Aldatılıyorum ama ispat edemiyorum

mevsimo

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
31
0
286
İstanbul
Arkadaşlar lütfen yardım....
Aldatılıyorum ama bir türlü bulamıyorum
birkaç defa buldum ama hani yağlı balığın kuyruğundan
tutarsınız ya aynı öyle bir şekilde hep hep yırttı
çünkü elimde tam anlamıyla bir delil yoktu
çaresizim
bu konuda yardıma bilgiye ihtiyacım var

konu yanlış yerde yalnız tek bir şey söyleyebilirim üzülmeden yapabilirsen takip et ve onları bas.Allah sabır versin.

Bende ispat etmek istemenizin amacını anlamadım. Siz aldattığından eminseniz terkedin,bitirin.
Ama eğer evliyseniz de mahkeme filan için ispatlamak istiyorsanız takip ettirebilir ya da edebilirsiniz.

Merhaba

Artik evli iken baska bir kadin yada erkekle yatakta birlikte olurken bassaniz dahi sadece sizin nafaka-tazminat alip kolayca bosanmaniza yardimci olur. Zina suc olmaktan cikarildi.

Ispat etmeniz durumunda cok birsey degismeyecek.

merhabalar. Allah öncelikle sabırlar versin. ben eğer ki böyle bişeyden emin olsaydım (Allah herkeslerden uzak tutsun bu durumu) dayanamayıp yüzüne söylerdim, bittiğini ve devam edemiceğimi söylerdim. bu şekilde onları basmak yahut yakalamak size ekstra acıdan başka birsey katmayacaktır. iyisi mi siz onu Allah'a havale edip tez zamanda kurtulun gitsin pislikten...

bence gözünle görmeden kesin bi karar veremezsin belli etmeden ya kendin takip et,yada bi arkadaşına filan ettir..gözünle görmeden emin olamazsın.ozaman içinde bi damla da olsa şüphe kalmaz.

Dedektif tut googledan araştır vardır böyle hizmet veren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…