Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi çok zor ama siz kararınızı vermiş gibisiniz.
Eşiniz bunları size anlatırken aslında kendine ağlıyor, kadına gidip dini nikah yapıyor, ev açıyor ama onu başkasıyla aldattığını kendine yediremediği için, ya da kadın daha iyi birini bulduğu için bunu postalıyor.
Böyle bencil bir adam eşini, çocuklarını düşünmez. O zaman sorarlar adama 3 yıl neredeydin şimdi mi bir ailen olduğu aklına geldi.

hii şu an aklıma geliyor belki daha önce söylendi bilmiyorum.
Eşiniz ya şu an bir tehdit altındaysa ve size söylenmesinden korkup size gelip itiraf ediyorsa ki önemli olan kısım burası değil;

ya şu an sizi sindirip gelecek zamanda boşanma davası açarsa eşiniz? Elinizde ispatınız yok, aldattığına dair sadece kuru sözler var. Ki ispat dahi olsa sanırım dava açmadan 6 ay geçirince ispatta çöp oluyor buradan okuduğum kadarıyla öyle biliyorum.
Şöyle düşünün ya büyük bir oyunun içerisindeyseniz? Ya kocanız ne yardan ne de maldan ayrılmayıp sizi bir kaç ay oyalayıp şiddetli geçimsizlikten boşanırsa sizden?? Vereceği de 3 kuruş nafaka olursa? O zaman da mı elimde imkan yok diyeceksiniz?

Bunu da eklemek isterim : esiniz başka çocuğu olabilir. Şu sahte imam nikahı ondanda kıyılmış olabilir. Bence nüfus dayreden araştırın. Bunun şakası yok. Yarın öbür gün çocuklarınızın karşısina bir başka kardeş çıksa düşünebiliyormusunuz o çocukların psikolojisini?

Uc cocukla ki sonuncusu cok kucuk olan, bosanin demek dile kolay uygulamasi size zor. Ama esinizin canina okumak serbest. Vicdanini sizi yemege goturup,aglayip sizlayarak temizlemesine musade etmeyin lutfen. 3 yillik iliskiden bahsediyorsunuz. Son cocugu yapmayacakti madem. Kadin onu aldatmasaydi sizi birakan esiniz olurdu gercegini unutmadan acisini cikartin. Lafla dovmenin yaninda, maddi olarak evin tapusu mu olur altin mi olur yoksa hepsi mi siz karar verin. Parasal anlamda kendinizi guvenceye alin. Esinize guvenilmez. Gozu cocuklarini gormeyen adami evli kalsaniz da yok sayin. Cok gecmis olsun. Cocuklariniza sarilin. Kendiniz ve onlar icin en dogru karari vereceksinizdir.

Ahahah dalga mı geçiyorsunuz ya adam 3 yıldır öteki kadınla beraber bir de imam nikahı kıymış yani aşık kadına besbelli. Aldatılınca da kahve arkadaşı gibi eşine gelmiş ağlamış zırlamış bir nevi günah çıkarmış. Adam zengin besbelli konu sahibi de göz yummuş. Çoluk çocuk bahane paracıklar şahane. Yoksa çocuğu olup da boşanan bir sürü insan var gayet de geçinirler aldatılmış bir kadın mahkemede çok fazla şey alabilir ama dediğim gibi işte..

Adam imam nikahı kıyınca günaha girmemiş mi oldu şimdi?
Ayrıca bu üç yılda çocuğu bile olmuş olabilir
Senden boşanmayı düşünüyor olabilir zemin hazırlıyor
Kadın kıçına tekmeyi vurmasa adam sana anlatmayacaktı ve devam edecekti
O kadını sevmişse seni sevmiyor demekki
Yani bir sürüüü şey. Ama eminim boşanmayacaksın. Belki de adam boşan diye anlattı.

Iyi standartta yaşamla kasıt ne peki?
Adam zenginse boşarsın alirsin ayda 3 bin nafaka ev araba çekmezsin.
Zaten iyi standartlarda yasasaydiniz temizlikciniz bakiciniz olurdu ve arabaniza atlar guzellik merkezi gezerdiniz yani yipranmazdiniz bence.
Adam da zaten dizinizin dibinde kalırdı o zaman muhtemelen.

Merhaba umarım ben de ban yemem. Sadece bilgiyi düzeltmek istedim; İslam dini 4'e kadar evliliğe izin veriyor evet ama bunun şart ve koşulkarı var. Kafasına göre gidip evlenemez, evlenmeye kalkarsa da o nikâh kabul olmaz. Çünkü, en büyük şartlardan biri eşin ikinci evliliğe rızasının olması gerekliliğidir -ki öyle bir şey ki kadının rızası olsa bile kadının ailesi ikinci evliliğe rıza göstermiyorsa yine evlenemez. Yani böyle bir durumda hem eşin hem de eş ailesinin rızası olması gerekiyor. Öyle zoraki, zorlamayla falan kabul ettirme de olmaz. Yani kendini haklı görmeye hakkı yok bunu yapanın. Aa ben evlendim, zina değil diyemez.

kumasina giderkenden de ugurlar olsun bey, beline kuvvet desin

ben soyle dusunuyorum,
aldatma evliligi her turlu bitirir,

bir umut yoktur, varsa da ancak gercekten bosanip ayri yasayip sonrasinda belki yeniden baslayarak olabilir.

ama bu tarz konularda da resmi bosanma ve evleri ayirma icin taraflar uygun zamani bekleyebilirler diye dusunuyorum.
Yani kucuk bebekle birlikte 3 cocukla bosanmaktan korkmanizi anlayabiliyorum.
Bu durumda en azindan en kucuk olan biraz daha buyuyene kadar beklenebilir.
Ama bu evliligin bittigini iki tarafin gorup kabul etmesi gerekir.

Onun disinda cok yuz vermeyin resmi esinize,
maddi gorevlerini yerine getirsin, misafir odasinda kalsin, gelsin gitsin cocuklari ile ilgilensin.

adam kaç senedir öbür tarafla birlikte ama sizin bir yaşında kızınız var. Ne acı.

Reactions: 000
Bu konu şaka mı ya? Adam günahların en büyüğünü işlemiş. Ailesini aldatmış yıllarca başka bir hayat sürmüş. Sonra da dini vecibelerini yerine getiriyor kötü alışkanlıkları yok mu diyorsunuz? Dinsiz olsaymış da dürüst olsaymış. İlk okuduğumda üzülmüştüm durumunuza ama siz zaten kabullenmişsiniz. Adamı yakalasanız dahi o bilmediği sürece sizin için sıkıntı olmayacakmış. Bence bu şekilde devam edin. Yine aldatırsa da bişey olmamış gibi yapmaya devam edersiniz. Hiç boş yere buraya yazıp kafanızı karıştırmayın. Sizin kararınız belli.

Konuyu okuyunca gözümde instagramda Kocişim diyerek parmağında 158 taşlı yüzükle kurabiye paylaşımı yapan , şalım zıpırık marka diye de etiketleyen aplalar geldi

Konuyla ilgili yorumun yok, konu sahibi zaten bosanmayacak da ben baska bir sey yazmak istiyorum.

Peki kadin aylarca adamin yüzüne bakmadiğinda, o çocuklarin psikolojisi ne oluyor?

Su cumleniz o kadar dogru o kadar dogru ki. 33 yasindayim, çocukluğuma ait kotu anılarım sadece annemle babamin küs ya da kavgali oldugu anlara ait. Ki her ailede olabilecek tartismalardı annemle babaminkiler. O zaman duydugum korkuyu düşünüyorum da yok olmayi isterdim adeta. Cok yoksulduk, gecekonduda otururduk, bi keresinde ateslenmisim, annem bebe aspirini almak icin bakkala gitmis, yetmemis parasi paketi almaya, yarisini satamaz misin demis, satmamislar, aglayarak gelmis eve, dusunun o kadar kotu durumdaydik. Ama dediğim gibi bir cocuk icin en en kotu sey annesini uzgun gormek. Anne mutluysa gerisi bir sekilde halloluyor...

Ben en çok neye kızıyorum biliyor musunuz? Bir kadın yalnız basına çocuk yapmıyor neden yalnız basına büyütüyor? Adam ilgilenmemiş evin her işi sizde çocuk bakımı dahil ve siz hiç ses etmemişsiniz benim görevim modunda devam etmişsiniz. Bana dokunmasın yeter deyip soğudum demissiniz. Ben evde çocuk bakacağım o adam gezecek olmadı arkadasında kalacak! Bak sen mahvederim o adamı.!!
Önce baba olsun.. Şu erkekler eve para getiriyor diye bunun haricindeki bir çok konuyu es geçiyor. Buna lütfen izin vermeyin ya... "Baba olmak" ne demek tanımına baksınlar vazifelerini yerine getirsinler. Bu kısım beni çok ilgilendirdiği için ayrıyeten yazmak istedim.
Gelelim sizin asıl mevzunuza... Çocuklar için travma evet bir şey deyip onların hakkına girmek istemiyorum.
Ama yukarı da bir arkadas da yazmıs: sizin kendinize olan saygınız ve onu def eden kararınız çocuklar için annem zamanında güçlü kadınmıs izlenimi yaratacak. Bu gibi durumlara susmamayı, görmezden gelmemeyi öğrenecekler. Örnek teşkil edeceksiniz.
Ayrıca böyle bri adam sanmıyorum ki çocuklara düşkün olsun ki bu durum çocukları da onlara düşkün kılmaz.
Hayırlısı olsun hakkınızda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…