Aldatiliyormuyum? Yasadiklarim agir yardim edin lutfen

Ay çok sıkıcı.
Durup durup aynı şeyleri söylüyorsunuz. Ben çok sıkıldım en azından. Konudan çıkmadan tek söyleyebileceğim şey eşiniz değişmez, sizde gitmezsiniz. Bir ömür nasıl perişan edilir örneğisiniz yazık etmişsiniz gençliğinize.

bitmis gitmis diyosunuz artik yaslanmisim :)
evet cok sıkıcı bi dongu yasanıyo malesef durum boyle..

Eşiniz tam bir kişiliksiz kusura bakmayın ama...
Öyle dediğinde yarim aklınla akıl satma deyip oturtacaksın onu sen ezik durmayınca nereye kadar devam edecekki...

Eşiniz tam bir kişiliksiz kusura bakmayın ama...
Öyle dediğinde yarim aklınla akıl satma deyip oturtacaksın onu sen ezik durmayınca nereye kadar devam edecekki...

Ben iyi olalim diye alttan aldim aldikca hakaretlere goz yummus oldum , boylede sinir tanimadan gidiyo.
Simdi dediginiz gibi yapsam ne olur bilmem ama hakediyo

Aslinda konusuyorumda bazen, konusunca is kavgaya donuyo ve genelde benim soylediklerimi bos konusma, dirdir olarak gorup dinlemiyo bile.

Boşu boşuna kudurtmuşsunuz adamı gibime geldi

sizi hatırladım, emin olmak için eski konularınıza da baktım.
2017 den beri sistematik bir şekilde psikolojik şiddet ve eziyet gördüğünüzü yazıp duruyorsunuz..eşinizin kullandığı kelimeleri buraya yazmaya utanırım, ayrıca bu eşinizden ilk şüphelenmeniz de değil.. sizin gibi ciddi ciddi bir şeyler yapmak yerine boyuna konu açıp verilen tavsiyeleri dinlemeyip 2-3 ay a aynı sızlanmalarla gelen kadınlara müstahak oldugunu düşünüyorum.

İsi geregidie bence. Aldatsa hoparlore veemez sesi. Erkek bile arasa vermez. Küfür kismi hoş değil. Burada yazanlara bakmayin. Boşa yasa varol diyen çok olmustur. Yuva kurmak kolay değil. Sakinleşin ikiniz de. Konuşun. Biraz toparlaninca bugun yaptiginin yanlis oldugunu anlat

İsi geregidie bence. Aldatsa hoparlore veemez sesi. Erkek bile arasa vermez. Küfür kismi hoş değil. Burada yazanlara bakmayin. Boşa yasa varol diyen çok olmustur. Yuva kurmak kolay değil. Sakinleşin ikiniz de. Konuşun. Biraz toparlaninca bugun yaptiginin yanlis oldugunu anlat

Eski konularina soyle bir baktim da. Adamin agzi son derece bozuk, saygisiz. Sana saygisi hic yok. Ben en cok buraya takildim. Her seferinde kufur edip kalp kiriyor. Seven adam karisina saygisizlik yapar mi ben en cok bunu dusunurdum. Bu arada bu adamdan cocuk falan dusunmeyin. Oturmus bir evlilik yok cunku.

bitmis gitmis diyosunuz artik yaslanmisim :)
evet cok sıkıcı bi dongu yasanıyo malesef durum boyle..
Ne kadar umitsizsiniz. Ben bosandim. Bir oglum var. 40li yaslarin ortasindayim sizin kadar hayattan umitsiz degilim. Ama bu adam duzelmez. Bu adamla mutlu bir evlilik olmaz. Saygi hic yok. Saygisi olmayanin sevgisi de yoktur. Cocuga da yazik olur. Bu adamla cocuk dusunmeyin. Kendinize de yazik etmeyin bu adamla.

umitsiz degilim sakaydi o yazdigim.
tabiki cok gec degil 31 yasindayim daha, insanlar ilk evliligini bu yaslarda yapiyo artik.
saygisi yok ve aslinda yakin cevresinde kimseye saygisi siniri pek yok. narsist oldugunu dusunuyorurm, hatta emin gibiyim. hic bi zaman kendinde suc gormuyo, hep buyukleniyo, onun soyledigi kotu sozleri bile benim hakettigimi soylerek bende sucluluk psikolojisi yaratiyo ve kendi ustune sorumluluk almamis oluyo. o hep en iyi mukemmel, ben ise ondan daha dusukmusum gibi konusuyo kavgalarda, veya kendi aklini isini ovuyo hep.
narsist olduguna emin oldum son bi kac aydir. ve degisebilecegini sanmiyorum, cok arastirip okuyorum, evet iyilesmeler olabilir diyolar ama sadece disariya karsi, kendi icinde hep ayni kalacagini ve cozumsuz oldugunu soyluyolar.
hatta terapi almadan imkansiz gibi. esimde terapi alacak bi sebep gormuyo kendinde.
sen degis ben degisicem, degismezsem o zaman konus diyerek bi kac senemi yedi. bende inandim, simdi hic terapiye git bile demiyorum bosa cene yarisi gibi cunku, dinlemiyo beni .

narsist iste...
onemli olan benim ne yapacagim. bir omur bunu nasi cekerim. cekmesem ayrilmakta cok zor geliyo belki bi bagimlilik gibi bisey oldu ona karsi. narsistlerle boyle bisey olurmus cunku...

bende sizin gibi dusunuyorum saygisi olmayan, bana bu sozleri soyleyen adam beni seviyomudur diye, narsist oldugunuda dusunursek onlarin sevgi kapasitesinin kisitli oldugunu dusunuyorum. gercek bi sevgi hissetmiyo bence, kimseye.

Çocuğunuz yok iken çok iyi düşünün....

Bu kadar hakaret yediğim adamla ortak çocuk istemezdim...

Bu olayı annenize ve yakın hissettiğiniz, eşinizi de tanıyan kişilere anlatıp onlardan fikir alın

Çocuğunuz yok iken çok iyi düşünün....

Bu kadar hakaret yediğim adamla ortak çocuk istemezdim...

Bu olayı annenize ve yakın hissettiğiniz, eşinizi de tanıyan kişilere anlatıp onlardan fikir alın

haklisiniz.

anneme anlatiyodum onceden, cok fazla hakaret icerik detay vermeden, uzuluyo. artik hic anlatmiyorum o yuzden.

sizlerden fikir aliyorum, esimi taniyan kisilere anlatmayada cekiniyorum. onu o sekilde gosteriyo olmak bile utandiriyo beni..

Başkasının hakeketlerinden utanmayin ne olur...

Yarın birgün bu adamdan çocuklarınız utancak, işte o zaman "ben ne yaptım " diyeceksiniz...

Annenize anlatırken eksik anlatmayın, eksik anlatırsaniz çekilebilir diye düşünebilir, tam olarak eksiksiz anlatın ki, tam olarak görsün büyük resmi

anlatirsam cok uzulup sinirlenicek, esimle muhtemelen gorusmeyi istemicek, yada gorussede belli edicek .
bosanmadigim surece sevmeyecek esimi.. bunlari dusunerek anlatamiyorumki. anlatirsam esimi yanimda tasiyamam anneme babama goturemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…