Bana kodugumun salagi,pic gibi seyler soyleyecek bi adamla ayni yataga girip,ayni sofraya oturamam.Kendime saygimdan .Ama esiniz degismiyor sizin.Sizin de ,terk edecek gücünüz yok.Burdan belli oluyor.
evet malesef.
Arkadasım sen ne diyorsun ya
Biraz kendine saygın olsun
Çocuk olduktan sonra melek mi olucağını sanıyorsun?
O kadar lafı. Nasıl kaldırıyor için ?
cocuktan sonra oyle hakaret kufur edicek ortam daha azaliyo demek istedim, melek olmasini beklemiyorum.

Evet. Kendi maddi geliri guvencesi yoksa esinin maddi yonune sarılıp sineye ceken cok. Sevdiginizi düşünmüyorum. Nasil sevebilirsiniz oyle birini. Sizi assagilamasina nasil goz yumarsiniz. Cocuk düsünmeyin. Kendinize sayginiz varsa daha fazla ezdirmessiniz kendinizi
icimde sevgi yok sogukluk var dunden dolayi. suclu hissetmelimiyim bu yuzden, sonucta bana boyle davranan biri var karsimda nasil ask hissedeyimki. tamamen sevgisiz hic bisey hissetmiyorum diyemem tabiki sevgi var icimde ama iste..
senelerdir asagilaniyorum, artik nasirlastim belkide . hep icimde bi umit var kalkmam lazim kendime gelmem lazim diye bi ic sesim var ama yapamiyorum bi turlu yenik dusuyorum.
iliskide kaldikca cocuk olacagini dusunuyorum, illaki sonu oraya gelicek iyi oldugumuz bi kac ay icerisinde. sonra bu olaylar tekrar oldugunda benimle birlikte birde cocuk olmus olacak. :/