Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım detay verebilsen daha fazla kurcalardım sana ne dedi tam olarak gibi, senin elinde sadece bu kadının numarası var? Yani ortada biri olduğu düşündüğün kişinin yok diyorsun

Anladım detay verebilsen daha fazla kurcalardım sana ne dedi tam olarak gibi, senin elinde sadece bu kadının numarası var? Yani ortada biri olduğu düşündüğün kişinin yok diyorsun
yok canım bu elimde nosu olan kadın arabulucu bence.

konuştuğunşişiyle muhtelemen konuşmayı sildi arama kaydından
detyalarına girdim 1 hafta sonra ama nabzım 200 e vurdu kalp krizi geçiririm diye noyu alamadım kapadım.
o gece 15,dak 36 saniye görüşme vardı

Belkide başka bir konu vardır diyeceğim ama öyle olsa işi buraya getirir miydi, güzelce arardı o kişiyi anlat abla derdi, o kadın açardı telefonunu, belli ki ortada birşey var ne olduğu belli değil.
aynen canım benim kafamda net olmadıkları için bulanık.

Telefon görüsmelerini kaydete biliyorsun aslinda öyle birsey mümkün mü esinize yapsaniz gizlice dinleseniz ?

aynen canım benim kafamda net olmadıkları için bulanık.
Ee peki eve gelmiyor mu, hiç bşey olmamış gibi mi davranıyorsunuz, 15 gün geçmiş, seni neden takmıyor, madem ortada brşey yok niye konuşmuyor ispat etmiyor, acayip bir iş bu, bakalım altından ne çıkacak, sen onun arama geçmişlerinden bütün numaraları çıkart en çok en sık konuştuğu evde olmadığı saatlerde o numaraya bak bakalım.

gelmezmi o günden sonra azrail olan koca oldu melek.....
bana bir iyi davranmalar.şaşılacak şey.
ablası aradı dediya o mesajları ben attım diye kendince çözdüm diyor olayı adam için çok basit.

Kavga cikarsa ciksin. Neyine guveneceksiniz ki? Olayin anlattigi gibi olmadığı apacik ortada.

Merhaba hanimlar,her hanįmin başına gelebilecek berbat birolay yaşamışsın Vallaha gülümm gücün yerindeyse ailen arkandaysa bas gaza cıkgit bakhayatına anamızın karnindan bunlarin kahrini cekmek icinmi doģduk arkadaş

Reis keşke sormadan önce başka bi nodan kimmiş neymiş ogrenseydin yakalanınca hepsi aynı rolü kesiyor çünkü belki al ablasını karşına ciddi ciddi konuş... sinek küçük ama mide bulandırır

Reis keşke sormadan önce başka bi nodan kimmiş neymiş ogrenseydin yakalanınca hepsi aynı rolü kesiyor çünkü belki al ablasını karşına ciddi ciddi konuş... sinek küçük ama mide bulandırır
zaten kendime öyle bir kızıyorumki....direk ara kızımın telinden salakmısın neden kendi numaradan arıyorsun.
anında organizasyon yapıldı.

işte bir umut yaşamak ya yapmdıysa ya masumsa yuvamı yıkmayım diyorum.ne olur anlayın.

Canim ozmn esinin agzini ara o mesajlarda bosver abla diyordun ablana neyin vardi ne oldu derdin ne diye sorun onu merak ediyormuscasina ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…