- 25 Temmuz 2014
- 2.502
- 1.622
- 333
- Konu Sahibi Fridanin annesi
-
O kadın aldatmadı hala anlamıosunuz...
Aldatsa nie gelip boş yere oburuyle de arası bozulmusken karısına soylesin?
Olay başka hanımlar saksıyı calıstırsanız?
Isterse 360 derece uzgun olsun.beter olsun bence.aldatmasaydı aldattı demezdi. Erkekler böyle şeyleri söylemekten hoşlanmazlar. Başka bişey uydururdu dediğin gibi olsa bence.
karımı aldattım benim başıma neler geldi diyerek vicdan yapıpi sıfırlamaya çalışıo. Aldatıldığı için de son derece üzgün bence.
Isterse 360 derece uzgun olsun.beter olsun bence.
Erkeklerin zor zamanlarda nasıl yalan söyleyebildiklerini bir bilseniz..aldatmasaydı aldattı demezdi. Erkekler böyle şeyleri söylemekten hoşlanmazlar. Başka bişey uydururdu dediğin gibi olsa bence.
karımı aldattım benim başıma neler geldi diyerek vicdan yapıpi sıfırlamaya çalışıo. Aldatıldığı için de son derece üzgün bence.
Çocuklarimin gelecegi..Ekonomik ozgurlugum yok vs vs nedenlerden dolayi muhtemelen sindireceksiniz..Kolayliklar dilerim ruh halinize..Oncelikle merhaba, nerden nasıl baslayacagimi bilmiyorum. 10 yillik evliyim, 3 kiz cocugum var. Eskiden calisiyordum ama cocuktan sonra biraktim ev hanimiyim. Disardan bakilinca cok iyi giden bir evliligim ve iyi standartta bir yasamim var.
Gel gelelim 3 yildir esim disariya yoneldi, bekar arkdasimda kaliyorum diye ayda bir iki kez gelmemeye basladi, erkek arkadaslariyla seyahatlere gider oldu, ilgisi azaldi. Ben ise evde 3 cocukla bogusmaktan bana dokunmayan yilan bin yasasin modundaydim, esimden sogumustum ve supheleniyordum da lakin hic ustune gitmedim. Gercegin ortaya cikmasindan hep korktum, buyuk kizim ilkokula baslamisti o etkilenmesin dedim, kucuk kizim yeni dogmustu. Kendim ortaya cikarirsam birakmam şarttı. Ne yazık ki ailemin yanina sigabilecek durumda da degilim.
Bugun esim disari cikmayi teklif etti. Tabi son zamanlarda da ekstra ilgi gostermeye baslamisti. Bugun bas basa yemege ciktik ve aglayarak itiraf etti. Vicdanini rahatlatmak istedigini, 3 yildir imam nikahli bir beraberlik yasadigini, cok kez ayrilmak istedigini soyledi.2 kez ayrilmis ikisinde de kadin intihar etmiş. Son bomba bitis sebebi ise esimi kadin aldatmis
Bugun bunlari bana gozyaslari icinde anlatti, hakkini helal et, ben cok buyuk bir hata yaptim ve dersimi aldim, tovbe ettim diyor. Ben ise o kadar nötr kaldim ki zaten tahmin ettigim ama konduramadigim bir seyin itirafini onun agzindan dinledim.
Ne olur kirici olmadan akil verin, ben ne yapmaliyim? 3 cocugum var ve yaslari ufak en buyugu ilkokula basladi, en kucugu 1 yasinda. Kimseye anlatamadim bu durumu, buraya icimi dokmek istedim.
Aynen oyle yuz de yuz katiliyorum.evde bi de ask acisi cekecek ergen ergen simdiüstteki yorumda niye anlatsın ki karısına demişler ya cevap olarak "herif sevgilisi tarafından aldatıldığı için üzgün o yüzden karısına sığınıyor" demek istedim.
Şu mealde şeyler söylediğim için linç yedim burda. Herkes boşan demeyi biliyor sadece.Sadece ama sadece 3 çocuk için .. kendi olağan yaşantınıza sağlam bir şekilde devam edin bakalım .. görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler .. baktınız içiniz ısınmadı, gönlünüz almadı , bir değişiklik olmadı o zaman yapılması gerekeni yaparsınız ... allah kolaylıklar versin sabırlar dilerim arkadaşım ..
Aslında cevabınızın antitezini yine siz vermişsiniz. Çocuklar bahane para şahane olsa belgeler aldatmayı.. alır zaten parayı. Yaşar çocuklarıyla.Ahahah dalga mı geçiyorsunuz ya adam 3 yıldır öteki kadınla beraber bir de imam nikahı kıymış yani aşık kadına besbelli. Aldatılınca da kahve arkadaşı gibi eşine gelmiş ağlamış zırlamış bir nevi günah çıkarmış. Adam zengin besbelli konu sahibi de göz yummuş. Çoluk çocuk bahane paracıklar şahane. Yoksa çocuğu olup da boşanan bir sürü insan var gayet de geçinirler aldatılmış bir kadın mahkemede çok fazla şey alabilir ama dediğim gibi işte..
Yav he he diyorum öncelikle. Yok istemeden gebe kalmış mış, yok ailesi kefeninle dönersin demiştir de bilmem ne. Allah aşkına, şu yaptığınız yorum onca zorluğa rağmen gururunu ayaklar altına almayıp boşanan kadınlara büyük saygısızlık. Burada 10 kişi alıntıladı, size bunun doğru olmadığını anlattı ama anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyorsunuz. Bu yaşadığı tek gecelik bir ilişki değil, adam kadına ev açmış ev. İmam nikahı kıymış. Aldatılmasaydı ya da kadın adamı tehdit etmeseydi gelip anlatmayacaktı, eğlencesine kafasına göre devam edecekti. Burada sadece kadına değil çocuklara da haksızlık yapmış. Kadının rızkından zamanından çaldığı yetmiyor gibi çocuklarınında rızkından, zamanından çalmış. Belki o kadına ev açmasaydı daha güzel okullarda okuyacaktı çocuklar, belki o kadına giden para olmasaydı çocuklarına yatırım yapabilecekti. Anlayabiliyor musunuz? Gerçekten pişman olarak anlatanlar var mıdır, evet vardır. Ama bu adamda öyle bir durum söz konusu değil. Adam tırsaklığından gelip anlatmış, pişman olduğundan değil.Keşke konunuzu kapattırsanız. Ağzı olan konuşuyor. İnsanlar ne kadar acımasız ne kadar lafları ayarsız. Aldatan sanki konu sahibi.. tamam üç yıldır şüphelenmiş bir yaşında bebek neden var dersin. O üç yıl nasıl geçti.. belki düzeltmeye çalıştı kadın. Belki istemeden gebe kaldı. Belki tek gecelik ilişkiler sandı aşabilirim sandı. Üç yılda kadın para koymaz mıydı kenara illa derdi para olsa boşanmak olsa.. Herkes güçlü değil, herkes ha deyince hayatını alt üst edemiyor. Nasıl bir kadın ne karakterde? Belki çok bastırılmış ezilmiş. Cesareti yok. Ben çalışırım ayaklarım üzerinde dururum diyemiyor.. nasıl bir geçmişten geliyor. Arkası yok belki. Belki kefeninle geri dön diyor ailesi.. Herkes hemen ben boşanırım sen boşanmadığın için kötüsün gurursuzsun vs.. hayatta sadece siyah beyaz yok gri de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?