Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın ne zaman arasam açmıyor hemen görümceme dönüyor kocam evde açamıyorum diyormuş.
aynısını yapıcam.
ne olucaksa olsun.
En güzel çözüm son dediğim patlat olayı görümcen korkudan dökülür ama ılımlı yaklaş ben eminim başka şeyler var başka şeyler dönmesi değil de salak yerine konmak canımı acıtıyo bana açık açık böyle bi halt yedim dese bu kadar uzatmazdım bu şekil de daha çok kendimi yedim bitirdim saf yerine koymaya çalışıyosunuz beni diye taktik uygula görümcen evli mi ? Evliyse zaten olay ona patlamasın diye anlatır kocasından falan korkar.

Eşinizden fatura dökümünü isteyin.Madem aldatmiyorsun beni ikna et deyin.Ayrintili fatura dökümünü önünüze koyamazsa boşanacaginızı söyleyin.Allah yardımcınız olsun.

Eşinizden fatura dökümünü isteyin.Madem aldatmiyorsun beni ikna et deyin.Ayrintili fatura dökümünü önünüze koyamazsa boşanacaginızı söyleyin.Allah yardımcınız olsun.
onu yaptım dökümü önüne koyarım bişiy bulamazsan ben bitiririm bana güvenmeyen kadınla olmam dedi.

kocasından korkmakmı? keşke oyle olsaydı....

onu yaptım dökümü önüne koyarım bişiy bulamazsan ben bitiririm bana güvenmeyen kadınla olmam dedi.
Valla o kadar emin olsaydı kendinden hemen gösterirdi.Aklinca size geri adım attırıyor.Su durumda sizi ikna etmek için elinden geleni yapması lazım oysa.Bence bu restini görün ve restine restle karşılık verin

Kadinin telefon numarasi var degil mi ? Mesaj atsaniz sizin kim oldugunuzu buldum ya herseyi anlatin yada oraya gelirim gibi üstü kapali bi sekilde anliyamasin ama korkusunda belki dökülür ? Önce bi esinizden ve görümce izden gizli yapmaya calisin bence sonra görümce izi araya sokariniz basarisiz olursaniz ... esiniz ama bence bisi cakmasin delil toplamaya bakin gizlice ki inshallah öyle bi durum yoktur

sakin kalin üzülmeyin cok güclü bi kadinsiniz bunu tekrarda kendinize hatirlatin !

illaki burda teknolojıyi çok iyi bilen arkadaşlar vardır.
bana yardımcı olucakdır.

aldattığını kanıtlarsanız boşanacak mısınız?

Bi ara wp in bu uygulamasi vardi baksa bi telefondaki yazismalar senin telefona geliyordu malesef adini hatirlayamadim ama bilenler illaki vardir

ama öyle bisi icinde sizin cok sakin kalamniz gerekiyor malum panik attack varmis

Kadının adı soyadı tel nosu belli olsa bile ilişkiyi ispat edecek tek şey telefon kayıtları.Yoksa adam 50 tane yalan uydurur..Ama kayıtları önüne serdimi işin rengi belli olur.Yoksa kadının kim olduğunun çok bir anlamı yok bence.Kaldi ki kadın zaten itiraf etmez.

Kadin bence evli , kadina ozaman acik acik yazin ispat isteyin ve eger vermezse esini de bu isin icine bulastiracaginizi söyleyin eger Anlatirsa herseyi rahat birakacaginizi söyleyin tutusup itiraf edebilir

Kadin bence evli , kadina amoazaman acik acik yazin ispat isteyin ve eger vermezse esini de bu isin icine bulastiracaginizinsöyleyin eger söylerse ne haliniz varsa görün deyin tutusup itiraf edebilir
Asla etmez.Cok örneğini gördük.Kanit olmadan sonuna kadar inkar edecekler

Diyorum ya üsütü kapali bi sekilde yazsa biliyormuscasina belki yiyebilir diye düsündüm ... yani itiraf edersen esini karistirmiycam diye tehdit vari yazsa?
Denemek lazım tabi..Ama 15 gündür bu kadını bu kadar soru işareti içinde bırakmaları bile yeterli bence.Eger masumlarsa zaten çok kolay ispat edilirdi.Ama var biseyler belli

Denemek lazım tabi..Ama 15 gündür bu kadını bu kadar soru işareti içinde bırakmaları bile yeterli bence.Eger masumlarsa zaten çok kolay ispat edilirdi.Ama var biseyler belli
Orasi belli gibi ki inshallah degildir ama konu sahibin emin olmak istemesini anliyabiliyorum bence ztn asil amaci ispat toplamak ve bence o ladina mussalat olunca bi ispata ulasabilir belki ...

evet beni 15 gündür bu kadar soru işaretinin içnde boğmaya hakları yokdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…