• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyorum

sabaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
248
0
66
İzmir
kızlar aldatılıyorum
moralim çok çok bozuk... ağlamayı durduramıyorum adam 4 saattir telefonu kapalı hala eve gitmemiş... babası arkadaşlarıyla alem yapıyordur kızım diyor bana saf saf... allahım bana yardımcı ol... neden böyle oluyor... arkadaşlarını aradım en son ben gidiyorum dolaşacağım demiş çıkmış işten ve ondan sonra yok... dayanamıyorum artık

Belki sadece arkadaşlarıyladır, başka arkadaşı mı yok? Belki şarjı bitmiştir ya da belki aranmak istemiyordur, olamaz mı?

Bence hemen aldatılıyorum moduna girme.

Ayrıca her ortadan kaybolduğunda ailesini, arkadaşlarını arıyorsan ohooo. Saat daha 12 ayrıca.

Son düzenleme:
Belki yalnız kalmak istemiştir? Aldatacak biri sanırm böyle açık açık yapmaz:26:

arkadaşım once başına bişemi geldi diye düşünsen. olduki, gelmemişse ac ağzını yum gözunu.

ya benim eşiminde öle olur hemde gece cıkmasına gittiği zamanlarda yani ortam musaitken ama gercekten şarjı bbitiyo kontrol ediyorum gelince

kızlar aldatılıyorum
moralim çok çok bozuk... ağlamayı durduramıyorum adam 4 saattir telefonu kapalı hala eve gitmemiş... babası arkadaşlarıyla alem yapıyordur kızım diyor bana saf saf... allahım bana yardımcı ol... neden böyle oluyor... arkadaşlarını aradım en son ben gidiyorum dolaşacağım demiş çıkmış işten ve ondan sonra yok... dayanamıyorum artık

ayrıca babasıda bayağ acık sözlü

arkadaşım once başına bişemi geldi diye düşünsen. olduki, gelmemişse ac ağzını yum gözunu.

ya başına birşey gelmedi hastaneyi aradım polisi aradım önce herşeyden önce onları aradım ama yok... şimdi aradı beni ben arkadaşımla bira içmeye gittim diyor hangi arkadaşın tanımazsın diyor... neymiş efendim sıkboğaz ediyormuşum onu bunalmış ve bir arkadaşıyla çıkmış... halbuki ben günde en fazla 2 kere ararım sonra da eve gitmesini beklerim... o kadar kaç yıldır her gün en geç 9 da evde olan adam bugün 12 de evde... ayrıca bana değişik şeyler söyleyen diğer arkadaşlarada söylüyorum ben onu seviyorum ve tabii ki de herşeyden önce acaba başına birşey mi geldi diye düşünüyorum ve zaten az önce ilk aradığım yer hastane ve polis ti... ailesini de aramayacaktım evi aradım zaten babası hemen açtı ve bunu söyledi...

ya başına birşey gelmedi hastaneyi aradım polisi aradım önce herşeyden önce onları aradım ama yok... şimdi aradı beni ben arkadaşımla bira içmeye gittim diyor hangi arkadaşın tanımazsın diyor... neymiş efendim sıkboğaz ediyormuşum onu bunalmış ve bir arkadaşıyla çıkmış... halbuki ben günde en fazla 2 kere ararım sonra da eve gitmesini beklerim... o kadar kaç yıldır her gün en geç 9 da evde olan adam bugün 12 de evde... ayrıca bana değişik şeyler söyleyen diğer arkadaşlarada söylüyorum ben onu seviyorum ve tabii ki de herşeyden önce acaba başına birşey mi geldi diye düşünüyorum ve zaten az önce ilk aradığım yer hastane ve polis ti... ailesini de aramayacaktım evi aradım zaten babası hemen açtı ve bunu söyledi...

Ya hu bariz sıkboğaz ediyorsun hem de. Beni kadın olmama rağmen sevgilim bu kadar darlasa şutlarım kusura bakma da. Azıcık ortadan kayboluyor polisler, hastaneler, aileler, arkadaşlar. Ohooo. Yarın bir gün ailesi de arkadaşları da senin delirdiğini düşünüp sevgilini doldururlar azalt bence merak işini.

İnsanlar bazen sevgililerinin bilmediği arkadaşlarıyla da olurlar, telefonlarını da kapatırlar, dışarı da çıkarlar. Hemen aldatmazlar. :37:

Ya hu bariz sıkboğaz ediyorsun hem de. Beni kadın olmama rağmen sevgilim bu kadar darlasa şutlarım kusura bakma da. Azıcık ortadan kayboluyor polisler, hastaneler, aileler, arkadaşlar. Ohooo. Yarın bir gün ailesi de arkadaşları da senin delirdiğini düşünüp sevgilini doldururlar azalt bence merak işini.

İnsanlar bazen sevgililerinin bilmediği arkadaşlarıyla da olurlar, telefonlarını da kapatırlar, dışarı da çıkarlar. Hemen aldatmazlar. :37:

ya bu sevgiliisi değil eşi merak etmesi normal. ama cnm biraz ileri gtimişsin.

valla benim eşim haftasonu gece cıkar 2 3 de gelir eve ben 1 kere bile aramam. kafasını dinlesin diye. yaparsa tutsamda yapacak tutmasamda. o yuzden ona kafa yormuyorum. yaptığı zaman görüşürüm

ya bu sevgiliisi değil eşi merak etmesi normal. ama cnm biraz ileri gtimişsin.

ben eve gitmemiş falan deyince sevgilisi olduğunu düşünmüştüm.

ileri gittiğimi düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz. :34:

bi kaç saat eve gelmedi teli kapalı diye polis hast aramadığın yer kalmamış ... güven problemi had safhada bence biraz yardım almalısın .. kendini bukadar sıkma derim.. adam aleminde .. sende sıkıntı stres çekmeye degermi.. yolunda gitmeyen birşeyler varsa konuşmalısınız bukadar sıkarsan her gece karakol karakol gezer adam ararsın maleseff :(

valla bende babasını aradım deyince eşi diye dşündüm.

babasıda gerci genişmiş. daha nişanlıykenn sıkıldıysa ohooooo yandın sen arkadaşım

Back
X