- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi tazegelin22
-
whatsp web mantıklı olabilir ama onu da kapatmaması lazım. sonuçta her seferinde ekranı okutması gerekmeyecekmi? telefon yanında yoksa yapamaz dolayısıyla. geceden veya sabaha karşı pc den eşinin whtsp ına gir. pc de bütün gün açık olsun. gün içinde takip edersin
merak ettim ben de . inşallah oyun oynuyordur o zamanlardaBunu da denicem
Bence Şen'de kontrol etme sorunu var emin ol eğer bi erkek seni aldatacaksa bütün ihtimalleri ortadan kaldırır. Öncelikle sana iyi davranıp başka bi kadına aynı muameleyi çekmez. Bende zamanında eşimi çok sıktım ama benim ona güvenmemem daha kötü oldu bi yerde teşvik ediyor gibi oluyorsun. Yapmadığım halde böyle bu kadın yapım da bari daha iyi der.. canım bu takıntı hiç güzel bişey değil bide o sana muhbirlik yapan kızın gönlünün olmadığını ne biliyorsun. Sana bunu söyleyen sağlam kaynağın bence peşine düş o na neymiş kocanın ne yaptığı hem belki öyle değil sizin aranızı bozmak için böyle bişey yapıyor. Böyle yaparsan adam senden uzaklaşarak kaçar zaten senin onu bırakmana kalmadaneşmden bahsedıyoruz tabıkıde herseyı acık ve kontrollu olmalı benım için
senin de arkadaşın komşun kocana karının elinden telefon düşmüyor seni aldatıyor bence şüphelen dese ne tepki verirdin.. gözünle görmeden asla ve asla böyle paranoyak düşüncelere girme yorar seni ama senin bu tarz yorumları taktığın Yok .. zaten herşeyin şifresi sendeymiş sorun çabuk yaratılır canım. Boşu boşuna böyle boş şeylere kafa yoruyorsun yazık
Sapikmi
Galiba sapsik58 den bahsediyosunuz.
Yani ben.
Ben tarafimi cektim bu islerden.
Bu istekte bulunanlar imzali belgeyle isim var, kalicak yerim var, ailem arkamda diye kanitlamazlarsa hic ilgilenmiyorum.
Cunku sonra vicdanim rahat etmiyor.
Ben yorum yazdım ama üst yazısı silinince böyle oldu canımbu nedir? üyenin başka bi konuya yazdığı bi yorum mu? eğer öyleyse hımmm
e neden evlendiniz güveninizin olmadığı insanlaGuvenım yok tabi erkek sonuçta herşey beklenir msj gelıyomus dıyorum bende sordum bak nette takılıyordur vıdeo ızlıyordur falan hayır msjlasıyo
benkm aklıma gelen ya başka bi face uzerınden yada whatsap bunu nasıl ortaya cıkarabılırım dıye açtım konuyu
Elimizin altındaki akıllı telefon artık.Dünyaya açılıyor.Sadece telefon mesaj için değil.İnternete giriyordur oyun oynuyordur.Ya bir insan emin olmadığı sürece (ki eminde olsa farketmez)kadını arayıp kocan böyle böyle yapıyor demek nedir.Mrb hiç böyle bi konu accagımı düşünmedim sağlam bi kişiden duydum eşim işteyken hep elinde tel mesajlasıyormus biraz gizli gibi birinden duydum sağlam kişi.benım ne yapmam lazım oncelıkle sunu belirteyım ben online ışlemlerden kontrol ederım benden başka msjlastıgı yok kendı facesi üzerinden olamaz msj ekleme konuşma maılleörı bana gelır benım aklıma whatsap tan konusabılır yahut başka bi face açmış olabılır gibi geldi nasıl ortaya cıkarabılırım yardım beklıyorum bayanlar çok sınırlıyım elim ayağım tıtrıyo
Sen kocanı,hayat arkadaşını,eşini,aynı yastığa baş koyduğun insanı eğer başkalarına sorup ne yaptığını öğrenmek durumuna geldiysen,evliliğinizde problem var.Güvensizlik var.Mesaj çekse ne olur çekmese ne olur.Ben sordum napıyo dıye oda söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?