ne oldu canım sakın içine kapanma en azında burada paylaş bir nebze olsun için rahatlar lütfen yapma burada herkes birbirine yardımcı oluyor bak kimseye anlatamadığını burada anlat en azından ...slm arkadaşlar en son size mesaj yazmak için girdim geçen gün gelen özel mesajla yıkıldım sinirimden oturup ağladım bir dahada ne yazmak nede dertleşmek istiyorum yardımı olanlar için çok tşkler özellikle crazy çok saol
slm arkadaşlar en son size mesaj yazmak için girdim geçen gün gelen özel mesajla yıkıldım sinirimden oturup ağladım bir dahada ne yazmak nede dertleşmek istiyorum yardımı olanlar için çok tşkler özellikle crazy çok saol
Ama biz seni merak ettik dünden beri. Sen bu durumdayken sana yapıcı olacakları yerde tanımadığın kişilerin sana karşı yıkıcı mesajlarını sözlerini neden takıyorsun ki bu kadar. O özel mesajı gönderenler kendilerine ya da eş, nişanlı, sevgili herneyse güvenmesinler senden daha beter duruma düşerler.
yok kızlar yanlış anlaşıldım bir anda bu siteden biri bana mesaj yazmış "ne kadar gurursuzsun malk mülk derdine böyle bir insanla hala berabersin yazık sana " diye yazmış
ne denir şmdi buna daha önceki yazdıklarına baktımda eşi tarafından tanıdığı biri için aldatılmış ama hala kendi evliliğine devam ediyor kıme yazık acaba Çok çok sinirliyim gerçektende benim derdimin ne olduğunu az çok bir kaç kişi anlamıştır herhalde bu şimdi nedir ben anlayamadım
konu sahibi arkadaşım cok uzucu bir durum kimse benim basıma gelmez demesin valla ben diyemiyorum
bu adamdan bosanın derim ama anlaşmalı değil asla
bence öncelikle yapman gereken iz üstünde olduğunu çaktırmamak
kocan zten avukatmış iyice temkinli davranacak
bir de mahkemede telefon dokumleri işe yaramaz demişsin
müvekkilimin der işin içinden çıkar demişsin
ama mahkemede o numaranın kime ait olduğu çıkacak
arkadaşlar kadının hattı eşinin üstüne olabilri demişler
eşin kendi hattından kendi hattını aramış görünecek
mahkeme bundan şüphelenmez mi
eşinin kendi hattıyla yine kendine ait bir diğer hattı araması yani...
diyelim ki kadının üstüne
bu durumda müvekkil olmadığı kanıtlanır bence
mahkeme o kişi adına eşinin baktığı dava var mı diye kayıtlardan bakar ve olmadığı kanıtlanır
inşallah o adam hakettiğini bulur
sen de..
allah yardımcın olsun..[/QUOTE
benimde aklıma şu geldi bayanın kim olduğunu öğrenirsen eğer ve eşin müvekkilim derse eşinde o bayanla ilgili vekaletname olması gerekli büroya gizlice gidip vekaletname dosyaları vardır kadının eşine noter tarafından hertürlü hakkı verilmiş avukatı olduğuna dair ordan tespit edebilirsin müvekkilimi değil mi diye
facesi vardı artık yok.mail adresi var ama adam bana söylermi şifresini ahh bi bilsem şifreyı her şey çıkacakta yok ama bulamıyorum bulsam bi hacker ne kadar bahtsızım ya ne telefon numarasının kimi ait olduğunu bulabiliyorum nede mail şifresini
canım şifremi unuttum kısmını tıklayınca gizli soru bölümü çıkıyor gizli sorunun cevabını verebilirsen değiştirip kendi istediğin bir şifre yapıp maillere ve msn e girebiliyorsun.ben eşimden şifresini istemiştim ilk evlendiğimizde vermemişti gıcıklık yapmıştı.bende öylemi görürdsün dedim aynı yöntemle şifreyi değiştirdim ve maillerine girdim.akşam geldi sayfayıda acık bıraktım görsün diye annaaaaa dedi nerden buldun şifreyi dedim sen beni ne sanıyosun bulurum ben dedim.kırdım şifreni :) tabi ben meraktan istemiştim herhangi bir durum yoktu.o gun bugundur bütün şifrelerini bilirim maillerinin faceinin banka hesaplarının herseyinin hatta ben alrım çoğu şifresini.dene derim belki tutar.varsa kayda değer bişi mailleirnde hemen kendine mail olarak at ve gönderilenler kısmındaki kendine gönderdiğin mailleri sil.senin mailindende çıktılarını alıp delil olarak kulanabilirsin.
bunlara gerek kalmadı arkadaşlar çok saolun ne hali varsa görsün.Bugün çocuğumla beraber bir arkadaşıma gidiyorum bayramı orda karşılayacağım hafta sonuna kadar ordayım.2 HAFTA öncesinden söylemiştim eşime beraber gidelim diye hem değişiklik olur ii gelir çocuğada banada diye işim olmaz dedi dün akşam valizleri hazırlıyorum bizi bırak dönersin sonra dedim (2 saatlik yol otobüs gece 11 de) çağırırım bir taksi gidersin dedi. Bundan sonra keyfi bilir Birazdan abisini arayıpta konuşacağım Ama bir an önce ev tutmam gerekli dönüşte bunları ayarlayacağım çünkü burda kalacak kimsem yok çocuğumda küçük 2 yaşında allah elbet yardım edecek bana inanıyorum
bunlara gerek kalmadı arkadaşlar çok saolun ne hali varsa görsün.Bugün çocuğumla beraber bir arkadaşıma gidiyorum bayramı orda karşılayacağım hafta sonuna kadar ordayım.2 HAFTA öncesinden söylemiştim eşime beraber gidelim diye hem değişiklik olur ii gelir çocuğada banada diye işim olmaz dedi dün akşam valizleri hazırlıyorum bizi bırak dönersin sonra dedim (2 saatlik yol otobüs gece 11 de) çağırırım bir taksi gidersin dedi. Bundan sonra keyfi bilir Birazdan abisini arayıpta konuşacağım Ama bir an önce ev tutmam gerekli dönüşte bunları ayarlayacağım çünkü burda kalacak kimsem yok çocuğumda küçük 2 yaşında allah elbet yardım edecek bana inanıyorum
yok kızlar yanlış anlaşıldım bir anda bu siteden biri bana mesaj yazmış "ne kadar gurursuzsun malk mülk derdine böyle bir insanla hala berabersin yazık sana " diye yazmış
ne denir şmdi buna daha önceki yazdıklarına baktımda eşi tarafından tanıdığı biri için aldatılmış ama hala kendi evliliğine devam ediyor kıme yazık acaba Çok çok sinirliyim gerçektende benim derdimin ne olduğunu az çok bir kaç kişi anlamıştır herhalde bu şimdi nedir ben anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?