aldatiliyormuyum???

Hangi neslihanin o oldugunu bilmiyorum ki. Soyadini biliyorum sma face bi suru o isimde kiz var

Aslında hareket dökümlerinde o ismin üzerine tıkladığınızda profil açılıyor.
Bir daha faceye girme imkanınız yok mu baksanız?
Konuya gelince; bence bu kişi eşinizin çok merak ettiği birisi olabilir eski biri yani.
4 aydır aratıp mesaj atmaması düşündürücü. Daha ileri gitmez umarım. :44:

Fiziken aldatma olduğunu sanmıyorum.
Ancak birkaç kez aratmış olsa neyse de 140-150 kez çok abartı bir rakam.
İnsan tanımadığı kişiyi neden bu kadar aratır ki?

Son düzenleme:
tekrar faceye girebılıyosan arkadasın dedıgı gıbı ısmın ustune tıkla hemen cıkıyo... takıpte kal ama sorun çıkarma... yoksa sahte hesap açıp ordan yapar yapacağını... esın bılgısayar konusunda deneyımlıyse anlamssın bıle...

Onu yaptim.
Hepsinde baska bi neslihan cikiyor.
Yani bulmaya calistigi bi neslihan var.
4 aydir azimle onu bulmaya calisiyor

nolacak ki merak etmiştir şimdi herkes dürüst olsun sizler hiçmi eski erk. arkadaşlarınızın sayfalarına bakmıyorsunuz. ben bakıyorum valla merak işte

​yuh diyorum yani geçmişe mazi derler güzelim eğer eskilerini merak ediyorsan yanındakini sevmiyorsun demektir derim benim görüşürüm...

Merakla 150 kez bakılmaz yahu ayda yılda bir akla gelir ne oldu acep diye
eski sevgiliye bakarsın belki. Ama bu durum tuhaf.
Üstelik yeni biri eski sevgili değil diyor konu sahibi.
Bu yeni arayışlar içinde demektir benim için.
Pc yi kafasında kırmak vardı ya sakin kalmak gerek.
Bence de affetmiş gibi yapın ama gözünüz üstünde olsun.
Umarım bir şey çıkmaz altından :S

Birkac kez ayni neslihan var
Ama adam 4 ay boyunca itina ile hepsinin profiline bakmis.
Bi de bi kizi daha birkac kez aratmis ama kizin profil resminden ne oldugu belli.cok sinir bozucu!!!!

Demek ki eski sevgili falan değil..Yeni biri, hakkında çok fazla bir şey bilmiyor arayıp bulmaya çalışıyor..

Çok merak ettim tipini şu kızın!!!! belki kızın hiç bir şeyden haberi yok ama yine de sinir bozucu

Ya google da arat bakalım, belki iş çevresinden tanıdığıdır. Eşinin iş yaptığı yerler var mı, onların birinde çalışıyordur belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…