Aldatılıyorum galıba lütfen yardım

o nasil oluyor peki bende merak ettm.)
Google a whatsapp Web yaz çıkan sayfayı tıkla. Telefonunda whatsappı aç, ayarlara gir. Whatsapp Web yazısına tıkla. Bir kutucuk çıkacak bilgisayarın ekranına çevir. Kodlar eşleştiği anda whatsapp bilgisayarında da açılacak. Mesajlar aynı anda hem telefona hem bilgisayara geliyor. Ben bazen whatsappı PC'den açıyorum. Yazışması daha kolay oluyor :)

cok tesk ederimm .))..ne kadar cahil kalmism ilk defa duydum .)

Önce sakin ol bence adamın günahını alma hemen yargısız infaz yapma sakın bunu sana soyleyen is yerinden bi kadın mı ben olsam önce eger kadınsa ondan süphelenirdim .... Bazi oyunlar da yazisarak oynaniyo belki oyle biseydir bir de baska hat olabilr mi ayni telde iki hat kullaniyor olabilr whatsp ve face kontrol et bakalm anlaslir zaten

Bayan degıl bay telinde sorun var güncelleme sorunu ındıremıuor hıc bısey

Teli ıphone cıft hat takılmıyor

Bunu size bi erkek soyledi sanirim ne kadar zaman mesela hergun esiniz msjlasiyomuymus

Bi haftadir eşinizde degsklkler var mi sze karsi ya da hareketlerinde flan

En sinir oldugum sey ben de buna cok takilrm isim var dyip nette gordugumde sinirlerim ziplar yani o kadar sacma uygulamalar oluyo ki tele indirp internet uzernden yazismak o kadar kolay ki evli bekar cocuklu hic farketmyo cok cddi ve tehlikeli bi durumdayiz aslinda bitek siz degil hepimz...

Aklima bisey geldi eger telde gizledigi sakladigi bi durum varsa mesela siz esiniz aksam geldignde telini onun gözü önünde alin oylesine neblym sanki biseye bakiyomus gibi hatta kendi telimden yapamadm seninkinden bakalm flan ama gayet dogal bisekilde braz da uzatn isi telini ona gec vern bakalim panik yapi branönce teli istycek mi geri

Gizli mesajlasmak icin instagram da kullanilabilinir gayet hos. Mesaj silme basit, engelleme basit,... rehberinde kisi kayit edilmemis bi tel olursa, sirf esinizin numarasini kayit ederseniz ve instagram yukledikten sonra 'kisilere' tiklarsaniz orada o numarayi kullanan kisinin actigi tum instagram hesaplari gorebilirsiniz.

Alternatif facebookta esinizin cep telefon numarasini aratin, yada mail adreslerini...

Tango yukleyip kontrol edin orada o cep telefonu nosu ile hesap acilmismi diye.

InsAllah aldatmiyordur. Belkide gercekten bir haftadir bir alim satim isiyle ilgileniyordur...

Bunu da denicem

esinin telefonunda whatsapp a gir whatsap menude whatsapp web diye bir sey var onu ac sonra bilgisayardan web whatsap. com adresine girip telefonla ekrandakikodu taratin sonra mesajlar bilgisayarinada duser
Mrb bnde yapa bilir miyim pek anlamadım bn biraz anltr msnz tel den olmaz mi

esinin telefonunda whatsapp a gir whatsap menude whatsapp web diye bir sey var onu ac sonra bilgisayardan web whatsap. com adresine girip telefonla ekrandakikodu taratin sonra mesajlar bilgisayarinada duser
Yptm ama siyah ekran çıktı kendi telefonun dan dene yi m dedim . Bilgisayar olmada. N olmaz mi

Ne işe yarıyor acil cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…