Aldatılıyorum

slm arkadaşlar en son size mesaj yazmak için girdim geçen gün gelen özel mesajla yıkıldım sinirimden oturup ağladım bir dahada ne yazmak nede dertleşmek istiyorum yardımı olanlar için çok tşkler özellikle crazy çok saol

ne oldu canım sakın içine kapanma en azında burada paylaş bir nebze olsun için rahatlar lütfen yapma burada herkes birbirine yardımcı oluyor bak kimseye anlatamadığını burada anlat en azından ...

Ama biz seni merak ettik dünden beri. Sen bu durumdayken sana yapıcı olacakları yerde tanımadığın kişilerin sana karşı yıkıcı mesajlarını sözlerini neden takıyorsun ki bu kadar. O özel mesajı gönderenler kendilerine ya da eş, nişanlı, sevgili herneyse güvenmesinler senden daha beter duruma düşerler.

gerçi bizi de tanımıyorsun ama seninle üzüldük ve elimizden geldiğince burada birkaç arkadaş o numaraya ait kişiyi bulabilmek için senin adına kafa yorduk, kısaca senin için düşündük, üzüldük. Bu nedenle kendini üzme sakın

yok kızlar yanlış anlaşıldım bir anda bu siteden biri bana mesaj yazmış "ne kadar gurursuzsun malk mülk derdine böyle bir insanla hala berabersin yazık sana " diye yazmış
ne denir şmdi buna daha önceki yazdıklarına baktımda eşi tarafından tanıdığı biri için aldatılmış ama hala kendi evliliğine devam ediyor kıme yazık acaba Çok çok sinirliyim gerçektende benim derdimin ne olduğunu az çok bir kaç kişi anlamıştır herhalde bu şimdi nedir ben anlayamadım

okuduklarıma çok üzüldüm. mutlaka herkes yardımcı olmuştur o yüzden ne diyeceğimi bilmiyorum ama ... herhalde ben de şüphelendiğim anda ilk uçakla gider aynı otelde bir oda tutar. bir şekilde onlarla karşılaşıp resimlerini çektirirdim. yada otelde bir bayan çalışana durumu anlatsan yardıma ihtiyacın olduğunu vs..
bizim şirkette bir pazarlamacı 8 yıllık sevgilisini her hafta sonu aldatıyordu. kız şüpheleniyor ama bişi yapamıyordu. bize güzelce izah etmişti. bizde ona yardım etmek istiyorduk çünkü kızın aldatılmasına gönlümüz razı değildi. elimizden geldiğince yardım ettik belki sanada yardım ederler. sonuçta hepimizin başına gelebilir böyle şeyler empati kurmak zorundayız.
Allah yardımcın olsun

boşver sıkma canını böyle konularda mutlaka kendini çok zeki sanan bir kaç kişi çıkıyor.

aklıma gelmişken birşey daha söylicem..
benim yengemin başınada bir aldatılma olayı gelmişti. emin olmak için internetten böcek denilen ses kaydedici cihazdan almıştı. amcamın ceketinin içine dikmişti. bütün konuşmalarını yaptıklarını gün boyu kaydedip pc ye takıp dinliyordu. Aldatıldığını kesin öğrendi ama mahkemede ses kaydı delil olarak kullanılamıyormuş...

canım şifremi unuttum kısmını tıklayınca gizli soru bölümü çıkıyor gizli sorunun cevabını verebilirsen değiştirip kendi istediğin bir şifre yapıp maillere ve msn e girebiliyorsun.ben eşimden şifresini istemiştim ilk evlendiğimizde vermemişti gıcıklık yapmıştı.bende öylemi görürdsün dedim aynı yöntemle şifreyi değiştirdim ve maillerine girdim.akşam geldi sayfayıda acık bıraktım görsün diye annaaaaa dedi nerden buldun şifreyi dedim sen beni ne sanıyosun bulurum ben dedim.kırdım şifreni :) tabi ben meraktan istemiştim herhangi bir durum yoktu.o gun bugundur bütün şifrelerini bilirim maillerinin faceinin banka hesaplarının herseyinin hatta ben alrım çoğu şifresini.dene derim belki tutar.varsa kayda değer bişi mailleirnde hemen kendine mail olarak at ve gönderilenler kısmındaki kendine gönderdiğin mailleri sil.senin mailindende çıktılarını alıp delil olarak kulanabilirsin.

hatta gmail kullanıyor ise şifremi unuttum diyince cep telefonuna geliyor şifre... ama cep tel sende olması gerekir tabiki..

şifre bulmakla ilgili bildiğim bir şey var...
internette casus program die bir program var. adı spy 007
programlarda falan kesinlikle bulamaz. bunu onun kullandığı pc ye yüklüyorsun ctrl+f7 diyince şifre ekranı çıkıyor. orda belirlediğin şifreyi girince. pc de girdiği tüm şifreler. ekranın 5-10 sn de bir görüntüsü. girdiği siteler. herşeyi görüyorsun google de ne aradığına kadar...

bunlara gerek kalmadı arkadaşlar çok saolun ne hali varsa görsün.Bugün çocuğumla beraber bir arkadaşıma gidiyorum bayramı orda karşılayacağım hafta sonuna kadar ordayım.2 HAFTA öncesinden söylemiştim eşime beraber gidelim diye hem değişiklik olur ii gelir çocuğada banada diye işim olmaz dedi dün akşam valizleri hazırlıyorum bizi bırak dönersin sonra dedim (2 saatlik yol otobüs gece 11 de) çağırırım bir taksi gidersin dedi. Bundan sonra keyfi bilir Birazdan abisini arayıpta konuşacağım Ama bir an önce ev tutmam gerekli dönüşte bunları ayarlayacağım çünkü burda kalacak kimsem yok çocuğumda küçük 2 yaşında allah elbet yardım edecek bana inanıyorum

Allah yardımcın olsun.. Güçlü olmaya gayret et.. umarım çocuğunla geçireceğin huzurlu bir yuvan olur...

NASREDDİN Hoca ile oğlu kasabaya gidecek. Hoca eşeğe biniyor, oğlu da yürüyor.
Yolda bir adama rastlıyorlar, adam “Utanmıyor musun, Hoca,” diyor, “kendin eşeğe binmişsin, küçücük çocuğu yürütüyorsun.”
Hoca, “Doğru yahu” diyor ve kendisi eşekten inerek oğlunu eşeğe bindiriyor. Bir süre sonra yine bir adama rastlıyorlar, o adam da oğlanı azarlıyor, “Yaşlı başlı baban yürürken sen eşeğe binmeye utanmıyor musun?” diye.
Bu kez ikisi birlikte eşeğe biniyorlar ve yine bir adama rastlıyorlar. Adam, “Sizde hiç insaf yok mu yahu, ikinizi birden zavallı hayvancık nasıl taşısın?” diyor. Bunun üzerine ikisi de eşekten iniyor ve yürümeye başlıyorlar ve yine bir adama rastlıyorlar, adam, “Sizde hiç akıl yok mu, eşeğe binsenize,” deyince, Hoca oğluna, “Gel,” diyor, “tut şu eşeği”. İkisi birlikte eşeği sırtlarına alıp kasabanın yolunu tutuyorlar.

cnm insanların söylediklerini fazla ciddiye alma. herkes bişey söyler. sen kalbinin sesini dinle. hiçkimse senin için en iyisinin ne olacağını senden daha iyi bilemez.

100 kişiyle konuşsan 100 farklı yorum alırsın. ne yaşadığını biz değil! sen biliyorsun !

güçlü ol oğlun için. ayrıca o hanım mal mülk diyip beğenmemiş ama mal mülk olmadan da yaşanmıyor . üstelik oğlunun ve senin hakkın olan mal mülk söz konusu.

ne yani sen sıkıntı çekerken onların rahat yaşaması için elini eteğini çekip ne haliniz varsa görün mü diyeceksin. kim ne derse dedin sen dik ol, kararının arkasında ol.

Allah yardımcın olsun. hakkında hayırlısı olur inşallah.

cnm hakkında hayırlısı olsun, burdaki söylenenlere kafanı takma, sen gurursuzluk yapmıyorsun, hakkını, çocuğunun hakkını istiyorsun, aldatmayıda kesinlikle kanıtlarsın mahkemede, hatta pis donuna kadar al, atarsın

nasıl yani öylece bırakıp gidecekmisin
aldattığıyla ilgili avukatla filan görüştünmü
al herşeyini lütfen enazından uğraş, bunun içinde ne utan ne gurur yap
sanki sen ayrılıp gittiğinde ruhumu duyacak o hayatını yaşayacak
biraz onunda canı yansın yoksa ilerde çok pişman olursun

aaa bende eşinin telefon mesajını gördün sandım ...hey allahım ne insanlar var sende kendi gözlerinle gördün işte gurursuz kimmiş onun için takmana da gerek yok dengesizi ....
inşallah herşey düzelir benim hala umudum var hiçbir zaman yuvanın yıkılması taraftarı değilim ....inşallah bir yanlış anllaşılma vs. vardır ...çocuk var arada hayırlısı ne ise o olsun tatlım ...
üzme kendini herşey olacağına varır zaten :26:
ama bize de yaz gerçekten merak ediyoruz asla kınamıyoruz kınayanın da başına bin beteri gelsin inşallah

su okuduklarıma ınanamadım herhalde yazan kısının vardır karın agrısı ondan boyle konusmustur

sen kararlı olmazsan cocugunun hakkını baskalarına ellerınle sunmus olursun,sana bır kac ozel mesaj yazmıstım umarım okuma fırsatın olmustur lutfen yazdıklarımı cıddıye almanı rıca edıyorum ve ınanıyorumkı cocugunun rızkını alıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…