Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Ne kadar da naif bir erkek!!! Sevgilisine kıyamamış da soğutacakmış. Kadın 3 haftada soğuyup bırakır mı sizce?
Soğumazsa ne yapacaksınız? Kocanız sevgilisi kendine zarar verir diye korkuyor da, böyle bir haberi alınca karısı ne hale gelir hiç düşünüyor mu?
İşiniz zor. Yapılacak belli de sizin yapacak içsel gücünüz yok. Burada kimse size idare edin demez herhalde.

Bu nasıl bir pişkinlik böyle, üstelik ergen değil, çocuk değil koca adam. İki hafta müsaade istemek ne demek? Siz gidip ben iki haftalığına seni aldatacağım kocacığım ama sonra bitecek deseniz eşiniz bunu kabul eder mi? Yani bir gönül eğlendirmece, ne bileyim flört, heyecan arama, orta yaş bunalımı falan gibi kalıplara da sığmıyor. Bir buçuk sene az buz zaman değil. Bence bunun öncesi vardı, sonrası da olacak. Çocuklarınızın üzülmesini istemiyorsanız paylaşmak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum durumu. Onları ilgilendiren babalarının baba tarafı bence gönül ilişkilerinden ziyade. Babalıkta da riyakar bir insan değilse anlaşamadık boşanıyoruz deyin ayrılmaya karar verirseniz. Ne diyeyim ya, yazıklar olsun.

Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken
Bu bir saka mi?
manevi çok destek oluyoruz birbirimize
Esinizde maneviyat mi var, ne manevi destegi? 3 cocuk annesiyim, imkanlarim var diyorsunuz. Hadi sizi gectim o 3 cocuga saygisi olmayan adamla alakali ne dusunebilirsiniz, ya da ne dememizi isterdiniz? Resmen git 3-4 hafta daha kadina gitme izni vermissiniz.
Yazik edersiniz kendinize. Emin olun boyle bir insanla dakika gecirmeye yazik.

Ha bir de, farz edelim ki eşinizin dediği doğru, eşiniz ayrılmak istediğinde kadın yeniden intihar lafını eder veya denerse...Eşinizle birlikte kadına acımaya devam mı edeceksiniz?

Gerçekten bu erkekleri anlamıyorum. Ya senin üç tane çocuğun var. 20 yıllık eşin var ve sen onlara değil sevgiline mi aciyorsun. Böyle bir bahane, bahane değilse de saçmalık yok.
Siz deseydiniz ona bir buçuk yıllık ilişkim var adama aciyorum bana zaman ver diye ne olurdu ?

Yuvasini kurtarmak demek onu affetmek demektir.O kadinla 1.5 yildir seks yaptigini ve siz yuvanizin bekcisi cocuklarinizin guvenliguni saglarken o zevkten zevke kosuyordu.Bunu aklinizin kosesinde tutun.Benim babamda annemi yillar boyunca aldatti annem ailesinden kimseye anlatmadi.Millet onca giderin kaybimizin nasil olduguna anlam veremediginden saygisi kalmadi.Yani annemin psikolojisi okadar bozulduki hala bozuk.Mahvolan biz cocuklar olduk.
25 sene aldatmaya birebir sahit olarak diyorum ki aldatan tekrar aldatir.Yasak seks herzaman tatlidir.Bugun yapmazsa bir kac sene icinde yine yapar.Fantazi dunyasini genisletmeden rahat edemeyecek..
Sanirim gercegi tum ciplakligiyla anlattim.

Senin ki resmen kuma almayi teklif etmis onada bakairm nedemek ya ? O yumusakligi bulmus ve utanmadan sansini deniyor.tepki gordugundede kopamiyor yalanini uydurmus 3 4 kafta zaman tanimis kendine ne yapsam diye.kadin da mesajlarinda durust ol fln yazmis.demekki ona size dogrulari soyleyemedigini anlatmis.kadinda dogrulari konus esinke bitir der gibi tepki vermis.bu isin sonu yok gibi gorunuyor

Merhaba,hangi ülkedesiniz ?Biraz daha bekleyin ama kocanız sizi kandırıp oyalayacak.İkinizide idare etmek isteyecek,klasik konuşmaları yapmış malesefDiğer kadına sizinle arasında bir şey olmadığını söylemiş yani kadına ümit vermiş sizi önemsiz göstermiş.Size ise o beni bırakmıyor diyor yani sizide oyalıyor .Siz o evde kaldığınız sürece gittiği kadar gider bu ilişki.Ya evleri ayırın ,ya boşanın yada o kadının numarasını bulup ona mesaj atın veya arayın.Gayet normal evli olduğunuzu aynı yatakta uyuduğunuzu vs ona söyleyin.Erkekler genelde sevgili yaparken kendini acındırır.Ayrı yatıyoruz,ayrı yiyoruz ,ayrı geziyoruz çok mutsuzum kağıt üzerinde bir evlilik vs konuşur.Karşı tarafa ümit verir.

Konu yazacaklarım sizi üzmek için de ğilde, konunuzu an okuduklarım
Senin bu hödük, kendine çok aşık, sürekli intihar eğiliminde ki kadına kendince üretmiş olduğu soğuk hava sistemini uygulayacak....
Ettiğin dualar bu hödükten kurtulmak için olsun
Böylesiyle evli kalmanın neresi hayırlı, neresi mutlu, hangi edilmiş duayı hak ediyor

20 yılımı verdim diyorsunuz da adam bunu hiçe sayarak sizi 1.5 yıldır aldatıyor.. Ve ona da bakarım aileme de bakarım gibi karaktersizlikle dolu bir cümle sarfediyor... Adam şerefsizlikte bir marka dostum.. Ya intihar edecek olsa çoktan ederdi ki gebersin.. Cehennemde odun atanı bol olsun da... Bu sizi niye bağlıyor? Dünyadan bir mikrop gider.. Boşanın ya.. Ne alaka yani beklemek...? Evlenecek yaşta kızım var diyorsunuz.. Bence o bilse babasının yüzüne tükürür..

Allah yardimciniz olsun gercekten cok zor.Burdan cok akilli biri hisettim sizi bunun üstesinden gelir atlatir gibisiniz.
Maddi geliriniz varsa yapamiyorsaniz üzulmenize degmez diyorum.

Ayriyeten guzel yaziniz imla kurallariniz icin taktir ettim sizi.Sözde kitap defter icinde olanlar yani okuyup suan canli bilgisi olanlar karman yazip gozumuzu şaşi ediyorlar.Konuyla alakasi yok ama onlarada selam olsun burdan

Neden bu kadar sessiz pasifsiniz.
Esiniz gayet planli programli o kadinla birlikte olmuş. Her aldatan erkegin yalani esimden ayrilmak uzereyim yada ayrildimi kullanarak sizi hic saymis.
Zorla 1 bucuk yil illiski yasamamis ki bole bir sey olabilir mi?
Muhtemelen kadin artik yeter cocuk icin ayni evde yasamaniz ben gider anlatirim dedi ve esiniz mecburiyetten döküldü size.
O kadar zaman soemaniza ragmen sustuğu halde.
Esinize 1 2 hafta falan vermeyin ya hemen bitecek ya ben gidip o kadina yapacagimi bilirim diyin.
Bosanmayi dusnmuyorsunuz madem o zaman taviz vermeyin lütfen yoksa bu devran bole gider.
Esinizin teklifi igrenc evde kalirim onada bakarim.ne demek ya.intihat vs ise yalan he illa edeceksede etsin zaten bi zahmet

Ben ikinize yeterim ne demek ya?
'Daha bana yetmiyorsun, on dakikada bitiyor işin' gibi birşey deseydiniz keşke
Pislik adam
İki yaşında çocuğun var birbucuk senedir aldatıyor (ki yalan bence, hamileyken başlamış gibi geldi bana)
Yani sen evde bebek pişpişlarken, üç çocukla canın çıkmış yardımcı olsun diye eşinin yolunu gözlerken, aman işten gelecek diye o yoğunlukta yemekler yaparken adam elin kadınıyla sevisiyordu, pişkin pişkin de yanına gelip yemeğini yiyordu!
Böyle bir adamla mi devam edeceksiniz gerçekten?
Yuvaysa yuva, sizin bir suçunuz yok ki. Yuva bozuluyorsa onun şerefsizliğinden bozuluyor. Bir de kız babası olacak, elalemin kadınının da ahını almış (kim bilir nasıl kandırdı).
Bence adamı evden kovun. Sonradan barışacak dahi olsanız atın evden, baksın basının çaresine.
En azından yaşadığı sefillikten sonra yuvasının kıymetini anlar.
Sonuçta siz bir affetseniz (ki lohusayken aldatildiniz) ikinciyi neden affetmeyesiniz ki?
Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı...

Ayrıca evlilik çağında kız çocuğunuz var. (Allah korusun) Yarın Birgün onun başına gelse koca kişisinin totosuna tekmeyi basıp kendi başının çaresine bakmasini mi isterdiniz yoksa başkalarıyla düşüp kalkan-hatta belki de kendisine hastalık bulaştıracak adama kadınlık etmesini mi isterdiniz??
Cevabınız neyse ona göre rol model olun derim.
Kırk yaşındasınız, daha çok gencsiniz.
Ayrıca başkalarıyla zina eden kocadan Allah'ın sınavı olmaz. Siz başkasının yatağına girseniz 'bu da benim sinavim, dualarla atlatacam' mi derdi eşiniz??

* Ben olsam kadınla yuzlesirdim. Muhtemelen ondan duyduklarınizdan sonra aklınızda bu adama dair bir şüphe , yuvaya dair bir umut kalmayacaktır. Vicdaniniz rahat bir şekilde k.cina tekmeyi basabilecek kıvama gelirsiniz onla yüzlestikten sonra. Allah bilir ne söyledi sizin hakkınızda, ne ozelinizi sakız etti elin kadınına

Hemen bir avukata gidin ve kanun yollariyla MAL AYRIMI yaptirin. Almanyada yasiyorsaniz bunun ismi GÜTERTRENNUNG.
Üzerinize ayni banka hesabi olmasin. Sizin kazandiginiz para sizin, onunkisi ona. Mal ayrimi yaparsaniz hic bir arsa, evi sizin de imzaniz olmadan satamaz, baskasinin üstüne geciremez. Diyelim ki bosandiniz sizin üstünüze olanlar sadece size kalir, yari yariya paylasilmaz.
Evliliginiz süresinde hangi arsa, ev, araba, banka kontosunda toplu para vesayre varsa ortak degil kendi üstünüze gecirin. Sadece kendi parasiyla diger kadina baksin. Sizin ve cocuklarinizin parasini diger kadina/kadinlara ya da olacak cocuklarina yedirtmesin.
.
Bu kadinla iliskisini bitirecegi hic inandirici degil. Bitirecekse de iliskisini sizin icin degil aralarinda anlasmazlik ciktigi icin bitirecek. Sonrada ilerde baska bir kadinla sizi aldatacak. Kaldiki sizi aldattigi ilk kadin olduguna emin misiniz?

Bu kadina, diger kadinlara ve ya ileride cocugu olursa baska kadindan sizinde emeginizin oldugu ortak mallarinizi üstüne yedirtir.
Bir de maddi konuda altatilmis olursunuz. Dua sadece size psikolojik güc verir, diger seylere bir faydasi olmaz.
Ne yapacaginizi bilmiyor gibisiniz zaten. Bu yüzden ileride maddi sürprizler yasamamak icin mal ayrimini hemen yapip en azindan bu konuyu garantileyin. Yoksa sonradan pisman olursunuz.

Ben sizin yerinizde olsam, her seyin tapusunu kendi üzerime yapar, bosanma davasi acar, emeklilik sigortasinin yarisi ve nafaka alip tekmeyi atardim.

Yakında kadın bırakmıyor beni kaç kere intihara teşebbüs etti ayrılamıyorum en iyisi ona bir ev açayım demek için zemin hazırlıyor olmasın...!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…