Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Adam aldatılmasa yine devam edecekti. Aldatıldığını öğrenince kendi aldattığı aklına gelip vicdan yapmış belli ki aldatılınca kötü hissetmiş dürüsrt olması da ayrı bir düşündürücü ama ben yediremez aynı yatagın içine bile giremezdim 3 yıl başka kadınla birlikte oldu ve gece gelmediği her anda ... allah size sabır versin çok zor durum

az önce bir konu açtım. kendi durumum için dik duruş sergilemşyorum ama size sadece farklı bir bakış açısı olsun diye yazıyorum. babamda biz küçükken annemi defalarca aldatmış, bizde üç kardeşiz. annem yıllarca üç çocukla naparım ailem kabul etmez diye sineye çekmiş. sonuç babam 12 yıl önce bizi aniden bırakıp başka bir kadınla yaşamaya başladı ve asla bizimle görüşmedi. geride psikoloji bozuk bir kadın ve 3 çocuk bıraktı.
eşiniz pişman olmuştur belki, belki aynı şeyleri yapmayacaktır herkes babam gibi olmak zorunda değil. ama sadece ben kendi yaşadığım şeyden örnek vermek istedim. yeminler ediliyor yapmam deniyor ve malesef...

ayrıca kadının yapabilecekleri ve tehditleri arasında fotoğrafları sosyal medyaya yaymak da olabilir. kadının bir tuşuna bakar ama siz bu durumda iyice batarsınız. buna karşı ne yapılmalı da bir düşünün bence. tehdit edilen değil, tehdit eden taraf olun. bu da elinizdeki somut delillerle alakalı bir şey. kadının kim olduğunu bilmeniz lazım.

İmam nikahı kiymasindan belli dini vecibelerini yerine getirdiği..Ona şüphemiz yok zaten.
3 koca yıl senden ona,ondan sana gelmiş..Başka sözüm yok!

Ben şunu anlamıyorum bu tarz başlık açan arkadaşlar kesinlikle boşanmayı kabul etmiyor. Yani boşanma seçeneği ile gelmiyorlar. Ne yapabilirim diyorlar. Üç yıl önce ilk eşi uzaklaşınca bir şeyler yapmalıydı. Ben 3.5 yıllık evliyim. İlk yıl herkesin yaşadığı gibi kültür farklılığı kavgalarımız oldu. Benim arkadaş çevrem ile çok fazla zaman geçirmemden rahatsız oluyordu zamanla baktım haklı bir hafta sonumuz var ve daha üç aylık evliyiz. Yine gidiyordum ama azalttım. Birlikte zaman geçirmek için söylüyordu. Geçen yıl arkadaşları ile haftada iki gün okey oynamaya gitmeye başladı ki arkadaşları benimde mesai arkadaşım eşleri ile görüştüğüm kişiler buna rağmen müdahale ettim. Hafta da birgün halı saha maçın var iki gün okey ne oluyor kendini bekar mı sanıyorsun dedim çok meraklıysan boşanın hepiniz ev tutun üniversite öğrencisi gibi takılın. Alışkanlık olmaya başlamıştı hafta üç gün dışarda olmasını kaldıracak bir yapım yok. Sonra kendisi fark etti haklısın fazla oluyor bu şekilde dedi. Yine gidiyor ama öyle hafta üç gün olacak şekilde değil. Hanım gibi aman gitsin benide rahat bıraksın desem bugün okeye giden yarın başka yere gider. İş işten geçmiş bu saatten sonra bu evlilik sadece çocuklar için oyun oynayarak devam eder. Yani ne yapayım demek için çok geç. Unuturum diyorsa bilemem

bu arada aldatan ya da boşanmış erkeklerin pek çoğu eski kadına dair şu cümleleri kurar.

1) beni aldattı. çünkü bunu söyleyince sorgusuz sualsiz kabul edilir. eşiniz de sizi aldattı ama affedilmeyi umuyor. bu affedilecek bir şeyse, o da diğer kadını affetseydi madem.

2) psikolojik sorunları vardı.

3) intihar etti, bitirmeye korktum.

4) bırakırsam, söylemekle tehdit etti, bırakamadım.

yani söylemesi acı ama diğer kadınla beraberken sizin hakkınızda neler söylüyordu acaba?

Yani oturup çocuklarla iki saat oynamış mıdır acaba?
Hiç sanmıyorum
Çocukları kadının üstüne atıp Kendi keyfine bakmış
Allah bilir çocuk hastalanınca karısını suçlamıştır iyi bakmadın diye

Ayrıca konu sahibinin derdi Aldatılmak başka bir kadına ev açılması vs. Vs. Değil
Nasılsa affedeceğim adam bunu biliyor adamın gözündeki imaji nasıl isterse çekip gidecek affetmeyen bir kadın yaparım diyor
Kadın ev tutulmasından çok adamın gelip söylemesine takılmış
Ama boşuna bir çaba adam bilmiyor mu
Gecenin bir vakti arkadaşlarla(!) sabahlamaya gittiğinde boşanmaya niyeti olanın gözünü oyacağını

Bakın eşiniz böyle yapınca hatanızı anlamışsınız. Sizin kavgalarınız yine gelip gitme durumunda kaynaklanan birşeymiş, ben eminim ki siz de böyle birşeyi kabul etmezsiniz. Yani kabul edilecek birşey değil, bir kerelik birşey hiç değil. Adam 3 yıl bir yalanı yaşamış, konu sahibi üstüne çocuk yapmış. Eminim çocuğu da kocası eve bağlansın diye yapmıştır. Kadının adamı aldattığını da düşünmüyorum, büyük ihtimalle öteki kadın adamı tehdit etti, o da tırsaklığından gelip karısına söyledi. Ya da adam aldatıldı diyelim, yine karısının omzunda ağlamış aldatıldım diye. Yüzsüzlüğe bakar mısın ya

Bu konu arkadasomi esi aldatiyor soylesem mi diyenlere ya da babam bnemi aldatiyor diyenlere ders olsun aslinda.biliyorlar....duymak istemitirlar bakin.itiraf edilince mutlu olmayacaklar.

Aynen öyle.
Bir yapılır iki yapılır üçüncüsünde höst hayırdır sen bekar mısın, nerede kalıyorsun denir
Yani benim bildiğim normal kadınlar böyle yapar.
Ben konu sahibinin biraz sinmiş olduğunu düşünüyorum, adam bunu bildiği için takmamış bile, baksanıza.
Çocuğu hiç söylemiyorum, onu da büyük ihtimalle kocası eve bağlansın diye yapmıştır.
Adamın anlatması da ya gerçekten aldatıldı, gelip karısının omzunda ağladı teselli için
Ama bu çok iğrenç, gerçekten iğrenç. Bu resmen kadına "seni takmıyorum, bak aldatıldığımı sana umursamazca anlatıyorum" demek.
Ya da öteki kadın artık resmi nikah isterim, boşanıp nikah yap yoksa karına söylerim dedi, adamda korkudan gelip karısına söyledi.
2 ihtimalden başka ihtimal yok bence.

Burada yorum yapip bosan demek kolay.
Evet igrenc ve sindirilmesi zor bir durum.
Ama mesleginiz yok, cocuklar kucuk.

Bu durumda kendinizde bosanma gucunu gorebiliyorsaniz ne ala..Olmasi gereken o.

Ama yok yapamam diyorsaniz hemen affetmeyin. Noterden imzali kagit alin aldatma durumunda tum mal varligimi esimin uzerine yapip sorun cikartmadan bosanacagim diye imzalasin. Cok pismanmis ve affedilmek istiyormusya. Pismansa lafinizi ikiletmez yapar..

Aile kabul etmiyor işin yok 3 tane çocuk biri yeni doğmuş cok zor durumun boşanamazsın bu durumda. Şimdi eve aile şerhi koydur mal mülk varsa üzerine tapu iste aylık sana harçlık olarak para versin bankada biriktir bilezik filan iste yatirimlik dursun sende yani adam yine giderse zor durumda kalma diye diyorum

Zaten düşününce ne yapıyorum dedim çok şükür konuşarak her şey aşılır. Çevremde maalesef o bana dokunmasın ben ona mantığı ile evlilik yürüten çok kişi var. Evet üç yıldır başka biri var bu arada üçüncü çocuk olmuş aslında en ağırı sanırım bu. Başkasıyla birlikte benden çocuk yapıyor. Çok zor bir durum kolay değil. Ayrıca eşinin durumu sanırım iyi olunca çalışmayı biraz da bundan bırakmış. İkizlere gebeyim iki yıl işime ara vereceğim eşim olmazsa çalışmazsın diyor ama imkanı yok iki yıl sonra tekrar iş başı. O kadar yıl babam beni bu yüzden okutmadı kırk zorlukla. Ekmek elden su gölden, 3 çocuklar var benden uzak olsun ne yaparsa yapsın. sonuç böyle oluyor.

Aynen öyle.
Doğru olan sizin yaptığınız. Zaten mantığını hiç anlamadım bu çocuğa kendini adayarak yaşamanın. Çalışmak, kendi ayaklarının üzerinde durmak kadar güzel çok az şey var dünyada.
Ama şunu unutmayalım, çocuk tek kişinin değil iki kişinin rızasıyla yapılmış, yani konu sahibi de çocuğu istemiş.

Canım mesleği yok değil çocuk büyütecek diye eşinin de durumu iyiymiş kendi bırakmış çalışmayı. Benim eşimin arkadaşının hanımı hemşire sağlık ocağında 3 çocuğu var yaşları da yakın kadını görmen lazım rambo gibi. Üç çocuk 8/5 mesai ile çalışmak üzerine evde karınca gibi.

böyle bir durumda olan insan ne yapayım diye sormaz imam nikahlisiyla omur boyu mutluluklar diler önüne bakar.
sizin niyetinizde boşanmak yok gibi.

ne diyelim bu iğrenç gerçeklerle yaşamaya devam edin öyleyse...

Sevgili genç kardeşim seni bu forumda yorumlarından tanıyorum ve müthiş zeki olgun bir genç kadın olarak görüyorum.Ancak okuduklarını çok fazla içselleştirdigini,aşırı empati yapıp, sinirlerini yıprattigini farkediyorum.Yazdiklarimi konudan bağımsız sadece bunun için yazıyorum.Maalesef yaşadığımız toplumda ve dünya üzerinde herkesin kendine göre kırmızı çizgisi vardır.Sana göre basit bir olay için bir başkası fırtınalar koparabilir.Ya da tam tersi.Bu dünyada kendi evladini öldüren anne babalar var,aile içi tacize şahit olup abindir,babandir sus diyen anne babalar var.Haberleri görüyoruz değil mi?Yani iyiler, kötüler,doğru yapan, yanlış yapan,akıl sahibi ve idrakten yoksun olanlar var.Herkesi kendi hayat çizgisinde değerlendir.Bunlar hep olacak.Bazi şeyler tercihtir bu konudaki gibi.Ve bizlerin yapabileceği çok şey yoktur.Dunya böyle bir yer..

Hem çalışıp hem çocuk büyütülüyor sonra üç çocuk ile nereye sığacağım demeyede gerek kalmazdı. Ne bilim herkesin bakış açısı farklı yapısı farklı. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…