kadını hemen boşamışsınız kızlar yani süpersiniz arkadaşım sen hiç uğraşma bence rahatını bozma sen boşanırsan ekmeklerine yağ sürmüş olursun talep karşı taraftan gelene kadar hiçbirşey yapma artı kocana şimdiye kadar olduğundan iyi davranmanı tavsiye ederim o nekadar iterse sen okadar ona git ve hayatında biri var deme ona bu konuyu hiç açma geçici hevestir bu ve geçecektir eminim çocuğuna sahip çık sabret birazdaha sakın boşanma...............................................................
geçen yıl eltimin de başına geldi benzer durum ...kaynım telefonunu koynuna alıp yatarmış evde ama hep kavga kıyamet kopardı evde hiç yerden kadını azarlar aşağılardı ...gece gelen mesajlar felan en son kaynım banyodayken eltim numarayı bulup arar ve en yakın arkadaşı çıktı kadın üstelik evli ve bir çocuğu var ve türbanlı eltimle yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen biri çok üzücü bir durum kadının hamileliği sırf bu konu yüzünden ağlamakla geçti 3 defa evi terketti ama herseferinde ikna edip geri geldi ...doğum yaptı şimdi bebekleri iki aylık oldu bile ...
eltim babasız büyüdünden bebeğininde babasız büyümesini istemedi şimdi iyiler eğer sonradan bişey çıkmazsa :26:
ezgican numara vericekti bekliyorum bendeCrazy ne oldu Faik'den bi şey çıkmadı mı :):):)
Mesajlaşmadınız mı daha Ezgicanla dünden beri merak ettik.
aynı şeyi bende söyledim ..sizde mi bayisinizbu konunun sahıbı arakadaşımız sen bana numarayı özelden gonder ben sana isminin ilk iki harfını ve soy adının ilk ıkı harfını gonderım olurmu ?acil cvp yazarsan sevınırım
kadını hemen boşamışsınız kızlar yani süpersiniz arkadaşım sen hiç uğraşma bence rahatını bozma sen boşanırsan ekmeklerine yağ sürmüş olursun talep karşı taraftan gelene kadar hiçbirşey yapma artı kocana şimdiye kadar olduğundan iyi davranmanı tavsiye ederim o nekadar iterse sen okadar ona git ve hayatında biri var deme ona bu konuyu hiç açma geçici hevestir bu ve geçecektir eminim çocuğuna sahip çık sabret birazdaha sakın boşanma...............................................................
Arkadaşlar hepnizi çok saolun tek tek okudum yorumları bazı şeyleri ben düşünememişim ayrıntıları birleştiriyorum kafamda.Bİr arkadaşımız saolsun ikinci hattıdır demiş gerçektende doğru olabilir bu şahsın hiç mi anası babası yok muhakkak öyle kesin hazır kartlardan faturalı hat değil.Ayrıca eşim telefonuyla koyun koyuna uyuyor sevgilisi gibi )))) eğer müşteri hizmetlerine girersem telefona mesaj geliyor anında.telefonda sürekli konuştuğu bir numara vaR yabancı ama onuda müvekkelim der olayı kapatır.Bu dinleme cihazı kafama yattı olabilir ama nasıl bir şeydir bunlar ? nereden bulabilirm.
çok ilginç rehberden gizlenmişse de görünüyormu peki ben turkcell bayiyim sadece dağıtım merkezlerinden bilgi alabiliriz ama nereden baktığınızı öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa ikide bir merkezi aramam hiç değilse hem buradaki hanımlara da lazım olabilir ...cnm bayii değilim ama görebildiğim bir ekran var oradan yardımcı olacaktım ama konu sahıbı ortalarda yok
evet mahkemeye versin noktasından virgülüne hepsi çıkıyor canım ...mesajlaşmaların ayrıntıları mahkeme kararı ile ortaya çıkabiliyor mu? yani yazdıkları kelimeler cümleler... bunlar kayıt altında mı gsm şirketlerinde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?