kızlar evet nişanlımdan bahsediyorum.... ve biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz şimdilik... eğer evlenseydik bu onun ikinci evliliği olacaktı... aslında benim anlatmadığım şeyler var diye gördüm şimdi ondan dolayı beni yanlış anlamışsınız galiba... yargılayanlar da sağolsunlar ben o anki sinirimle buraya geldim ve size yazmak istedim... eski eşiyle ilgili bazı problemlerimiz olmuştu ve bu problemler onun kafasını karıştırmıştı.... yani ben onu sıkboğaz ediyorum diye dediği şey sürekli ona yönünü belirle ona göre devam edelim demem... ben çok aramam zaten onu... evet geç gelince merak ettim... ayrıca ben ayrı şehirdeyim diye beni sürekli arayan ve kontrol eden bir insan bu.... tamam haklısınız ben biraz geri kafalı olabilirim yani bu saate kadar tanımadığım arkadaşlarıyla dışarda olması telefonunu kapatması normal olabilir... ben babamda da amcalarımda da dayılarım dada hiç böyle birşey görmediğim için olabilir... eğer yanlış düşünüyorsam bana bunu söylemenin bence daha normal yolları var... beni yargılamayın lütfen... eleştirin o ayrı bir konu ama yargılamayın... özür dilerim moralim gerçekten çok bozuk çünkü ben ne yapacağımı ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum...
Çok haklısınız..Endişe etmekte haklısınız..
Eşlerin-çiftlerin , rahatlamaya, yalnız kalmaya ihtiyacı olsa bile saygı çerçevesi içinde olmalıdır bu.
Haber vermelidir telefonunu kapatmadan önce..
Kiminle nerede olduğunu yazmalıdır-söylemelidir.
Telefonu açtıktan sonra herşey bitiyor o kişi için ama karşısında ki insanın içi eziliyor bir defa.
''Tanımazsın'' diye geçirştirmekte ayrı bir özensizlik.
Güvensizlik karşı tarafın oluşturduğu bir duygudur; kendiliğinden ortaya çıkmaz.
Bu habersiz olarak kendi başına kalma durumu bile güvensizliğe iter insanı.
Öncesinin olmasına gerek yok.
.............................
Daha nişanlısınız ve çok dikkatli olmanız gerekiyor.
Önceki eşiyle ilgili bazı sorunlarda yaşamışsınız. Son zamanlarda sizden çok uzak nişanlınız.
Canınızı yakmak istemiyorum ama hayatınızı birleştirmeden önce çok düşünün.
Çevre ne der, nasıl olur, nasıl ayrılırım, seviyorum v.s gibi kafanızda geçen düşünceleri atın bir kenara sadece hayatınızı düşünün.
Allah kolaylık ve sabır versin.İnşaallah hayırlısı olur.
Kendini toparlamak zorunda eğer sizi kaybetmek istemiyorsa.
Bunu kafasına sokmalı.