Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

sessizbiri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
57
137
23
Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun çok zor bi durum eşin kadına acıdığı için beraber değil kadınla beraber olmak istediği için beraber 1.5 sene acıdığı için mi birliktelik yaşamış eğer istemiyorsa hemen ilişkisini kessin hatlarını değiştirsin. Sana boşanma diyemem çok zor bi durum çocukların var ve sen artık ömrünün sonuna kadar kocana güvenmeyeceksin hep şüpheyle yaşayacaksın

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum eşin kadına acıdığı için beraber değil kadınla beraber olmak istediği için beraber 1.5 sene acıdığı için mi birliktelik yaşamış eğer istemiyorsa hemen ilişkisini kessin hatlarını değiştirsin. Sana boşanma diyemem çok zor bi durum çocukların var ve sen artık ömrünün sonuna kadar kocana güvenmeyeceksin hep şüpheyle yaşayacaksın

Evet çok zor bir durum. Bilemiyorum inanin kafam allak bullak. 2 hafta müsade istedi, 1 haftası nerdeyse geçti ama bende yemeden içmeden kesildim. O kadar guruma dokunuyorki. Nasıl davranacğımı da bilmiyorum ona karşı. O kadınada gitsin istemiyorum, sonuçta 20 senemi vermişim, çocuklarimim psikolojisini düşünüyorüm. Yokmu başından buna benzer durum yaşayıp ta yuvasini kurtarabilen kardrşlerim?

Keşke size hiç söylemeden bitirseymiş. Hem niye söyledi ki madem ayrılacak o kadından. Bence eşiniz o kadından sıkıldı ayrılmak istedi kadın eşine anlatırım diye tehdit edince kendi anlattı. Tabi diğer kadından öğrenseydiniz sizin için daha kötü olurdu. İşin içinden çıkılmaz bir durum. Allah sabır versin.

Selam canım ben 5 yıllık evliyim ve bende aldatıldım. Bebeğim o zaman 6 aylık ti emziriyordum ve telefonuna bakınca beni aldattığını öğrenmiş oldum gece uykularım kaçti .zaten bebeğim var bir kaç saat lik uyku uyuyabiliyor kendi onu da beceremedim.bir anda 4 5 kilo verdim üzüntüden yemeden içmeden kesildim bende ve psikiyatrise gittim bana sen cok olgun bir kadınsın esin sana o güveni vermeli dedi .eşim o güveni verdi mi hayır asla vermeyecek de bunu da biliyorum sosyal medya hesaplarına ait şifreleri bana verdi o günden sonra ama ben yine güvenmiyorum netice telefonunda hep şifre var şu an bebeğim küçük olduğundan bir şey yapmadım ama ona hiç güvenmiyorum maalesef bulduğu fırsatta yine yapar bu evlilik ne kadar sürer bilmiyorum bana şiddet de uyguluyor sonuçta hakaret küfür de ediyor ve bilmiyorum sonumuz ne olacak senin 20 yıllık evlilik benim 5 yıllık ama değişen bir şey yok aldatan aldatıyor ablam benn Allaha havale ediyorum onu elbet Allah görüyor.içim de sevgi yok suratını bile görmek istemiyorum o kadar yani

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aslında boşanmayı düşünmedim değil ama bilmiyorum, ani karar verirsem pisman olurum diye korkuyorum. Mutlulugadogru Allah seninde yardımcın olsum bacım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Insallah dua'larıma senide katacağım. Bizde hiç şiddet olmadı, ne bilim saygılıydi da bana karşı.

Allah yardımcın olsun ...

25 senelik evliyim 3 yavrum var ...bi an düşündüm durumunu ben yaşamadım ama empati yaptım çokkk zorr içinde oldugun durum ...

Eşinin sana bunu niye anlattıgını çözemedim , madem bırakacaktı bırakıp o defteri kapata bilirdi . Bunu sordunmu hiç sana anlatmaktaki amacı nedir ?
Aceba size duyulma ihtimalimi oldu ?

1,5 yıllık bir ilişki 1-2 haftada bırakılmaz ...

Son düzenleme:
Şöyle bir ihtimalde gelebilir akla; kadın artık size söylemekle tehtid etmiş olabilir , eşinizde dışardan duymanız yerine kendi söylemek istemiş olabilir ...
Zaman istemeside biraz bunun işareti , zaman kazanmaya çalışıyor bence . Ne sizden ne o taraftan vaz geçemiyor sanırım .

Bütün bunların dışında egerki yeni evli ve çoçuksuz olsaydınız zaman kaybetmeye gerek olmadan boşanmayı düşünün derdim ana 20 yıllık evlilik ve çoçuklar olunca ...
Rabbım bile içtenlikle edilen tövbeyi kabul ediyor , eşinize bi şanş daha verebilirsiniz .
LAKİN bunu affedin anlamında demiyorumki affetmeyecek bi yanınız , bir süre takip edin duruma göre karar verin bence ...

Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas

Biliyorum canımızı acıtacak lakin eşiniz x kişisinden hala vazgeçemiyor gibi duruyor .

Tavrınızı koyup bekleyin dediği vakte kadar zaman bazı şeyleri açıga çıkaracaktır..

Yurtdışındamısınız ? Yabancı bi kadınmı ?

Yurtdışındayim canim, yabanci kadın değil, kendiside Türk. Bugün kadının mesajını gösterdi eğer inanmiyorsan diye. Mesajda yazıyor ki "bahane arama, dürüst davran" felan filan. Söyledigi zamani tanidim aileterapisine gitme şartıyla. Şimdilik beklemeye geçtim. Dua ve namazlarla vaktimi harcıyorum öyle rahatlıyorum..Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Bakalım O neylerse güzel eyler

En son cümleniz üzgünüm ama eşinizin karekteri ortaya çıkıyor .

Sizi bile bile ve isteyerek aldatmiş , çok duydugumuz bir erkek taktiği

Durumu iyi degerlendirip düşünün taşının , eşiniz anlattıgınız kadarıyla hiç güven vermiyor...

Sonuçta biz anlattıgınız kadarıyla yorum yapabiliyoruz . Hayat sizin hayatınız ...

Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı ...

Ne kadar kotu bir durum.. ama gururunuzu yerle bir eden sizsiniz bunu da unutmayin esiniz degil esiniz aldatmis siz ise aldatan bir esin yaninda ustelik iliskinin birkac hafta daha devam etmesine musade etmissiniz.

Ustelik de esiniz o kadina aciyormus iyi de ona acirken size 20 yillik hayat arkadasina ve 3 evladina nasil acimaz?? Ve hadi o acimadi siz bu duruma konnayi nasil kabul edersiniz lutfen yapmayin bu kadar kendinizi hice saydirtmayin

Esiniz gercekten igrenc bir insan, dedigi gibiyse evli haliyle elalemin kizina umit vermis.

Ha, o birakirsam intihar eder umit verdim vb yalanina da ben ayrica inanmiyorum. Evli adama kim umit baglar ki?

Cok pasif gordum sizi, hakkinizi savunun bosanmayacaksiniz. Hemen gidip simdi diyeceksiniz ki:

Bu kadini cagir gelsin ya da een onun ailsiyle konusucam, isyerini basip rezil edicem.

Evli adamla yatan kalkan k.hpe de canina kiyarsa kiysin sen bana hic acidin mi hayvanogluhayvan seni de rezil edicem

diceksiniz.

Bosanmak istemiyorsunuz, lakin bosanicam diceksiniz gozdagi vericeksiniz. Seni de o k.hpeyi de aleme rezil edicem insan icine cikamicaksiniz ikiniz de diceksiniz. Evden atin akli basina gelene kadar. Oyle bedavaya gelemesin. Araba, kredi karti ne varsa birakip oyle defolsun. Giysilerini de atin cope gitsin.

Kocaniz asiri piskin, yani aldatmis bir de yuzunuz umit verdim vah tuh bir seyler diyor. Sizin yerinizde olsam yuzune once tukururdum sonra tokadi indirirdim.

Son düzenleme:
Aminn.

Bu konulara bakan ve yorum yapan biride değilim aslında ,tesadüfi oldu ... yaşıt oluşumuz çoçuk sayısı ve evlilik yılları kendimi sizin yerinize koyarak ve içten üzülmem yüzünden yorum yaptım ...
Güncel durumdan bizide haberdar ederseniz ...

Rabbım yardımcınız olsun ...
Bu dünya bir sınav ,Rabbım yüz akıyla çıkanlardan eylesin .amin.

Çok haklısınız..inanin birgün böyle bir durumla karşılaştığım zaman bu şekil davranacağım aklımın ucundan geçmezdi. Inanin kolay değil. Ayrılmaya karar vermemde an meselesi henüz kendimle çatışıyorum. Ani karar vermekten korkuyorum sadece

Ya ben psikopatım ya da siz çok naifsiniz. İntihar ederse etsin allahından bulsun ikisi de ne münasebet süre tanımak. Süre tanımak şurda dursun böyle bir durumu nasıl kabullenebilirsiniz. Çocuklarınızı düşünmeyen sizi aldatan adamı çocuklar yüzünden affetmek hiç doğru bir davranış değil. Çocukların yine babası ama sizin kocanız olmayı haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…