İşin çokçetrefilli delil bulmak istiyorsan azıcık adamı rahat bırakman lazım
şu an o tetikte çünkü onun her hareketini takip ettiğini ve açığını yakalamak için uğraştığını biliyor haliyle açık vermez
ama bir kaç ay unutmuş gibi yaparsan oda rahatlar ve artık bu kadar sıkı tutmaz işi mutlaka delil bırakır ortaya...
Bence bu kadının kullandığı hat onun ikinci hattı bana öyle geliyor ki bu hattı sadece eşinle konuşmak için kullanıyor yoksa çok sık hat değiştiremezdi, hiç mi annesi, babası, eşi, dostu, ahbabı yok bu kadının da o kadar rahat ve sık hat değiştirsin ?? Yani hangi numaradan arasan ara kadın şüpheli yaklaşacak...
Eşime söylüyorum bu ne diye yanlış mesajdiır diyor paranoyak oldun iyice diyor istemiyorsan çek git diyor eşim çok değişti öyle böyle değil birileri sanki eşimin beynini yavaş yavaş işliyor En son bulduğum şeyleri ona söylemedim otel fat.ve uçak biletini biliyorumki onada bir şeyler bulacak Müşterim için ayırttırdım diyecek Şu an elimde bir telefon numarası var sürekli bu numarayla görüşüyor aradım bir bayan çıktı biliyorumki sorsam kadına ertesi gün yada o akşam telefon hattı iptal olacak o yüzden bilinmeyen numaraları aradım yok numara kayıtlı değil bulamadım biliyorumki bu kişi yakınımda ondan böyle şeyler oluyor
eşinizin hattı neydi... şöyle yapabilirsin sanıyorum...Turkcell kullanıcısı olarak söylüyorum tabi...
gece eşinin telefonunu alıp turkcell web adresine girip süper şifre iste... sonra online işlemlere girip faturanın mail adresine gelmesini iste sonra oraya kendi mail adresini yaz eşin farkedene kadar mail adresine de döküm gelir...
numarayı nereden sordurtuyosun canım... artık şu 118 lerde gizlilik kalmadı hepsini tek tek arayıp sor bakalım birinden birinde çıkar diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?