Aldatılıyorum galıba lütfen yardım

Konunun tamamını okumadım ama birkaç sayfaya dayanarak söylüyorum, sen kocana zaten güvenmiyorsun bu laf kulağına gelmeden önce de herseyinden haberdar olma peşine düşmüşsün, o telefonuma gelir bu bilmem nereye düşer...sürekli takip ediyomussun zaten

Yanlis yoldasin.
Biri bana bu denli guvenmese, ondan once ben bosarim. Bogarsin boyle insani dikkat et.
Sana haber getiren kanatsiz melek mi, belki seni endiselendirmek hosuna gidiyor, arkandan dalga geciyor?
Kendini uyanik ve her seyin farkinda gostermeye calisiyorsun ama aslinda tamamen korkak, endiseli, panik haldesin.

Bi sakin ol.

Her elinde telefon olan aldatsaydi... Buradaki kadinlar da surekli kkya yorum yaziyor, hepimiz aldatmis mi oluyoruz. Sacma.

whatsp web mantıklı olabilir ama onu da kapatmaması lazım. sonuçta her seferinde ekranı okutması gerekmeyecekmi? telefon yanında yoksa yapamaz dolayısıyla. geceden veya sabaha karşı pc den eşinin whtsp ına gir. pc de bütün gün açık olsun. gün içinde takip edersin

telefon numarasını google da aratın sonra sosyal ağlar da face vs.
watsap ını da gece o uyurken çaktırmadan webden kendiniz açın açık bırakın sürekli konuşmalar size de gelsin

eşmden bahsedıyoruz tabıkıde herseyı acık ve kontrollu olmalı benım için
Bence Şen'de kontrol etme sorunu var emin ol eğer bi erkek seni aldatacaksa bütün ihtimalleri ortadan kaldırır. Öncelikle sana iyi davranıp başka bi kadına aynı muameleyi çekmez. Bende zamanında eşimi çok sıktım ama benim ona güvenmemem daha kötü oldu bi yerde teşvik ediyor gibi oluyorsun. Yapmadığım halde böyle bu kadın yapım da bari daha iyi der.. canım bu takıntı hiç güzel bişey değil bide o sana muhbirlik yapan kızın gönlünün olmadığını ne biliyorsun. Sana bunu söyleyen sağlam kaynağın bence peşine düş o na neymiş kocanın ne yaptığı hem belki öyle değil sizin aranızı bozmak için böyle bişey yapıyor. Böyle yaparsan adam senden uzaklaşarak kaçar zaten senin onu bırakmana kalmadan

Son düzenleme:
Bence önce sana bunu söyleyen kişiden eşinin mesajlaşırken ki videosunu iste. Gün içinde kaç kere olduğunu ve 'sürekli' olup olmadığını anlarsın. Ardından whatsapp web i kullan açıklamıştır üyeler.
Eşine erkek diye güvenmeyip üçüncü şahısa gözü kapalı güvenmek bir evlilik için ne kötü bir durum. İnşallah aldatılma yoktur.

e neden evlendiniz güveninizin olmadığı insanla
bu beni kesin aldatır, erkek çünkü, ama ya aldatmazsa diyerek mi evlendiniz

Elimizin altındaki akıllı telefon artık.Dünyaya açılıyor.Sadece telefon mesaj için değil.İnternete giriyordur oyun oynuyordur.Ya bir insan emin olmadığı sürece (ki eminde olsa farketmez)kadını arayıp kocan böyle böyle yapıyor demek nedir.

Ay kızlar WhatsApp Web casus programlar vs vs beli belirsiz bi durum var ortada.. herşeye inanmaya hazır bi kadın halbuki ne kavga edicek nede ayrılacak.. sadece arkadaşı ona böyle söylemiş diye lafın peşine düşüyor.. şimdi hangimizin kocası iş yerindeyken telefonla ıynamıyor zaten akşam dan sabaha kadar bizimle gün içersin de de kalkıpta full karısını arayan erkek vardır ama ben bilmiyorum. Böyle şeyler mesaj yakalandığında bişeyler bulunduğunda olur..

Ben sordum napıyo dıye oda söyledi
Sen kocanı,hayat arkadaşını,eşini,aynı yastığa baş koyduğun insanı eğer başkalarına sorup ne yaptığını öğrenmek durumuna geldiysen,evliliğinizde problem var.Güvensizlik var.Mesaj çekse ne olur çekmese ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…