amin canım benım aminnnnKiyamam cok üzüldüm gercekten inshallah tez zamanda kalbiniz ferahlar ❤❤
Anladım detay verebilsen daha fazla kurcalardım sana ne dedi tam olarak gibi, senin elinde sadece bu kadının numarası var? Yani ortada biri olduğu düşündüğün kişinin yok diyorsuncanım detay çok ama kimliğim açık olur diye yazamıyorum kk üyeliğimi biliyor aratıp bulabilir.
konustuğu zaten aldattığı değil o kadın olaya dahil oluyor
bunları barıştırmaya çalısıyor
bence
yok canım bu elimde nosu olan kadın arabulucu bence.Anladım detay verebilsen daha fazla kurcalardım sana ne dedi tam olarak gibi, senin elinde sadece bu kadının numarası var? Yani ortada biri olduğu düşündüğün kişinin yok diyorsun
Belkide başka bir konu vardır diyeceğim ama öyle olsa işi buraya getirir miydi, güzelce arardı o kişiyi anlat abla derdi, o kadın açardı telefonunu, belli ki ortada birşey var ne olduğu belli değil.yok canım bu elimde nosu olan kadın arabulucu bence.
konuştuğunşişiyle muhtelemen konuşmayı sildi arama kaydındanAnladım detay verebilsen daha fazla kurcalardım sana ne dedi tam olarak gibi, senin elinde sadece bu kadının numarası var? Yani ortada biri olduğu düşündüğün kişinin yok diyorsun
aynen canım benim kafamda net olmadıkları için bulanık.Belkide başka bir konu vardır diyeceğim ama öyle olsa işi buraya getirir miydi, güzelce arardı o kişiyi anlat abla derdi, o kadın açardı telefonunu, belli ki ortada birşey var ne olduğu belli değil.
Ee peki eve gelmiyor mu, hiç bşey olmamış gibi mi davranıyorsunuz, 15 gün geçmiş, seni neden takmıyor, madem ortada brşey yok niye konuşmuyor ispat etmiyor, acayip bir iş bu, bakalım altından ne çıkacak, sen onun arama geçmişlerinden bütün numaraları çıkart en çok en sık konuştuğu evde olmadığı saatlerde o numaraya bak bakalım.aynen canım benim kafamda net olmadıkları için bulanık.
her yolu deneyeceğim canım kendimi kullandırmam bunu kendime olan saygımdan yapamam..Telefon görüsmelerini kaydete biliyorsun aslinda öyle birsey mümkün mü esinize yapsaniz gizlice dinleseniz ?
gelmezmi o günden sonra azrail olan koca oldu melek.....Ee peki eve gelmiyor mu, hiç bşey olmamış gibi mi davranıyorsunuz, 15 gün geçmiş, seni neden takmıyor, madem ortada brşey yok niye konuşmuyor ispat etmiyor, acayip bir iş bu, bakalım altından ne çıkacak, sen onun arama geçmişlerinden bütün numaraları çıkart en çok en sık konuştuğu evde olmadığı saatlerde o numaraya bak bakalım.
szaten sabırmın son demindeyim. canım.Kavga cikarsa ciksin. Neyine guveneceksiniz ki? Olayin anlattigi gibi olmadığı apacik ortada.
zaten kendime öyle bir kızıyorumki....direk ara kızımın telinden salakmısın neden kendi numaradan arıyorsun.Reis keşke sormadan önce başka bi nodan kimmiş neymiş ogrenseydin yakalanınca hepsi aynı rolü kesiyor çünkü belki al ablasını karşına ciddi ciddi konuş... sinek küçük ama mide bulandırır
işte bir umut yaşamak ya yapmdıysa ya masumsa yuvamı yıkmayım diyorum.ne olur anlayın.Merhaba hanimlar,her hanįmin başına gelebilecek berbat birolay yaşamışsın Vallaha gülümm gücün yerindeyse ailen arkandaysa bas gaza cıkgit bakhayatına anamızın karnindan bunlarin kahrini cekmek icinmi doģduk arkadaş
tamam canım.Canim ozmn esinin agzini ara o mesajlarda bosver abla diyordun ablana neyin vardi ne oldu derdin ne diye sorun onu merak ediyormuscasina ?
Madem melek gibi oldu birden sizde ayni oyunu oynayin anlarsinizbztn yalan söyleyip söylemedigini agzindannbisiler kacira bilirtamam canım.
illaki fire verecek..illaki.Madem melek gibi oldu birden sizde ayni oyunu oynayin anlarsinizbztn yalan söyleyip söylemedigini agzindannbisiler kacira bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?