ne garip bir yorum bu, insaAllah ciddi degilsindir
gercekten bu rahat batiyor, rahat yuzu gormesinler bakalim o zaman boyle seylere vakit bulabiliyorlar mi.[/QUOT
ÇOK CİDDİYİM
hala burda birileri varsa bu arkadaşımda bunu okuyorsa boşanırsa hayatının hatasını yapar ve çok pişman olur bunu yaşamanı asla istemem meydan onlara kalacak hiç bi erkek aldatsa bile boşanmak istemez eğer bu teklif karşı taraftan gelmezse sakın sen söyleme bu onun için bi heves ve geçecek kardeşim aldatmayan erkek yoktur, bunu saklayan ve saklamayan erkek vardır bu gurupta , ve o senden saklıyorsa seni kaybetmek istemiyor isteseydi sana söylerdi bi bahaneyle ayrılalım derdi yapma bunu ilk yaşayan sen değilsin sonda olmıyacaksın yuvanı kurtar pes etme , yuvanı yıkma LÜTFEN YUVANI YIKMA
bunlara gerek kalmadı arkadaşlar çok saolun ne hali varsa görsün.Bugün çocuğumla beraber bir arkadaşıma gidiyorum bayramı orda karşılayacağım hafta sonuna kadar ordayım.2 HAFTA öncesinden söylemiştim eşime beraber gidelim diye hem değişiklik olur ii gelir çocuğada banada diye işim olmaz dedi dün akşam valizleri hazırlıyorum bizi bırak dönersin sonra dedim (2 saatlik yol otobüs gece 11 de) çağırırım bir taksi gidersin dedi. Bundan sonra keyfi bilir Birazdan abisini arayıpta konuşacağım Ama bir an önce ev tutmam gerekli dönüşte bunları ayarlayacağım çünkü burda kalacak kimsem yok çocuğumda küçük 2 yaşında allah elbet yardım edecek bana inanıyorum
Ayrıca arkadaşım anasız babasızım ben kapıyı vurup çıkıp gittiğim zaman yanına ben geldim diyeceğim akrabam yok 1 hafta ancak kalırsın başkasının yanında sonunda sen neden boşandın derler bana elinde fotomu var görenmi var derler.Oyüzden bunca yıl eşekkkkk gibi çalışmısım bana yapılanı ben haketmedim.Madem boşanalım ver yarısını dediğim zaman senmi kazandın parayı diyen eğer 1 kuruş hak verirsem şerefsizim diyen ben olmasam açlıktan ölürsünüz diyen bir adama özellikle avukat olan bir adama dur iki telefon dökümü alayım bakayım olmuyor malesef
hangi otelse kemara kayıtları vardır muhakkak.. ne kadar birşeyleri gizlesede, mutlaka bi yerden fire verecektir..
Çetrefilli durum, Allah kolaylık versin..
hakkınızda hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?