Aldatılıyorum

Ve bu bir kaç ay içerisinde kendinle, çocuğunla ilgilen. Eşini geri döndürmek adına değil moralini ve öz güvenini yüksek tutmak adına spora başla, kendine bakım yaptır yeni kıyafetler al. Hiçbir şekilde adamla ilgilenme nerdeydin, kimleydin, ne yaptın gibi soruları asla sorma. Sadece kendine odaklandığın izlenimini uyandır ki o da rahat nefes aldığını düşünsün. Ayrıca mümkün olduğunca bi kenara para koymaya da çalış.

genelleme yapıp günah almayalım da, avukatlarla müvekkilleri arasında etkileşim olabiliyor bazen...

iyi de al hemen internetten kocanın telf dökümlerini mesajın geldiği numarayla mesajlaşmışmı aramışmı bak...dökümleri yazıcıdan çıkart zaten mesajlaşmış aramışsa al sana delil işte daha ne bekliyosun ki...adam yanlış numara ile mesajlasıp günde 3-5 kere ararmı...al dökümleri doğru avukata git...daha başka nasıl bi kanıt arıyosun tabiyki uyanık karı açmaz telefonu şimdi onun işler tıkırındaadamı hiiiç uyandırma sinsice hallet işlerini.maddi durumu çok iyi olan bir adamsa eğer 2,000 civarında dedektif tutabilirsin o zaman alırsın herşeyini...yada arabaya bi dinleme cihazı koy koltuk altına filan 300 tl civarı...sonuçta o o.... yu arabay alıyodur yada arabadayken telf görüşmesi illaki yapar

Bence bu kadının kullandığı hat onun ikinci hattı bana öyle geliyor ki bu hattı sadece eşinle konuşmak için kullanıyor yoksa çok sık hat değiştiremezdi, hiç mi annesi, babası, eşi, dostu, ahbabı yok bu kadının da o kadar rahat ve sık hat değiştirsin ?? Yani hangi numaradan arasan ara kadın şüpheli yaklaşacak...

evet kesinlikle doğru bir yaklaşım..

neden ispatlama gereği duyuyorsunuz ki.eşiniz istemiyorsan çek git demiş zaten.dahada sizi inciltmeden egerki eşinizdende ayrılmak istiyorsanız ayrılın bukadar kendiniz mahfetmeyin

üzüldüm senin adına..böyle adamlarada , evli adamları ayartan kadınlarada yazıklar olsun.....lağım çukuruna düşsünler...lağım fareleri kemirsin şeylerini....

kusura bakmayın konuyla çok alakalı değil ama internetten görüşme kayıtları nasıl alınıyor? şifre falan istemiyormu?
ben araştırdım ama bulamadım nedense.....

arkadaşım senin yapacagın en güzel şey dedektif tutmak madem herşeye kılıf buluyor madem sen bir kanıt bulamıyosun bir kenara çekil dedektif halletsin başka türlü işin içinden çıkamazsın gibime geliyor, yada eşinin tel.dinleme cihazı falan yerleştir farkına varmaz herhalde, birde eşin avukatmış onlar herşeye mutlaka bir kılıf bulur zaten çok iyi biliyorum bu durumu bu erkekler ne kadar küçülüyolar senin herşeyin farkında oldugunu biliyor sen birşeyler bulmak için uığraşırken o bir kenarda gülüyor gibime geldi bundan mı zevk alıyor bu adam. Erkek gibi çık karşısına benim sana karşı ilgim sevgim bitti bitirelim bu kadar ne yani köşe kapmaca gibi Allah bildiği gibi yapsın bunları

eşinizin hattı neydi... şöyle yapabilirsin sanıyorum...Turkcell kullanıcısı olarak söylüyorum tabi...
gece eşinin telefonunu alıp turkcell web adresine girip süper şifre iste... sonra online işlemlere girip faturanın mail adresine gelmesini iste sonra oraya kendi mail adresini yaz eşin farkedene kadar mail adresine de döküm gelir...
numarayı nereden sordurtuyosun canım... artık şu 118 lerde gizlilik kalmadı hepsini tek tek arayıp sor bakalım birinden birinde çıkar diye düşünüyorum...

Arkadaşlar hepnizi çok saolun tek tek okudum yorumları bazı şeyleri ben düşünememişim ayrıntıları birleştiriyorum kafamda.Bİr arkadaşımız saolsun ikinci hattıdır demiş gerçektende doğru olabilir bu şahsın hiç mi anası babası yok muhakkak öyle kesin hazır kartlardan faturalı hat değil.Ayrıca eşim telefonuyla koyun koyuna uyuyor sevgilisi gibi )))) eğer müşteri hizmetlerine girersem telefona mesaj geliyor anında.telefonda sürekli konuştuğu bir numara vaR yabancı ama onuda müvekkelim der olayı kapatır.Bu dinleme cihazı kafama yattı olabilir ama nasıl bir şeydir bunlar ? nereden bulabilirm.

Bildiğim kadarıyla dinleme cihazı suç teşkil ediyor mahkemde kanıt olarak bunu kullanamazsın tabi bu bilgi net değil avukat olan arkadaşlar daha net bilir eğer böyle birşey yapacaksanız size geri dönüşü zarar vermesin araştırarak böyle bir işe girin ayrıca bence dedektif tutup görüntülemek daha mantıklı geliyor hem yasal hemde net kanıtlar elde etmiş olursunuz Allah yardımcınız olsun senelerinizi versenizde işte erkek milleti bitirdimi ne hak tanıyor ne sana saygısı kalıyor inş. tez zamanda bir çıkış yolu bulur ve bu çıkmazdan kurtulursunuz...

Bence en iyi fikir özel dedektif tutman fakat biraz maliyetli olduğunu duydum.

Otel için fikrim ise ( otelde kaldığı tarih yakın bir tarih ise) eşinin sekreteri gibi arayıp şu tarihte otelinizde kalmış ehliyet, yüzük, önemli bir evrak vs vs (hangisi aklına yatarsa) kayıp acaba bir bakar mısınız odada ya da resepsiyonda mı unutulmuş diye sorarsan ortaya çıkar sanırım.

Aslında bu konuda en garantisi varsa yakın erkek bir ahbabına arattırıp onun eşinizmiş gibi konuşarak otelde kaldığı tarihi verip ehliyetinin kayıp olduğunu söylemesi odaya ve resepsiyona bakılmasını istemesi. Oda numarasını sorarsa da -ki çok büyük ihtimalle soracak- şuan hiç hatırlamıyorum fakat kayıtlarınızda vardır ordan bakın acil bir durum desin... Bu yolla kesin öğreneceğini düşünüyorum.

ya bi serefli erkek yokmudur su dunyada .. hangisine baksan avci misali av pesinde.. hayir madem avlanmaya devam etceniz ne diye imza atarsiniz o deftere erkek milleti!! atma o imzayi sadik kalmicaksan ve de git geberene kadar avlan.. hatta k.r.n.de ol gebeeeeerrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

118 olan çoğu numarayı aradım başka numara varmı öğreneceğim bilmiyorum yada benim bilmediğim varmı .fatura yatırmaya gittim borcu yok dedi ordan öğrenecektim söylemediler ismi.sizin bildiğiniz 118 numaraları varmı

bir süre pusuya yatın ve bekleyin illaki acık verecektır tek dezavantajınız avukat olması işin ustası aldattığı ztn cok aşikar ama delil lazım maddi durumunz varsa biraz dedektf cok iyi fikr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…