- Konu Sahibi sessizbiri
-
Bu yorumunuzdan sonra eşinizle ilgili hiç iyi şeyler düşünmedim ve size üzüldüm. Yerinizde olsam bu konuşmaları kesinlikle kaldıramam da beni kandırmasına izin de vermem. Eşiniz yeterincce pişkin ve güvenilmez biri(bu konuda). Nasılsa kabul ettiniz olarak algılayacak ve ayrılmayacaktır, ayrılsa da başkasını bulma ihtimali de çok yüksek.Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Ilk yorumumu sizin bu yazdığınızı okumadan yapmıştım yani benim tahminim tuttu...Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Evet çok zor bir durum. Bilemiyorum inanin kafam allak bullak. 2 hafta müsade istedi, 1 haftası nerdeyse geçti ama bende yemeden içmeden kesildim. O kadar guruma dokunuyorki. Nasıl davranacğımı da bilmiyorum ona karşı. O kadınada gitsin istemiyorum, sonuçta 20 senemi vermişim, çocuklarimim psikolojisini düşünüyorüm. Yokmu başından buna benzer durum yaşayıp ta yuvasini kurtarabilen kardrşlerim?
Bende 42 yasinda uc cocuk annesiyim sizin gibi 20 senelik evliyim ve su an kendimi sizin yerinize koydum .Bu evlilik icin verdiginiz emekler ,yasadiginiz mutluluklar ,sikintilar kolay degil 20 sene, isin icine aldatma girince ne diyecegimi bilemedim.Cok cok zor bir karar ,Allah yardimciniz olsun .Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında ve gözlerinden engeli var. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim. Sizlere akıl danışmak istiyorum. Durumu kisaca anlatmaya çalışayım. 41 yaşında 20 yıllık evli 3 çocuk annesiyim. 1 hafta önce eşimin 1.5 senedir başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ögrendim. Bunu kendisi itiraf etti. Ne yapmak istedigini sorduğumda, bizi bırakmak istemedigini, onu bırakacağini ama kadinin ona aşık olduğunu bu yüzden acıdığını, kendine birsey yapmasından korktuğunu söylüyor.. Bana 3..4 hafta zaman ver, kendimden soğutayım o beni bıraksın diyor. Pismanım diyor. Ben ise zaten aldatılmadan sonra devam edip edemeyeceğimi bilmezken birde diğer kadının hala var olmasini nasıl kabul edeceğim nasil dayanacagim bilmiyorum. Belki bazılarınız bana kızacaksınız ama inanin napacagimi bilmiyorum..evlilik yaşinda bir kızım var, babasına adeta aşık. En kücüğüm 2 yaşında ve gözlerinden engeli var. Çocuklarımın haberi yok, ailemede söylemedim. Sadece Allah'ımla dertleşiyor, bana akıl vermesi için dua ediyorum. Herkesin bir sınavı var, hamd olsun benim sınavımda eşimle oldu. Ondan gelen hükme boyun eydim. Maddi yönden eşime bağlı değilim ama manevi çok destek oluyoruz birbirimize. Yani bilemiyorum hanımlar. Fikriniz nedir napmam lazım sizce? Ve ya başına bu tarz şeyler gelipte evliliğini sürdürmeyi seçen ve güveni tekrar kazandım diyenler varmı? Bu zor zamanları atlattiktan sonra kesinliklr bir evlilik terapisinede gitmeyi düşünüuorum. Yapabilirmiyim sizce? Bu sınavı geçebilirmiyim ha ne dersiniz?
Bu yorumu yeni okudum .Esiniz diger kadini arkadas arkadas yasiyoruz diye kandirmis.Simdi size de, iki hafta da kendimden sogutucam diye yalan soyluyor gibi geldi.Iki hafta sonra ayrilacagi kisi sizde olabilirsiniz ,sanki sizi oyaliyor.Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Bunu nasıl söyleyebilir yaa. Karnım doysun pastam dursun. Oldu başka! Kendinize yazık etmeyin.Sordum neden bana anlattin, neden duyurmadan birakmadin diye. Israr ettigim icin soylemek.zorunda kaldigini souledi..ben zaten son 1 senedir hep süpheleniyordum ve soruyordum ama hep inkar etti. En son gün kesin biliyormusum gibi israrla sordum birimi var diye, öyle anlatti. Ama ilk basta evde kalirim ailemede bakarim onada bakarim dedi. Ben o zaman derhal oraya gidiyorsun dedigim zaman, bana çok aşik bir kere ayrildim intihar teşebbüsünde bulundu, bana umut bağladi nasıl bırakayįm dedi. Sonrada bana 2..3 hafta müsade et kendimden soğutayim o beni biraksin dedi. Bilmiyorum kardeşlerim. Rabbim hidayet versin ona, ne diyeyim. Bilemiyorum. Elimi ayagimi kücük oglum bagliyor. Bu arada eğer dediği doģru ise kadına, eşimle ayrıyız ama çocuklar buyuyene kdr ayni evde kaliyoruz arkadas arkadas demis, oda nasil oluyorsa ayni evde arkadas arkadas
Hakkinizda hayirlisi olsun.Allah esinizi pisman etsin sizi ve cocuklarinizi bu duruma dusurdugu icin .Yurtdışındayim canim, yabanci kadın değil, kendiside Türk. Bugün kadının mesajını gösterdi eğer inanmiyorsan diye. Mesajda yazıyor ki "bahane arama, dürüst davran" felan filan. Söyledigi zamani tanidim aileterapisine gitme şartıyla. Şimdilik beklemeye geçtim. Dua ve namazlarla vaktimi harcıyorum öyle rahatlıyorum..Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Bakalım O neylerse güzel eyler
O kadını kendimden soğutacağım demiş ya madem öyle iki haftaya gerek yok kadına "ben sana yalan söyledim karımla arkadaş gibi değildik bildiğin karı-koca olarak yaşıyorduk yalan söyledim" dese.. o kadında kullanıldığını düşünür gider...Bu yorumu yeni okudum .Esiniz diger kadini arkadas arkadas yasiyoruz diye kandirmis.Simdi size de, iki hafta da kendimden sogutucam diye yalan soyluyor gibi geldi.Iki hafta sonra ayrilacagi kisi sizde olabilirsiniz ,sanki sizi oyaliyor.
O kadını kendimden soğutacağım demiş ya madem öyle iki haftaya gerek yok kadına "ben sana yalan söyledim karımla arkadaş gibi değildik bildiğin karı-koca olarak yaşıyorduk yalan söyledim" dese.. o kadında kullanıldığını düşünür gider...Bu yorumu yeni okudum .Esiniz diger kadini arkadas arkadas yasiyoruz diye kandirmis.Simdi size de, iki hafta da kendimden sogutucam diye yalan soyluyor gibi geldi.Iki hafta sonra ayrilacagi kisi sizde olabilirsiniz ,sanki sizi oyaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?