- 11 Kasım 2017
- 57
- 137
- 23
- Konu Sahibi sessizbiri
-
Yok canim inan pasif degilim. Elimden geleni yaptım tepkimide verdim. Yok o kadınla yüzleşip muhattap olamam. Ne bilim hele o kadinin ekmegine yag sürmeyim simdilik. Sonra eşime gerekeni yapmacam zaten.Esiniz gercekten igrenc bir insan, dedigi gibiyse evli haliyle elalemin kizina umit vermis.
Ha, o birakirsam intihar eder umit verdim vb yalanina da ben ayrica inanmiyorum. Evli adama kim umit baglar ki?
Cok pasif gordum sizi, hakkinizi savunun bosanmayacaksiniz. Hemen gidip simdi diyeceksiniz ki:
Bu kadini cagir gelsin ya da een onun ailsiyle konusucam, isyerini basip rezil edicem.
Evli adamla yatan kalkan k.hpe de canina kiyarsa kiysin sen bana hic acidin mi hayvanogluhayvan seni de rezil edicem
diceksiniz.
Bosanmak istemiyorsunuz, lakin bosanicam diceksiniz gozdagi vericeksiniz. Seni de o k.hpeyi de aleme rezil edicem insan icine cikamicaksiniz ikiniz de diceksiniz. Evden atin akli basina gelene kadar. Oyle bedavaya gelemesin. Araba, kredi karti ne varsa birakip oyle defolsun. Giysilerini de atin cope gitsin.
Kocaniz asiri piskin, yani aldatmis bir de yuzunuz umit verdim vah tuh bir seyler diyor. Sizin yerinizde olsam karnina bicagi sokardim.
Çok haklısınız..inanin birgün böyle bir durumla karşılaştığım zaman bu şekil davranacağım aklımın ucundan geçmezdi. Inanin kolay değil. Ayrılmaya karar vermemde an meselesi henüz kendimle çatışıyorum. Ani karar vermekten korkuyorum sadece
Evet çok zor bir durum. Bilemiyorum inanin kafam allak bullak. 2 hafta müsade istedi, 1 haftası nerdeyse geçti ama bende yemeden içmeden kesildim. O kadar guruma dokunuyorki. Nasıl davranacğımı da bilmiyorum ona karşı. O kadınada gitsin istemiyorum, sonuçta 20 senemi vermişim, çocuklarimim psikolojisini düşünüyorüm. Yokmu başından buna benzer durum yaşayıp ta yuvasini kurtarabilen kardrşlerim?
Yok canim inan pasif degilim. Elimden geleni yaptım tepkimide verdim. Yok o kadınla yüzleşip muhattap olamam. Ne bilim hele o kadinin ekmegine yag sürmeyim simdilik. Sonra eşime gerekeni yapmacam zaten.
Bari su 1-2 hafta zaman verme yalanina inanmayin.
Sen de o k.hpe de umrumda degilsiniz, kendini oldururse de oldursun, umarim seni de oldurur, hemen ayril derdim ben olsam.
Devam etmeyi seciyorsan. Esine zaman verme. Ya simdi bitir ya da ben bitirecegim de.Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında ve gözlerinden engeli var. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Kadını ikna edemezse ne olacak bu bahaneye çocuk bile inanmaz o adam için değil ama umarım siz ve çocuklarınız için hayırlısı olur.Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında ve gözlerinden engeli var. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Pislik ne olacak.
3 evladının anasına acımamış 1 buçuk sene uyutmuş da o yosmaya mı kıyamıyor acıyor?
Cidden bunu hangi cesaretle söyleyebiliyor.
Valla bazen katilleri anlıyorum!!
+++
Evli barklı adama kanca takmış yosma, yok intihar edecekmiş de neymiş...çocuk inanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?