aldatılıyormuyum yardım edin

arkadaşı düzenli olarak eşinin telefonunumu kullanıyomuş yani bir iki kereye has bişeyse neala ...bence eşinle konuş tekrar ayrıntı isteğinde bulunsun yoksa bu kuşku seni yer bitirir gelene kadar.. buarada eğitim nerde bornavamı ?

telefonun çaldırmş eşimden görüşmüş ben online işlemden istedm tekrar iptal etmezse. gaziemir ulş.per. okulu
msj attım haftasonu gell yüzyüze konuşalım bu iş aydınlanmadan yapamıcm ben dedm gelemzsen ben gelicem hbr bekliyrm dedi

şimdi baştan alalım o zaman eşin izmire eğitime gitti sen de fatura dökümüne baktın ve bu numarayla görüştüğünü gördün 45 dk falan doğru değil mi? Peki daha önce bakıyormuydun döküme bu numara varmıydı ya da bu numarayı gördüğün dökümde ne sıklıkla görüşülmüş

İnşallah düşündüğün gibi birşey yoktur..Valla bu tür şeylerin arkasından da hep bir arkadaşları çıkıyor nedense!!İnşallah masumdur:114:

Esın öğretmen mı canım?

fatura borcundan şüphenledm. 139 tl idi ctesi gunu suan 189 tl olmş. 19 haziranda başlanmş aranmaya bi gecede 4 kere falan 19-25 haziran arasında

19 1 kez 5 dk
-20-1 kez 5 dk
22-5 kez
23-1 kez
24 5 kez
25 de fatura kesimi ondan sonrası yok bu aya giriyor. oda gözükmüyor suan faturalandırılmadığı için

şüpheli olan şu; arkadaşı telefonunu çaldırsa bir kez ya da iki kez görüşür o da haber vermek için yakınlarına...5 dk uzun bir süre sohbet edilmiş yani. Eşin ne dedi? Arkadaş kullandı mı dedi eğer arkadaşıysa adam resmen eşinin telefonundan sohbet etmiş

böyle eğitimlerde genelde çok fazla sosyalleşme imkanı olmuyo 1hafta sonra başlanmış demişsin yani çok kısa bir süre değilmi sencede? sende gitseydin onunla ,izmirde çok uygun yazlık evler var kıralayabilirdiniz öyle bir yer hem tatil yapmış olurdun eşinde hafta sonu yanına kaçardı.. umarım biran önce kurtulursun bu düşüncelerden, üzüldüm

Son düzenleme:
Eos Google hic 0507568.... Yazip arama yapmayı denedin mı?
denemedm ama bi sonuç elde edemem

kızım ufak daha gitme sansım yok 3 ay izmir 1 ay ısparta 1,5 ay oldu gideli eylül 14 de izmirde biticek eğitim 1 ay ısparta sonra tayin

sevgilisiymiş sözde çocuğun. 41 dk en uzun haziran 24de saat 22:42 de

Üzülme canım, Eminim hersey yoluna girecektir. iyi seyler duşun ki, iyi seyler bulsun seni.
Herkese iyi geceler...

senin eşinin bedava dakikası falan var mı? öyle bir tarifesi yani? yoksa konuştuğu kadarı ödüyo mu?

tarifede ama tarife 35 tl. geçerse konuştuğu kdr ödüyor
eşin doğru söylüyordur belki şimdiden sıkma adamı uzakta zaten aklına getirme öyle şeyler
bilemiyorum aklım durdu artık

Üzülme canım, Eminim hersey yoluna girecektir. iyi seyler duşun ki, iyi seyler bulsun seni.
Herkese iyi geceler...

tşk ederim çok sağol sanada ii geceler

peki sen eşinin gsm şirketinin yani mesela avea vs. sitesinden girip baksan şifresini biliyor musun email olarak değil de siteden direk giriş yaparsan görürsün ben görebiliyorum mesela kendiminkini

peki sen eşinin gsm şirketinin yani mesela avea vs. sitesinden girip baksan şifresini biliyor musun email olarak değil de siteden direk giriş yaparsan görürsün ben görebiliyorum mesela kendiminkini

busbha kadar hiazran ayını görebilyordm bu konuşma bilglerini ordan aldım ama temmuz yok fatura kesilmedi turkcell böle dandk işte.ama çağrı merkezini aryıp iptal ettirmiş detaylar gözükmüyor bunlar çok şüpheli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…