Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Yok canim inan pasif degilim. Elimden geleni yaptım tepkimide verdim. Yok o kadınla yüzleşip muhattap olamam. Ne bilim hele o kadinin ekmegine yag sürmeyim simdilik. Sonra eşime gerekeni yapmacam zaten.

Allah yardimciniz olsun ama lutfen kendinizi bu sekilde degersiz kilmayin.. siz bunu kabul ettiginiz icin inanin esiniz bu duruma devam edecektir ya da bunu bitirse de baska zaman yine benzeri olabilecektir. Sizin ilk duydugunuz anda resti cekmeniz gerekiyordu zaman tanimaniz cok yablis olmus

Madem çocukların için boşanmayacaksanız, o zaman ev arkadaşı gibi takılın. Çocuklara beraber bakın, o istediği ile düşsün kalksın, sen de... bu teklifle git bakalım ne diyecek.

Yalancı kocan elin safını da kandırmış eşimle ilişkimiz yok diye. O saf da yemiş. Şimdi temizliyecekmiş de miş miş.

1,5 senelik yalanı 2 hafta daha sürdürüp bitirseymiş ya madem.
itirafın manasını anlamadım.

İyi de zaten ilk konuşmasında ikinize de bakarım diye gerçek niyetini söylemiş. Ayrı evlerde sorun çıkarmadan takılın, adamın beklentisi bu. Kadına da boşanıcam bekle dedi ve kadın bunu tehdit ettiyse söylemiştir. Ama senden de mühlet istemiş, iki hafta olur 1 ay, 1 ay olur 2 ay. Nasıl miden alıyor bu adamla birlikte yatmakta hayret.

Yok canim inan pasif degilim. Elimden geleni yaptım tepkimide verdim. Yok o kadınla yüzleşip muhattap olamam. Ne bilim hele o kadinin ekmegine yag sürmeyim simdilik. Sonra eşime gerekeni yapmacam zaten.

Bari su 1-2 hafta zaman verme yalanina inanmayin.

Sen de o k.hpe de umrumda degilsiniz, kendini oldururse de oldursun, umarim seni de oldurur, hemen ayril derdim ben olsam.

Bari su 1-2 hafta zaman verme yalanina inanmayin.

Sen de o k.hpe de umrumda degilsiniz, kendini oldururse de oldursun, umarim seni de oldurur, hemen ayril derdim ben olsam.

kuyruklu yalan hemde.
adamın itirafı bile çıkar sağlamak için.
ikinizede bakarım demiş yüzsüz pişkin.

Kocanız sizi bu duruma alıştırmaya çalışıyor. O 2-3 haftada kadını kendinden soğutmayacak, sizi duruma alıştıracak. Ne ondan ne de sizden vaz geçemiyor. Kadının intihar olayı falan yalan, siz durumu kabullenin diye uydurmuş resmen. Boşanmazsanız kocanızın iki ayrı evi olacak, kabul ediyorsanız boşanmayın.

Devam etmeyi seciyorsan. Esine zaman verme. Ya simdi bitir ya da ben bitirecegim de.

Tamam büyük aci yaşiyorsunuz fakat bu normal düşünmenize engel olmamali.

En basit bunun neresi sinav? Ben dindar değilim fakat hiçbir dinde pişkin, yalanci aldatan bir eş, sinav değildir.

Yani miğdeniz nasil aliyor anlamadim. O kadina gittigini bile bile tekrar evinize mi aliyorsunuz? O kadin ile yattiktan sonra tekrar ayni yatagami giriyorsunuz?

Ve çocuklarin böyle bir evlilikte büyümesini istiyorsunuz?

Ne diyecegimi bilmiyorum. Üstelik yurtdişinda yaşiyorsunuz, yani boşansaniz bile hem maddi hem manevi yardim alabilirsiniz.

Tabi kuma ile beraber yaşamak istiyorsaniz, yaşayabilirsiniz.

Kadını ikna edemezse ne olacak bu bahaneye çocuk bile inanmaz o adam için değil ama umarım siz ve çocuklarınız için hayırlısı olur.

Kadın hamile falan kaldıda ortaya çıkarmı diyemi acaba? Bilemiyorum. Affefilebilir bişey değil gibi, anladığım kadarıyla şu an ilişkiniz çok sukıntıda değil, maddi olarak üzerinize ne alabiliyorsanız alın (ev, araba) bu iş sarpa sarar

Pislik ne olacak.
3 evladının anasına acımamış 1 buçuk sene uyutmuş da o yosmaya mı kıyamıyor acıyor?
Cidden bunu hangi cesaretle söyleyebiliyor.
Valla bazen katilleri anlıyorum!!

+++
Evli barklı adama kanca takmış yosma, yok intihar edecekmiş de neymiş...çocuk inanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…