Aldatılıyorum

şöyle bişi yap çocuğunu al evden git ama küstüm gidiyorum felan diye değil bildiğin tatile . kocanada deki kafam okadar karışıkki kendi kendime hayaller peşindeyim aman ne bilim aşkım yaa ben bi dinlencem felan de işinden izin al nereye gittiğini bilsin hatta yol paranı vs o ödesin ev boş kalsın. bir kaç gün sonra eve baskın yap. yakalarsın onları. benim bi arkadaşım yapmıştı. yakaladı vallahi. kadının bornozunu kullanmış yatağında yatmış üstelik bunu yapanda adamın fabrikadan arkadaşı yani mesela iş yemeklerinde bu iki kadın karşılaşıyordu. tabi bizde aynı fabrikada çalıştığımız için bütün cıngarı öğrendik. bu kadın seninde gördğün bi kadındır emin ol

herşey affedilebilir ama bu asla...
başka kadına bakmış, dokunmuş ister heves olsun ister tutkulu aşk...
olay bitmiştir... daha da o adamdan hayır gelmez

geçen yıl eltimin de başına geldi benzer durum ...kaynım telefonunu koynuna alıp yatarmış evde ama hep kavga kıyamet kopardı evde hiç yerden kadını azarlar aşağılardı ...gece gelen mesajlar felan en son kaynım banyodayken eltim numarayı bulup arar ve en yakın arkadaşı çıktı kadın üstelik evli ve bir çocuğu var ve türbanlı eltimle yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen biri çok üzücü bir durum kadının hamileliği sırf bu konu yüzünden ağlamakla geçti 3 defa evi terketti ama herseferinde ikna edip geri geldi ...doğum yaptı şimdi bebekleri iki aylık oldu bile ...
eltim babasız büyüdünden bebeğininde babasız büyümesini istemedi şimdi iyiler eğer sonradan bişey çıkmazsa :26:

Son düzenleme:

Crazy ne oldu Faik'den bi şey çıkmadı mı :):):)
Mesajlaşmadınız mı daha Ezgicanla dünden beri merak ettik.

telefon kayıtlarını almak istiyorsan eşinin telefonu 2 dakikalığına yanında olması yeterli. hangi hattı kullanıyorsa internette operatörün sitesine girin ve online işlemler diyin eşinizin numarasını girin ve şifre isteyin eşinizin cebine şifre mesaj olarak gelicek sonra telefondan şifreyi falan silersiniz ve o girdiğiniz yerden telefon kayıtlarına kiminle ne kadar konuştuğuna kiminle mesajlaştığına herşeyine bakabilirsin onlarında bi çıktısını al oldu bitti işte ama sana tavsiyem eğer bunu yapıcaksan önce sen kendin o siteye gir nerde ne öğren ondan sonra eşinin telefonuyla giriş yapıcağın zaman elin hızlı olur

bu konunun sahıbı arakadaşımız sen bana numarayı özelden gonder ben sana isminin ilk iki harfını ve soy adının ilk ıkı harfını gonderım olurmu ?acil cvp yazarsan sevınırım

Arkadaşım durumuna ve çaresizliğine çok üzüldüğümü bilmeni isterim.İnşallah eşinin yaptığı haksızlığın cezasını allah sana bu dünyada gösterir.Şöyle bi şey yapsan..Demişsin ya eşim çok akıllı diye.Mesela (mutlaka çok samimi olduğun biri vardır.)Eşinin DUYMASINI SAĞLAYARAK hatta ağlıyormuş ya da kızgınmışsın gibi yaparak(eşin bu tarz durumlarda senin nasıl tepki vereceğini düşünüyorsa onu oynayarak) o samimi olduğun kişi durumunu daha önceden biliyormuş da tel da dertleşiyormuşsunuz gibi yaparak desen misal ''ya Ayşe bıraktım artık peşini araştırmıycam,bulmaya çalışmıycam,çok kurnaz çok iyi oynuyor,hayatta kanıt bulamam vs. ''diye o olayla ilgili ümidini kesmiş gibi arkadaşına anlatıp bilerek eşine yakalansan..Ama sen eşinin duymadığını zannedicen.Sonra da bi süre pusuya yatsan..(ya da aynı olayı fake hesap alıp mail yazıp sayfayı açık unutup tuvalete vs gitmiş gibi yaparak görmesini de sağlayabilirsin.)Eşin bunu duyarsa en azından daha rahat davranır diye düşünüyorum.Çünkü onun çok kurnaz olduğunu düşündüğünü zannedicek.Zaten bu beni bulamaz ümidi kesmiş diycek.Bilmiyorum yani şu aşamada aklıma en uygun bu geldi.Umarım işine yarıycak bi şeydir.

ne garip bir yorum bu, insaAllah ciddi degilsindir

gercekten bu erkeklere rahat batiyor, rahat yuzu gormesinler bakalim o zaman boyle seylere vakit bulabiliyorlar mi.

Son düzenleme:
bir kadın geçici heveslere kapılırsa öldürülür

bir erkek geçici hevese kapılırsa anlı şanlı karısının geçici heves statüsündeki kaşarla yarışması, gerekirse kocasının ayaklarını yıkaması, yemeğini ağzına vermesi ve başka bir vajinadan çıkıp gelmiş kocasına yatakta müthiş performanslar sergilemesi beklenir ki geçici hevesi sollasın aşağılık kocayı eve bağlasın

bunları yaparken de aşağılık kocadan ve kaşar geçici hevesten daha aşağılık bi duruma düştüğünü kimse kadının yüzüne söyleyemez...

çünkü bir yuva kolay kurulmaz...

bu çiftinde sağlıklı psikplojiye sahip ahlaki değerlerden nasibini almış bireyler yetiştirmesi beklenir...

adam kanuni sanki, yarışacak kadınlar birbirleriyle...

kimse üstüne alınmasın...bu sadece bir düşünce...

benim aklima baska birsey gelmemisti okudugumda. tabiiki 2. bir hat olacak. millet artik 2 telefon tasiyor icabinda biri ozel biri genel.

Elindeki deliller mahkemece kabul edilecek deliller olmali yoksa gizlice aldigin ses,goruntu veya arama kayitlari mahkemelerde delil olarak kabul ediliyor mu iyice arastir yoksa bir bakmissin adam avukat olunca seytana papucunu ters giydiren tipler olduklari icin bu canbazlar bosa cikabilir tum emeklerin.Gecen teyzem bahsetmisti avukatla evli bir orta yasli bayan arkadasi varmis adam kadini ara ara sehir disina tatile gitmesi icin cesaretlendirirmis.Kadinda ufak bir kusku duymadan tatillerine gidip gelirmis malum esi avukat kendisi ev hanimi yani adam cok mesgul meselesi...Bir gun kadina ne yapmis tam anlayamadim bir vekalet gerek imzan lazim demis kadincagizda imzalamis.Kadin bir gun tatie gidip geldiginde esi kendini anlasmali olarak bosamis ve bir kurus vermeden.Meger sekreteriyle arayi uydurmus onunla evlemek icin bu plani yillardir uygulamaya koymus.Kadin hic bir hak iddia dememis dedi teyzem.Tabi ben itiraz ettim yok boyle bir durumdur kadin karsi mahkeme acar falan dedim ama teyzem adam avukat isi tum detaylariyla delil birakmadan uzun zamandir planlamis dedi.Yani kadincagiz bir kurussuz sokakta...Tabi karisini kandirdi ama bir de eden bulur Allahi kandiramayacak ve bakalim o kadinin ve paralarinin bi hayrini gorecek mi.Dikkatli adim at.Bu iste acemice davranirsan olmaz.

Son düzenleme:
merhaba canım.aveada sana dökümleri gösterecek yolu tarif edicem gayet kolay.bununla numarları filan alırsın.öncelikle eşinin telefonunu ele geçir *952# yi tıkla şifre gelcek.onu al kaybetme sakın.aveanın sitesine gir.sağ yukarıda online işlemler var.ona tıkla yeni bi pencere açılcak.oraya eşinin numarasını ve gelen şifreyi yaz.sen oraya girince eşine mesaj gelir tlf sessize al hemen sil.o msjın bi daha gelmemsi için giriş yaptıın yerde kişisel bilgilermde güvenlik seçenekleri var.ona tıkla tekrar şifreyi yaz deaktive et'i tıkla.sonra yine solda lira işlemlerim var.harcma detayını tıkla.hangi numaraya ne zmn gönderilmiş mesaj hepsi çıkıyo hem de gün gün.sakın unutma sen nete girince eşine gidecek olan smsi engelle.sonra rahatça gider çıkartırsın onları.Allah yardımcın olsun

konu sahibi arkadaşım cok uzucu bir durum kimse benim basıma gelmez demesin valla ben diyemiyorum
bu adamdan bosanın derim ama anlaşmalı değil asla
bence öncelikle yapman gereken iz üstünde olduğunu çaktırmamak
kocan zten avukatmış iyice temkinli davranacak
bir de mahkemede telefon dokumleri işe yaramaz demişsin
müvekkilimin der işin içinden çıkar demişsin
ama mahkemede o numaranın kime ait olduğu çıkacak
arkadaşlar kadının hattı eşinin üstüne olabilri demişler
eşin kendi hattından kendi hattını aramış görünecek
mahkeme bundan şüphelenmez mi
eşinin kendi hattıyla yine kendine ait bir diğer hattı araması yani...
diyelim ki kadının üstüne
bu durumda müvekkil olmadığı kanıtlanır bence
mahkeme o kişi adına eşinin baktığı dava var mı diye kayıtlardan bakar ve olmadığı kanıtlanır
inşallah o adam hakettiğini bulur
sen de..
allah yardımcın olsun..

cnm bayii değilim ama görebildiğim bir ekran var oradan yardımcı olacaktım ama konu sahıbı ortalarda yok
çok ilginç rehberden gizlenmişse de görünüyormu peki ben turkcell bayiyim sadece dağıtım merkezlerinden bilgi alabiliriz ama nereden baktığınızı öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa ikide bir merkezi aramam hiç değilse hem buradaki hanımlara da lazım olabilir ...
ben dağıtım merkezinin numarasını verdim ezgicana ama bayi olmadığından bilgi vermemişler ezgcan mesaj limiti doldurup özelden atıcaktı bana ama yok oldu umarım kötü bişey yoktur ....

mesajlaşmaların ayrıntıları mahkeme kararı ile ortaya çıkabiliyor mu? yani yazdıkları kelimeler cümleler... bunlar kayıt altında mı gsm şirketlerinde ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…