Slm arkadaşlar, ben ve eşim çalışıyoruz 1 tane çocuğum var ve nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama galiba aldatılıyorum fakat ispat edemiyorum bir türlü ve bir şekilde eşim dalavereyle ipuçlarını yok ediyor boşanacağım ama elimde kanıt bir şey olmadan yapamıyorum
Slm arkadaşlar, ben ve eşim çalışıyoruz 1 tane çocuğum var ve nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama galiba aldatılıyorum fakat ispat edemiyorum bir türlü ve bir şekilde eşim dalavereyle ipuçlarını yok ediyor boşanacağım ama elimde kanıt bir şey olmadan yapamıyorum
nelerden şüpheendin bilmiyorum ama neden hemen aldatılma hissine kapıldın ki burda konu acan bir cok arkadasta görüyorum bunu bir şey oluyor aldatılıyormuyum diye soruyor bu kadar mı güvensiziz eşlerimize
Kusura bakmayın arkadaşlar elektrıkler kesildi yeni geldi tek tek alıntı yapamadım şimdi.Şöyle diyeyim eşim iş seyahatlerine gidiyor.Yani beni kandırıyor tel açıyor şu an gelemiyeceğim işte şurdayız diye halbuki ankarada olduğu ortaya çıkıyor cebinde otel faturası buldum ayrıca uçak bileti aktivitasyon mesajı gelmiş ve eve girer girmez telefona aşk mesajları geliyor ve telefonu alıyorum arıyorum galiba karşı taraf benim numaramı biliyor ertesi gün telefon hattı iptal edilmiş oluyor ve hiç bir şey ispat edemiyorum allah kahretsinki
Kusura bakmayın arkadaşlar elektrıkler kesildi yeni geldi tek tek alıntı yapamadım şimdi.Şöyle diyeyim eşim iş seyahatlerine gidiyor.Yani beni kandırıyor tel açıyor şu an gelemiyeceğim işte şurdayız diye halbuki ankarada olduğu ortaya çıkıyor cebinde otel faturası buldum ayrıca uçak bileti aktivitasyon mesajı gelmiş ve eve girer girmez telefona aşk mesajları geliyor ve telefonu alıyorum arıyorum galiba karşı taraf benim numaramı biliyor ertesi gün telefon hattı iptal edilmiş oluyor ve hiç bir şey ispat edemiyorum allah kahretsinki
Eşime söylüyorum bu ne diye yanlış mesajdiır diyor paranoyak oldun iyice diyor istemiyorsan çek git diyor eşim çok değişti öyle böyle değil birileri sanki eşimin beynini yavaş yavaş işliyor En son bulduğum şeyleri ona söylemedim otel fat.ve uçak biletini biliyorumki onada bir şeyler bulacak Müşterim için ayırttırdım diyecek Şu an elimde bir telefon numarası var sürekli bu numarayla görüşüyor aradım bir bayan çıktı biliyorumki sorsam kadına ertesi gün yada o akşam telefon hattı iptal olacak o yüzden bilinmeyen numaraları aradım yok numara kayıtlı değil bulamadım biliyorumki bu kişi yakınımda ondan böyle şeyler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?