Aldatiliyorum kimseye anlatamadim

Bu yorumunuzdan sonra eşinizle ilgili hiç iyi şeyler düşünmedim ve size üzüldüm. Yerinizde olsam bu konuşmaları kesinlikle kaldıramam da beni kandırmasına izin de vermem. Eşiniz yeterincce pişkin ve güvenilmez biri(bu konuda). Nasılsa kabul ettiniz olarak algılayacak ve ayrılmayacaktır, ayrılsa da başkasını bulma ihtimali de çok yüksek.

10yıllık evli 2çocuk annesiyim. Bu durumda evden gönderirdim o adamı NET.

Ilk yorumumu sizin bu yazdığınızı okumadan yapmıştım yani benim tahminim tuttu...
Adamo kadınlada ayrı bir ev kurma derdinde...
Ilerde sağdan soldan dedikodu olarak kulağınıza gelmesini engelliyor açık açık anlatıyor ki ilerde milletten duyacağına benden duysun demek gibi bişey oluyor...

Siz aldatılmışken çocuklarınızı düşüyorken o adam olmadık kocanız çocuklarını hiç düşünmeden başka bir kadının koynunda oluyor..

O boş vakitlerini sizinle başbaşa yada ailecek güzel aktiviteler yapmak yerine başka bir kadınla gezdi tozdu hiç mi çocuklarını düşünmedi.. genç bir kızı var o hiç mi aklına gelmedi...!!

Ne olursa olsun bence bu evlilik yürememeli sizin tercihiniz tabi....

Kötü örnek olmak istemem ama annem affetti babam devam etti. En sonunda (10 sene sonra) annem evden kovdu babamı, bir süre sonra da boşandılar. Adam 3 gün sonra gitti o ilk aldattığı kadınla evlendi. Şimdi de kadın diye gezdiriyor o k. peyniri.

Ben hiç öyle aldatıp da tekrar yapmayanı duymadım ne yazık ki.

Eşiniz olayı Behlül'e bağlamış: "Nihal i terk edersem ölüüür"
O ne demekmiş ya intihar eder zaman ver. Bu kadar genişliğe pes.
Aldatılma olayınıza daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Takıldığım başka nokta 20 yıllık evlilikten olsa olsa kızınız en fazla 19 yaşındadır. Bu yaşta kızınıza evlilik çağında demeniz de ayrı bi sinirimi bozdu.
Sabah sabah ağır konuştum kusura bakmayın

Bende 42 yasinda uc cocuk annesiyim sizin gibi 20 senelik evliyim ve su an kendimi sizin yerinize koydum .Bu evlilik icin verdiginiz emekler ,yasadiginiz mutluluklar ,sikintilar kolay degil 20 sene, isin icine aldatma girince ne diyecegimi bilemedim.Cok cok zor bir karar ,Allah yardimciniz olsun .

Öncelikle şu bırakırsam intihar eder olayını geçin kendi kafanızda. Eşiniz o hatunla birlikte olmak istediği için devam edecek sizden istediği bu birkaç hafta da sizi bu fikre alıştırmak için istenmiş. Bir nevi sizin nabzınızı ölçüyor. Adam size ev açar ona da bakarım diye yol bile yapmış daha neyi düşünüyorsunuz? Eğer kabullenmiş bir şekilde kadının ondan soğumasını beklemeyi kabul ederseniz daha da gözünüze sokacak bunu bilin. Keşke o kadına acıyıp üzüleceği kadar yirmi yıllık karısına evlatlarının anasına üzülse eşiniz olacak şahsiyet. Ayrılmayacaksanız bile en azından bir süre burnundan getirin adamın koyun gibi beklemeyin eşiniz o kadınla konuşurken. Çok onur kırıcı çünkü.

Sen karar vermişsen biz ne desek boş.

Aldatılıp,evliliğini sürdürüp,güvenini tekrar kazanmak çok zor.Her anında aklına geleceği gerçeği var.Üstelik eşinin ilişkisi gelip geçici bir durum değil.Uzun süredir devam ediyor.Şundan eminim ki,kadın bırakmıyor derken yalan söylüyor.Kimbilir ona da seninle ilgili ne yalanlar söyledi.

Maddi gücün varmış.Ben olsam bir dakika durmam.Ama dediğim gibi sen karar vermişsin bile.Diyecek bir şeyim yok o yüzden.

sessizbiri
Kusura bakmayın ama o kocanın bu yaptıkları ve söylediklerini neden sindiriyorsunuz ki? Adam ne yardan ne serden vazgeciyo. Bariz ikinizi birden idare etmek istiyor. Tahammul edemiyorum kendini erkek sanan böyle tiplere.. Hele ki sebep olan o kadın? Ikisi de allahindan bulsun.. Allah size de sabir versin ve dogru karar vermenize yardimcinolsun.

Bu yorumu yeni okudum .Esiniz diger kadini arkadas arkadas yasiyoruz diye kandirmis.Simdi size de, iki hafta da kendimden sogutucam diye yalan soyluyor gibi geldi.Iki hafta sonra ayrilacagi kisi sizde olabilirsiniz ,sanki sizi oyaliyor.

Bunu nasıl söyleyebilir yaa. Karnım doysun pastam dursun. Oldu başka! Kendinize yazık etmeyin.

Hakkinizda hayirlisi olsun.Allah esinizi pisman etsin sizi ve cocuklarinizi bu duruma dusurdugu icin .

sizin alışmanızı bekliyor.
asla ayrılmaz. bu kadar net konuşuyorum.
şimdiye kadar aklı nerdeymiş ayrılamamış da soğutma zamanı istiyor.
madem kadın da evli ve kocayla arkadaş gibi aynı evde takılıyorlar'mış, hiç acımam karın kocam için intihara meyletmiş derim. kocayı da evde barındırmam. madem mali gücün var, psikolojini bozduğunla kalırsın, evladına da faydan olmaz.

onu da seni de geçindiririm demeseydi neyse.
resmen iki eşli hayat istiyor kocan.
hem metresini hem seni ikna etmek için zaman kazanıyor sadece.

bence o kadınla devam edecek, sana ayrıldım deyip kandıracak. sen defalarca sormuşsun inkar etmiş. 1,5 senedir sana ve metresine yalan söyleyen güvenilmez bir adam, bitti deyince inanacak mısın bu yalancıya?

Rabbim dusman basina vermesin. 20yil sacini supurge ettigin adam, basini ayni yastiga koydugun bir adam tarafindan aldatildigini ogreniyorsun. 1.5yil az bir zmn degil. Cok bence. Ama cocuk var, ekonomik ozgurlugun var, o seni aldatmis. Demekki seni kaybetmeyi goze aliyor. Sizi nede olsa affeder dusuncesiylede soylemis olabilir..

Bu yorumu yeni okudum .Esiniz diger kadini arkadas arkadas yasiyoruz diye kandirmis.Simdi size de, iki hafta da kendimden sogutucam diye yalan soyluyor gibi geldi.Iki hafta sonra ayrilacagi kisi sizde olabilirsiniz ,sanki sizi oyaliyor.
O kadını kendimden soğutacağım demiş ya madem öyle iki haftaya gerek yok kadına "ben sana yalan söyledim karımla arkadaş gibi değildik bildiğin karı-koca olarak yaşıyorduk yalan söyledim" dese.. o kadında kullanıldığını düşünür gider...

O kadını kendimden soğutacağım demiş ya madem öyle iki haftaya gerek yok kadına "ben sana yalan söyledim karımla arkadaş gibi değildik bildiğin karı-koca olarak yaşıyorduk yalan söyledim" dese.. o kadında kullanıldığını düşünür gider...

2 yaşında çocuğunuz var
1.5 yıldır aldatıyor
o pisliklere ne hakaretler edilir de edemiyorsun işte..

Pişmanım diyor''dan gerisini okumama gerek kalmadı. 1,5 senede bunlar ohooo... yakalanmasaydı kim bilir daha kaç tane 1,5 sene yapardı eşiniz. 20 yıllık evlilik yani çocuklarınız artık küçük değildir tahminimce. Çocuklarınız küçük olsaydı onlar için ayrılmam diye bir bahaneniz de olabilirdi. Direkt ayrılın. O kadına da dava açın. İkisinin de donuna kadar alın. Sizin maddi durumunuz nasıl? Boşansanız eşiniz size ne verebilir? Çocuklarınız kaç yaşında?

Yok artık.
Burada okuduğum aldatma konuları hep germistir beni ama bu kadar sinirlendigimi hiç hatırlamıyorum.

Eşinize sevgilisinin psikolojisini düşünmenizi talep edecek ortamı, bunu dile getirecek cesareti nasıl veriyorsunuz. Bu hikayedeki en değersiz kişi siz misiniz? Yapmayın lütfen. Size bu hakareti etmelerine izin vermeyin.

Gözünü sevdiğimin cumhuriyeti. Adam harem kurmak derdinde ne demek sana da bakarım ona da bakarım.
İmam nikahı çoktan kıyılmıştır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…