- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi sessizbiri
-
Bu bir saka mi?Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken
Esinizde maneviyat mi var, ne manevi destegi? 3 cocuk annesiyim, imkanlarim var diyorsunuz. Hadi sizi gectim o 3 cocuga saygisi olmayan adamla alakali ne dusunebilirsiniz, ya da ne dememizi isterdiniz? Resmen git 3-4 hafta daha kadina gitme izni vermissiniz.manevi çok destek oluyoruz birbirimize
Yuvasini kurtarmak demek onu affetmek demektir.O kadinla 1.5 yildir seks yaptigini ve siz yuvanizin bekcisi cocuklarinizin guvenliguni saglarken o zevkten zevke kosuyordu.Bunu aklinizin kosesinde tutun.Benim babamda annemi yillar boyunca aldatti annem ailesinden kimseye anlatmadi.Millet onca giderin kaybimizin nasil olduguna anlam veremediginden saygisi kalmadi.Yani annemin psikolojisi okadar bozulduki hala bozuk.Mahvolan biz cocuklar olduk.Evet çok zor bir durum. Bilemiyorum inanin kafam allak bullak. 2 hafta müsade istedi, 1 haftası nerdeyse geçti ama bende yemeden içmeden kesildim. O kadar guruma dokunuyorki. Nasıl davranacğımı da bilmiyorum ona karşı. O kadınada gitsin istemiyorum, sonuçta 20 senemi vermişim, çocuklarimim psikolojisini düşünüyorüm. Yokmu başından buna benzer durum yaşayıp ta yuvasini kurtarabilen kardrşlerim?
Senin ki resmen kuma almayi teklif etmis onada bakairm nedemek ya ? O yumusakligi bulmus ve utanmadan sansini deniyor.tepki gordugundede kopamiyor yalanini uydurmus 3 4 kafta zaman tanimis kendine ne yapsam diye.kadin da mesajlarinda durust ol fln yazmis.demekki ona size dogrulari soyleyemedigini anlatmis.kadinda dogrulari konus esinke bitir der gibi tepki vermis.bu isin sonu yok gibi gorunuyorSordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Merhaba,hangi ülkedesiniz ?Biraz daha bekleyin ama kocanız sizi kandırıp oyalayacak.İkinizide idare etmek isteyecek,klasik konuşmaları yapmış malesefYurtdışındayim canim, yabanci kadın değil, kendiside Türk. Bugün kadının mesajını gösterdi eğer inanmiyorsan diye. Mesajda yazıyor ki "bahane arama, dürüst davran" felan filan. Söyledigi zamani tanidim aileterapisine gitme şartıyla. Şimdilik beklemeye geçtim. Dua ve namazlarla vaktimi harcıyorum öyle rahatlıyorum..Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Bakalım O neylerse güzel eyler
Konu yazacaklarım sizi üzmek için de ğilde, konunuzu an okuduklarımSordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?