Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece ama sadece 3 çocuk için .. kendi olağan yaşantınıza sağlam bir şekilde devam edin bakalım .. görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler .. baktınız içiniz ısınmadı, gönlünüz almadı , bir değişiklik olmadı o zaman yapılması gerekeni yaparsınız ... allah kolaylıklar versin sabırlar dilerim arkadaşım ..
 
Bu zamana kadar biraz gururunuz, onurunuz, adamın gözünde bir saygınız vardı ama bundan sonra kalmayacak bunu bilin.

Ağladı diyip durmuşsunuz ya... bir dahaki aldatışını anlatırken o göz yaşları dahi akmayacak bilginize.
 
O kadın aldatmadı hala anlamıosunuz...
Aldatsa nie gelip boş yere oburuyle de arası bozulmusken karısına soylesin?
Olay başka hanımlar saksıyı calıstırsanız?

aldatmasaydı aldattı demezdi. Erkekler böyle şeyleri söylemekten hoşlanmazlar. Başka bişey uydururdu dediğin gibi olsa bence.
karımı aldattım benim başıma neler geldi diyerek vicdan yapıpi sıfırlamaya çalışıo. Aldatıldığı için de son derece üzgün bence.
 
Konu sahibi al bu aksam esini yemege cikar.hazmedemedigini artik onu sevmedigini soyle.anlasmali bosanmak istedigini soyle.evde cocuklarin duzeni bozulmasin.aylik masraflarini karsilayacak bir nafaka al ve ayril.aolenin yanina donme zaten 3 cocukla.o gitsin.konus kabil eder mi bilmiyorum ama. adam zaten yokmus.gururun olsun kendine saygin olsun en azindan.
 
Isterse 360 derece uzgun olsun.beter olsun bence.
 
Erkeklerin zor zamanlarda nasıl yalan söyleyebildiklerini bir bilseniz..
Bence de aldatılmadı. Hadi diyelim %1ihtimal kadın adamı aldattı. Yine bu adamın üzgün olduğunu göstermez.
Ben öteki kadının artık imam nikahlı yaşamak istemediğini ve bundan dolayı adamı tehdit ettiğini düşünüyorum. Adamında totosu sıkıştı, geldi karısına anlattı. Bence.
 
Ha esin seni annesi gibi falan goruyor bunu da bil.bir sure evde aldatildigi icin aci cekecek.sen de pismanlik sanavaksin.halbuki baska bir kadin icin evde aci cekecek.sen de bulasigi camasiri utusu decam edeceksin.ya 3 sene ustunu basini utuleyp yemegini yedirip baska kadinin koynuna yolladin.annesinden bir farkin da yok zaten.
 
Çocuklarimin gelecegi..Ekonomik ozgurlugum yok vs vs nedenlerden dolayi muhtemelen sindireceksiniz..Kolayliklar dilerim ruh halinize..
 
kocanı en ıyı sen tanırsın bız dıger kımseler olarak onun degısebılecegını ya da hata ustune hata yapan bırı olup olmadıgını bılemeyız kı. . kımsenın ıcı kaldırmaz. tv de bı baska kadına baksa ıcımız acıyo. o an daha beter.. yasanacak acı utanc yıkım cok yuksek sevıyede.. allah yasatmasın.. sana ayrıl barıs affet falan demem. cocuk tabıkı onemlı. ama kadınlar hep cocukları ıcın fedakarlık yaparak yasayıp ölmemelı. annelık ayrı kadınlık ayrı mevzu... + sı - sı olculup karar verılmelı..
kadın onu poh pohlerken sana acıyamadı.. cocuklarına da .. senın sevgını ve saygını ezzdı ve gectı.. aldatılıp canı yanınca evdekının kıymetı anlasıldı. bu vıcdanın senle ılgısı oldugunu sanmıyorum.. yarası acısı var sana sıgındı tek anladıgım bu.. .. tekrarlar belkı .. ama belkı yapmaz paspas olur sana .. ama olsa da ne yazar.. cok ıcım acıdı okurken . mutluyken soz kızgınken cevap üzgunken de karar verılmez.. sadece bıraz beklemenı ve o canlı varlıga degıl de kendıne zaman tanımanı ıstıyorum.. kararı o zaman rahat verebılırsın.. allah yardımcın olsun...
 
Mideler zaten konya ovası olmuş. Üstüne ev yapmasını istediğini ancak bu şartla boşanmayacağını söyle. Bahsettiğiniz gibi gerçekten pişmansa ve çocuklarını(!) düşünüyorsa kabul edecektir.

Evi aldıktan sonra hissettirmeden üstünüze peyderpey para geçirmeye başlayın evliliğiniz boyunca. Kendinizi güvende hissettiğiniz zaman basarsınız tekmeyi.

Bu tavsiyeyi vereceğim aklıma gelmezdi. Ama belliki sen gurursuz kadın olmayı seçip affedeceksin bu adamı bari yaptıkları yanına kalmasın. Valla içime dert olur :)
 
Şu mealde şeyler söylediğim için linç yedim burda. Herkes boşan demeyi biliyor sadece.
 
Aslında cevabınızın antitezini yine siz vermişsiniz. Çocuklar bahane para şahane olsa belgeler aldatmayı.. alır zaten parayı. Yaşar çocuklarıyla.
 
Keşke konunuzu kapattırsanız. Ağzı olan konuşuyor. İnsanlar ne kadar acımasız ne kadar lafları ayarsız. Aldatan sanki konu sahibi.. tamam üç yıldır şüphelenmiş bir yaşında bebek neden var dersin. O üç yıl nasıl geçti.. belki düzeltmeye çalıştı kadın. Belki istemeden gebe kaldı. Belki tek gecelik ilişkiler sandı aşabilirim sandı. Üç yılda kadın para koymaz mıydı kenara illa derdi para olsa boşanmak olsa.. Herkes güçlü değil, herkes ha deyince hayatını alt üst edemiyor. Nasıl bir kadın ne karakterde? Belki çok bastırılmış ezilmiş. Cesareti yok. Ben çalışırım ayaklarım üzerinde dururum diyemiyor.. nasıl bir geçmişten geliyor. Arkası yok belki. Belki kefeninle geri dön diyor ailesi.. Herkes hemen ben boşanırım sen boşanmadığın için kötüsün gurursuzsun vs.. hayatta sadece siyah beyaz yok gri de var..
 
Son düzenleme:
Ben eşinizin vicdan yapıp size itiraf ettiğini sanmıyorum.3 sene sızlamayan vicdan neden şimdi sızlar.Baska bişey var.Lutfen inanmayın.
 
Benimde basimdan aldatilma vakasi gecti allah yardimciniz olsun o anki psikolji ya da konnduramama durumu cok zor belki distan yasamayana kolay görünebilir hele cocuk varsa daha da zor ben 1 yillik evliyim ve evliligimib 4. yili telefondan mesajlar yakaladin ve ben affetikce o devam etti ve en sonu ikisini de rezil ettim affettimmi affettim ama hep icimde bi kiriklik oluyor ona karsi affetmesemde ya ben gidecektim ya da bu evlilik bitecekti bosanacaktik size kalmis birsey ben ne bosanin derim ne de bisanmayin ben sindirdim sineye cektim sabrettim beninde 7 aylik oglum var cok büyük kobusmustum bende yapmaz etmez derdim ama öyle olmadi kadinlar her zaman hissederler cocuklariniz icin sabredin yani e fiyeyim ortada yuva var esiniz o igrencligi yapmis ve kadin da tekme atinca geri gelmis size erkek milleti böyle isteumarim dersini almistir ve bir daha yapmaz diyorum ya siz yine 10 yillik evlisiniz ben daha yeniydim acaba bende bulamadigi neyi buldu o kiside konusmalara baktigimda kiz hep buna iyi davranmis yani kalk dede kalkmis otur dese oturmus bu da ona kanmis alkillandimi akillanmamistir yarin baskasi olsa yine yapar o derece güvenmiyorum artik ama eskisi kadarda sevgim kalmadi cocugum ocin bekliyorun sadce wallah yardimciniz olsun dua edin
 
Yav he he diyorum öncelikle. Yok istemeden gebe kalmış mış, yok ailesi kefeninle dönersin demiştir de bilmem ne. Allah aşkına, şu yaptığınız yorum onca zorluğa rağmen gururunu ayaklar altına almayıp boşanan kadınlara büyük saygısızlık. Burada 10 kişi alıntıladı, size bunun doğru olmadığını anlattı ama anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyorsunuz. Bu yaşadığı tek gecelik bir ilişki değil, adam kadına ev açmış ev. İmam nikahı kıymış. Aldatılmasaydı ya da kadın adamı tehdit etmeseydi gelip anlatmayacaktı, eğlencesine kafasına göre devam edecekti. Burada sadece kadına değil çocuklara da haksızlık yapmış. Kadının rızkından zamanından çaldığı yetmiyor gibi çocuklarınında rızkından, zamanından çalmış. Belki o kadına ev açmasaydı daha güzel okullarda okuyacaktı çocuklar, belki o kadına giden para olmasaydı çocuklarına yatırım yapabilecekti. Anlayabiliyor musunuz? Gerçekten pişman olarak anlatanlar var mıdır, evet vardır. Ama bu adamda öyle bir durum söz konusu değil. Adam tırsaklığından gelip anlatmış, pişman olduğundan değil.
Hanımefendi size soruldu sanırım bende sordum hatta.
Cevap veremeyeceksiniz ama yine de soruyorum.
Kocanız dan şüpheleniyorsunuz, çocuk yapar mısınız?
Kocanızın 3 yıl boyunca imam nikahlı olduğu başka bir kadın olduğunu öğrendiniz, kocanız aldatıldığını gelip size anlattı. Boşanır mısınız? Yoksa gururunuzy ayaklar altına mı alırsınız?
Çocuklarım için boşanmam bir cevap değil, kendi annemin hikayesini anlattım, sizin o söylediğiniz gibi aileye sahip, maddi olarak eli kolu bağlı bir kadındı, üstte okuyabilirsiniz. Yapmak isteyen her türlü yapıyor, gururlu kadın her yerde kendini belli ediyor.
Cevabınızı merakla bekliyorum.
 
bence sizin önceliğiniz kadınlar kulübü nde iç dökmek değil, buradan akıl almak olmalı. şu anda eşiniz mahkemede aldatmadım dese, sizin kanıtlayabileceğiniz hiçbir veri yok. adam baştan hallediyor işini ve çok akıllıca oynuyor.4 yıl sizi ayakta uyutmuş bir adam, vicdan yapıp ağlayarak size gerçekleri anlatmaz. başı sıkışmış belli, kadın muhtemelen evleneceğim vaadiyle bir ilişki yaşamış ve olmayınca söylemekle tehdit etmiş. ya da daha yüksek ihtimalle ayrılmak için yüklü miktarda para istemiş ve size söylemekle tehdit etmiş. o da kadının elinden tehdit kozunu almak için size söylemiş. yani adamın gözyaşında bile yalan var. kanmayın.

buradan bu ilişkiyi kanıtlamak için neler yapabileceğinizi öğrenin. ben bilmiyorum çok ama ses kaydı işe yarar mı, kadınla görüşürken ve itiraf ederken ses kaydı alınırsa kanıt sayılır mı..neler yapılabilir? o kadına atılmış mail, ya da mesaj göstermesini mi istemelisiniz, yoksa kadından bir kanıt mı istenebilir mi?

kendinizi koruma altına almak için neler yapılabilir? üzerine ev mi alınmalı, para mı alınmalı, neler yapabilirsiniz..sanırım aldatıldığını öğrendikten sonra 6 ay içinde mahkemeye gidilmezse, artık kabullenilmiş durumuna düşüyor ve mahkemede kullanamıyorsunuz.

siz ağlamayı, kendinize ve çocuklarınıza acımayı bırakın. bir aklınızı başınıza toplayın ve neler yapmanız gerektiğini öğrenin. ayrılsanız da, barışsanız her türlü kozlar sizin elinizde olmalı. şu anda eşinizin size sözlerinden başka hiçbir deliliniz yok. ve kullanabileceğiniz kısa bir süre var. ancak şu pişmanlık anında bir şeyler yakalayabilirsiniz itiraf, kanıt tarzı. daha sonra yine aldatma ya da ayrılık gibi bir durum olursa, çocukların velayetini bile isteyebilir adam, ya da nafakayı düşürmek için elinden geleni yapabilir. ve siz hiçbir şekilde kanıtlayamazsınız.

dert olarak değil, çözmeniz gereken bir sorununuz olarak bakın olaya. senelerce aldatılmakla kalmayıp, bir yandan da zekanız hafife alınarak ikinci defa aldatılıyorsunuz.

burası büyük bir forum ve size yardım edecek pek çok kişi var. bu fırsatı değerlendirin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…