- 24 Ekim 2016
- 611
- 511
- 103
- Konu Sahibi tazegelin22
-
Google a whatsapp Web yaz çıkan sayfayı tıkla. Telefonunda whatsappı aç, ayarlara gir. Whatsapp Web yazısına tıkla. Bir kutucuk çıkacak bilgisayarın ekranına çevir. Kodlar eşleştiği anda whatsapp bilgisayarında da açılacak. Mesajlar aynı anda hem telefona hem bilgisayara geliyor. Ben bazen whatsappı PC'den açıyorum. Yazışması daha kolay oluyor :)o nasil oluyor peki bende merak ettm.)
cok tesk ederimm .))..ne kadar cahil kalmism ilk defa duydum .)Google a whatsapp Web yaz çıkan sayfayı tıkla. Telefonunda whatsappı aç, ayarlara gir. Whatsapp Web yazısına tıkla. Bir kutucuk çıkacak bilgisayarın ekranına çevir. Kodlar eşleştiği anda whatsapp bilgisayarında da açılacak. Mesajlar aynı anda hem telefona hem bilgisayara geliyor. Ben bazen whatsappı PC'den açıyorum. Yazışması daha kolay oluyor :)
Nasıl pekşiWatsap konusunda yardım edebilirim tabi eşinizin telefon şifresini biliyorsanız. Bu ne kadar kadar doğru olur bilemiyorum.
Bayan degıl bay telinde sorun var güncelleme sorunu ındıremıuor hıc bıseyBakmadigin whatsapp ile mail ve inernet tarayici gecmisi kalmia baksana onlara da madem. Bir de hakikaten letgo sahibinden falan uye olmus olabilir ama peogram indiremez diyorsun. Nasil bir cep bu merakettim. Modeli nedir cebin? O sana rapor veren bayan evli mi bekar mi?
Teli ıphone cıft hat takılmıyorÖnce sakin ol bence adamın günahını alma hemen yargısız infaz yapma sakın bunu sana soyleyen is yerinden bi kadın mı ben olsam önce eger kadınsa ondan süphelenirdim .... Bazi oyunlar da yazisarak oynaniyo belki oyle biseydir bir de baska hat olabilr mi ayni telde iki hat kullaniyor olabilr whatsp ve face kontrol et bakalm anlaslir zaten
1 haftadır falan dıkkatını cekmısBunu size bi erkek soyledi sanirim ne kadar zaman mesela hergun esiniz msjlasiyomuymus
Ya aksıne çok ılgılı sadece iştwyken yoğunum sonra ararım dıyor ama aramak yerıne nete giriyor bu dıkkatımı cekmıstıBi haftadir eşinizde degsklkler var mi sze karsi ya da hareketlerinde flan
Bunu da denicemAklima bisey geldi eger telde gizledigi sakladigi bi durum varsa mesela siz esiniz aksam geldignde telini onun gözü önünde alin oylesine neblym sanki biseye bakiyomus gibi hatta kendi telimden yapamadm seninkinden bakalm flan ama gayet dogal bisekilde braz da uzatn isi telini ona gec vern bakalim panik yapi branönce teli istycek mi geri
Mrb bnde yapa bilir miyim pek anlamadım bn biraz anltr msnz tel den olmaz miesinin telefonunda whatsapp a gir whatsap menude whatsapp web diye bir sey var onu ac sonra bilgisayardan web whatsap. com adresine girip telefonla ekrandakikodu taratin sonra mesajlar bilgisayarinada duser
Yptm ama siyah ekran çıktı kendi telefonun dan dene yi m dedim . Bilgisayar olmada. N olmaz miesinin telefonunda whatsapp a gir whatsap menude whatsapp web diye bir sey var onu ac sonra bilgisayardan web whatsap. com adresine girip telefonla ekrandakikodu taratin sonra mesajlar bilgisayarinada duser
Bu ayrıntı telefo na mi gelir .Kod istiyor bideYptm ama siyah ekran çıktı kendi telefonun dan dene yi m dedim . Bilgisayar olmada. N olmaz mi
Bn da yardım eder msn şifre biliyoru.m lütfenWatsap konusunda yardım edebilirim tabi eşinizin telefon şifresini biliyorsanız. Bu ne kadar kadar doğru olur bilemiyorum.
Ne işe yarıyor acil cevapGoogle a whatsapp Web yaz çıkan sayfayı tıkla. Telefonunda whatsappı aç, ayarlara gir. Whatsapp Web yazısına tıkla. Bir kutucuk çıkacak bilgisayarın ekranına çevir. Kodlar eşleştiği anda whatsapp bilgisayarında da açılacak. Mesajlar aynı anda hem telefona hem bilgisayara geliyor. Ben bazen whatsappı PC'den açıyorum. Yazışması daha kolay oluyor :)
Yukarda arkadaşın yazdığı What web denediniz mi yapabildiniz mi bilmiyorum ?Bn da yardım eder msn şifre biliyoru.m lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?