En güzel çözüm son dediğim patlat olayı görümcen korkudan dökülür ama ılımlı yaklaş ben eminim başka şeyler var başka şeyler dönmesi değil de salak yerine konmak canımı acıtıyo bana açık açık böyle bi halt yedim dese bu kadar uzatmazdım bu şekil de daha çok kendimi yedim bitirdim saf yerine koymaya çalışıyosunuz beni diye taktik uygula görümcen evli mi ? Evliyse zaten olay ona patlamasın diye anlatır kocasından falan korkar.kadın ne zaman arasam açmıyor hemen görümceme dönüyor kocam evde açamıyorum diyormuş.
aynısını yapıcam.
ne olucaksa olsun.
onu yaptım dökümü önüne koyarım bişiy bulamazsan ben bitiririm bana güvenmeyen kadınla olmam dedi.Eşinizden fatura dökümünü isteyin.Madem aldatmiyorsun beni ikna et deyin.Ayrintili fatura dökümünü önünüze koyamazsa boşanacaginızı söyleyin.Allah yardımcınız olsun.
kocasından korkmakmı? keşke oyle olsaydı....Eşinizden fatura dökümünü isteyin.Madem aldatmiyorsun beni ikna et deyin.Ayrintili fatura dökümünü önünüze koyamazsa boşanacaginızı söyleyin.Allah yardımcınız olsun.
Valla o kadar emin olsaydı kendinden hemen gösterirdi.Aklinca size geri adım attırıyor.Su durumda sizi ikna etmek için elinden geleni yapması lazım oysa.Bence bu restini görün ve restine restle karşılık verinonu yaptım dökümü önüne koyarım bişiy bulamazsan ben bitiririm bana güvenmeyen kadınla olmam dedi.
illaki burda teknolojıyi çok iyi bilen arkadaşlar vardır.Agla canim. Icindikilerini cikart. Kolay birsey degil yasadiklarin. Umarim burda care bulunur. Teknoloji/detektif kurdu kadinlar var burada.
Konu sahibi o kadinin adini, soyadini ve tel nosunu biliyormus. Biri cikartamazmi bu kadin kim diye? Bende pek teknoloji kurdu degilim, keske yardim edebilseydim
evet. çok zor bi süreçteyim ama boşanacağım.aldattığını kanıtlarsanız boşanacak mısınız?
e bi insan bi işler çevirip yakalanınca aksini kanıtlayamıyorsa her şey net değil midir?evet. çok zor bi süreçteyim ama boşanacağım.
Kadin bence evli , kadina ozaman acik acik yazin ispat isteyin ve eger vermezse esini de bu isin icine bulastiracaginizi söyleyin eger Anlatirsa herseyi rahat birakacaginizi söyleyin tutusup itiraf edebilirKadının adı soyadı tel nosu belli olsa bile ilişkiyi ispat edecek tek şey telefon kayıtları.Yoksa adam 50 tane yalan uydurur..Ama kayıtları önüne serdimi işin rengi belli olur.Yoksa kadının kim olduğunun çok bir anlamı yok bence.Kaldi ki kadın zaten itiraf etmez.
Asla etmez.Cok örneğini gördük.Kanit olmadan sonuna kadar inkar edeceklerKadin bence evli , kadina amoazaman acik acik yazin ispat isteyin ve eger vermezse esini de bu isin icine bulastiracaginizinsöyleyin eger söylerse ne haliniz varsa görün deyin tutusup itiraf edebilir
Diyorum ya üsütü kapali bi sekilde yazsa biliyormuscasina belki yiyebilir diye düsündüm ... yani itiraf edersen esini karistirmiycam diye tehdit vari yazsa?Asla etmez.Cok örneğini gördük.Kanit olmadan sonuna kadar inkar edecekler
Denemek lazım tabi..Ama 15 gündür bu kadını bu kadar soru işareti içinde bırakmaları bile yeterli bence.Eger masumlarsa zaten çok kolay ispat edilirdi.Ama var biseyler belliDiyorum ya üsütü kapali bi sekilde yazsa biliyormuscasina belki yiyebilir diye düsündüm ... yani itiraf edersen esini karistirmiycam diye tehdit vari yazsa?
Orasi belli gibi ki inshallah degildir ama konu sahibin emin olmak istemesini anliyabiliyorum bence ztn asil amaci ispat toplamak ve bence o ladina mussalat olunca bi ispata ulasabilir belki ...Denemek lazım tabi..Ama 15 gündür bu kadını bu kadar soru işareti içinde bırakmaları bile yeterli bence.Eger masumlarsa zaten çok kolay ispat edilirdi.Ama var biseyler belli
evet beni 15 gündür bu kadar soru işaretinin içnde boğmaya hakları yokdu.Denemek lazım tabi..Ama 15 gündür bu kadını bu kadar soru işareti içinde bırakmaları bile yeterli bence.Eger masumlarsa zaten çok kolay ispat edilirdi.Ama var biseyler belli
bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak
Bencede ozamannburadaki tüm kk kadinlari aldatiliyor ... ne sacma yapan cok erkek var ama genelleme de yapmamak lazimVay beee ne kadar güzel bir tavsiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?