- 11 Kasım 2017
- 57
- 137
- 23
- Konu Sahibi sessizbiri
-
Allah yardımcın olsun ...Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aslında boşanmayı düşünmedim değil ama bilmiyorum, ani karar verirsem pisman olurum diye korkuyorum. Mutlulugadogru Allah seninde yardımcın olsum bacım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Insallah dua'larıma senide katacağım. Bizde hiç şiddet olmadı, ne bilim saygılıydi da bana karşı.
Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadasAllah yardımcın olsun ...
25 senelik evliyim 3 yavrum var ...bi an düşündüm durumunu ben yaşamadım ama empati yaptımçokkk zorr içinde oldugun durum ...
Eşinin sana bunu niye anlattıgını çözemedim , madem bırakacaktı bırakıp o defteri kapata bilirdi . Bunu sordunmu hiç sana anlatmaktaki amacı nedir ?
Aceba size duyulma ihtimalimi oldu ?
1,5 yıllık bir ilişki 1-2 haftada bırakılmaz ...
Biliyorum canımızı acıtacak lakin eşiniz x kişisinden hala vazgeçemiyor gibi duruyorSordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor
Yurtdışındayim canim, yabanci kadın değil, kendiside Türk. Bugün kadının mesajını gösterdi eğer inanmiyorsan diye. Mesajda yazıyor ki "bahane arama, dürüst davran" felan filan. Söyledigi zamani tanidim aileterapisine gitme şartıyla. Şimdilik beklemeye geçtim. Dua ve namazlarla vaktimi harcıyorum öyle rahatlıyorum..Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Bakalım O neylerse güzel eylerBiliyorum canımızı acıtacak lakin eşiniz x kişisinden hala vazgeçemiyor gibi duruyor.
Tavrınızı koyup bekleyin dediği vakte kadar zaman bazı şeyleri açıga çıkaracaktır..
Yurtdışındamısınız ? Yabancı bi kadınmı ?
En son cümleniz üzgünüm ama eşinizin karekteri ortaya çıkıyorSordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Aminn.Yurtdışındayim canim, yabanci kadın değil, kendiside Türk. Bugün kadının mesajını gösterdi eğer inanmiyorsan diye. Mesajda yazıyor ki "bahane arama, dürüst davran" felan filan. Söyledigi zamani tanidim aileterapisine gitme şartıyla. Şimdilik beklemeye geçtim. Dua ve namazlarla vaktimi harcıyorum öyle rahatlıyorum..Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Bakalım O neylerse güzel eyler
Çok haklısınız..inanin birgün böyle bir durumla karşılaştığım zaman bu şekil davranacağım aklımın ucundan geçmezdi. Inanin kolay değil. Ayrılmaya karar vermemde an meselesi henüz kendimle çatışıyorum. Ani karar vermekten korkuyorum sadeceNe kadar kotu bir durum.. ama gururunuzu yerle bir eden sizsiniz bunu da unutmayin esiniz degil esiniz aldatmis siz ise aldatan bir esin yaninda ustelik iliskinin birkac hafta daha devam etmesine musade etmissiniz.
Ustelik de esiniz o kadina aciyormus iyi de ona acirken size 20 yillik hayat arkadasina ve 3 evladina nasil acimaz?? Ve hadi o acimadi siz bu duruma konnayi nasil kabul edersiniz lutfen yapmayin bu kadar kendinizi hice saydirtmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?