eşimle severk evlendk 4 yıl önce tanıştık 2 yıldan fazladır evliyim 17 aylık bir kızım var. eşim işi gereği eğitime giti izmirde suan gideli 1,5 ay oldu. geçen ay tlf faturası 40 tl geldi çok önemsemedm. haftasonu eşimin yanına gitim tesadüf eseri 139 tl borç olduğunu öğrendim. müşteri hizmt. aradı en çok konuşulan bi numara var arkadası tlf çalınmış o kullanmş 1 kaç sefer detaylı fatura talebi istedi bende online işlem şifresi ile girdm ve baktım 40 tl olan faturada o numara ile 41 dk görüşme var. eşim izmire gittikten 1 hafta sonra aranmaya başlamış buaykini görremiyorum faturalandırılmadığı için. şüphelenmeye başladım.neden iptal ettin ediyorum çok sorun ediyorsun bnm alakam yok dior numaranın son 4 rakamı gözükmüyor internette bugun yine girdm detaylı fatura iptal edilmiş ve geçmiş fatura detaylarına bakamıyorum. bu akşam saat 10da aradım 45 dk konuştu araığında ise arkadası ile görüştüğünü söyledi kavga ettik. hala ben aramadım arkadasım aramış bukdr çok konuştuğunu bilmyrdm diyor ama ben inanmıyorum. pazar sbhından beri çok kötüyüm sürekli ağlıyorum akıl verin ne olur
oyle bır sey varsa arkadası da benzer yalanı muhtemelen soyler zaten.o cozum degıl.numara sende var demekkı.o numranın kıme aıt oldugunu ogrendın mı?
sordun mu fatura detayını niye iptal etmiş,onu da arkadaşı yapacak değil her halde
ben çok sorun ediyormuş kızımızın üstüne yemin ediyor bnm alakm yk diyor kayınvaldem görümcem herkes üstüne gidiyor
canım,sen fatura detayına netten baksana. benim de şüphelerim vardı şükür fatura detayını keşfedip bakmaya başladıktan sonra kalmadı.aradığı numaraların son 2 aylık detayı görünüyor. yanına geldiği tarihte arayıp aramadığını da görürsün. bence kuruntu yapıyorsun, eşin bunu söylüyorsa ve başka delil yoksa elinde eşine inanmalısın bence. eşini de huzursuz etme bence.2 hafta önce o geldi busbh dedimki yoldaykende aranmş bu numara aramadım diyor. arandığı bilmiyorum öyle söyledm tepkisi için beni ve kızımı sevdiğini söylüyor
canım,sen fatura detayına netten baksana. benim de şüphelerim vardı şükür fatura detayını keşfedip bakmaya başladıktan sonra kalmadı.aradığı numaraların son 2 aylık detayı görünüyor. yanına geldiği tarihte arayıp aramadığını da görürsün. bence kuruntu yapıyorsun, eşin bunu söylüyorsa ve başka delil yoksa elinde eşine inanmalısın bence. eşini de huzursuz etme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?