ayakta duruck halim yok kızım için duruyorum uykusuz 2 gece sürekli ağlamak bana psikolojim bozulduğu söylüyor
bak canım,kızın için güçlü olmalısın,kapıp koyverme kendini.söyledikleri doğru da olabilir.acele etme.varsa birşey zaten bir süre sonra ortaya çıkar.
arkadaşım bi dur bakalım, ortada elle tutulur birşey yok, sen de burdakileri okuya okuya bizim gibib paranoya yapmışsın. Tamam şüpheli bir durum ama görümcenlere falan söyleyecek kadar bi durum değil bence hemen günahını alma hem aldatacak olsa ne diye telden konuşsun yanında götürür tövbe tövbe bu tafaından bak bide davranışları nasıl
arkadaşım bi dur bakalım, ortada elle tutulur birşey yok, sen de burdakileri okuya okuya bizim gibib paranoya yapmışsın. Tamam şüpheli bir durum ama görümcenlere falan söyleyecek kadar bi durum değil bence hemen günahını alma hem aldatacak olsa ne diye telden konuşsun yanında götürür tövbe tövbe bu tafaından bak bide davranışları nasıl
beklemekk çok zor içimdeki şüphe eriyip bitiriyor beni resmen yemek yemek yok uyku yok tek sigara
gittikten 1 hafta sonra başlanmş aranmya o numara davranışlarında değişiklik yk hersey normal
hemen bırakma kendini daha bişey yokki rahat ol şimdiye kadar bişey yoktu diyorsun gerçekten bi arkadaşı konuşmuştur ama sen o arkadaşını tanımadan ya a numarayla görüşmeden rahat etmezsin şahsen ben de rahat edemezdim haklısın ama bu kadar acele karar verme
e tamam işte öyle bir durum olsa saniyesinde arar bir hafta sonra değil ya da kendi aradı ama başka bir durum var hemen aldatmıştır deme benim içime hiç kötü bişey gelmedi sen burdakilerden etkilenmişsin
belkide izmirde tanıştılar 1 haftada
ya izmirde tanışsa neden telde görüşsün gider cafede oturur ne bileyim yok ya bence hiç alakası yok
Eşin doğru söylüyor olabilir. Hemen asıp kesme. Çok da üstüne gitme. yapmadıysa da sen diyerek adamın aklına sokacaksın. Hem neden hemen ailesine duyurdun ki. emin olsaydın o zaman derdin de şimdiden demen iyi olmamış. Eşin madem kendine çok güveniyor al yanına girin siteye konuşma detaylarına beraber bakıp numarayı al eşin telefonundan arasın. Merhaba diye arasın, karşısındakinin ilk kelimesi ne ona göre zaten herşey belli olur. Ama eşine beraber bakacaz arayacaksın deme. Önceden eğer varsa kadını uyarır zaten. Bir anda madem kendine güveniyorsun netten bakacaz dökümanına ve arayacaksın de. Gidipte kocan arar aramaz kiminle görüşüyorum derse kadın çakar. Ama olmadı arkadaşı aradıysa kadın zaten direk arkadaşının adını falan söyler. Bu arada laf arası kocandan arayan arkadaşının adını falan da sor ki aradığında bakalım kadın da adamın adını doğru söyleyecek mi?
Ama eşin suçsuz günahsız da olabilir. Tam emin olmadan adamın üstüne gidip te evliliğini çatırdatma. İnşallah dilerim korktuğun gibi birşey yoktur.
biliyorum. nasıl alıcm deyatlara bakamıyorum bile suan fatura detayı bile iptal edilmiş.numaranın başını biliyorsun değil mi? Şimdi eşine bu konuda bişey sorma takibe al o zaman. Eve geldiğinde telefonuna bakarsın numaranın başından belli olur eve gelince de görüşecek mi bakalım. ama bence hiçbiri değil sen rahat ol
eğitimin bitmesine nekadar var nezaman dönüyo..
yanımda değil nasıl belli edicek 1,5 aydır değişme yokbak benim eşimde de şirket hattı var ve 30 sayfaya yakın döküm geliyo her ay nerdeyse ama elime alıp bakmam bunların içinde belki benimkinde de çıkar ama biliyorumki çoğu iş için hepsi telinde kayıtlı hatta oturur tek tek karşısına kendi yazar kimi aramışım diye ,kamyoncusu nakliyecisi işçisi taşeronu gün içinde elli tane adamla görüşüyo ben napayım o zaman. sen rahat ol zaten kendini belli eder o inan bana tecrübeme dayanarak söylüyorum
Aslında suan tam olarak aldattigina dair elinde kesin bir bilgi yok ama hani internet şifresini iptal ettirmesi yada aranın numaranın tamamını sana söylemiyor olması normal değil tabi.Yapacak tek bisey var eğer aldatiyorsa Bigun mutlaka açık verecektir. Dikkatli bir sekilde takibe al canım...:44:
Umarım düşündüğün gibi değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?