa ve başka delil yoksa elinde eşine inanmalısın bence. eşini de huzursuz etme bence.

ptesi gece baktım 139 tl olan fatura kesimi yarın gece olduğu için görmğyrum haziran 19 da başlanmş aramaya 25 hazirana kdr hemen hemen hergün 41 dk en çok görüşme. ben bakınca onun teline msj gidiyor fatura detayna bakıyorsunuz diye bu akşam yine girdm netten bakılmaması için iptal edilmiş içimden bi ses bağıra bağıra aldatılıyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…